Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Το βρώμικο παιχνίδι των κομμάτων κατά του ελληνισμού στη βόρειο ήπειρο

Παίρνοντας αφορμή από της εξελίξεις στο θέμα της Ομονοίας με της εκλογές και βάση κάποιων δημοσιευμάτων  φίλων βόρειο ηπειρωτων σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και με δεδομένο της δημοτικές εκλογές στην πατρίδα μας πολλά γραφτήκανε και ακούσαμε.
Θα αναφέρω μερικά  επιγραμματικά σχετικά με της εκλογές που έγιναν για την προεδρεία του κόμματος  της Ομονοίας.
Άσχετα πόσο  συμφωνεί η διαφωνεί κάνεις με την άποψη του αρθρογράφου ,ουδόλως έχει σημασία αυτό, αλλά  προκύπτει  μείζον θέμα που άφορα όλους τους βόρειο ηπειρωτές και μάλιστα ένα  άθλιο παιχνίδι που παίζεται στη πλάτη των βόρειο ηπειρωτών  και του τόπου ,από τα ελληνικά κόμματα .

Αυτό που διαπιστώνει κάνεις εύκολα είναι λόγο δικαιώματος ψήφου στην  Ελλάδα των παραπάνω  τους έκαναν αμπέλι  άγρας ψήφου.
Αλήθεια ποια είναι η σταθερή και ακλόνητη γραμμή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής να μας διαλύσουν τελείως ;
Η μήπως να μας κάνουν βορρά για τους αλβανούς ;  

ΖΗΤΩ Η  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Που κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο και έσπειρε τι διχογνωμία και το μίσος εις βάρος ενός λάου που εδώ και εκατό χρονιά παλεύει για την διεκδίκηση των αυτονόητων.
Τα μικροπολιτικά συμφέροντα της ψηφοθηρίας των δυο μεγάλων κομμάτων, μαζί με το όπου φυσάει ο άνεμος ΛΑΟΣ  κάνανε  της πατρίδα  μας από Βόρειο Ήπειρο σε διχοτομημένη αποικία.
Η μεν Ομόνοια έγινε παράρτημα του ΠΑΣΟΚ, μάλιστα με στελέχη που ανήκουν και στα δυο κόμματα Τζουμακας Γεώργιος και Νταλιανης Αθανάσιος.
Το δε νεοσυσταθέν κόμμα , ΜΕGA -EEMM από της πληροφορίες φλερτάρει και με ΝΔ,ΔΗΣΥ και ΛΑΟΣ ,αλλά επειδή νωρίς ακόμα δεν μπορούμε να πούμε με σαφήνεια που και πως ακόμα.
Επιβάλλεται φυσικά να  έχουν  επαφές  με τα κόμματα στο ελληνικό κοινοβούλιο και να αγωνίζονται για τα δικαιώματα των βόρειο ηπειρωτων όχι μόνο στην Αλβανία αλλά και εκείνων που ζουν και στην Ελλάδα, και κυρίως ας κρατούν και λίγο τα προσχήματα απέναντι σε όλους εμάς.
Καλό και σώφρον προς όλους να επικρατήσει η λογική της συναινέσεις και του εθνικού συμφέροντος και όχι τα κομματικά συμφέροντά ,η πολιτικοί  είναι σκληρό παιχνίδι και μάλιστα με τραγικές συνέπειες για το τόπο σε περίπτωση διχόνοιας  ας επικρατήσει  η φωνή της λογικής σε όλους εκείνους που ασχολούνται με τα κοινά του τόπου μας και να προσπαθήσουν να ενώσουν το λαό και όχι τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. Η ιστορία απέδειξε ότι τίποτα δεν κυβερνάτε με κλίκες και μικροσυμφέροντα, αλλά με συμμετοχή και συναίνεση από όλους και όλες της δυνάμεις,  πριν είναι αργά κύριοι δεν αντέχει άλλα προβλήματα ο πολύπαθος αυτός τόπος, θα βρεθείτε υπόλογοι και στο λαό και στην ιστορία.

9 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ολα σωστα και ωραια και η πραγματικοτητα ειναι πως τα κομματα παιζουν ρολο στα δρομενα μας αλλα ειναι λαθος αυτο που λεει για το MEGA περι συνεργασιας με τΟ ΛΑΟΣ και ΝΔ.
Κατ'αρχην πως γινετε να τα παει καλα (αυτο ειναι γνωστο λογο Ξερρα,Μπαρκα και Ντορας) με το ΔΗΣΥ και παραλληλα με τη ΝΔ?Η ΝΔ σε δυο περιπτωσεις το τελευταιο διαστημα,στη Δερβιτσανη και στους Αγ.Σαραντα δηλωσε στηριξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την αναγνωρισε ως τη μονη συνομιλητρια με τους Βορειοηπειρωτες οπως και το ΠΑΣΟΚ.Με το ΛΑΟΣ δεν βλεπω να υπαρχει καποια σχεση καθως απ'οσο ξερω οι Βοριδης,Πολατιδης,Πλευρης αναγνωριζουν μονο την ΟΜΟΝΟΙΑ.Για τον αρχηγο τους δεν γνωριζω,αν ο αρθρογραφος ξερει κατι παραπανω πηγαινω πασο.
Δεν ξερω βεβαια αν εχει και ο Ντουλες την ιδια στηριξη!

