Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Πρώτη συνέντευξη του Πρόξενου Κορυτσάς μετά την ανάκληση του από το ΥΠΕΞ


Θ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΩ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ. Δεν είναι για τον Πρέσβη αυτοί οι άνθρωποι Έλληνες; Δεν είναι Βόρεια Ήπειρος; Είναι προσωπικές απόψεις αυτά; Γιατί δεν μιλάει; Κάθε τόσο καίνε την ελληνική σημαία κάτω από την Πρεσβεία και δεν μιλάει! Γιατί;»!
Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ο ανακληθείς αιφνιδιαστικά στην Αθήνα Έλληνας Πρόξενος Κορυτσάς Θεόδωρος Οικονόμου Καμαρινός, αποκαλύπτει ότι αιτία της απομάκρυνσής του ήταν
η χρησιμοποίηση των όρων «Έλληνες» και «Βόρεια Ήπειρος»! Λέξεις που είναι φαίνεται απαγορευμένες για το Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά όχι και για τη συνείδηση και τις καρδιές των αληθινών Ελλήνων Διπλωματών, που υπηρετούν με αυτοθυσία την Πατρίδα και τελικά χάρη στο φιλότιμο και την ατομική τους προσπάθεια διασώζεται ακόμη η Ελλάδα…

«ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΩ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ»
Ν: Έχει σηκωθεί θύελλα διαμαρτυριών κ. Οικονόμου για την αιφνιδιαστική απομάκρυνσή σας από την Κορυτσά. Είστε στα μάτια των Ελλήνων όλου του κόσμου ένας ήρωας, όπως φαίνεται στα μηνύματα που καταφθάνουν και εδώ στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ… Αληθεύει πως ο λόγος της ανάκλησής σας ήταν τα λόγια που είπατε στους Βορειοηπειρώτες, πως «οι παππούδες τους ήταν Έλληνες», πως εκεί «έγιναν ένδοξες  ελληνικές μάχες και ο ελληνικός λαός ήταν πάντοτε παρών» και ότι «την περιοχή αυτή την αποκαλούμε Βόρειο Ήπειρο»;

ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Έκανα το καθήκον μου. Τίποτε παραπάνω. Και ούτε ανακαλώ, ούτε θα ανακαλέσω ποτέ τα όσα είπα για Έλληνες και Βόρειο Ήπειρο! Γι΄ αυτό και ανακλήθηκα στην Αθήνα! Είχα συνείδηση της αποστολής μου. Ήμουν στην Βόρειο Ήπειρο! Εάν ήμουν στην Καμπέρα ή κάπου αλλού, θα λειτουργούσα υπό άλλες συνθήκες. Αλλά ήμουν στη Βόρειο Ήπειρο»…

«ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ»
Ν: Τι έχετε να πείτε τώρα πια στους Έλληνες του κόσμου, που θέλουν να σας ακούσουν. Η στάση σας είναι ένα σπάνιο κυριολεκτικά φαινόμενο στους καιρούς που ζούμε. Είναι μια στάση «Ίωνα Δραγούμη»…

ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Σας είπα πως έκανα απλά το χρέος μου. Τίποτε παραπάνω. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε όλοι. Γιατί δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τα Εθνικά Θέματα και τα εθνικά μας δίκαια. Να δίνουμε τον αγώνα παντού και πάντα! Να είμαστε συσπειρωμένοι και ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, μπρος στους κινδύνους και τις προκλήσεις»!

 ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ
Ν: Πίσω σας, με την αιφνιδιαστική απομάκρυνση, αφήσατε τους Βορειοηπειρώτες για τους οποίους αγωνιστήκατε. Τι μήνυμα έχετε να τους στείλετε τώρα, καθώς έχουν μείνει εμβρόντητοι με τη στάση της Αθήνας;

ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Να δώσουν το παρόν στην Απογραφή!  Είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουν για να δηλώσουν την Ελληνικότητά τους και να απαιτήσουν τα δικαιώματά τους για τη Βόρειο Ήπειρο!
   Και όταν λέμε Βόρειο Ήπειρο, εννοούμε αυτό που περιγράφει το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914! Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Δεν διεκδικούμε τα εδάφη, αλλά διεκδικούμε ανθρώπους και δικαιώματα. Και οι άνθρωποι εκεί είναι Έλληνες που καταπιέζονται από Αλβανούς και από Τσάμηδες…

   Η Απογραφή είναι πολύ σημαντική! Και χαίρομαι, γιατί τα λόγια μου έπιασαν τόπο στην Κορυτσά και σπεύδουν μαζικά οι Βορειοηπειρώτες να δηλώσουν την Ελληνικότητά τους και να εγγραφούν στην Ομόνοια! Για μένα αυτός ήταν ο στόχος! Και οι περισσότεροι από αυτούς τους Έλληνες της Κορυτσάς, το 80%, είναι Βλαχόφωνοι!
   Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι αυτό που επετεύχθη, τόσο που ανησύχησε ιδιαίτερα τους Αλβανούς, που διαμαρτυρήθηκαν, με αποτέλεσμα να ανακληθώ στην Αθήνα»….

Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ …ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ
Ν: Ο Έλληνας Πρέσβης στα Τίρανα, δήλωσε πως αυτά που είπατε περί Ελλήνων και Βορείου Ηπείρου, είναι «προσωπικές σας απόψεις»…

ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Προσωπικές μου απόψεις; Δεν είναι λοιπόν για τον Πρέσβη αυτοί εκεί οι άνθρωποι Έλληνες; Δεν είναι Βόρεια Ήπειρος; Είναι προσωπικές απόψεις αυτά; Γιατί δεν μιλάει; Κάθε τόσο καίνε την ελληνική σημαία κάτω από την Πρεσβεία και δεν μιλάει! Γιατί;»!


«ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟ
ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΝΑ»…
Ν: Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι ακόμη; Σε λίγο τα λόγια σας θα φτάσουν σε κάθε γωνιά του Ελληνισμού:

ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Θέλω να κάνω μονάχα μια ερώτηση... Τι περισσότερο είπα εγώ για τους Έλληνες στην Κορυτσά, από αυτά που λέει κάθε τόσο ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή; Και ενώ εκείνον τον αφήνουν ανεμπόδιστα να μιλάει, εμένα με ανακαλούν! Γιατί;»
 www.NOIAZOMAI.net

22 comments:

??? είπε...

Μουφα φαινεται η συνεντευξη. Απο τοσα ΜΜΕ επελεξε το Νοιαζομαι; Και η γλωσσα που χρησιμοποιει δε θυμιζει καθολου διπλωματη εκτος και αν αποφασισει να τερματισει την καριερα του.

Γκορος Νικος είπε...

Το εθνικο κεντρο που ειναι σε συνεχη επαφη με τον Ντουλε και το Μπολλανο ως εκπροσωποι της μειονοτητας,εκανε κατι τετοιο?
Υστερα κιολας απο το δελτιο τυπου της Ομονοιας για συμπαρασταση στον Οικονομου?
Αυτοι (στο δελτιο τυπου) μιλαγαν για επιθεση απο αλβανικης πλευρας,απο αλλου τους ηρθε ομως....
Αυτο δειχνει ποσο πολυ τους,μας, γραφει το εθνικο κεντρο...βεβαια αυτο το καταφεραν οι Εθνοπατερες μας (Ντουλε και ΣΙΑ).
Οσο για τον προξενο ειλικρινα αξιζει στηριξη αυτος ο ανθρωπος τωρα που χτυπιεται περισσοτερο απο ποτε...Τα σωματεια αραγε (Ενωση Χιμαριωτων,Βορειοηπειρωτων και τα λοιπα ) που ειναι??
Αλλοι κανουν μια πορεια στα Τιρανα κατα της απογραφης και μαζευονται καμια 500αρα ατομα,εμεις δεν μπορουμε να κανουμε μια πορεια υπερ του προξενου,και υπερ της απογραφης και σωστης καταγραφης της περιουσιας??

