Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ…


Επιστολή αναγνώστριας
Κύριοι της «Χρυσής Αυγής» επιλέξτε! Η το σταυρό της γαλανόλευκης  ή τα σύμβολα των σφαγέων μας!
Δεν έχω την συνήθεια να γράφω στα blogs αλλά εχθές έφτασα στα όρια μου. Με λένε Ελπίδα και είμαι 34 ετών με καταγωγή από τη μαρτυρική Βόρειο Ήπειρο. Έχω μεγαλώσει με τις ιστορίες και τις αφηγήσεις της γιαγιάς μου ενώ έκανε βελονάκι για όλα τα γεγονότα και τις κακουχίες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Εχθές όπως κάθε χρόνο πήγαμε οικογενειακώς στη δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνων στον άγνωστο στρατιώτη στο Σύνταγμα για την 97η επέτειο της ανακήρυξης της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, με τη συμμετοχή όλων των Βορειοηπειρωτικών Συλλόγων, πολλών Ηπειρωτικών, των κομμάτων, της Περιφέρειας Αττικής και όσων άλλων εγώ ξέχασα…
Η οργή μου ξεχείλισε όταν κάποια «Ελληνόπουλα» την ώρα της Δοξολογίας αντί να είναι στην εκκλησία να τιμήσουν τους νεκρούς και τη Βόρειο Ήπειρο κάλυπταν με φωνές τη δοξολογία διότι μάλλον περισσότερο τους ένοιαζε η γραμμή που ήθελαν να περάσουν ώστε να καεί το Μπουρδ…. η Βουλή, παρά το γεγονός που είμαστε εκεί. Είπα μέσα μου τι και αν είναι της Χρυσής τουλάχιστον είναι εδώ με λάθος τρόπο. Όταν όμως βγήκαμε από την εκκλησία και μας έβρισαν, από τους οποίους κανένας δεν ήτανε βορειοηπειρώτης ούτε τον είχαμε δει σε σύλλογο ή σε κάποια εκδήλωση, ως τσιράκια και γλείφτες των πολιτικών τότε τρελάθηκα. Το χειρότερο δεν ήτανε αυτό! Όταν πήγα να πω σε έναν από αυτούς που το μόνο που θέλανε να καεί η Βουλή και να βρίζουνε πολιτικούς ότι όλοι Έλληνες είμαστε ρε παιδιά διέκρινα στο μπουφάν του τον αγκυλωτό σταυρό των Ναζί που μαζί με τους Τσάμηδες έσφαζαν τους προγόνους μου! Δηλαδή, Νεοναζί θαυμαστές των σφαγέων του Παππού μου μαζί με τους Τσάμηδες στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο με έβριζαν και με καταπίεζαν στην εκδήλωση τιμής προς αυτόν! Ακούστε κύριοι της Χρυσής Αυγής. Δεν έχετε δικαίωμα να βεβηλώνεται τη μνήμη, το αίμα και την τιμή που φωνάζατε για εντυπωσιασμό φορώντας στο μπουφάν σβάστικες…  Επιλέξτε ! Η το σταυρό της γαλανόλευκης  ή τα σύμβολα των σφαγέων μας!  Έλληνες είστε μην το ξεχνάτε στην τύφλα του μίσους σας για όλους και για όλα ακόμα και για εμάς!

22 comments:

Δελβινιώτης είπε...

Συμφωνώ!
Ο αγκυλωτός σταυρός-σβάστικα δεν εχει καμία θέση στον αγώνα μας! Αυτό είναι το σύμβολο των γερμανων ναζιστών που κατέστρεψαν το τόπο μας και έσφαξαν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, σε συνεργασία με τους Τσάμηδες ΣΣ και τους αλβανούς συνεργάτες τους!.
Να σοβαρευτούμε!

Ανώνυμος είπε...

