Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Οι αγορίνες και το Βορειοηπειρωτικό

Πολλά γράφτηκαν για την εκδήλωση της 97ης επετείου της ανακήρυξης της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου που έγινε στην Αθήνα από το Σύλλογο Βορειοηπειρωτών. Όλα σχεδόν αφορούσαν τις ενδοβορειοηπειρωτικές έριδες σχετικά με σωματεία και πρόσωπα αλλά και την προκλητική συμπεριφορά κάποιων "υπερπατριωτών".

Κανείς όμως, εκτός κι αν δεν το αντιληφθήκαμε, δεν ασχολήθηκε με μία καινοτομία προσβλητική για την ιστορική μας επέτειο: 
την απουσία, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, της φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Αθηναίων!

Πρέπει να γυρίσουμε αρκετά χρόνια πίσω για να θυμηθούμε πότε δεν υπήρχε αυτή η τυπική μεν αλλά και συμβολική παρουσία του μεγαλύτερου Δήμου της Ελλάδας μέσω του συγκροτήματος των μουσικών που συνόδευε την πορεία των διαδηλωτών κάθε χρόνο από την Μητρόπολη Αθηνών και τελευταία από τον Άγιο Γεώργιο Καρύτση, μέχρι τον Άγνωστο Στρατιώτη και εκεί ανέκρουε μετά την κατάθεση στεφάνων τον πένθιμο σκοπό και τέλος τον ΄Υμνο εις την Ελευθερία.
Βέβαια ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών όπως κάθε χρονιά απέστειλε τη σχετική αίτηση όπως κάθε χρονιά αλλά αυτή τη φορά δεν βρήκε ανταπόκριση.
Έτσι φέτος όσοι ήταν παρόντες στην επετειακή εκδήλωση έψαλλαν τον εθνικό μας ύμνο χωρίς συνοδεία μουσικής υπόκρουσης. Όχι πως την είχαν ανάγκη για να το πράξουν.

Φαίνεται λοιπόν ότι η δημοτική αρχή του Γιώργου Καμίνη εισάγει νέα ήθη στο κλεινόν άστυ.

Όμως στη συμπρωτεύουσα τα πράγματα δείχνουν να είναι χειρότερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ιστολόγιο taxalia η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ) Σοφία Ασλανίδου κάλεσε σε απολογία (!) τη δημοσιογράφο Δέσποινα Μηλιάδου γιατί σε εκπομπή της  στο ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Θεσσαλονίκης FM-100 χρησιμοποίησε τον όρο "Βόρειος Ήπειρος"! Της είπε ότι το ρεπορτάζ της, με αφορμή την δράση του προξένου ο οποίος ανακλήθηκε στην Αθήνα, ήταν μονόπλευρο και ότι η χρήση του όρου δεν είναι παραδεκτή γιατί προκαλεί!!! 

Βέβαια τι να περιμένει κανείς από μία δημοτική αρχή όταν ο Δήμαρχος της Γιάννης Μπουτάρης πριν δύο εβδομάδες δήλωνε σε εκπροσώπους 52 αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων ότι θέλει τις επενδύσεις και τα λεφτά τους προκειμένου να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων... 
Πηγή: ΤΟ ΟΡΑΜΑ

18 comments:

Alex85 είπε...

ekeinos o mpoutaris pos einai etsi re les kai paleue me arkoudes einai o poustis{kuriolektika}

Ανώνυμος είπε...

"Βέβαια τι να περιμένει κανείς από μία δημοτική αρχή όταν ο Δήμαρχος της Γιάννης Μπουτάρης πριν δύο εβδομάδες δήλωνε σε εκπροσώπους 52 αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων ότι θέλει τις επενδύσεις και τα λεφτά τους προκειμένου να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων..."

Μα η Θεσσαλονίκη ήταν η Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων...

telpiero είπε...

xaxaxa sostos o alex85.. kamaroste enan me8istaka pornogero k na fantastite pos apo ayto to zoudio perimenei i 8esaloniki na dei kalo.. ayta einai, k ton kemal tha anastisei k to v.ipirotiko 8a xantakosei o pordoxtikiaris.. k gia ola ayta fteei i thesaloniki pou psifise molis to 48% ton psifoforon. i ali i maimou o kaminis ''o sotiras ton metanaston''vgike dimarxos athineon an einai dinaton me 116.000 psifous. ti stamatate moreeee varate ta organa,ayta einai gia tous astrapogiannous..
tha mou peis,emeis eimaste kalyteroi..? oxi.
gia na exoume k emeis tetia kastravetsia sta koumanta mas 20 xronia fenete pos kati den kanname sosta... ti lete k eseis filoi mou,pali adiko exei o telpiero..?