Αντε δωσαμε ιδεα παλι...

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Ναι ρε βλάκα κομπλεξικέ ανώνυμε
ΝΑΙ, επέλεξε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.
Η σελίδα αυτή έχει όνομα και αξιοπρέπεια και χαίρει της εκτίμησης όλων των υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων.

Δηλαδή που έπρεπε να δώσει συνέντευξη;
Στην Ελευθεροτυπία;

Που καταντήσαμε
να μιλάει ο Έλληνας πρόξενος για τον Ελληνισμό στη Βόρειο Ηπειρο και να μνη πιστεύουμε στα αυτιά μας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Όντως άξιος συνεχιστής του Ίωνα Δραγούμη.

Ανώνυμος είπε...

Me synpathio alla yparxi ena orio>Mas eixis skisi to bitha vre Goro,kathe fora esenane sou ftei o Ntoules me ton Bollano.Mila mia fora sobara vre anthrope tou Theou.Uote to deltio typou tis Omonias dhen se gemizi???Ti allo eprepe na poune gia na se gemizi eisenane???I moni pou yperraspizoun kathimerina ta ethnika mas synferonta eine o ntoules me ton bollano.

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη ρε Γκορο αλλα για αλλη μια φορα εισαι εκτος θεματος,κατι θελεις να πεις αλλα εισαι λιγακι εκτος θεματος με τις κατηγοριες σου στον Ντουλε και την ΟΜΟΝΟΙΑ.θα ψηλοσυμφωνησω δηλ με τον 2.31
Πρωτον η ΟΜΟΝΟΙΑ εδειξε την στηριξη της στον κ.Οικονομου και ελπιζω να συνεχισει να τη δειχνει ειτε με μια ακομα ανακοινωση για την απομακρυνση του ειτε τιμωντας τον στο μελλον.
Επισης και ο κ.Οικονομου απ'τα λεγομενα του καταλαβαινει καποιος που δεν ειναι προκατηλλημενος σαν εσενα πως στηριζει την ΟΜΟΝΟΙΑ και της δειχνει εμπιστοσυνη αφου λεει με καμαρι πως καταφερε με τα λογια του να γραφτουν μαζικα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

epitelous ena aksioprepeis proksenos se emas..anti na vgoume olloi stous dromous na ton ypostiriksoume kathomaste tora kai trome ta moustakia mas..alla exoume mathei panta sta lamogia kai stous glyftes.san ton rizopoulo ton kolito tou dule pou diespase ton ellhnismo

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα να του φιλήσω το χέρι
ήρωας,ύψωσε τη φωνή του στο βρώμικο αριστερό κατεστημένο.
1.31 θα έπρεπε να πει πολλές αριστεροπαπαριές να σε εντυπωσιάσει,βρε ουστ από εδώ αρρωστα μυαλά μας καταντήσατε τόσα χρόνια σακάτιδες,μπροστά με την αλήθεια και στην απογραφή.
ευχαριστούμε πρόξενε,ΆΞΙΟΣ,ΆΞΙΟΣ

Γκορος Νικος είπε...

Χαιρομαι που σου εχω σκισει πολλες φορες το μπιθα ανωνυμε 2.31( υπαρχει και ελληνικη λεξη,θα μπορουσες να τη χρησιμοποιησεις εσυ που φαινεσαι μεγαλος πατριωτης) εστω και απο μακρια..ελπιζω να ειμουν καλος,καθε φορα!!

Τα εχω με τους ψευτες εθνοπατερες,οπως λενε καθε φορα και οι ιδιοι (αυτο ισχυει και για σενα ανωνυμε 3.32,για το εκτος θεματος που λες) ειναι σε συνεχη επικοινωνια με το εθνικο κεντρο...τελικα μας μπερδευουν πιο ειναι το εθνικο κεντρο,το αλβανικο μηπως? καθως το ελληνικο τον πεταξε εξω τον Οικονομου παρα τη στηριξη της Ομονοιας..μηπως δεν επεσε εντολη για το δελτιο τυπου τελικα?