1) Η Χρ.Αυγή χρόνια τώρα προσπαθεί να καπελώσει εθνικές εκδηλώσεις κ μνημόσυνα (από τη Γενοκτονία των Ποντίων μέχρι ΜελιΓαλά κλπ).
2) Ουδέποτε είδα παρουσία της Χρ.Αυγής "εντός" της εκκλησίας. Πάντα κάθονται απ έξω. Παράξενο ε;;
3) Στις σημαίες τους δεν θα δείτε ποτέ σταυρό επάνω στο κοντάρι. Αυτό το είχε επιβάλει η Χούντα στην Ελλάδα (να αφαιρεθεί ο σταυρός από το κοντάρι). Παράξενο κι αυτό...
4) Στο ιστολόγιο xawatch παλιοί χρυσαυγίτες κατηγορούν τον αρχηγό της Χρ.Αυγής Μιχαλολιάκο ως πράκτορα και υπηρέτη του συστήματος που "δίνει" ονόματα (πρόσωπα που ασχολούνται με τον πατριωτικό χώρο) και περιθωριοποιεί τον πατριωτικό χώρο.

Έχετε κ αυτά υπόψι

??? είπε...

Δελβινιωτη ποτε εσφαξαν τον ελληνισμο της Β/Η οι ναζι σε συνεργασια με τσαμιδες και αλβανους;
Ποιους αλβανους εννοεις, οι ναζι ειχαν συνεργατες τους μπαλιστες;
Προφανως οταν λες τους προγονους σου, εννοεις τους ελληνες παρτιζανους.
Οι ελληνες παρτιζανοι δεν ειχαν καμια σχεση με τον αγωνα σου!

Ανώνυμος είπε...

Πες στους πολιτικούς νταβατζήδες του ΛΑΟΣ τα συλλυπητήρια της Χρυσής Αυγής. Οι αληθινοί Βορειοηπειρώτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση σε αντίθεση με εσάς τους ψεύτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι λέτε ψέμματα. Όσο για το blog της ασφάλειας που αναφέρει ο από πάνω απολαύστε τα κείμενο περί γυαλιών με μικροκάμερες. Ούτε στον James Βοnd να παίζαμε. Ρεζίληδες.

Ανώνυμος είπε...

Οι «Χρυσαυγίτες» δεν είναι Εθνικιστές, είναι διεθνιστές....

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.

ΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΗΔΕΙΕΣ.

ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.

ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχάς η σβάστικα είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε και από άλλους πολιτισμούς. Ας μην ποινικοποιούμε τα συμβολα γιατι αλλιως και ο σταυρος υπήρχε στις σταυροφορίες. Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή είναι δεδομένη η τακτική της εδώ και χρόνια αλλα δεν φταίει εκείνη, φταίμε εμείς. Εάν εμεις ημαστε 1000 και 2000 δεν θα ερχονταν ή θα ειχαμε τη δυνατοτητα να περιφρουρησουμε την εκδηλωση. Άσχετο αν βεβαια η εκδηλωση ετσι όπως την εχει καταντησει ο Μπάμπης περιθωριοποιείται από μόνη της. Εμένα δεν με ενόχλησε η παρουσια της Χρυσής Αυγής αλλά η σταση των μελών της που απαντούσαν προκλητικά στον οποιονδήποτε τους έλεγε να σεβαστουν την ημερα και να αποφυγουν αντισυνταγματικα συνθηματα. Δεν εχει κανενας το δικαίωμα να καπηλευεται τη δική μου εκδήλωση, χωρίς να με σεβεται. Στο κάτω κάτω, δεν ηρθαν εκείνοι, οι παππουδες μας αγωνιστηκαν για την αυτονομία. Άρα παιδιά καλοδεχούμενοι, αλλα με σεβασμό.

Ανώνυμος είπε...

