Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο Αντιπρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Αλβανίας κατά του Γκατζογιάνη και των δικαστικών αποφάσεων για την αλλαγή εθνικότητας.

Οι δηλώσεις του Νίκο Γκατζογιάννη για την ελεύθερη απογραφή στην Αλβανία και η έκκληση του προς του Βορειοηπειρώτες για όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή, έτυχαν  μεγάλης προβολής στα Αλβανικά μέσα ενημέρωσης με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αντίδραση του Αντιπροέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Αλβανίας. Ο κ. Kreshnik Spahiu. Σε συνέντευξη του στο “Top Channel” θεωρεί της δηλώσεις Γκατζογιάννη προκλητικές και απειλή για την εθνική κυριαρχία της Αλβανίας.
Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Spahiu, επιτέθηκε στους δικαστές του νότου της Αλβανίας που, όπως είπε, βγάζουν αποφάσεις από κακή εφαρμογή και ερμηνεία του νόμου. «Είναι εκατοντάδες οι περιπτώσεις όπου οι δικαστές στους νομούς που συνορεύουν με την Ελλάδα, βγάζουν αποφάσεις για αλλαγή εθνικότητας από Αλβανική σε Ελληνική, με μόνα τεκμήρια έγγραφα αμφιβόλου προελεύσεως όπως είναι η εκκλησία νοσοκομεία κ. α.».   Ο κ. Spahiu έστειλε αυστηρό μήνυμα προς τους δικαστές, λέγοντας τους ότι οι αποφάσεις τους επιβλέπονται.
Δεν γνωρίζουμε ποιες ακριβώς είναι οι αρμοδιότητες του κυρίου αυτού αλλά δεν μπορεί κάποιος από τους 6  ή 7 έλληνες βουλευτές που έχουμε στο Αλβανικό Κοινοβούλιο να του πει ότι είναι το Αλβανικό κράτος  αυτό που άλλαξε την εθνικότητα σε ολόκληρες περιοχές  που κατοικούνται από Έλληνες και ότι όσοι απευθύνθηκαν στη δικαιοσύνη, πλήρωσαν τα «μαλλιά της κεφαλής τους» για να αναγράφεται στα χαρτιά τους κάτι αυτονόητο που δικαιούνται…
Υπάρχει μεγαλύτερο και ποιο σαφές τεκμήριο από την επιθυμία του αυτοπροσδιορισμού;;!!!

8 comments:

Ανώνυμος είπε...

Προς αποκατάσταση της αλήθειας ο Σπαχίου δεν είναι Αντιπρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, αλλά Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας του οποίου προϊσταται ο ίδιος ο Πρόεδρος Μπαμίρ Τόπι( δηλαδή, το δεξί χέρι του Πρόεδρου Μπαμίρ Τόπι, γιατί το αριστερό είναι ο σύμβουλός του Σπύρος Πέτσης, πρώην βουλευτής της Ομόνοιας). Ντουμπίτσι, που θέλουμε, λέω...

Ανώνυμος είπε...

