Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η «Ομόνοια» πάει ολοταχώς πίσω αριστερά


Ο Μπολάνος κυκλώνεται από κομουνιστικό “kloni
Πραγματοποιήθηκε χθες 26/2/2011, στους Αγίους Σαράντα, το πρώτο Γενικό Συμβούλιο, ενα μήνα μετά την εκλογή του, με ημερήσια διάταξη την ανάδειξη του νέου Προεδρείου και Γραμματειών. Ο θεσμός του προεδρείου δεν έχει ιδιαίτερες αρμοδιότητες αλλά τα 17 μέλη που το απαρτίζουν, από τα 61 του Γενικού Συμβουλίου, αποτελεί μια πρώτη «αναμέτρηση» στελεχών και δείχνει τον προσανατολισμό της νέας ηγεσίας. Οι αρχαιρεσίες του νέου Γενικού Συμβουλίου έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ο Μπολάνος είναι μόνο για το όνομα και ο Ντούλες χωρίς να κρατήσει ούτε κάποια προσχήματα, έδειξε ότι σκοπός του είναι να φτιάξει τους νέους «Κώστα Μπάρκες».  Είναι χαρακτηριστικό ότι για τις τρείς θέσεις που εκλέχθηκαν, δηλαδή των δύο αντιπροέδρων και του Γενικού Γραμματέα, όχι μόνο δεν τοποθετήθηκαν κάποια νέα πρόσωπα αλλά τα τρία ποιο αγαπητά παιδιά του κομουνιστικού καθεστώτος που υπήρχαν στην αίθουσα. Μέλη με πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα όπως η Έφη Σέλλιου, η Ηλέκτρα Κίκη, ο Γιάννης Νταγιάκας, ο Λεωνίδας Παππάς η Ελεονόρα Κοκαβέση ο Μιχάλης Κυρούσης, ο Θανάσης Νταλιάνης κ.α έμειναν εκτός προεδρείου για να γίνουν Α’ Αντιπρόεδρος ο Βαγγέλης Ζαφειράτης, Β’ Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Τζομάκας, Γενικός Γραμματέας ο Γιάννης Γιάννης ενώ θέση στο προεδρείο υπήρχε για έναν  τεχνικό αυτοκινήτων μέσης εκπαίδευσης.
Ο Μπολάνος απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι δε μπορεί ή δε θέλει να δημιουργήσει ομάδα εργασίας που θα προάγει εθνικά ζητήματα και θα παράγει πολιτική, μένοντας έτσι όμηρος των «ενβεριστικών» μεθόδων του προέδρου του ΚΕΑΔ  που θέλει από την Ομόνοια μόνο το όνομα και το πετυχαίνει χρησιμοποιώντας την πελατειακή εξουσία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει από τη συνεργασία με το Σοσιαλιστικό Κόμμα αφού οι εκκολαπτόμενοι διευθυντές και κάθε είδους λαπτόμενοι, είναι οι μόνοι που περισσεύουν σε αυτόν τον έρημο στην κυριολεξία τόπο.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εκλογή του αντιπροέδρου Ελλάδος, θέση την οποία διεκδικούσαν ο Γιώργος Τζομάκας, η Έφη Σέλλιου και ο Ανδρέας Κίτσιος.   Στον πρώτο γύρο τα αποτέλεσμα ήταν 25 Σέλλιου, 20 Τσομάκας και 8 Κίτσιος ενώ υπήρχαν και 4 λεύκα – άκυρα. Στο δεύτερο γύρο, αφού πήρε μπρος η μηχανή όχι μόνο δεν υπήρχαν λευκά αλλά έφυγαν αρκετοί ψήφοι της «επικίνδυνα  δεξιάς» Σελλιου αλλιώς δεν δικαιολογούνται  οι 23 ψήφοι του β’ γύρου με κάποιους ανθρώπους του Κίτσιου να ψηφίζουν ανοιχτα Σέλλιου ενω οι ψήφοι του συντρόφου διπλασιάστικαν.
Για να προλάβουμε λίγο τους καλοπροαίρετους ή κακοπροαίρετους  αναγνώστες - σχολιαστές που ενοχλούνται από τα γραφόμενα μας, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι, είμαστε της άποψης ότι ο ταξικός πόλεμος τελείωσε το 1991 και δεν πρέπει να έχει συνέχεια. Χωρίς να ξεχνάμε το παρελθόν δεν πρέπει να εγκλωβιζόμαστε σε αυτό  και όλοι πρέπει να έχουν θέση στην Ομόνοια και τα Βορειοηπειρωτικά κοινά γενικότερα αλλά, όταν τα τρία πρόσωπα που πλαισιώνουν του Μπολάνο είναι ένας πρώην γραμματέας του Biru, ένας πρώην αγωνιστής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας (στην Αθήνα παρακαλώ) και επί κομουνισμού το σπίτι του στη Γριάζδανη χρησιμοποιούνταν και ως κρατητήριο των συλληφθέντων φυγάδων και ένας από τους τρεις Βορειοηπειρώτες που εμπιστεύτηκε το κομουνιστικό καθεστώς να στείλει στην Ελλάδα για σπουδές, όσο και καλοπροαίρετος να είσαι, δεν μπορείς να μην σου έρχεται στο μυαλό το ηλεκτροφόρο «kloni» στα σύνορα, επί αλήστου μνήμης.  Δεν έχουμε τίποτα με τους κυρίους και ειδικά με τον κ. Γιάννη που μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής (και ας στεναχωρούμε τον φίλο μας Παναγιώτη Μπάρκα) αλλά είναι μια τριάδα που δεν μπορεί  να είναι το πρόσωπο που πρέπει να δείξει προς τα έξω η Ομόνοια σήμερα.  
Είμαστε σίγουροι πως το βγαλμένο από το σεντούκι τσάβαλο που της φόρεσαν χθες  δεν αρέσει ούτε στην Ομόνοια.

