Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ «ΘΕΡΙΣΕ» ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ!


Οδηγός εγκατέλειψε το θύμα και διέφυγε στην Αλβανία
Θρήνος στο Τεριαχάτι

• Ένα κλεμμένο τζιπ – ημιφορτηγό, «έκλεψε» τη ζωή από έναν 36χρονο Βορειοηπειρώτη την Κυριακή το βράδυ, λίγα μέτρα μετά το Τελωνείο της Κακαβιάς!
Πρόκειται για ένα από τα πλέον απίστευτα δυστυχήματα, καθώς ο άτυχος οδηγός επέστρεφε στην Ελλάδα από το χωριό του Τεριαχάτες, όταν στο τέλος της διαχωριστικής νησίδας που υπάρχει μετά το Σταθμό, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με το τζιπ που για άγνωστο λόγο είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, ο άτυχος βορειοηπειρώτης, που εργαζόταν επί πολλά χρόνια στον Παρακάλαμο δεν πρόλαβε να αντιδράσει και βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Τραυματισμένος ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο ο 23χρονος συνοδηγός του, από τον Παρακάλαμο, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Αμέσως μετά την πρόκληση του δυστυχήματος ο οδηγός του τζιπ εγκατέλειψε τα θύματά του και κατέφυγε μάλλον στην Αλβανία και παρά το γεγονός ότι άρχισαν αμέσως τις έρευνες οι Αστυνομικοί, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.
Όπως προέκυψε στη συνέχεια, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από την Αθήνα και η σχετική καταγγελία είχε γίνει στο Α.Τ. Βούλας.
• Η κηδεία του άτυχου Βορειοηπειρώτη έγινε σήμερα, ώρα 11.00, στο χωριό του Τεριαχάτες

Πηγή: Πρωινός Λόγος.

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

apo pou itan to atixo palikari,kseri kanis?

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΚΗΣ ΠΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΙΑΧΑΤΙ ΔΕΡΟΠΟΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ena apo ta kalitera pedia kalo taksidi file Alki .....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Ο Άλκης ήταν παίδαρος το καλύτερο παιδί ! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει .Κρίμα που τον έφαγαν αυτά τα τομάρια .

Ανώνυμος είπε...

to kalitero paidi oxi apla ene apta kalitera....alkh den tha se ksehasoume pote.... as einai elafri to xwma pou se skepazei .....

Δημοσίευση σχολίου