Ανώνυμος είπε...

Oι χειροτεροι δημαρχοι στην ιστορια του εθνους.Ακομα και οι κομμουνιστες δημαρχοι ηταν πολυ πιο πατριωτες.
Μιλαμε για εναν "ελαφρη" με ψωνια απ'την Κουμουνδουρου,για οσους ξεχνανε ομως τι καταληξη ειχε καποιος αλλος να τους θυμισω...
Δοξα και τιμη στον Γεωργιανο..
Την ιδια καταληξη πρεπει να εχει για να μαθει να ειναι ο υπερμαχος των μεταναστων.
Επισης μιλαμε για εναν "ελαφρη" μπαισεξουαλ αν προτιματε,μπεκρη και πρεζακια που ο στοχος του για την πρωτευουσα της Μακεδονιας ειναι να τη μετατρεψει σε μια πολη σαν το Αμστερνταμ,μονο που δεν εχει αισθηση λογω παραισθησεων που του προκαλουν οι ουσιες πως το ξυλο βγηκε απ'τον παραδεισο και πολλες φορες ειναι η αιτια που σε στελνει στην κολαση.
Εξω οι προδοτες και οι ρουφιανοι νεο'ι'δεαλιστες απιστοι,ψευτοκουλτουριαρηδες απατρηδες,χωρις ηθη και εθιμα,χωρις αρχες και αγαπη για την πατριδα και το εθνος.
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΛΗ ΦΑΠΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ.
-Ωραιος για αλλη μια φορα ο Τελπιερο.

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν θυμαμαι ουτε επι Κακλαμανη η Μπακογιαννη να ειχε φιλαρμονικη. Ισως κανω λαθος.

Προς το Οραμα.
Εδω δεν πανε βορειοηπειρωτες μωρε, η ελλειψη της χορωδιας μας πειραξε?

aristera είπε...

Μετα απο 8 χρονια βαρβατηλας στο Δημο Αθηναιων ολοι φανταζουν αδερφες!
Παντως το πρωτο βημα εγινε, με την καταργηση της φιλαρμονικης ανοιγει διαπλατα ο δρομος για πορεια συνοδειας κλαρινων.

Alex85 είπε...

re paidia ti leme....edo mas kuvernaei o jeffrie sta mpoutarokaminakia einai to provlima.....pio koutos prothipourgos den exei xanavgei.....autos einai pio koutos k apo ton sumpatrioti tou ton george{tyxaio}w bush......

Ανώνυμος είπε...

μηπωσ ειναι η ωρα αντι για εκδηλωσεισ για πατριωτεσ΅για το 1914 κλ να κανουμε διαλογο το τι θελουμε τωρα?

Ανώνυμος είπε...

Καλα εσυ aristera εισαι μεγαλο νουμερο και μεγαλος ρουφιανος.Ο χαρακτηρισμος δεν ειναι προσβλητικος γιατι οι αριστεροι τον εχετε κατακτησει με το σπαθι σας.Ρουφιανοι και προδοτες απο τον Φλωρακη και τον Ζαχαριαδη μεχρι ολους αυτους τους ρουφιανους που ειναι σκλαβοι της παγκοσμιοποιησης και του αφελληνισμου.
Πουσ...κια αριστεροι μη μας ζαλιζεται και τις μπαλες ομως αποβλητα της κοινωνιας,προδοτες του εθνους,σκλαβοι ολων των ξενων αλλα ποτε των Ελληνων.
Πες μου εσυ ρε ρουφιανε κατι που εχετε προσφερει στην πατριδα,εστω ενα και θα σου θυμισω εγω ποσες προδοσιες εχετε κανει ρουφιανοι και απατριδες,πολιτες της γης.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Σπυρος Δερβιτσιωτης

Alex85 είπε...

k.Spuro dervitsioti......exoume dei k ta xairia tis dexias......mono i dexioi agapoun tin patrida pote den tin prodosan POTE.....sk@t@ se aristerous k dexious......oloi to paizetai ideologoi pou den xeretai pou pan ta 4a......