Καλή Σαρακοστή!

Χριστός Ανέστη και η Ομόνοια Ανέστη!

48 comments:

Ανώνυμος είπε...

re vorioipiroti, tosa xronia sti politiki den sou ipan akoma pos den iparxi aristera kai deksia alla ikani anthropi pou droun sto paraskinio.tzampa skouzeis ,aftin tin omonoia thelei to ethniko kentro kai ayta ta atoma einai ta katallilotera.
vorioipiroti , se kovo polu eyaistito gia tin politiki.
kita na symporeftis me to sistima giati to antartiko den sou paei .

Ανώνυμος είπε...

kala akoma den to katalabatan oti OMONOIA = NTOULES
Toso kairo sas to fwnazw...giati prepei na yparxei h OMONOIA.nA BGEI KAPOIOS KAI NA MOU TO EKIGISEI...poios o logos yparksis simera tis OMONOIAS...

Ανώνυμος είπε...

oxi den paei pisw olotaxws...paei sto glenti tis kikis stin athina kai stwn kalybiwn....meta ti giorti stous agious saranda, ta prwtoklasata stelexi, ntoules, rodis, tziomakas, lekas...etreksan stin athina na to giortasoun me ena xoro

Δελβινιώτης είπε...

όποιος και να έγραψε το άρθρο, ΜΠΡΑΒΟ του! (ασχετα αν δεν συμπαθώ την Κοκαβέση η την Σέλλιου, είναι 1000% καλύτερες από τον Τζουμάκα, τον Β.Ζαφειράτη, Γιάννη Γιάννη και άλλους καταδότες!
Ντροπή να υπάρχουν συνεργάτες των αλβανών και βασανιστές των αδελφών μας, αντιπρόεδροι της Ομόνοιας που έχουμε αφιερώσει την ζωή μας για να κρατήσουμε ψηλά τις ιδέες της!


ένας Δελβινιώτης.

aristera είπε...

Μαζευτηκαν ολα τα ορνια και βγαλανε το μπουφο πρωτο!

Ανώνυμος είπε...

ZHTO O ENVERIS

drakos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_D1co9uIvAM

Ανώνυμος είπε...

Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από αυτό που έγινε? Εγώ πάντως όχι. Να τους χαίρονται και να τους ρίξουνε και λίγο αλάτι να μην τους χαλάσουν. Δεν καταλαβαίνω όμως πως έγινε και η Σέλλιου είχε στον πρώτο γύρω 25 ψήφους και ο Τζομάκας 20 και μετα άλλαξαν τα παγματα. Ή έπεσαν τα μεγάλα ΠΑΚΕΤΑ από το Τζομάκα ( αυτός ήταν ικανός να πουλήσει και το σπίτι του να γινει αντιπρόεδρος) ή ο Βαγγελάκης πήρε γραμμή από το ΠΑΣΟΚ που ειχε κουβαλήσει ο Τζομάκας στο Σαράντι και έφαγε την επι πολλά χρόνια φανατική υποστηρίκτριά του. Μάλλον του Βαγγελάκη του χάλαγε τη μαγιά η Σέλλιου, η οποία φανταζομαι δεν θα τον στηριζε στη συνεργασια με το σοσιαλιστικο κόμμα. Αλήθεια τι δουλειά είχαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο γενικό συμβούλιο της Ομόνοιας? Γιατί δεν βρέθηκε κανενας να τους πετάξει έξω? Θα έχει ενδιαφερον πάντως η γενική συμπεριφορά της δεξιάς πτέρυγας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έχει μείνει εκτός. Θα σηκώσουν μπαϊράκι και θα τα καμουνε λίμπα ή θα συνετηστούν στις επιθυμίες του Βαγγέλ αγά? Αλλά να μου πεις ποιος να τους συντονίσει? Ο Μπολάνος φαίνεται αδύνατος να ελέγξει την κατάσταση. Ούτε τη διαδικασία δεν μπορεί να ελέγξει. Αυτός μιλούσε για τη διαδικασία και άλλοι σηκώνονταν και ψήφιζαν.Όσο και να φώναζε, έχουν τον αέρα του Βαγγελάκη τα καμάρια. Μπράβο Μπολάνο, αφήνεις το Γιάννη Μπάμπη και τον Ηρώδη να σε κάνουν ότι θέλουν. Περαστικά σου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβα ρε ........ με το αρθρο αυτο. Δλδ οι πανεπιστημιακες σπουδες ειναι αυτες που προαγουν εθνικα ζητηματα η το αν το λεει η καρδια τους?Και γιατι μιλας απαξιωτικα για τον τεχνικο αυτοκινητων, οτι δεν δικαιουται μελος στο προεδρειο? Και να σου πω κατι φιλε μου, οταν ο ιδιος ο προεδρος μας ανηκει στην κατηγορια των ατομων επιπεδου συνεργειο αυτοκινητων και με το τροπο που ομιλει τα ελληνικα κτλ κτλ τοτε γιατι να απαξιωνονται ανθρωποι με μεση εκπαιδευση? Ο πατριωτισμος και η αγαπη για τον τοπο δεν κρινεται απο πτυχια. Ουαι και αλιμονο αν δεν υπηρχαν οι αγραμματοι Κολωκοτρωνης, Καραισκακης και Μακρυγιαννης και αφηναμε την τυχη της ελλαδος σε μορφωμενους σαν τον Μαυροκορδατο.Αλιμονο μας.
Επισης εχω παραδειγματα απο παιδια δικα μας μορφωμενα που ειναι χειροτερα απο αλλους μεσαιας εκπαιδευσης, γιατι λειπει το βασικο, πατριωτισμος.

