Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Νέα ρουκέτα Πάγκαλου

''Δουλέψτε όπως οι Αλβανοί τα τελευταία 20 χρόνια αλλιώς... άνεργοι''
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε συνέντευξη του στα Νέα συστήνει , πιθανότατα στον πρωθυπουργό, παροχές για όσους ''αιφνιδιάστηκαν'' από τα μέτρα της κυβέρνησης και δηλώνει πως δεν του αρέσουν οι προτάσεις Μέρκελ. Ο Θ. Πάγκαλος εμφανίζεται να αφουγκράζεται τη κοινή γνώμη αφού, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει μιλάει καλά και με πολύ κόσμο εκτός από εκείνους που τον εκνευρίζουν.
''Εγώ µιλάω πολύ µε τον κόσµο, µε ανθρώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, και µιλάω καλά. Κι αν εξαιρέσεις κάποιον που µπορεί να πετάξει καµιά χοντράδα και να µε εκνευρίσει, µε τον πολύ κόσµο µιλάω πολύ και για όλα''.
Αυτή τη φορά ο κύριος Πάγκαλος δεν μιλάει για ''κοπρίτες'' Δημοσίου, όμως καταθέτει με παραστατικό τρόπο τις ενδιαφέρουσες απόψεις του για το πως μπορεί κανείς να προκόψει.
"Κάποτε ο γονιός πίστευε ότι µε µια καλή πολιτική γνωριµία θα έλυνε το πρόβληµα της απασχόλησης του παιδιού του µε έναν διορισµό στο ∆ηµόσιο. Τώρα τελείωσαν αυτά. Ή θα µείνει άνεργος ή θα αποδεχτεί ότι θα γίνει χειρώναξ.
Του είναι δύσκολο να αποδεχτεί είτε το ένα είτε το άλλο. Αλλά θα σας πω και κάτι άλλο.
Οι χειρώνακτες στην Ελλάδα έκαναν τα τελευταία 20 χρόνια µια πορεία, η οποία ασφαλώς θα αναλυθεί από τους ιστορικούς του µέλλοντος. Μόνο που δεν ήταν Ελληνες αλλά Αλβανοί, που έκαναν περιούσιες, δηµιούργησαν καταθέσεις, σπούδασαν τα παιδιά τους…''
Πριν από το τέλος του χρόνου πρέπει να υπάρξει πρόνοια για τους ανθρώπους αυτούς που αιφνιδιάστηκαν από τα περσινά µέτρα και δυσχέρανε το βιοτικό τους επίπεδο, λέει στα ΝΕΑ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που διαφωνεί µε το γερµανικό σχέδιο που απαιτεί αναθεώρηση του Συντάγµατος, για να συµπεριληφθεί η µείωση του χρέους και το ποσοστό του ελλείµµατος.
''∆εν µε ελκύει η πρόταση της κ. Μέρκελ'', λέει ο Θ.Πάγκαλος που ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για τη λήψη νέων µέτρων λιτότητας. Ο κύριος Πάγκαλος εξηγεί ποιοί και γιατί αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης, δίνοντας όπως λέει μάχη οπισθοφυλακής.
''Έχω προσέξει ότι οι οξύτερες αντιδράσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής προέρχονται όχι από τους πολύ φτωχούς ανθρώπους, αλλά από τα µεσαία και ανώτερα στρώµατα. Γιατρούς, µηχανικούς, δηµοσίους υπαλλήλους, γενικώς πολίτες άνετα αµειβόµενους σε καλές συνθήκες εργασίας, που τώρα υφίστανται τις επιπτώσεις της κρίσης. Ολοι αυτοί δίνουν µια µάχη οπισθοφυλακής, που δεν µπορεί και δεν θα έχει κανένα αποτέλεσµα πλην της φθοράς''.

