Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΣΚ και ΚΕΑΔ χωρίς εκπροσώπους στις Περιφερειακές Επιτροπές των τοπικών εκλογών

Μόνιμος κάτοικος της «αριστερής πολυκατοικίας» το ΚΕΑΔ
Μετά την άρνηση της αντιπολίτευσης να προτείνει  εκπροσώπους για τις 66 περιφερειακές επιτροπές εκλογών (από δύο μέλη το ΣΚ και από ένα το ΚΕΑΔ), η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή ( KQZ ) κήρυξε κενές τις θέσεις και θα αντικατασταθούν τις επόμενες μέρες.
 Σύμφωνα με τον Αλβανικό Εκλογικό Νόμο, η σύνθεση των εφορευτικών και περιφερειακών εκλογικών επιτροπών αποτελούνται από εκπροσώπους κομμάτων, ανάλογα με τα ποσοστά τους στις προηγούμενες εκλογές. Για τις ερχόμενες τοπικές εκλογές που θα γίνουν την 8η Μαΐου, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής (KQZ), οι περιφερειακές επιτροπές θα αποτελούνται από δύο μέλη που θα προτείνει το κυβερνών κόμμα, δύο μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ένα μέλλος του LSI, ένα μέλλος του ΚΕΑΔ ενώ το έβδομο μέλλος θα προκύψει από κλήρωση των υπόλοιπων κομμάτων. Η προθεσμία κατάθεσης των ονομάτων για τα KZAZ έληγε στις 8 Φεβρουαρίου και τα δύο αντιπολιτευόμενα κόμματα ΣΚ και ΚΕΑΔ αρνήθηκαν να καταθέσουν τα ονόματα, εκβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο λύση στην πολιτική κρίση με βασικό αίτημα την παραίτηση του Σαλί Μπερίσα.
Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή που συνεδριάζει με τα τέσσερα μέλη, αφού οι τρεις «αριστεροί» απέχουν, είχε δώσει μία εβδομάδα παράταση στο ΣΚ και το ΚΕΑΔ με την προθεσμία να λήγει σήμερα. Τις επόμενες μέρες το KQZ θα αντικαταστήσουν τις κενές θέσεις του KZAZ, δίνοντας  προτεραιότητα σε νομικούς, φοιτητές και εκπαιδευτικούς.
Η τοποθέτηση την προηγούμενη εβδομάδα του προέδρου Τόπι,  θεωρώντας αδιανόητο να μην γίνουν οι εκλογές στις 8 του Μάη, έφερε το Ράμα ποιο κοντά στη συμμετοχή, με τον ίδιο να δηλώσει ότι δεν είπε ποτέ ότι θα μποϊκοτάρει τις εκλογές.
Η στάση του Ντούλε, να ακολουθεί σε κάθε βήμα το Ράμα, δεν πείθει κανέναν ότι πρόκειται για μια απλή συμμαχία  πολιτικών δυνάμεων ΣΚ - ΚΕΑΔ.   Μπαίνοντας στην αριστερή «πολυκατοικία» ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ δε θέλει ή δεν μπορεί να βγει από αυτή.

14 comments:

Γκορος Νικος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκορος Νικος είπε...

Τωρα αν αυτο το ..... ο Ντουλες καταλαβαινει πως αυτο που κανει ειναι καλο για τους ψηφοφορους που τον στηριξαν,να μην εχουμε ουτε ενα στην εκλογικη επιτροπη ωστε η νοθεια να ειναι πιο ευκολη,τοτε καλη συνεχεια...ομως οι ανθρωποι που ηταν στις εκλογικες επιτροπες που εφαγαν τοσες φορες ξυλο,απειληθηκαν,εφαγαν μαχαιριες,ποδοπατηθηκαν απο αυτους που θελαν να κανουν νοθεια, για να βγαλουν ελληνα δημαρχο,ελπιζω σε αυτους ο κυριος Ντουλες να δωσει μια λογικη εξηγηση γιατι κανει κατι τετοιο...εκτος αν το εχει σιγουρο πως φετος δεν θα ξαναγινει νοθεια.

Ανώνυμος είπε...

Τι κάθεστε και το φιλοσοφείτε το πράγμα; Αφού στη μπαράγκα ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ δε λειτουργεί τίποτα. Δείτε τις δηλώσεις Παντέκη και Καραμέλιου για να καταλάβετε το γυφτιλίκι. Δεν ενδιαφέρει την Ομόνοια η απογραφή λέει ο ελληνοποιημένος πρόεδρος της Κορυτσάς Μαυρομέλιος.

Ανώνυμος είπε...

a re ntoule ..panw apo tin parti sou de bazeis kanenan...ti esti gia sena boreios hpeiros?????

Ανώνυμος είπε...