Δεν πιστευω ομως πως ειναι κακο να συνομιλουν τα κομματα μας με τα ελλαδιτικα κομματα δηλ με τα κομματα της πατριδας.Κακο ειναι αυτο που σημβαινει στην πραγματικοτητα,δηλ πως συνομιλουν ΚΕΑΔ και MEGA και συνεργαζονται με τα δυο μεγαλα αλβανικα κομματα PS και PD.

Να δουμε που θα μας βγαλει ολο αυτο και τι επιπτωσεις θα εχει για τη μειονοτητα,αρνητικες βεβαια γιατι θετικες δεν προκειτε να υπαρξουν.Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρεπει να βγει μπροστα και να ενωσει οπως το 91 ολους τους Ελληνες της ΒΗ αλλα αυτη τη φορα με σωστη διαχειριση αφου οπως λενε μαθαινεις απ'τα λαθη και με απομακρυνση οσων πληγωσαν τον ελληνισμο ολα αυτα τα χρονια.Το κακο ομως ειναι πως αυτοι που κανουν κακο στον ελληνισμο και βοηθανε στα σχεδια των αλβανων οπως ο Ντουλες,ο Ξερρας και ο Ταβος εχουν χτισει στρατους που θα τους ακολουθησουν οπου και αν πανε γιατι οι περισσοτεροι δεν ψηφιζουν πατριωτικα και ιδεολογικα αλλα συμφωνα με το συμφερον τους.

Εξολοθρευτής είπε...

Εντολοδόχοι ξένων λόμπι είναι οι ανθέλληνες πολιτικοί. απλά ανδρείκελα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο εξολοθρευτης
Να προσθεσω πως ειναι μαριονετες ξενων δυναμεων που θελουν να ελεγχουν την περιοχη,να κανουν πολιτικη στα μετρα τους και να καταδυναστευουν το λαο.
Οι πολιτικοι μας ειναι χειροτεροι απ'τους αλβανους και οσο υπαρχουν δεν εχουμε μελλον.Τα κομματα μας ελεγχονται απο ατομα που οχι απλα δεν τους εχει εμπιστοσυνη ο λαος αλλα δεν εχουν και οι ιδιοι αμπιστοσυνη στο λαο να μη σας πω ουτε στον ιδιο τους τον εαυτο.
Πρεπει να παρουμε πρωτοβουλιες οι ιδιοι χωρις να περιμενουμε καθοδηγηση απο τυπους σαν αυτους.Να απαιτησουμε απ'την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανεξαρτητοποιηθει απο αυτους και να κατεβει ελευθερη σε εκλογες.Να γινει πολιτικος φορεας ολων των Ελληνων αποκομενη απο αλβανικα συμφερωντα και ελεγχομενα κομματα.Να συνομιλει με ολα τα ελλαδιτικα κομματα,χωρις να κανει διακρισεις.Οχι να παιρνει γραμμη απο αυτα αλλα να συμμαχει για το καλο του εθνους.

Ανώνυμος είπε...

Mi n ksexnate patriotes mou,oti to MEGA eine proion Berisa-Kassimi(Ntora)-Barka-Ksera-Mitso.Kano apllos mia eklisi se ollous tous patriotes:ENOMENI GyRO APO TIN OMONIA kai KEAD.I allbani mazi me ton Ksera+barka+mitso+bezani theloun na mas dialisoun entelos.O Samaras(ND) kai o Papantreous(PASOK) gnorizoun mono OMONIA kai KEAD.Eksalou tin eixoun diksi to teleyteo diastima tin ypostiriksi gia tin OMONIA kai to KEAD.Eno i ekprosopi tou MEGA x.Kitso kai Kotsio Barka pigenoun sta sinora na antamosoun tin barrballo BAkogiani.

Εξολοθρευτής είπε...

Αλήτες προδότες πολιτικοί!
Η Βόρεια Ήπειρος είναι Ελληνική! καθίκια όλοι και οι μεν και οι δε . ανθελληνικά μασωνικά σκουλήκια . Τόσα χρόνια ρε καραγκιόζηδες ανεχόμαστε την αλβανική τρομοκρατία και εσείς δεν θέλετε να γνωρίζετε την ύπαρξη μας. Θα έρθει η στιγμή ρε που οι Έλληνες θα βάλουν μοναδικό σκοπό στη ζωή τους να σας πάνε ξανά στο γουδί. Θα έρθει η μέρα ρε και τότε θα τρέχετε(ναι και εσείς οι δικοί μας mega και Ομόνοια και σε εσάς αναφέρομαι). έρχεται η μέρα ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Εξολοθρευτής είπε...