Εδω φταινε και αυτα τα ατομα που αναφερεις ( σελλιου κοκαβεση κτλ) που δινουν ακομα στηριξη στον μπολανο και στον ντουλε.

( YΓ και ποιος ξερει, ισως αυτη να ηταν η αποφαση του εθνικου σοσιαλιστικου κεντρου, εν οψει μιας νεας, οπως διαφαινεται, σιοσιαλιστικης κυβερνησης στην αλβανια).

Α.Α

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ) ΝΤΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΛΟΓΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΚΛΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΝΒΕΡ, ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ''ΑΞΙΩΝ΄΄ ΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!! ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΟΥΛΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗς ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ή ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΚΑΜΠΡΙΟ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΛΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Ντούλες δεν πήρε θέση για την άρση του ασύλου των βουλευτών;

Είναι ένα ερώτημα που προκύπτει από την αλλοπρόσαλλη στάση του βουλευτή ΚΕΑΔ, κυρίου Βαγγέλη Ντούλε, την περασμένη βδομάδα όταν στην Αλβανική Βουλή συζητούνταν ο περιορισμός του βουλευτικού ασύλου των βουλευτών για ποινική δίωξη αναφορικά με τη διαφθορά. Ο κύριος Ντούλες όχι μόνο που δεν πήρε θέση, αλλά έφυγε από τη Βουλή πριν ακόμη φύγουν και οι ίδιοι οι σοσιαλιστές με τους οποίους έχει ταύτιση απόψεων για όλα τα θέματα.
Τι ανάγκασε τον κύριο Ντούλε να μην τοποθετηθεί; Τι φοβάται; Μέχρι σήμερα, τουλάχιστον, δεν κατηγορήθηκε για διαφθορά. Στη Βουλή όμως δεν εκπροσωπεί το Βαγγέλη Ντούλε. Ο ίδιος κόπτεται ότι εκπροσωπεί την Εθνική Ελληνική Μειονότητα. Η οποία είναι καθημερινά στόχος ανθρώπων που κάνουν χρήση ασύλου. Άρα ήταν μια ευκαιρία να πάρει θέση η ΕΕΜ για την άρση της ατιμωρησίας και μέσω του Ντούλε. Γιατί μέσω του Ξέρρα (τουλάχιστον για το κομμάτι που τον ψήφισαν) πήρε θέση, αφού εκείνος ψήφισε δαγκωτό κατά της άρσης του ασύλου.
Ο Ντούλες γιατί δεν το έκανε; Είναι κι αυτή άλλη μια σύμπτωση; Γιατί ως σύμπτωση θεωρείται από κάποιους και η μη ψήφιση εκ μέρους Ντούλε του Νόμου για το άνοιγμα των φακέλων των πρώην συνεργατών της SIGURIMI.
Σαν πολλές δεν είναι οι συμπτώσεις;

Ανώνυμος είπε...

Έντονο ενδιαφέρον Ράμα για την ανέγερση του τζαμιού στα Τίρανα.

Το μόνο που έμεινε για το Ράμα είναι να πάρει ο ίδιος τον κασμά και το φτυάρι και να χτίσει το τζαμί στα Τίρανα. Κατά τ’ άλλα κίνησε γη και ύδωρ για να ευδοκιμήσει η ιδέα της ανέγερσης τζαμιού στα Τίρανα. Ο ίδιος συμμετέχει στη διαδικασία ανάδειξης του στούντιο με το καλύτερο σχέδιο. Μάλλον παρουσιάζει τα σχέδια ανέγερσης που θα καλύψει επιφάνεια 17 135 μ σε κεντρικό σημείο των Τιράνων.
Εάν δε γνωρίζαμε το γολγοθά που τράβηξε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος με τον Ράμα να μην εκδίδει τις άδειες οικοδομής χωρίς να πάρει το 20% και παραχωρώντας μόνο μια στενή λωρίδα γης (αργότερα ήρθε ο Μπερίσια και παραχώρησε άλλη έκταση), θα λέγαμε ότι το κάνει από ενδιαφέρον για τη θρησκευτική ελευθερία.
Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα και δεν μας παραξενεύει η στάση Ράμα. Εμάς συνεχίζει να μας προβληματίζει η στάση του Ντούλε, ο οποίος συνεχίζει να παραμένει στο μαντρί του Ράμα, ενώ καταφέρεται συστηματικά κατά των στρατηγικών θέσεων της Ελλάδας στην Αλβανία.

Ανώνυμος είπε...