Οσο για τους μονους που υπερασπιζονται τα συμφεροντα μας καθημερινα..για πειτε μου ρε ανωνυμοι..τι εκαναν τωρα τελευταια? και μην μου πειτε για δελτια τυπου,αυτα τα κανει και το MEGA,πειτε κατι που να εχει πραξεις μεσα..(επισης μην μου πειτε οτι ανηκει στις πραξεις του,που κατεβηκε στην πορεια μαζι με το Ραμα).

Παρακληση εσεις οι μη προκατηλημενοι,με παρωπιδες στα αυτια,Ομονοιτες ΑΝΩΝΥΜΟΙ...αλλη φορα να εχετε αρ@@@δια να μιλατε με το ονομα σας,εκτος αν φοβαστε μην εκτεθητε ή μηπως μπειτε σε καμια μαυρη λιστα των αλβανων,και σας κανουν ντα(οπως μου ειπε και ενας χιμαραιος πως δεχοταν απειλες οταν σχολιαζε με το ονομα του απο τους αλβανους,και τωρα πια γραφει με ψευδονυμο...αυτο το λεω εγω ψευτοπατριωτισμο).Εμενα με εχουν απελησει μονο βορειοηπειρωτες μαγκες.

Αυτα τα ολιγα...

Ανώνυμος είπε...

3 Apriliou ethnikes ekloges stin ellada, etsi akougetai. I xeiroteri xronika stigmi, anaforika me tin apografi mas.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ στο πρωτο σχολιο, φιλε μου εισαι πολυ μεγαλος καραγκιοζης. Απο τους μεγαλυτερους.
Αντε στην ευχη του θεου τωρα νουμερο.

Ανώνυμος είπε...

Για σου ρε Γκορο μαγκα.Η μαγκια ρε φιλε δεν ειναι να γραφεις με το ονομα σου,η μαγκια ειναι να υπερασπιζεσαι αυτα που γραφεις.Και εσυ δεν εχεις στηριξει τιποτα απ'αυτα που γραφεις.Που ηταν η μαγκια σου οταν οι αλβανοι σκοτωναν τον Τελη,η εισουν κουρασμενος?Ποτε ειχες αγωνιστει πραγματικα για την ΟΜΟΝΟΙΑ που νοιωθεις προδομενος?Γκορο ωραια τα λογια αλλα θελει και πραξεις φιλε,θελει και πραξεις.Μην το παιζεις μαγκας επειδη γραφεις με το ονομα σου,δεν ειναι αυτο μαγκια ουτε ενδειξη πατριωτισμου.

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ ΓΚΟΡΟ

Η υπομονη μας εχει και ορια.
Μας κανεις πολιτικη εκ του ασφαλους απο το Αμερικα.
Δυστυχως η Β.ΗΠΕΙΡΩΣ ανηκει διοικητικα στο αλβανικο κρατος. Αρα χρειαζεται ανθρωπους εκει και στο αλβανικο κοινοβουλιο,που παιρνονται οι αποφασεις για τα περιουσιακα, τουρισμο που κοπτεσαι ιδιαιτερως εσυ.Ως εκ τουτου χρειαζεται και ο ντουλες και το μεγα . ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΤΕΛΑ ΚΑΛΗ ΚΙ' ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΝΑ..
Τωρα, οταν πανε τα συνορα στον Γενουσιο ποταμο, τοτε θα διοικει το εθνικο κεντρο( τωρα το εθνικο κεντρο ασκει διπλοματια).
Το εθνικο κεντρο στηριζει ομονοια,οργανωση οχι κομμα,που ορκιζετε στο αλβανικο συνταγμα.

Αφου την ομονοια στηριζει το ελληνικο κρατος πορευομαστε ετσι. Η ομονοια ειναι ιδεα,αν καποιοι που ειναι μεσα ειναι κοπριτες δεν με ενδιαφερει ,αυτοι εκτιθενται.εγω προσκυνω την ιδεα.
Αν εσυ γκορο φερεις καποια καλυτρη προταση ,φερτη.Αλλα σε βλεπω να μιλας σαν τον ΛΕΒΕΝΤΗ Και στην καλυτερη τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,αφου δεν προκειται να γινεις (κυβερνηση).Μιλα ,τσαμπα ειναι...