αυτό κάποιος άλλος το έγραψε,δεν νομίζω να το έγραψε καμία Ελπίδα!
η χειρότερη χούντα είναι ο Καραθάνος για τους λόγους που έχουμε πει και όλοι ξέρετε,τι σας φταίει η χρυσή αυγή;
μαζί με τα τσιράκια του, τους λεγόμενους νεβ
για ποιο λόγο καταθέσαν αυτοί στεφάνη; και οι άλλοι όχι,τι έκαναν για τη βόρειο ήπειρο εκτός από πάρτυ;
θα μου πείτε πως έκαναν μια αποτυχημένη πορεία στην αλβανική πρεσβεία και παντού έγραφαν νεβ
για να μην χαθεί ο τίτλος
εκαναν και μια επιστολή στο ΥΠΕΠΘ και οπως μου είπε ατομο απο εκει μεσα την εγραψε ο Ασβεστόπουλος, το πρότεινε και επέμενε.
ποιος θα την έγραφε; αυτοί μονο από δημοσιες
σχέσεις ξέρουν και από κανένα πάρτυ,τώρα καταθέτουν και στεφάνια??? με ποιό δικαίωμα???
δεν σας φταίει η χρυσή αυγή,διώξτε αυτήν την παρασιτική κλίκα και μετά συζητάμε όλα τα άλλα που σας ενόχλησαν

Δελβινιώτης είπε...

κόψτε τις ηλιθιότητες!
Η Ελλάς και ο Ελληνισμός υπέφεραν τόσα πολλά απο τους Γερμανούς!
Είχε Ελευθερωθεί η Βόρεια Ήπειρος αλλά η εισβολή των γερμανών στην Ελλάδα το Μάρτη του 41 ήταν η καταστροφή του Έθνους και το τελος της ελευθερίας στην Βόρεια Ήπειρο!
Αρνιέμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν Έλληνες πατριώτες που να ταυτίζονται με τους ναζί!

Μαρια είπε...

Έλεος πια να χρειάζεται να ανεχτούμε τους θαυμαστές των Ναζί-Τσάμιδων για να παραβρεθούμε σε μία εκδήλωση για την Β. Ηπειρο. Αν δεν μπορεί η Χρυσή Αυγή να σέβεται τις εκδηλώσεις άλλων ας κάνει δικές της. Όταν συμπεριφέρονται έτσι, σε πατριωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν άλλοι, είναι απλά ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος με τον πόλεμο στη Χρυσή Αυγή! Για ρωτήστε τον Μπάμπη σας πόσοι πρωην ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ έγιναν μέλη της Χρυσής Αυγής; Πόσοι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ήτανε στην πορεία μας των 10.000 στην επέτειο των Ιμίων;

Ανώνυμος είπε...

epeidi den mporoun na aggiksoyn to gaidaro barane sto samari!!
ti sas ekane i xa ta alla lamogia prepei na diwksete;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΛΛΑ $Κ@Τ@!

Ανώνυμος είπε...

Διχνουμε τοσο μπερδεμενοι και τοσο ιδεολογικα ανωρυμοι που εχουμε μπερδεψει συμβολα,ιστορια,εθνος,παιδεια και πολλα αλλα,τα οποια τα εχουμε κανει αχταρμα και προσπαθουμε να τα αποκωδικοποιησουμε.
Ρε παιδια τα πραγματα ειναι πολυ απλα.Οι χρυσαυγιτες προσπαθουν να δειξουν το ενδιαφερον τους με λαθος τροπο και οι φιλομεταναστες αριστεροι οι οποιοι δεν αναφερουν καν τον ορο Βορειος Ηπειρος τους την πεφτουν αλλα το σπαστικο δεν ειναι οτι τους την πεφτουν γιατι συμπαραστεκοντε με λαθος τροπο αλλα γιατι θελουν να επιβληθουν ιδεολογικα και να αποδειξουν με ψευδη στοιχεια τα δηθεν εγκληματα των δεξιων στη Β.Η.,οχι των ναζι αλλα των εθνικιστων Ελληνων.Ρε παιδια οι εθνικιστες πολεμησαν οσο κανεις αλλος τους Γερμανους,τι σχεση εχουν με τα εγκληματα εναντιον των Ελληνων απο τους ναζι?