Κόμμα-Ενβέρ, είμαστε πάντα με σε Αρχηγέ!
Μπράβο στο Ντούλε. Με κείνη την παπαγαλίστικη ερμηνολογία, μπόρεσε να τους τυφλώσει όλους και δεν βλέπουν συγκεκριξμενα που κατευθύνει το καράβι που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Και χειροκροτάει ο κοσμάκης και βλέπει τον Βαγγελάκη σαν το λαμπροό αστερι του κομμουνισμού. Ποιον περιμένατε εσείς να προτυνε του σύντροφου Μπολάνου, που και για να κατουρήσει θα ρωτήσει το Βαγγελάκη. Για να δυναμώσει η αριστερά χρειάζονται ικανά στελέχη της αριστεράς. Πως γίνεται αυτο με τα ψηφοδέλτια ρωταέι καποιος; Όταν έχεις μανιτάρια σαν το Γιάννη Μπάμπη και τον Ηρώδη Δαλιάνη (δεν καταλάβατε την έμμονη ιδεα του Ντούλε σε κάθε ευφορευτική επιτροπή να είναι ο συντροφος Γιάννης) το επιτελείο θα βγει όπως καθόρισε ο διαδοχος του μακαρίτη Ενβέρ.
Καλα το κλεινει ο Βορειοηπειρωτης. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΡΉ, ΜΗΝ ΤΡΏΤΕ ΚΡΈΑς ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΆΘΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΊΑΣΗ, ΟΣΟ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
telpiero είπε...

file 6:12pm simfono apolita mazi sou alla min trelenese.. gia tin kakia mas tin mira autoi einai to deal tis dikias mas pseutopolitikis. autoi oi kirioi einai mia kalostimeni simoria pou oso k na 8eloume na tous allaksoume mas einai akator8oto giati poly apla teriazoun ganti sto pexnidi tou pasok. oso gia ta ptyxia k ta peri patriotismou poly sosta ta ipes,gia na eisai patriotis den xreiazete na eisai panepistimiakos i akadimaikos,, floga xriazete k liontarisia kardia AGAPI GIA TIN PATRIDA k tpt allo, ''opos ta kamaria mas'' oi aionioi agades.
ali8eia me tin alagi pou thelame stin omonoia k tin eisodo neon prosopon ti egine..? aa ktl,epaneklogi paleon k ilikiomenon stelexon kai mi eklogi ton pio neon opos tou leonida papa tis seliou tis kikis tou ntagiaka tou stayrou gkinou ktl..? zito i simoria..!!!

telpiero anagnostis

Ανώνυμος είπε...

GIANNOS PINEI GIANNOS KERNA

Ανώνυμος είπε...

κ.Ντουλε αν τυχων εχεις βαλει το χερακι σου στην ολη διαδικασια που απ'οτι φαινεται το εχεις βαλει να εισαι σιγουρος οτι θα σου το κοψουμε ολοι εμεις οι πιστοι ΟΜΟΝΙΤΕΣ,δεν θα δεχτουμε αλλη ταπηνωση,η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι οτι πιο ιερο για ολους εμας τους Βορειοηπειρωτες που αγωνιζομαστε τοσα χρονια και δεν θα παψουμε να το κανουμε γιατι δεν βλεπουμε προσωπα αλλα εχουμε πιστευω εθνικα και ιερα.Δεν πουλιωμαστε,δεν αποχωρουμε απο την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλα εσυ δεν ξερω αν θα εισαι σε λιγο μαζι μας,αν θα υπαρχουν ατομα σαν τον Τζουμακα που ξεχνας πως επι 17 χρονια μετα το καθεστως ηταν πολεμιος μας ωντας στο σοσιαλιστικο,εμεις ημασταν ημαστε και θα ημαστε για παντα εδω,ουτε στο PD ουτε στο PS,ουτε σε παρακλαδια τους ανηκουμε και πολυ περισσοτερο δεν σκυβουμε το κεφαλι,ημαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και η μονη ελληνικη οργανωση στο σκλαβομενο κομματι της Ηπειρου ειναι η ΟΜΟΝΟΙΑ αν δεν μας δεχεσαι τοτε να εισαι σιγουρος πως δεν θα φυγουμε εμεις αλλα εσυ και οι ρουφιανοι που μας πλασαρεις.
Ολοι εμεις οι Ελληνες που δεν εχουμε μαθει να σκυβουμε το κεφαλι απαιτουμε την αυτονομη καθοδο στις εκλογες χωρις καμια συνεργασια και εφτασε η ωρα να στο δειξουμε αυτο εμπραχτα ειτε υπακουγωντας μας,ειτε θα κανουμε δημοψηφισμα και θα σου δειξουμε πως ειμαστε καθετα αντιθετοι με τις συνεργασιες και τα συμφερωντα του καθενος.
Ολοι ξερουν πως το συμβουλιο το ελεγχεις οχι για να μην υπαρχουν ρουφιανοι αλλα για να παιρνει τις αποφασεις που θελεις εσυ.Τη Σελλιου και τους υπολοιπους τους εφαγες γιατι ηταν αντιθετοι με τις συνεργασιες με οποιοδηποτε αλβανικο κομμα και θα σου εφερναν αντιρησεις στη συνεργασια με το σοσιαλιστικο.Ε λοιπον αν εχεις την εντυπωση πως γλιτωσες εισαι βαθια νυχτομενος,η ΟΜΟΝΟΙΑ ανηκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ και οι Ελληνες δεν σκυβουν το κεφαλι ποτε,θα βρουμε αλλο μονοπατι στο οποιο να ευχεσαι να χωρας κι'εσυ γιατι αλλιως θα μεινεις με το καλο η το ασχημο απ'εξω.Καλα για κατι κατακαθια κατι αποβρασματα και γλυφτες σαν τον Ζαφειρατη και τον Τζουμακα δεν το συζηταμε οτι δεν χωρανε οχι απλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλα ουτε στη Βορειο Ηπειρο τους βλεπω να χρησιμοποιουμε χοτζικες μεθοδους (που τις ξερουν καλα ποιες ειναι) και να τους στελνουμε εξορια.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΖΗΤΩ Η ΟΜΟΝΟΙΑ