14 comments:

Ανώνυμος είπε...

giati rouketa ???
den alh8euei ???
emena oi goneis mou hr8an se megalh hlikia
metanastes kai kator8wsane polla pragmata
pou oi ellhnes den ta exoun .

pisteuw akradanta oti polloi alvanoi exoume
kaluterh oikonomikh anesh apoti enas mesos
ellhnas . Vevaia oi goneis mou den phgan pote mpouzoukia oute kafeteries ,

o pagkalos ta leei swsta , mono pou auta 8a eprepe na ta eixe pei prin 15-20 xronia kai oxi twra .

Oi ellhnes mesa se 20 xronia ginane euporoi polites , opoia xeironaktikh ergasia uphrxe legane pare ena Alvano , h' Alvanos eimai egw na kanw tetoia douleia .

mou 8umizei to paramu8i ta kainourgia rouxa tou basilia ....

Oloi 8elane na ginoun akadhamikoi - dhmosioupallhloi !!

Fan S Noli

Ανώνυμος είπε...

Προς Θεοφάνης Στυλιανός Νόλις
Ένα ρητό στα μέρη μας λέει : Το σκατό στο χαλέ χάνετε η γκαντημή δεν χάνετε. Όπως και να το κάνουμε δεν γίνετε το σκατό πίτα . Το καθετί θέλει παράδοση και εσείς που την βρήκατε .

Ανώνυμος είπε...

@ 6:29 Simfono apolita!!!!!!!!!!!NO MORE FRAFE !!

Ανώνυμος είπε...

τούτοι οι Αλβανιάρηδες από που μας εμφανίζονται ετσι ξαφνικά. Δεν φανταζομαι να έχουν και άποψη για τα Βορειοηπειρωτικά. ε ρε κάτι "χειρονάκτες".. Τιδουλειά εχετε εδώ βρε? Αλβανικά μπλογκς δεν έχει?

Ανώνυμος είπε...

@8 Φεβρουαρίου 2011 1:56 π.μ.

gia thn enhmerwsh mou parakolou8w polla blogs
kai alvanika (balkanweb, illirida , dardania , online efhmerides , presheva ktl )kai ellhnika
akoma kai stoxo , xrushaugh diabazw


8elw na exw oloklhrwmenh apopsh gia to politiko koinwniko gignes8ai ths euruterhs valkanikhs pou afora thn alvanikh exwterikh politikh .

Fan S Noli

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι οι αλβανιαρηδες φιλε 1.56 οχι απλα εχουν λογο στα βορειοηπειρωτικα αλλα μας εξουσιαζουν κι'ολας,βλεπε Ξερρας κτλ.
Αυτος ο κυριος Νολις τι ρατσας ειναι?Ρε πουστρακια με αλβανικη πεπυθηση,ρουφιανοι εισασταν και στο καθεστως?Σιγουρα τι ρωταω,απλα ρωταω αυτους που φυλακιστηκαν πως αντεχουν και δεν σας καθαριζουν?Εγω θα σας ετρωγα εναν εναν με τη σειρα αν με ειχατε βαλει φυλακη εστω και μια μερα.Σε αλβανικα μπλογκ για τους τσαμιδες να γραψετε,δεν εχετε καμια δουλεια εδω.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Νολι ενημερωμενε.Οταν χερετας πως το κανεις με τη μπουνια διπλα απ'το αφτι?Εγω βριζω τους αλβανους αλλα μεταξυ μας εχουμε αλβανιαριδες και φυδια.

Ανώνυμος είπε...

Για πολουσ απο εσας,δεν ειναι γνωστη μια δηλωση που ειχε κανει ο αντοπροεδρος τησ σημερινησ κυβερνισης του πασοκ και τοτε υπουργος εξωτερικων....ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ,ΙΜΒΡΟ,ΤΕΝΕΔΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ...και να φανταστεις,οτι υπαρχουν β.ηπειρωτες που τον ψυφηζουν κιολας.Πιθανον να ειναι της ρατσας του.....