Το ανθελληνικο μενος των αλβανων ειναι γνωστο δεν χρειαζεται να το επαναλλαβω γι'αυτο φωναζουμε πως η μονη μας επιλογη ειναι ελληνικο κομμα και ουτε μια ψηφος χαμενη στους αλβανους.
Μπροστα μας εχουμε μια ιστορικη στιγμη και να ειστε σιγουροι πως οι αλβανοι θα κανουν οτι μπορουν για να μας αποτρεψουν να απογραφουμε και να αναδειξουμε τον πραγματικο αριθμο των Ελληνων της Β.Η. και εμεις δεν πρεπει να τους κανουμε το χατιρι,πρεπει να δωσουμε το παρον ΟΛΟΙ και να φανει και προς τα εξω το εγκλημα που διαπρατουν εις βαρος του ελληνισμου τοσα χρονια οι αλβανοι.Πρεπει να ενωθουμε μια φορα και να δραστηριοποιηθουμε μαζικα,ο ενας να παρει τον αλλο απ'το χερι και να εκμεταλλευτουμε την ιστορικη ευκαιρια που μας δινετε,να μετρησουμε τις δυναμεις μας και να καταλαβουν ολοι πως οι Ελληνες της αλβανιας δεν ειναι οσοι θελουν οι αλβανοι να λενε και πως δεν διεκδικουμε κατι για 40-50 χιλιαδες αλλα για 300000 ανθρωπων σκλαβομενων σε ενα ξενο κρατος,οχι σε ξενη γη αλλα στη γη των προγωνων μας την οποια οι τουρκοι και οπι αλβανοι προσπαθησαν με μενος να εξ'αλβανισουν αλλα δεν καταφεραν και τωρα προσπαθουν να κλεψουν τις περιουσιες μας,να κυνηγησουν και να εκδιωξουν τους Ελληνες (ακομα και με τη βοηθεια δικων μας),να καταπατησουν τα δικαιοματα μας,να αλλαξουν τα ονοματα μας,να διδαξουν μια ξενη γλωσσα για μας και οχι την μητρικη μας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΛΕΓΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ.

Ανώνυμος είπε...

egw 8a dhlwsw alvanos- a8eos
Kruoneri Dropoli

Ανώνυμος είπε...

Den exi na kani me to thema ala endiaferon


http://groups.yahoo.com/group/clubhimara/message/5154

Ανώνυμος είπε...

Ποιος εισαι εσυ ρε φιλε 10.03 που θα δηλωσεις αλβανος και αθεος?Σε ρωταω εγκυκλοπαιδικα για να εχω μια εικονα για το χωριο μου.Αν και μπορει και να εχω καταλαβει γιατι τοσο αριστερος και ρουφιανος ενας ειναι στο χωριο.Δεν θελω να σε απηλεισω αλλα αν πατησεις στην απογραφη θα ειμαι απο πισω σου και ας παω φυλακη γιατι ετσι εχεις μαθει εσυ και το σοι σου.Στο Κρυονερι και σε ολη τη Δροπολη υπαρχουν μονο Ελληνες Χριστιανοι Ορθοδοξοι,οσο για σενα και το σοι σου το λαθος ειναι που το 97 που ειχαμε την ευκαιρια δεν ξεβρωμισαμε τον τοπο αλλα θα υπαρξει συντομα και αλλη ευκαιρια.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν αντιδρά το MEGA; Περιμένει τι θα κάνει το ΚΕΑΔ; Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια δήλωση σπάνια για ένα κράτος δικαίου. Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας αμφισβητεί τις αποφάσεις των δικαστηρίων, δηλαδή, την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Τι άλλο θα πρέπει να γίνει. Αλλά εμάς δε μας φταίει αυτός που μας αμφισβητεί την εθνικότητα, αλλά ο Γκατζογιάννης που απαιτεί την αναγραφή της εθνικότητας. Κούνια που μας κούναγε...

Ανώνυμος είπε...

@ Anwnumos 5 Φεβρουαρίου 2011 12:09 μ.μ.

poios eisai esu re pou 8a me apeilhseis

den xreiazetai, 8a foraw epeidiktika mplouzaki me alvanikh shmaia th mera ekeinh .

KATARXAS DEN eimai aristeros alla DEXIOS .
mallon gia allo soi les , alla 8a me deis epeidiktika th mera ekeinh .

FOBOUNTAI OI ANTRIWMEOI RE LOULI?????
ela kai 8a doume poios einai h oxi antras


Kruoneri Dropoli

Ανώνυμος είπε...

To MEGA=Ksera+Barka+Th.Mitso+bEZANI+Lloutsi+M.Natsio+Kallogero+X.Kitsio+++++ =PRODOTES= BERISHA.

DEN MBOROUNE,TOUS EIXI DHESI GIA TA KALLA O BERISAS.

Δημοσίευση σχολίου