κ.Ντουλε η υπομονη μας τελειωσε και αν δεν αντιδρασουν ακομα η Σελλιου,η Κοκαβεση,ο Νταγιακας και οι υπολοιποι που εχουν τις ιδιες αποψεις με εμας,θα γεννησουμε νεους επαναστατες αγωνιστες πατριωτες που θα διαλυσουν το βρομικο αποστημα.Απλα λοιπαμε για σας κ.Ντουλε που ξεχνατε ποιος και τι εχει κανει για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ υποστηριζοντας ρουφιανους πολεμιους σας τοσα χρονια.Ολοι οι υπολοιποι πλην του Τζουμακα (ο οποιος υπερηφανευεται πως αγωνιζεται για την ΟΜΟΝΟΙΑ 3 ολοκληρα χρονια) ηταν και ελπιζω να ειναι παντα εδω.
Εξω οι ρουφιανοι απο την ΟΜΟΝΟΙΑ οι οποιοι ειναι πιο επικινδυνοι απο τους γνωστους (αγνωστους στο τι θα πει εθνος και πιστευω,μονο χρημα και δοξα γνωριζουν,χαρακτηριζοντας εμας τους λοιπους γραφικους) Ξερρα,Μπαρκα,MEGA,Ταβο Μιτσιο.Λενε τον ρουφιανο που τον γνωριζεις δεν μπορει να σου κανει κακο,αυτον που δεν ξερεις να φοβασαι.

ΖΗΤΩ Η ΟΜΟΝΟΙΑ.ΚΑΤΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

κ.Ντουλε θα τα πουμε στους αγωνες η αλλιως στην καλπη!

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΟΜΜΑ ΑΥΡΙΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ.ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΥΓΕΙΕΣ.

κ.Μπολανο εχετε την στηριξη μας γιατι γνωριζουμε τις καλες προθεσεις σας,αλλα αν δεν παρετε δραστικα μετρα θα ειστε και εσεις συνενοχος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ὦ λιγοστοὶ κι ὦ διαλεχτοὶ κι ἀρίφνητοι αὔριο ἴσως!

Εἶναι μία ἀλήθεια κάτου ἐδῶ ποὺ τὴ χτυπάει τὸ μίσος,

εἶν᾿ ἐδῶ πέρα μία Ὀμορφιὰ ποὺ ἡ καταφρόνια δένει,

κι εἶν᾿ ἐδῶ πέρα μία Ἀρετὴ δειλὴ καὶ ντροπιασμένη.

Ὦ νέοι, ὦ πρωτοξύπνητοι στὸ φῶς, χαρὲς τ᾿ Ἀπρίλη,

ἀπὸ τοὺς πράσινους κορμοὺς γίνοντ᾿ οἱ ἄσπροι στύλοι!

Στὴ χώρα ἐσεῖς οἱ λειτουργοὶ κι οἱ λατρευτάδες εἶστε·

δὲ φτάνει· ἐμπρὸς! γιὰ τοὺς Θεούς, ὦ νέοι, πολεμεῖστε.

Ε.Σ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ton tzelati Sali Berisha tis deksias ti na ton kanoume anonime tis 1.43?Eine kallos epidhi eine meriki pou glifoune piso tou kai poulane patridha kai synferonta mono gia ligi eksousia? Afse mas me tis burdhes sou.Gia ton leonidha dhen lei kanis o ti dhen eine patriotis kai morfomeno pedhi.Itane paron sto synboulio kai ta idhe me ta matia tou olla.An eidhe kati pou dhen egine sosta kai sevastontas tous kanonizmous,as pari thesi kai na to pi.To kako tis EEM dhen eine oute o leonidhas oute o ntoules me ton bollano alla eine meriki poulimeni san ton ksera,barka,mitso ,bezani lloutsi klp.Eno o leonidhas eine paron panta kai stin omonia kai ptriotis mazi me ton ntoule kai ton bollano.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά. Ο κ.Ντουλες τα ίδια κάνει παντού. 26/2/2011 την ώρα που ήταν το γενικό συμβούλιο και η ψηφοφορία εκείνος έπαιρνε τηλέφωνο στην Θεσσαλονίκη στο παράρτημα ΟΜΟΝΟΙΑ που θα έκανε τα επίσημα εγκαίνια στης 27/2/2011 και απαιτούσε να διοριστεί πρόεδρος ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ένας άνθρωπος ο που ήταν πρόεδρος σε έναν σύλλογο με 500 μέλη και τον κατάντησε μονό με τον εαυτό του. Η επιτροπή του παραρτήματος δεν το δεχτικέ . και ο ΝΤΟΥΛΕΣ απαγόρευσε στη ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ.

drakos είπε...