Ανώνυμος είπε...

Alex 85 μαλλον μπερδευεις τη δεξια με τη ΝΔ που δεν ηταν ποτε δεξιο κομμα η δεν ειχε ποτε δεξια πολιτικη.Εγω μιλαω ιστορικα τι κακα εχει κανει η αριστερα στο εθνος και στη ΒΗ.
Οσο για το αν δεν ξερω που μου παν τα τεσσερα σε προσκαλω να μου διδαξεις αν γνωριζεις εσυ,αλλιως μπουκωστω.Οσο για το κυριος δεν χρειαζοταν σου επιτρεπω να μου μιλας στον ενικο,ειδικα αν με διδαξεις.
Για το σκατα σε αριστερους και δεξιους μην το λες σε μενα γιατι το συνθημα που με εκφραζει (οταν εχω να κανω με Ελληνες και οχι προδοτες οπως ο Μπουταρης,που εσπευσε να υπερασπιστει ο αλλος ρουφιανος) και φωναζω παντα ειναι "ουτε δεξια ουτε αριστερα,μονο κοκκαλα Ελληνων ιερα".

Σπυρος Δερβιτσιωτης

Ανώνυμος είπε...

στης εκλογες η βορειοηπειροτες ηταν καλοι οσο ηθελε τους ψηφους μας τωρα ουτε να μας δει.

aristera είπε...

Μαθηματα ιστοριας και πολιτικης επιστημης απο το Σπυρο Δερβιτσιωτη.
Οταν χρησιμοποιεις τη λεξη ρουφιανος καλο θα ηταν να προσδιοριζεις και ποιανου ρουφιανος ειμαι. Η λεξη απο μονη της δημιουργει συγχιση.
Μιας και γνωριζεις πολλα και φαινεσαι και ατομο ιδιαιτερα ευφυης πες μας λιγα πραγματα για το ποιοι πολεμησαν να απελευθερωθει αυτη η χωρα την ωρα που καποιοι αλλοι φορουσαν την κουκουλα.