Ζητω η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΧΕΙΜΑΡΑ,ΑΥΤΟΝΟΜΗ Β.ΗΠΕΙΡΟΣ
και ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΗΜΟ ΧΙΜΑΡΑΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΚΑΜΑΡΙΝΟ

Γκορος Νικος είπε...

Εχει πολυ γελιο...κερδιζεται εντυπωσεις..συνεχιστε να λασπολογητε.

Ακου να δεις 3.42,επειδη το παραχεσατε εσυ και οι αλλοι ανωνυμοι..πολυ ευκολα επιτιθεσται σε εναν επωνυμο,μπορω να μαθω ποιος μου απευθηνει το λογο..ανωνυμε 3.42 και ΚΑΜΑΡΙΝΟ ?
Και αν ντρεπεστε τo mail μου ειναι gorosnikos@yahoo.gr...περιμενω απαντηση.

Οσον αφορα τον Τελη ξερουν καλα αυτοι που ηταν εκει αν εκανα κατι η οχι,μαλλον εσυ δεν βρισκοσουν εκει μαγκα για να μιλας.
Αν μου μιλας για εκδικηση και πραξεις,αυτο θα μπορουσε να ξεκινησει απο την οικογενεια και τον αδερφο και μετα θα ακολουθουσαμε εκατονταδες.Εσυ αραγε τι εκανες ανωνυμε?εισουν εκει?βγαλε τη μασκα και μιλα.

Οσον αφορα την Ομονοια παλι@@λακα...επειδη φενεται οτι εισαι ασχετος και μιλας κουτουρους,..ρωτα εκεινους που πηγαιναν στις εκλογες,για να μαθεις γιατι εσυ μαλλον δεν ερχοσουν καν.
Ετυχε να κλεισω τα 18 το 2003 την πρωτη χρονια που εκλεξαμε το Βασιλη,και μαζι με πολλους φιλους που μπορεσα να μαζεψω,σε σχεση με αλλους,κατεβηκαμε με ενα λεωφορειο στη Χιμαρα γεματο νεους...δεν λεω οτι καναμε κατι παραπανω απο τους αλλους,αλλα ειμασταν εκει καθε στιγμη..ξανακατεβηκα μετα απο μια βδομαδα..γιατι στο εκλογικο κεντρο που ψηφιζα υπηρξε νοθεια,και ξαναγιναν εκλογες,εκει ηταν που μαχαιρωσαν και τον Θοδωρη Λαζαρη,λιγο πιο κατω απο εμας.
Με παρεα,και κατι αυτοκινητα τρεχαμε απο εκλογικο κεντρο σε εκλογικο κεντρο για να μην κλεψουν τις καλπες,καθως μαζευονταν πολλα αλβανακια εξω,με μπλουζες και σημαιες αλβανικες.
Το 2007 ειμουν παλι εκει μαζι με μια παρεα απο νεους φιλους,για να εκλεξουμε ελληνα δημαρχο...τα καταφεραμε,αφου ξημεροβραδιασαμε 2 νυχτες εξω απο το εκλογικο κεντρο για να μην γινει νοθεια τοτε με το Λαζαρη,και παλι τρεχαμε στα εκλογικα κεντρα για να μην γινει νοθεια...
Σε πορειες απο 14 χρονων, για τα δικαια μας..

Εσυ που εισουν,για πες μας?
ποιος εισουν και ποιος εισαι?