Απορώ τι σάς κάνει εντύπωση αφου η πατριωτική -εθνική δεξιά είναι μειοψηφία στο χώρο των Βορειοηπειρωτών!Ισα ίσα που το προεδρείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αντιπροσωπευτικότατο έχει ρουφιάνους,σοσιαλιστές,Ο Φ Α και μερικούς πατριώτες για κερασάκι στην τούρτα.

aristera είπε...

"Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εκλογή του αντιπροέδρου Ελλάδος, θέση την οποία διεκδικούσαν ο Γιώργος Τζομάκας, η Έφη Σέλλιου και ο Ανδρέας Κίτσιος."

Ποιες οι αρμοδιοτητες του αντιπροεδρου Ελλαδος;
Φανταζομαι πως μιας απο τις πρωτες πρωτεραιοτητες θα ειναι και η συσπειρωση ολων των β/η που ζουν στην Ελλαδα. Και για το θεμα αυτο υπηρχαν τρεις υποψηφιοι με τους δυο επικρατεστερους ο ενας να ειναι μελος του Πασοκ και η άλλη μελος της ΝΔ.
Ποιο πολυ μοιαζει με παιχνδι προσωπικης προβολης του καθενος παρα ενδιαφερον για τα τεκτενομενα στην Ομονοια. Αν θελαν να εκπροσωπησουν ολους τους β/η θα επρεπε πρωτα να παραιτηθουν απο οποιαδηποτε κομματικη θεση.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη την ξερω τη Σελλιου κ. αριστερα πρεπει να σε ενημερωσω (αν κανω λαθος διορθωσε με) πως δεν εχει καμμια κομματικη θεση στη ΝΔ.Οτι στηριζει ΝΔ δεν το εχει κρυψει ποτε αλλα θεση δεν κατεχει για να παραιτηθει.

Ανώνυμος είπε...

K. DIAXEIRISTH THS ISTOSELIDAS DEN KATALABAINW TO LOGO POU EKOPSES TO DIKO MOU SXOLIO...
EDW DIABAZW ARKETA AISXH KAI YBREIS PROS KATHE KATEYTHINSH KAI DEN EDEIKSES THN IDIA EYAISTHISIA,ENW OTAN BLEPEIS TEKMHRIOMENA SXOLIA SE BAROS TOY SYNTROFOY DULE SE PIANEI TO PARAPONO...
KSANAGRAFW LOIPON PIO SYNTOMA :
-O ANTHRWPOS EINAI AMFIBOLOY KATAGWGHS...(KAI "DULE" KAI ELLHN EMENA DEN MOY KOLLAEI)
-O ADERFOS TOY HTAN GRAMMATEAS THS KOMMUNISTIKHS NEOLAIAS STH DROPOLH.
-O PATERAS TOY HTAN ETHELONTHS SPIUNOS TOY SIGURIMI(GBV SYMENEI GRUPE TE BASHKEPUNIMIT VULLNETAR)
SYMPERASMATIKA...POY EINAI TO PERIERGO STA PROSWPA POY "EKLEGHSAN" STHN "HGESIA" ???
AN EXETAI AMFIBOLIA GIA KATI APO OLA AYTA SAS PAROTREINW NA PATE NA RWTHSETAI STH GORANTZH...THA SAS POYNE KI ALLA...
EAN TO KOPSETAI KSANA GIA MENA SYMENEI PWS EISTE IDIOI ME TO DULE KAI THN PAREA TOY KAI MATAIA PROSPATHEITE NA TO PAIKSETE YPERANW...

Ανώνυμος είπε...

Μια απορια με πολλους αποδεκτες ποιον και τι εξυπερετη η παρουσα κατασταση....;;

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 4.46,ευλογη ερωτηση.Δεν ξερω αν θα μπορεσω να σε φωτεισω πληρως.Ειναι γεγονος παντως,οτι η ΟΜΟΝΟΙΑ ιδρυθηκε με εντολη της αλβανικης κυβερνισης[ΡΑΜΙΖ ΑΛΙΑ].Παντ υπηρχε μια συστηματικη προσπαθεια,ωστε να μην εισχωρουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ,με δεξια ιδεολογια.Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να καταλαβουμε ποιον εξυπερετη,οταν η ΟΜΟΝΟΙΑ επισημα ποτε δεν πηρε θεση ουτε για την απογραφη πλυθησμου καικαταγραφη περουσιων.Ας μας πουν,ποτε καταθεσαν επισημα σε διεθνεις οργανωσεισ,αιτηματα,προτασεις,ζητημετα που αφωρουν ανθρωπινα δικαιωματα.Επισης,να μας πουν ποτε ζητησαν επισημα στην αλβανικη κυβερνιση την αναγνωριση τησ χειμαρασ και αλλων περιοχων.....εχω και πολλα αλλα,ομως για σημερα αυτα τα ολιγα.Α.Ζ

Εξολοθρευτής είπε...