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχην εγω δεχομαι να σου κανω μαθηματα ιστοριας αφου το θες και μαλιστα δωρεαν,ελα στο χωριο να μου το ζητησεις.
Δευτερον τις κουκουλες επειδη δεν χρειαζεται να αναφερω ονοματα πιστευω για να αποδειξω πως δεν τις φοραγαν ατομα του πατριωτικου χωρου αλλα μαυραγορητες της εποχης,ναζι της Ελλαδας και αριστεροι που δεν υποτασσονταν (ετσι θελανε να λενε) στους Αγγλους και τους Ρωσους.
Παντως αυτοι που πιστευεις εσυ πως πολεμουσαν για την πατριδα κατα την αποψη μου και αποδεδειγμενα πολεμουσαν γιατι τους εδωσε αυτη την εντολη τα συντροφια εκ Σοβιετ.Ενωσης και οχι γιατι αγαπουσαν και ηθελαν να δωσουν τη ζωη τους για την πατριδα.
Σου θυμιζω λιγα πραγματακια για να μαθενετε οι αριστεροι την ιστορια σας.
Συμφωνα με το γερμανοσοβιετικο συμφωνω Ριμπεντροπ-Μολοτωφ το οποιο εδωσε γραμμη και στους αριστερους της Ελλαδας,δεν πρεπει να ελληνικος λαος να ακολουθησει τον Μεταξα στον πολεμο που ετοιμαζει εναντιον του Αξονα.Ο Ζαχαριαδης και ολο το ΚΚΕ δεν καλουσε τον ελληνικο λαο να μην ακολουθησει τη βασιλομεταξικη σπειρα σε εναν ιμπεριαλιστικο πολεμο?Αν κανω λαθος ρωτα τα συντριφια σου!
Τον κατηγορουσε το ΚΚΕ τον Μεταξα οτι εκανε φασιστικο,κατακτητικο πολεμο?
Αφου ησασταν εχθροι των Γερμανων επειδη πολεμησατε οπως λες γιατι στις 28 Ιουνιου 1941 απελευθερωσαν 27 ηγετικα στελεχη του ΚΚΕ?
Το συμφωνητικο του "καπεταν Κιτσου" με τον ταγματαρχη Εριχ Φενσκε στις 1 Σεπτ. 1944 που ηταν ενα συμφωνο μεταξυ ΕΛΑΣ και Γερμανων οπου ελεγε πως οποιος επιτηθεται εναντιον των Γερμανων ειναι προδοτης πως το χαρακτηριζεις εσυ?Συμφωνο πολεμιων?Για μενα ειναι συμφωνο πουστιας και ρουφιανιας που σας χαρακτηριζουν σε ολη τη διαδρομη σας,ωστε να παρετε την εξουσια.
Να σου θυμισω πως στον πολεμο μπηκατε αφου σας εδωσε εντολη η Σοβιετ.Ενωση,τοσο αγωνιστες ειστε που ενω Ελληνες σκοτωνωνταν εσεις περιμενατε ξενες εντολες για να υπερασπιστειτε την πατριδα σας.
Σου θυμιζω μερικα ονοματα ακομα για να μη μακρυγορω και αν θελεις να εισαι ενταξει με τη συνηδηση σου και να γνωριζεις σε τι απατες πιστευεις ψαξε τι ηταν και τι εχουν κανει.Μιλαμε για κορυφαια ιστορικα στελεχη του ΚΚΕ.
Βελουχιωτης,Π.Κοκκαλης (πατερας του Σωκρατη),
Σιαντος,Φλωρακης (ο εκτελιστης των Ελληνων που τον βαλατε στη βουλη),Τζιμας-Σαραφης-Κωνστανταρας (3 απο τους πολλους που εχουν συνεργαστει με τους βουλγαρους.τι εχουν κανει και τι διεκδικουσαν οι βουλγαροι στη Μακεδονια θα το εχεις ακουσει,δε γινετε ουτε αυτο),οι εγκληματιες επισης των Ελληνων Λιολιος, Τζογανακος,Μακαρονας κτλ.Μαθε τι εχει γραψει ο Κανελλοπουλος και Γ.Παπανδρεου (ο παππους) για τους αριστερους,ανθρωποι που εσεις υπερασπιζεστε ως Δημοκρατες.

Ανώνυμος είπε...

Τελος οι αριστεροι δεν καλουσατε τον ελληνικο λαο μετα το τελος του πολεμου να μην ακολουθησουν τα επεκτατικα σχεδια του "φασιστα" Ζερβα και των λοιπων προς τη φιλη γειτονησα αλβανια(τη "νοτια αλβανια" για σας σκλαβομενη Ηπειρο για τους Ελληνες που μαχοντε) και του συντροφου χοτζα?
Κοροιδευεται τον κοσμο λεγωντας πως πολεμησατε για την πατριδα,πολεμησατε γιατι σας το ζητησαν οι συντροφοι σας,για τετοια κατωρθοματα σας λεω αυτο που ειστε ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.Εσυ εισαι ρουφιανος οπως και ολοι οι ψευτοιδεαλιστες συμμωρητες προπαγανδηστες αριστεροι,ειτε γιατι εχετε συμβαλλει οι ιδιοι στη διεθνοποιηση με την υπερασπιση του καθε λαθρομεταναστη,ειτε γιατι ειστε ετοιμοι να συνεργαστητε με οποιονδηποτε αριστερο αλλοδαπο στο ονομα της συντροφικοτητας ειτε γιατι σε ολα τα κομμουνιστικα η σοσιαλιστικα κρατη εχουν γινει και γινονται ακομα εγκληματα τα οποια σιωπειτε κοροιδευωντας τον κοσμο με την προπαγανδα που κανετε.Εδω εχετε φτασει να λετε για το βασιλειο των συντροφων Κουβανων του συντροφου Φιντελ του ανθρωπου που αφου παρεδωσε τον Τσε εκανε μια χωρα σκλαβα του οπως ο συντροφος Χοτζα και οι λοιποι δικτατωρες,ο κοσμος φοβαται να μιλησει και ολα τα συνακολουθα.Η αδερφη του η η κορη του εχει διαφυγει στην αμερικη και τον κατηγορει για στιγνο εγκληματια?Δεν σου λεω για το τι λενε ολοι οι υπολοιποι ελευθεροι Κουβανοι.Αν θες μπορεις να με βρεις να σου κανω πολλα μαθηματα,τα οποια η προπαγανδα σας τα κρυβει και καταλαβαινω πως για προβατα σαν εσενα ειναι δυσκολο να μαθουν.
Θα σας χαρακτηριζω για παντα ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ μεχρι να κανετε κατι πατριωτικο,να προσφερετε κατι στο εθνος,μια λεξη που την αποφευγετε σαν ο διαολος το λιβανι ξεχνωντας πως η ΕΛΛΑΣ ειναι εθνος και οχι απλα ενα κρατος σαν ολα τα υπολοιπα.Τα κρατη ειναι πολλα,τα εθνη ειναι λιγα.