οσων αφορα το προδομενος οχι..μονο αγανακτησμενος γιατι καταληξαν να μας εκπροσωπουν στο κομμα των ελληνων που οι πατεραδες ανεβασαν και στηριξαν και μετα εμεις...καποια αθλια υποκειμενα,με στοχο την καρεκλα και τιποτα αλλο,σκουριαζοντας και παρατωντας οσα αγωνιστηκαν επι χρονια ανθρωποι,αυτοι λοιπον οι κυριοι πρεπει να φυγουν.Αλλα οσο υπαρχουν κατι νουμερα σαν εσενα,ανωνυμοι αγωνιστες,που εχουν παρωπιδες και μειωμενη σκεψη,λειτουργωντας σαν προβατα,τοσο αυτοι οι κυριοι θα κανουν κουμαντο.

Τουλαχιστον η μια πραξη ειναι να καταθετω αποψεις με το ονομα μου αρεσουν δεν αρεσουν,και να γινομαι στοχος απο ανωνυμους.
Ειναι μορφη αγωνα και αυτη..φαταστειται να μιλαγε ο Ντουλες,ανωνυμα στα Μπλογκ,θα περναγε ετσι τις ιδεολογιες του?θα τον επερνε κανενας στα σοβαρα?δεν νομιζω..θα ηταν ενας απλος ανωνυμος σχολιαστης.

Μαγκια ειναι ανωνυε 3.32 και ενδειξη πατριωτισμου,να κατηγορεις καποιον ανωνυμα,εσυ την εχεις αυτην.

Οσο για τον ΚΑΜΑΡΙΝΟ,θελει βελτιωση το translator σου...
Σιγα ρε φιλε,πριν 1 χρονο εκανα απο Αθηνα πολιτικη που η διαφορα.και πριν 3 χρονια εκανα απο Χιμαρα..δεν βλεπω κατι διαφορετικο,η σκεψη αλλαζει απο χωρα σε χωρα?

Ειδες για να γραφεις επωνυμα,σε εντοπιζουν και που εισαι...χαχαχα
Εσυ καμαρινο αμερικα εισαι?ποιος εισαι ή και εσυ ντρεπεσαι να πεις?

Αυτο ακριβως λεω προβατα,το οτι προσκυνατε την ιδεα,αλλα αφησατε κοπριτες να μπουνε μεσα και να κανουν κουμαντο...οπως το λες.
ΘΑ μπορουσε δηλαδη ενας Δολοφονος να ηταν προεδρος σας..εσυ παλι θα προσκυνουσατε την ιδεα...αυτο ειναι αθλιο.
Γιαυτο καταληξαμε στο πουθενα μεχρι σημερα..
Αντι να πειτε να τους πεταξουν με κλωτσιες εξω του κοπριτες...λετε keep walking.

Παρακληση στο διαχειρηστη...αναφορες στο προσωπο μου απο ανωνυμους,του τυπου προσωπικα στοιχεια,και υβρης..να μην δημοσιευονται.

Γκορος Νικος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Βορειοηπειρώτης είπε...

Φίλε Νίκο, σε ποιο σχόλιο αναφέρεσαι; Πέρα από τη διαφωνία που έχετε, νομίζω αυτός είναι από τους καλούς διαλόγους και εκτιμούμε ποιο πολύ την άποψη σου που είναι επώνυμη.

Ανώνυμος είπε...

Στον πολεμο για την ελευθερια και την ιδεα επετρεψε μας να ειμαστε ανωνυμοι στρατιωτες.δεν μας ενδιαφερει η δοξα.Εσυ που θελεις να φαινεσαι μιλα επωνυμα.Αφηστε τον ΤΕΛΗ ισυχο....

αυτονομια στη ΧΕΙΜΑΡΑ,Β.ΗΠΕΙΡΟ
και τιμη στον επιτημο ΧΙΜΑΡΑΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΜΑΡΙΝΟ

Γκορος Νικος είπε...