Δεν υπάρχει δεξιά
Δεν υπάρχει αριστερά
Μόνο των Ελλήνων
Τα κόκκαλα τα ιερά!
Ελλάς ή Τέφρα!

pogonisios είπε...

ego to la8os to vazo ston ntule giati vre palikari den vazete 62 antiproedrus na masun tin gnomi meriki....xaxaxa...gia klamata imaste

Ανώνυμος είπε...

emfaniseta ola ta sxolia......pog...os

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 3:01 πρέπει να είσαι πολύ μεγάλο νούμερο. Καλα θα κάνεις να κοιτάξεις τα χάλια σας εκεί μέσα στο ΚΕΑΔ (Κόμμα Εργασίας Αλβανόδουλων Δραμάτων).
Σε καποιο άλλο άρθρο πριν μέρες γράφτηκε σχόλιο για το Τζομάκα που πριν τέσσερα χρόνια ήταν με το ΣΚ και κατηγορουσε τους Ομονίτες αλλά τώρα είναι πατριώτης επειδή το γύρισε στην Ομόνοια και διεκδικεί θέση αντιπροεδρου. Κάποιος είπε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό γιατί πρέπει να εχει συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στην Ομόνοια για να πάρει τέτοια θέση. Ας βγει τώρα να μας μιλήσει.

Α.Ζ. 6:29 αυτά που λες οτι δεν έκανε η Ομόνοια του Ντούλε τα έκανε μέσα σε 11 μήνες το ΜΕΓΚΑ. Η ελπίδα για δεξιά Ομόνοια θάφτηκε το 1994 με τη φυλάκιση των 5. Τώρα με την κατακόκκινη ηγεσία δεν θα κάνουν ούτε τα τυπικά.

Ανώνυμος είπε...

Το καταστατικο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λεει πως για να πολιτευτει καποιος και να εχει αξιομα στην οργανωση πρεπει να ειναι 4 χρονια μελος της και αυτη ειναι η αληθεια.Πρεπει να απαντησει καποιος αρμοδιος σε αυτο και οχι εγω που το εγραψα.Εχει συμπληρωσει 4 χρονια ο Τζουμακας στην ΟΜΟΝΟΙΑ?
Αν θελεις την αποψη μου για τον πατριωτη που γραφεις κτλ,να σου απαντησω πως δεν γινετε ενας προδοτης ποτε,το μονο που κοιταει ειναι το αξιωμα και η εξουσια.Σε καλυψα με την απαντηση μου?Εγω δεν ειμαι μελος ουτε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ουτε του ΚΕΑΔ για να παιρνω αποφασεις.Απλα προτιμω την ΟΜΟΝΟΙΑ,η αν θελεις ειναι η μονη οργανωση που εμπιστευομαι.

Ανώνυμος είπε...

paidia hparxei kapoy to katastatiko tis omonoias dimosieymeno sto diadiktio giati gia ena diastima litoyrgoyse kai to site tis omonoias http://www.omonoia.info/ alla kapoia stigmi stamatise...

Ανώνυμος είπε...

το site σταμάτησε γιατί δεν υπήρζε διάθεση από κανέναν να το λειτουργήσει. 2 - 3 άνθρωποι υπάρχουν εδώ να βοηθήσουν σε αυτό και δεν το έκαναν. Μην ρίξουμε και γι αυτό το φταίξιμο στην Ομόνοια. Όσον αφορά τα γεγονότα στην Ομόνοια και το Ντούλε έχω να πω τα εξής. Ο Ευάγγελος είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος, γνωρίζει πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι της πολιτικής με τους Αλβανούς, δεν ελέγχεται από Αλβανούς σε αντίθεση με το 60% των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά, είτε ανήκουν στην Ομόνοια είτε στο mega, είτε οπουδήποτε αλλού.
Έχει όμως ένα μεγάλο μειονέκτημα, είναι απίστευτα ανασφαλής και κάνει το ένα πολιτικό λάθος μετά το άλλο. Πολιτικά λάθη όχι σε θέματα πολιτικής διαπραγμάτευσης αλλά σε θέματα επιλογής προσώπων. Όσοι άνθρωποι κατα καιρούς εμπιστεύτηκε του βγήκαν λαμόγια. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί. Εμπιστεύεται τους ανθρώπους που ειναι υπερβολικά φιλόδοξοι, γιατί θεωρεί πως με το να του ικανοποιήσει τη φιλοδοξία πρόσκαιρα θα τους έχει και ελεγχόμενους. Εδώ όμως είναι το μεγάλο του λάθος. Ο λύκος το μαλλί αλλάζει, τη γνώμη δεν την αλλάζει. Οι ισορροπίες δεν διατηρούνται με το να έχεις κάποιους απ τους ανθρώπους σου ικανοποιημένους αλλά με το να έχεις τον κόσμο ευχαριστημένο. Ούτως ή άλλως αυτούς με τους οποίους έχει να συνεργαστείς είναι κουτσοί κουλοί νταμπλωβαρεμένοι. Κάποιον άλλον τέτοιο θα βρει να κάμει τη δουλειά του. Αρκεί να μην δίνει αυτή την άθλια εικόνα στον κόσμο, στον κόσμο που θα ζητήσει την ψήφο του. Ξύπνα Βαγγέλη, αδικείς τον εαυτό σου.
Ένα ρητό στο management λέει πως Αν σε μια δουλειά δυο άνθρωποι συμφωνούν πάντα, τότε ο ένας είναι άχρηστος. Αν διαφωνούν πάντα τότε και οι δυο είναι άχρηστοι. Μην θες λοιπόν να έχεις δίπλα σου πάντα ανθρώπους που θα συμφωνούν μαζί σου γιατί κάποιος απ τους δυο θα είναι άχρηστος. Ή ο άλλος και θα στην κάνει ή εσύ και θα στην κάνει ο κόσμος. Σκέψου το...