TO BOYCOT STA DIMOTIKES, PREPY NA PARY APOFASY TYORA, GIATY DEN MBORI OI ALVANIA NA SYNEXIZY ME PSEFTIKES PSYFUS. ALIOS AS NA PANE MONO OI VORIA ALVANIA STYS EKLGIES, I NOTIO (IPEROS) NA DIMOURGISY KSEXORISTA APO TYN ALVANIA FILE NIKO GORO. MIA OLOKRINY XORA, OI ALVANIA ANIKY STUS MUSULMANUS KAI PREPY NA APOXORY APO TA XRISTIANIKA BALKANIA.

Ανώνυμος είπε...

ME DIMARXO OS VASILIS BOLLANOS O PYOS EXI DOSY ADIES STUS 50 ALVANUS STYN PERIOXY XEIMARRA, DEN MBORY NA SYNEXISY OS NEOS PSYFOFOROS. O DIMARXOS AS NA ASKOLITHY ME TYN OMONIA, ALA DEN PREPY NA POULISY TYN OMORFY XEIMARRA, ALIOS AN EINAE PATRIOTIS, AS NA MAS DILOSY APLA STO DIMOSIO POU KAI PION EXI DOSY AFTE STYS ADIES, KAI NA MI KANI KRIFA TYO PATRIOTY. O PROTOS ALVANOS POITIS STYN XEIMARRA THA EINAE O DIOKTYS TYS EFIMERIDAS 55 FAXRI BALLIU ME ADIA KSENODHOXEIO STYS DRYMADES. AS PERYMENOMAE APO TO DIMARXO NA PY TA ALA ONOMA APO TO DRINI NUSHI, EDI RAMA STO VUNO, KOCO KOKEDHIMA TOU EXY KLISY TYN APELI STO DIKASTIRIO AULONAS....KAI ALUS.... AS PERIMENOUMAE TO DIMARXO NA MAS ANIKSY APLA TYS ADIES.....

Με τους ανώνυμους, ανώνυμος είπε...

"Bορειοηπειρώτη" μπορεί να τα χώνεις στο Σ-Κ-ΕΑΔ αλλά παραμένεις κολλημένος σε αυτό. Έχετε κάποιοι το επιχειρημα ότι είσαστε με την Ομόνοια. Όπως και να το κάνουμε όμως οι αποφάσεις του (ΣΚ)ΕΑΔ παρασερνουν είτε το θέλετε είτε όχι και το κατάντημα της Ομόνοιας. Και με την δική σας ευθύνη. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Μην εκμεταλλεύεστε λοιπόν άλλο το όνομα της Ομόνοιας. Με το να ασκείτε ανώνυμα κριτική από το ίντερνετ δεν κάνετε τίποτα. Αν εσείς οι "αγνοί ομονίτες" έχετε πραγματικά @@@@ να τα δείξετε στο γενικό συμβούλιο της ομόνοιας όσοι εκλεγήκατε και όχι να κάνετε ανώνυμη (και ανώδυνη) κριτική από τα μπλογκς.

Ανώνυμος είπε...

I taktikes toy mpoikot einai potilikes kiniseis, kai malista mat, opos fenete oute oi anagnostes tou istotopou sas oute oi grafontes mporoun na to katalaboyn.

Ανώνυμος είπε...

endiaferon gia tin ximara apo enan pilureo

http://gazeta-shqip.com/#/opinion/6537ce43332306ba5ff22fab6137d6f7.html

telpiero είπε...

elate re paidia elate min kourazeste k poly min glifeste piso apo kourtines,8a pa8ete kanena sakxaro m'auta pou kanete.. afou ta ipame auta,to mega=pd k to kead=ps.. min koroideyeste allo metaksi sas den kanei.. oloi poulimenoi eiste.

telpiero

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε Τελπιερο το MEGA είναι του Μπερίσα γι' αυτό έβγαλε δελτίο τυπου για την Επέτειο Αυτονομίας, γι' αυτό έβγαλε δελτίο τύπου για την απογραφή πληθυσμού. Κάτσε και κράζε δεξιά και αριστερά μέσα από τα μπλογκς, κάνεις τρομερή πολιτική.

telpiero είπε...

auta anonime file ta kaneis esy k oloi oi ipolipoi pou milate anonima mesa sta bllogs..potebden kriftika, eimai o telpiero k milao panta me onomateponimo..
leo tin apopsi mou k se opion aresei

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήσατε ποτέ το Ντούλε όμως αν έχει άτομα της θυσίας να βάλει στις επιτροπές; Αφού έμειναν εκεί μέσα μόνο κάποιοι χαραμοφάιδες.

Ανώνυμος είπε...

To ότι γράφεις επώνυμα Τελπιέρο δεν σημαίνει κι ότι δεν γράφεις ασυναρτησίες χωρίς βάση. Σε αυτά που γράφεις ήμουν ενάντια κι όχι στο πρόσωπο σου.
12:16 ότι άτομο είναι ο Ντούλες το ίδιο είναι κι αυτοί που έμειναν στο ΚΕΑΔ, για ποιες θυσίες μιλάς;

Δημοσίευση σχολίου