Σπυρος Δερβιτσιωτης

aristera είπε...

Ειναι προφανες πως εισαι θαμωνας του blog "μαυρο ιστολογιο κομμουνισμου".
Παρε εδω μια γευση για το τι καναν στην κατοχη οι πατριωτες δεξιοι
http://www.koutipandoras.gr/?p=4901

Ανώνυμος είπε...

Aυτους που θελετε να βαφτισετε εσεις ως δεξιους δηλ τους μαυραγορητες πουλημενους που δεν εχουν ιδεωδη,τους ναζι (επειδη θα εισαι και φιλοχοτζικος να σε ανεβασω λιγο) η τους αντιστοιχους του μπαλ στην αλβανια.Γιατι οι πατριωτες ηταν στα βουνα και πολεμουσαν,δεν περιμεναν εντολη απο τα συντροφια για να πολεμησουν.Πηραν τα οπλα να υπερασπιστουν την πατριδα και να δωσουν τη ζωη τους γι'αυτη δεν συνεργαστηκαν με εχθρικους λαους οπως οι αλβανοι και οι βουλγαροι.Δεν εκτελουσαν τα μελη της ΜΑΒΗ οπως κανανε τα συντροφια σου.Δεν στεκωνταν στο πλευρο του συντροφου χοτζα και τον βοηθουσαν στη διαλυση της μειονοτητας.Δεν εστελναν τους "δεξιους" Ελληνες στο μπαλ (δεξιους θελετε να τους λετε) αλλα τους επαιρνε ο Ζερβας σαν Ελληνες που ηταν να πολεμησουν στο πλευρο του,οχι οπως οι αριστεροι που τους εστελναν στο συντροφο χοτζα για να μη χαλασουν τη συντροφικοτητα,τους εβαζαν δηλ να συμμαχισουν να πολεμησουν στο πλευρο των αλβανων,δεν τους πηρε ο Βελουχιωτης σαν ομοεθνης που ηταν.Υπαρχει μεγαλυτερη πουστια και ρουφιανια απ'αυτη?Εγω να δεχτω την ιδιαιτεροτητα σας ρε προβατα αλλα η ιδεολογια σας σπρωχνει στους αλβανους,σας αποθει δηλ απο την πατριδα σας και δεν εξαγριωνεστε?Ε πως να μην σας χαρακτηριζω ρουφιανους?
Δεν θελω να σε οδηγησω να διαβασεις σε μπλογκ γιατι θα σε γεμησω τυψεις για αυτο που πιστευεις και σκοπος μου δεν ειναι να σου αλλαξω αποψη,αλλωστε η ζωη χωρις τους αριστερους πρεπει να ειναι πολυ βαρετη.Ποιος θα μας κανει να γελαμε,να νευριαζουμε?Ποιος θα μας διδασκει προπαγανδιστηκες μεθοδους?Πρεπει να υπαρχει ενα δειγμα αριστερας για να μαθενουν τα παιδια τι πρεσβευετε και τι σημαινει αριστερα,γιατι με τοση προπαγανδα που κανετε τα παιδια ξεχνανε ακομα και ποιος ειναι ο Φλωρακης!Νομιζουν πως οι πατριωτες σκοτωσαν τον "αγωνιστη" Βελουχιωτη.Ρε πειτε στα παιδια την αληθεια ποιος τον σκοτωσε και γιατι.Σταματηστε την προπαγανδα εστω για μια μερα στη ζωη σας και πειτε ποσους χιλιαδες Ελληνες εκτελεσε ο καπεταν Φλωρακης,αυτον που πλασαρατε τοσα χρονια ως προτυπο "αγωνιστη" και κομμουνιστη.