οι δικοί μας είναι οι χειρότεροι αλβανοτσολιάδες είναι ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ Π@@ΣΤ@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΩ)ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ Γ@ΜΗΜ@ΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δηλαδή δε μπορώ να το καταλάβω , ή πράξτε ή πείτε μας την αλήθεια! πάντως εγώ νιώθω πολύ τυχερός που δεν υποστήριξα κανέναν από τους πουλημένους και ούτε πρόκειται να το κάνω

Ανώνυμος είπε...

Ti sas epiase kai nomizetai oti ta ellinika kommata asxolountai me tin Boreia Hpeiro...den katalabainw.
Gia na sxoliasw to arthro prepei prwta na diefkrinisw 2-3 pragmata :
1- H Ellada den eixe pote statheri ekswteriki politiki genika,kai, (ekserwntas kapws tin epoxi Mitsotaki me ta 8 simeia-orous pou evale stous alvanous),oles oi ellinikes kyverniseis mas exoun agnoisei epimelws.
2- Ta "symferonta" tis Elladas, etsi opws ta skeftotan panta oi politikoi tis,den symvadizan i kai akoma xeirotera itan se antithesi me ayta tis Boreiou Hpeirou,apla epidi itan vraxiprothesma kai sygiriaka,etsi opws ta skeftike o kathe ellinas politikos sti diki tou thitia...
3- Panta, kathe Elliniki kyvernisi,mas thimontan otan eixan alla ethnika provlimata,kai evazan tous dikous mas telalides(Dule,Ksera,Bolano klp,kyriws ton teleftaio logw ilithiotitas,)tous evazan loipon na riksoun kana kapnogono sta alvanika MME,gia na kanoun aftoi ti doulia tous kai meta...
Yparxoun omws poloi sti BH pou pistevoun kai xeirokrotoun tous telalides aftous..dystyxws.
4- Ta Ellinika kommata ta symferei wste oi boreioipirwtes na eimaste diaspasmenoi..etsi tha psifizoume misoi-misoi kai stin Ellada, kai den tha epireazoume oute sto elaxisto to eklogiko apotelesma...afto kathe 4 xronia.
(fantasteite na eimastan enwmenoi kai,gia logous ethnikous, na ypostirizame oloi ena apo ta ellinika kommata...tote tha tsakizotan oloi na endiaferthoun alithia gia mas kai na mas kanoun ta xatiria.)
Proswpika egw tha imoun eftyxismenos apo tin Elliniki kyvernisi an mporouse na swsei tin patrida mas tin Ellada,ki as mas "ksexasei" emas pros to paron..den to vlepw omws.
An den to exete katalavei...parte to apofasi loipon :Ta dika mas ta provlimata mono EMEIS, MONOI MAS, mporoume na ta lysoume,EMEIS prepei na epivaloume stin Ellada ti diki mas grammi gia to BOREIOHPEIRWTIKO,kai oxi to antistrofo !
Ayto proypothetei antres me @@@@@ omws kai oxi kotes,thelei anthrwpous eklegmenous me tin psifo tou laou,kai oxi aytoeklegomenes klikes,kyriws politikous pou tha valoun to ethniko symferon panw apo ola...
Dystyxws oloi aftoi pou einai twra sto proskinio, apo oles tis plevres , den mporoun,aloi einai desmeymenoi se alvanika kommata aloi desmioi atomikwn oikonomikwn symferontwn ,aloi kanoun apla to paixnidi twn Ellinikwn kommatwn...
Ma tha mou peite kai poion na valoume afou oloi tous einai axristoi ???
Egw epimenw kai lew pws yparxoun arketoi...apla eite kourastikan vlepontas tin katantia mas ayti,eite exasan tin elpida, eite vlepoun to vourko tis politikis kai den theloun na mpoun mesa...
H lysi einai mia :
Na valoume ta pragmata katw, na afisoume pisw ti dixonoia kai ti grinia mazi me aftous pou tin eferan kai na enwthoume...tote oloi tha mas ypologizoun kai tha mas dinoun symasia...

Alex85 είπε...

να φανε ΣΚ@ΤΑ ΟΛΟΙ.....ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Κ ΔΕΞΙΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

να σας αναφερω επιγραμματικα
1-δεν ενδιφερονται για την βορειο ηπειρο
2-ουτε τι συμφερει εσας η εμας
3- απλα αγρα ψηφων σε ενα καινουριο αμπελη

ευχαριστω .

Δημοσίευση σχολίου