Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ερώτηση Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ. Αλ. Χρυσανθακόπουλου για την απογραφή πληθυσμού και ιδιοκτησιών στην Αλβανία


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
Ο Βουλευτής του  ΛΑ.Ο.Σ. νομού Αχαϊας κ. Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Εξωτερικών με θέμα την «Απογραφή Πληθυσμού και Ιδιοκτησιών στην Αλβανία τον ερχόμενο Απρίλη».

Το κείμενο της  Ερώτησης του κ. Χρυσανθακόπουλου έχει ως εξής:
Προς:  τον Υπουργό Εξωτερικών
Θέμα: Απογραφή Πληθυσμού  και Ιδιοκτησιών  στην Αλβανία

      Η διενέργεια απογραφής αποτελεί σημαντικό ζήτημα, σε ότι αφορά τις εγγραφές της πληθυσμιακής δυναμικής του Ελληνισμού στη Βόρεια Ήπειρο και τις ιδιοκτησίες των ομογενών τη στιγμή που το εκεί καθεστώς προσπαθεί να τις υφαρπάξει.
Ερωτάται  ο κ. Υπουργός:
  1. Ποιες είναι οι ενέργειες από μέρους της Ελληνικής Πολιτείας για να διευκολύνει τους Βορειοηπειρώτες να συμμετέχουν στην Απογραφή;
  2. Πως διασφαλίζετε τα δικαιώματα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών ως προς την ασφάλεια των αδιάβλητων διαδικασιών των απογραφικών υπηρεσιών και την διατήρηση των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων τους;

Αθήνα 24/2/2011                                            

Ο ερωτών βουλευτής
Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

3 comments:

aristera είπε...

Σε συνεντευξη που παραχωρησε σημερα σε τοπικο τηλεοπτικο καναλι της Αχαϊας ο κυριος Χρυσανθακοπουλος εθεσε ενα επιπλεον ζητημα ως προς την απογραφη. Συγκεκριμενα ειπε "Πως ψυχαγογουνται οι ελληνες βορειοηπειρωτες; ποιος φροντιζει να τους ανεβει η αδρεναλινη; Ειναι δυνατον εν ετη 2011 η μοναδικη ψυχαγωγικη δραστηριοτητα να ειναι η κολιτσινα και το τζιγκι; Ζηταμε απο το Υπουργειο Εξωτερικων να μεριμνησει για την αμεση αποκατασταση των ομογενων! Ηλεκτρονικα τυχερα παιχνιδια σε καθε καφενειο!Πρεπει ο συνταξιουχος του ΟΓΑ να βρει ενα τροπο να επενδυσει τα εισοδηματα του!"
Στις παραπανω δηλωσεις του κυριου Χρυσανθακοπουλου σταθηκε και ο αλλος βουλευτης του κομματος, Μαυρουδης Βοριδης. "Οφειλει η ελληνικη πολιτεια να βρει τροπους απογαλακτισμου των ομοεθνων μας απο το εθνικο κεντρο. Σε μια εποχη που η ατομικη πρωτοβουλια παιζει καθοριστικο ρολο για την προσωπικη και κοινωνικη ευημερια εμεις ως κομμα εθνικο και φιλελευθερο δεν εχουμε παρα να προτεινουμε την εγκασταση τυχερων παιγνιων σε καθε εστια ελληνισμου. Και επιπλεον επειδη οι γεροι απο τοτε που παιρνουν ρη συνταξη του ΟΓΑ δεν μπαινουν στον κοπο να φυτεψουν ουτε ενα δεντρο για να φανε ενα φρεσκο φρουτα, ειναι μοναδικη ευκαιρεια να τους δωσουμε εμεις φρουτακια"

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πω ρε αριστερά γελάσαμε πολύ με το αστείο σου. Να σαι καλά εσύ και το καραγκιοζοκουμουνιστικό μπλοκ σου.

Ανώνυμος είπε...

ena pragma mono..ntropi sou!!

Δημοσίευση σχολίου