Πειραιάς Όσοι Ζωντανοί 1 είπε...

MIΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ:
http://www.neolaialaos.org/2011/02/blog-post_9094.html

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλες Συμπατριωτες...
Γι αυτο μερικες στιγμες ντρεπομαι που ειμαι Βορειοηπειρωτης!
Οι "ελληνες" πατριζανοι εσφαξαν τους παππουδες μας! Μαθετε ιστορια και μετα γραψτε σε μπλογκς και σελιδες!
ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με την επιστολογράφο για την ανεπίτρεπτη χρήση ναζιστικών συμβόλων αλλα και την ασέβεια που επεδειξαν με φωνες οι Χρυσαυγίτες κατα την διάρκεια της δοξολογίας (αν εγινε έτσι).
Και τα 2 αυτα στοιχεία (τα ξένα ανθελληνικά σύμβολα και η περίεργη σχέση που φαίνεται να έχουν μερικά μέλη της Χ.Α. με αντιορθόδοξα και ανθελληνικά κέντρα) προβληματίζουν τους αγνούς πατριώτες και κινδυνεύουν να αποβάλλουν την Χ.Α από τον εθνικόπατριωτικο αγωνα...

Εχω όμως να κάνω και 3 παρατηρησεις... στην επιστολογραφο.

Πρωτον οφειλε πριν την κριτική της ενα μικρό έστω ευχαριστώ στην Χ.Α. καθως ήταν η μόνη ίσως ΜΗ βορειοηπειρωτική οργάνωση που ενίσχυσε την φωνή τους... (δεν υπήρχαν άλλα κόμματα και οργανώσεις εκτος των Βορειοηπειρωτων)
2ον. Διαφωνώ κάθετα με τα εισαγωγικά στην λέξη "Ελληνοπουλα"... Ειναι Ελληνοπουλα χωρίς εισαγωγικά...

Και 3ον και σημαντικότερον είναι το λιγότερο άστοχη η αναφορά της:

...."από τους οποίους κανένας δεν ήτανε βορειοηπειρώτης ούτε τον είχαμε δει σε σύλλογο ή σε κάποια εκδήλωση..."

Δηλαδή τι σημαίνει αυτό ότι οι υπόλοιποι ΜΗ βορειοηπειρώτες Ελληνες δεν έχουμε το δικαίωμα να παρεβρεθούμε και να υποστηρίξουμε τους αδερφούς μας βορειοηπειρώτες;

Ας ειμαστε λιγο προσεκτικοί....

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΗ ΘΛΙΨΗ.

leonidas είπε...

iparxoyn borio ipirotes stin xrisi aygy//an nai exo 400 probata na toys balo tsompanoys giati moy psofisan ta skylia....skylia germani xrysaygites glyftes ton nazi.koproskyla amorfoti elate borio ipiro k peite to stoys papoydes sas na sas kamarosoyn

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάθεστε κι ασχολείστε με το αν κάποιος φορούσε το σήμα των ΝΑΖΙ;
Είναι ή δεν είναι γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί το μοναδικό πατριωτικό ακτιβιστικό κόμμα;
Ούτε εγώ συμφωνώ με πολλές από τις απόψεις της Χρυσής Αυγής, πολύ περισσότερο με πολλά από τα μέλη της.
Αλλά την προτιμώ από τα προδοτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ.
Αν εσείς σκοντάφτετε σε τέτοιες λεπτομέρειες, δεν θα σωθούμε ποτέ.
Τι να σας πω. Ψηφίστε πάλι ΠΑΣΟΚ να σωθείτε...

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΦΙΛΕ Η ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ,ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ κοκ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΞΕΡΕΙΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ι ....

Δημοσίευση σχολίου