Βαριεμαι να συνεχισω γιατι θα γραφω μεχρι του χρονου.Α και παρεπυπτωντος δεν στο ειπα πριν πως οσα σου εγραψα δεν ειναι ουτε απο πηγες της δεξιας,ουτε απο πηγες του στρατου.Ειναι απο κειμενα του Ριζοσπαστη,των συνελευσεων του ΚΚΕ και αλλα αριστερα αρχεια.Δηλ σου εγραψα μονο αυτα που εχετε πει μονοι σας.Αν διαβαζα και αυτα που λεει το ιστιολογιο που αναφερεις (ειναι υπαρκτο η εμπνευση σου,αν ειναι σε ευχαριστω για την ενημερωση θα το τιμησω) θα χρειαζομουν μερες.
Ειναι κι'αλλα πολλα αυτα που εχετε πει μονοι σας χωρις ξυλο αλλα δεν ειμαι και εγκυκλοπαιδια!!

Σπυρος Δερβιτσιωτης

Ανώνυμος είπε...

"Συντροφε" σ'ευχαριστω για το μπλογκ ειναι πολυ καλο,που το ανακαλυψες ρε ατιμε.Εμεις τα βρισκουμε μετα απο σας αλλα ξεχασα η προπαγανδα σας ειναι τοσο μεγαλη που μερικες φορες σας γυρναει μπουμερανγκ και διαφημιζεται και καποια μπλογκ που μπορουν να ανοιξουν τα ματια και πεντε μικρων που ολη μερα τρωνε βρωμη στα ΜΜΕ που ελεγχετε γιατι στο συστημα που εχετε στησει οποιος δεν ειναι κομμουνιστης και πουστης ειναι κατακριτεος και ο λαος ξεχνα τι ειναι και τι ηταν η αριστερα.
Οποιος θελει να μαθει πεντε πραγματα μπορει να το επισκεπτει αν και ειναι πολυ ελλειπες απο αυτα που προλαβα να δω.Δωστε στα παιδια σας τη δυνατοτητα να μαθουν την αληθεια και οχι αυτα που θελουν να λενε τα αριστεροκαναλα τα οποια πλασαρουν σαν ηρωες και ιδεαλιστες προοδευτικους κατι φονιαδες σαν τον Φλωρακη υποκρυπτωντας απο τον λαο πως ο σοσιαλισμος ειναι καθεστως απολυταρχικο και αποδεδειγμενα πιο σκληρο απο στρατιωτικη χουντα και βασιλεια.Τι διαφορα υπαρχει αναμεσα στον φασισμο και τον σοσιαλισμο?Καμια,μονο η οπτικη γωνια αλλαζει.
Και παλι ευχαριστω.Αν μπορεις επειδη δεν ημαστε καλοι στη διαδωση και την προπαγανδα,διαφημισε το σε οσους περισσσοτερους Ελληνες μπορεις γιατι δεν θα τα δουν σε κανενα καναλι αυτα που θα διαβασουν εκει,εστω και αν πρεπει να μαθει ο λαος πολλα πεισσοτερα απ'αυτα που θα βρει εκει για να σχηματισει μια σωστη αποψη για το τι ειναι αριστερα.
Σου ξαναλεω υπαρχει μεγαλυτερη ρουφιανια απεναντι στον βορειοηπειρωτικο ελληνισμο απ'αυτο που εκαναν τα συντροφια σου στον Β'Παγκοσμιο?Να καθοδηγουν τους Ελληνες ΒΗ κομμουνιστες να πολεμουν στο πλευρο του αλβανου συντροφου σας Ενβερ και οχι στο πλευρο του Βελουχιωτη και των λοιπων και καλα αγωνιστων (για την επιβολλη του σοσιαλισμου αγωνιζονταν και οχι για την πατριδα).Αυτο λεγετε προδοσια αν ψαχνεις τη λεξη να το περιγραψεις.

Σπυρος Δερβιτσιωτης

Δημοσίευση σχολίου