Βορειοηπειρωτη δεν αναφερομαι σε κανενα σχολιο που ηδη εχει γινει διοτι δεν υπαχρει κατι μεχρι στιγμης που να με εχει θιξει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαινω και παλι τι ακριβως σε εθιξε απο αυτα που εγραψα στις 3.42?Ουτε σε προσβαλλω αλλα ουτε σε μειωνω πουθενα.Ναι μεν ξεκιναω ειρωνικα αλλα εσυ μιλησες για μαγκια,μια λεξη που μου αρεσει να τη βλεπω στην πραξη οπως σου ειπα αλλα δεν μου αρεσει να την ακουω.
Δεν ειναι ψεματα τιποτα απ'οσα ανεφερες αλλα δεν εκανες και τιποτα παραπανω απο ολους τους υπολοιπους,γι'αυτο λοιπον μην τα παρουσιαζεις σαν ηρωισμους.Σε οσα ανεφερες ημουν παρον και θα το καταλαβεις οταν βρεθουμε απο κοντα.Οχι πως εγω εχω κανει τιποτα παραπανω απο τους υπολοιπους αλλα εχω την αποψη πως για αυτα που εχουμε προσφερει ολοι,εχουμε και αυτα που μας αξιζουν.Ποτε δεν εχουμε κανει κατι που να πω μπραβο ρε δεν μας αξιζει αυτη η μοιρα.Ολοι μας εχουμε αναλογιστει ποτε τι εχουμε προσφερει?Μονο κριτικη ξερουμε να κανουμε και βριζουμε.Ε οχι ρε Γκορο δεν γουσταρω κριτικη ρε φιλε σε κατι που μας εχει προσφερει περισσοτερα απο αυτα που εχουμε δωσει.
Να μην αναφερθω στους υπολοιπους βορειοηπειρωτες που δεν εχουν προσφερει τιποτα, πολλοι δεν εχουν ερθει να ψηφισουν καν εδω και 15 χρονια και ασκουν κριτικη.
Οσο για την ανωνυμια,ειναι δικαιομα του καθενος να γραφει οπως θελει,δηλ αν γραψω σαν Γιαννης θα αλλαξει τιποτα,η θα γινω μαγκας?
Αυτο που ξερω ειναι πως στον Αυλωνα στα δικαστηρια πρεπει να παμε,αυτο ειναι μαγκια και οχι να γραφεις επωνυμα.Και ας παρει οτι αποφαση θελει ο δικαστης.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλαβω εγω ρε Γκορο επειδη με εχεις μπερδεψει.Βριζεις την ΟΜΟΝΟΙΑ βριζεις το mega τον εναν τον αλλον.Καποιος πρεπει να μας αντιπροσωπεψει ρε φιλε,ποιος μενει τα αλβανικα κομματα.Αν καταντησουμε σαν Χιμαριωτες να εχουμε δημαρχο αλβανο,τοτε ισα που θα ψηφιζα και maga και οταν λεω αλβανο,εννοω και καποιον δικο μας που πολιτευεται με αλβανικο κομμα.
Ωραια ειναι να βριζεις το κακο,οταν βλεπεις κατι καλο να λες μπραβο και αν ειναι να διαλλεξεις αναμεσα σε εναν γκαβο και εναν μονοφθαλμο τοτε διαλλεγεις τον μονοφθαλμο.
Δηλ εσυ πιστευεις πως εγω δεν βλεπω αρνητικα,δεν βλεπω κατι που δεν μου αρεσει,ολα αγγελικα πλασμενα ειναι?Αν ισχυε αυτο θα ημασταν ενωμενοι με τη μανα πατριδα,η τουλαχιστον αυτονομοι.

Γκορος Νικος είπε...

12.22 ακριβως στρατιωτακη, οπως το λες,που σε κουνανε οι κοπριτες οπως θελουν στη σκακιερα της πολιτικης..μακαρι να ειχαμε λιγοτερους σαν εσενα.

Ακου 2.15 πρωην 3.42 τελικα καταλαβαινω πως δεν αξιζει να μιλαω με αμορφωτους,με μηδενικη κριση και χωρις σεβασμο ατομα..

Σου ειπα θελω να μαθω ποιος μου απευθυνει το λογο και συ μου λες αρλουμπες και ασυναρτησιες..για το Γιαννη και τη μαγκια του...σου ειπε κανενας οτι ειναι μαγκια να γραφεις με το ονομα σου,το ειπα πουθενα αυτο?
Αν δεν εχεις κοτσια να το πεις εδω στειλε μου μηνυμα στο mail που σου εχω γραψει παραπανω...να δω ποιος εισαι και ασε τις παπαριες οτι θα ερθεις να με βρεις απο κοντα (αυτα μου τα ειπαν κι αλλοι,αλλα ποτε δεν ηρθαν)..