ουστ είπε...

Οι συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνων της Αλβανιας που ζει και εργαζεται στην Ελλαδα απεκτησαν ιδιοκτητα σπιτια, ανακαινησαν τα πατρικα στην ιδιαιτερη πατριδα και εχουν και ενα κομποδεμα για μια δυσκολη στιγμη. Και ολα αυτα βεβαια τα απεκτησαν γραφοντας βιβλια,δινοντας διαλεξεις, συμμετεχοντας σε διαφορες επιτροπες, εργαζομενοι στα υπουργεια ή ως στελεχοι σε πολυεθνικες.
Τι σχεση εχουμε εμεις με τους Αλβανους;
Εχει δουλεψει κανενος εδω μεσα ο πατερας στην οικοδομη; εχει σκαλισει ξενους κηπους;
Οι μηπως οι μαναδες μας εχουν σκουπισει σκαλες και ξεσκατισει κωλογερους;
Βουρδουλα που θελετε ρε πουστροπαιδα!!!
Ακομα βρωμαν τα χνωτα σας και μου το παιζεται και αρια φυλη.
Δεν κοιτατε τη φατσα σας στον καθρεφτη που ειναι σαν να σς μαζεψαν χθες απο την κοπερατιβα.

Χρυσή Αυγή Βορείου Ηπείρου είπε...

Αντε ώρε χοντροκούραδο Πάγκαλε που να φας τη σάρκα σου κερατά κ τι μισ'η Αρβανία με τα μπάσταρδα που υποστιρίζεις μαντρόσκυλο. κλεισε το στόμα σου μωρή πορδή κ σταμάτα Οσο για τη γουνα σας ρουφιανακια η ημερα πλησιαζει κ ο θεος να σας λυπηθει.
Παρτε δρομο απο δω καταραμενοι φαρα που μου θελετε κ ενειμερωση γυφτο τουρκοσποροι.
αλλαξτε στεκι κ πηγαινετε στα kismetia σας.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά μήπως ξέρετε γιατί τα Χριστούγεννα τα κάλαντα ο Πάγκαλος τα άκουσε στα Αρβανίτικα(αλβανικά); Η τηλεόραση το είπε τότε και κανένας δεν αντέδρασε. Μήπως έχει κάποιο νόημα για τον κύριο αυτόν αυτή η κίνηση . Πιστεύω πως δεν φταίει ο Πάγκαλος αλλά ο ελληνικός λαός που ποτέ δεν σκέπτεται ποιον ψηφίζει και ποιον βάζει στην κορφή να τον κυβερνήσει. Τις προάλλες είπε ότι την επανάσταση του 21 την έκαναν κάποιοι που δεν μιλούσαν ελληνικά . Τι αίσχος . Κανένας δεν ακούγεται.
Τους πατριώτες τους θεωρούν ακραίους . Γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το χονδροβουβαλο το ψυφησαν και β.ηπειρωτες,ενω τουσ αποκαλει πιθηκοειδη,καθεσε και σε νιαζει τιψυφηζουν οι ελλαδητες...αν ειναι δυνατον...να ψυφηζουν το κομα που αντιπρωσοπευει αυτο το βοί΄δι.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι απλά γιναμε θαλασσα
Θαλασσα χωρίς διεξοδο...

Ανώνυμος είπε...

η μόνη ελπίδα για να καθαρησει το εθνος είναι οσοι επί το εδαφος τις ελλάδος μιλάνε αραβανιτικά , βλαχικα,πομακικα, βοθλγαρικα, τουρκικα, ρώσικα να απελαθουν και όσες μεινουν στην ελλάδα να διαστευρονονται με τους γνησους εληνες βορειοηπειρωτες για να γίνουν ολοι σαν οι αρχαιοι ελληνες...ορε κεφια... αμαμητοι υπανθρωποι όπως λέει και μια φίλη μου..

Δημοσίευση σχολίου