Μηπως ειμασταν και στο ιδιο αμαξι και δεν το ξερω..μετρημενοι στα δαχτυλα ειμασταν και εσυ δεν εισαι σιγουρα ενας απο αυτους.

Οσο για το αν με μειωσες ...ξαναδιαβασε το πρωτο και το τελευταιο σχολιο σου και θα καταλαβεις οτι εχουν 180 μοιρες διαφορα...μια λες δεν ειμουν στον Τελη,μια λες δεν εκανα τιποτα για την Ομονοια και απο την αλλη στο τελευταιο σχολιο λες πως ετσι ειναι οπως τα λεω εγω οταν σου απαντησα σε αυτα που με ρωτησες...

Για να καταλαβεις λοιπον με τι ανθρωπο καθομαι και ασχολουμαι...εχω να σου πω,πως και τιποτα να μην ειχα κανει απο οτι εχω κανει (που το ειπα και μονος μου οτι δεν εκανα κατι παραπανω απο τους αλλους,ουτε το θεωρω ηρωισμο,απλα εσυ μονο εκει εχεις το μυαλο)...εχω καθε δικαιωμα να κρινω και να σχολιαζω τους ανθρωπους που εχω ψηφισει για να υποστηριξουν τα πιστευω μου...ακομα και να μην τους ειχα ψηφισει..οπως ενας 18 χρονος σημερα,εχει καθε δικαιωμα να τους κρινει και να σχολιαζει ,και ας μην εχει βγει ακομα απο το αβγο του.
Οποτε αυτες τις μπουρδες περι το "τι εκανες εσυ,που εισουν,μαγκια να κατεβεις στα δικαστηρια,προδομενος" και αλλα που λες ..δειχνει το ποιον σου..

Να μιλησω και λιγο Χιμαριωτικα : Τι ες ο μαυρε και γραφεις στα μπλογκ,παρε το ντουφετσι σου τσε ορμα..αφου μονο για δαυτο εισαι"

Λες και κατι αστειο παντως... να μην κανουμε κριτικη σε κατι που μας εχει προσφερει παραπανω απο οτι εχουμε προσφερει...για πες τοτε τις μας προσφεραν παραπανω?
Ο κοκαβεσης του ανοιξε το κεφαλι για να προσταψει την καλπη,ο πατερας μου σε ενα εκλογικο κεντρο το 2000 (που παρεπιπτοντως ειμουν εκει και ας μην ψηφιζα τοτε 15 χρονων) την ειχε παρει αγκαλια και τον απειλουσαν αλλα δεν ενεδωσε, ο Λαζαρης εφαγε μαχαιριες,οι 5 καταδικασμενοι δεν μπορουν να πανε στην πατριδα τους στη περιουσια τους απο το 2003,και αλλες και αλλες οι ιστοριες.

Εσενα 2.26 δεν αξιζει καν να σου απαντησω..εισαι εκτος θεματος με τον αλβανο δημαρχο που λες.

Κοτσια εχεις? γιατι μας μιλας συνεχεια για αγωνα...αν εχεις λοιπον πες το ονομα σου..αλλιως σωπασε καλυτερα.

Ανώνυμος είπε...

ομερτα διαχειρηστα

Ανώνυμος είπε...

Ας μην το κουραζουμε το θεμα. Πέρα απο τη Χιμαρα και μερικα χωρια της δεν υπαρχουν πουθενα αλλου χωρια με ντοπιους που να μιλανε ελληνικα ως μητρικη γλωσσα, εκτος μειονοτικης ζωνης βεβαια. Κι απορω λοιπον γιατι να υπαρχει ακομα αυτο το προξενειο στην... Κομοτηνη.

Δημοσίευση σχολίου