Ανώνυμος είπε...

koytoyla den mporeis na kribese alh fora na grafeis me to onoma soy

Ανώνυμος είπε...

αν εννοείς εμένα ( 9,58 ), να σου πω ότι είμαι κοριτσάκι. Μην βιάζεσαι να το παίξεις έξυπνος.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

Χαίρομαι πολύ που γράφουν καριτσάκια στο μπλογκ και μάλιστα τόσο όμορφα (εννοώ όμορφα σχόλια φαντάζομαι θα έχετε και άλλες ομορφιές)!
Συγχαρητήρια για το σχόλιο είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει αν και διαφωνώ σε κάποια σημεία. Έχετε χρήσει τον Ντούλε σε Ενβέρη που πρέπει να αποφασίζει για όλα, να επιλέγει συνεργάτες, να κάνει τούτο να κάνει εκείνο στην Ομόνοια, ενώ πρόεδρος είναι ο Μπολάνος. Να πω ότι είναι και κανένας “gju me gju me popullin” να πω στα κομμάτια! αλλά τι σχέση έχει αυτός με το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό όταν η ζωή του είναι μεταξύ Τιράνων, Ιωαννίνων και πολυτελών ξενοδοχείων της Ευρώπης με σπόνσορα το Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανίας.

Ανώνυμος είπε...

esena ennooysa 9.58. E tote tha kaneis parea me to spyro kai symfwnw me to dikefallo

Ανώνυμος είπε...

δεν είπα αυτό που είπα για να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε. Την άποψη μου, όπως και εσείς λέτε τη δική σας

Ανώνυμος είπε...

καμια λυση δεν ακουω να προτεινετε μόνον

Κεραύνιος είπε...

11.09 ο Κούτουλας γράφει πάντοτε στο διαδίκτυο με συγκεκριμένο ψευδώνυμο το οποίο το γνωρίζουν όλοι όσοι συνδιαλλέγονται εδώ και δεν κρύβεται σε αντίθεση με 'σένα που γράφεις ως ανώνυμος. Απορώ πάντως που βρίσκεις το θράσος να ζητάς από κάποιον να γράφει επώνυμα όταν εσύ γράφεις ανώνυμα. Αλοίμονο αν δεν είχα το θάρρος να υπερασπιστώ επώνυμα τις επιλογές μου, θα είχα καταντήσει όμοιός σου. Η αλήθεια είναι πως δεν διάβασα καθόλου τα σχόλια του άρθρου επειδή ήμουν σίγουρος για την ποιότητά τους και αν δεν έβλεπα το όνομά μου δεν θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ με τις κατινιές σας. Ο αγώνας δεν δίνεται από τα blogs. Δίνεται και από τα blogs αλλά κυρίως δίνεται εκτός αυτών. Όποιος θέλει να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο στον αγώνα το κάνει. Όποιος βαριέται να ζυμώσει μένει στο κοσκίνισμα. Και εμένα μου αρέσει το κοσκίνισμα αλλά ως διάλλειμα όχι ως κύρια ενασχόληση. Για αυτό και δεν θα σχολιάσω κανένα από τα σχόλια, αλλά αφού ξεκίνησα, θα σχολιάσω το άρθρο του "Βορειοηπειρώτη":
Αν δεν ήταν τόσο εμφανής η κόντρα προς τον Ντούλε ίσως να είχε μεγαλύτερη αξία το κείμενο. Αν μας τα έκανε λίγο πιο λιανά ως προς την διαδικασία της ψηφοφορίας ίσως η κριτική του να είχε αντίκρυσμα. Λέγοντάς μας πως δημοκρατικά εξελέγησαν τρία άτομα που αυτός δεν εγκρίνει, δεν κάνει κριτική ούτε στον Ντούλε ούτε σε κανέναν. Φίλε Βορειοηπειρώτη δεν μπορεί να είσαι λίγο έγκυος. Βγες σαν άντρας με το όνομά σου και ζήτα να ακυρωθεί η εκλογή του Τζωμάκα αν τα πιστεύεις αυτά που λες. Σίγουρο είναι πως μια επώνυμη καταγγελία - αναλόγως και το κύρος του καταγγέλοντα βέβαια - ηχεί πιο δυνατά από ανώνυμα άρθρα και ξεκατινιάσματα στα σχόλια.
Όσο για τον Ντούλε, είναι ένας πολιτικός επιπέδου που δεν μας αξίζει. Εμείς είμαστε άξιοι για Τάβους μόνο.
Κοριτσάκι που μάλλον είσαι φίλη μου όπως λέει και ο ανώνυμος, δεν είναι οι επιλογές των ατόμων λανθασμένες. Άλλα είναι τα λάθη και μας αφορούν όλους. Δύσκολα θα βρεθεί Βορειοηπειρώτης στα Τίρανα και δεν θα γλύψει τα αρχίδια του Τουρκαλβανού. Όποιος και αν είναι αυτός.
Καλό ξημέρωμα αδέρφια

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

Αγαπητέ Κεραύνιε, αναγνωρίζω την αξία της επώνυμης τοποθέτησης, δε σημαίνει όμως ότι το να γράφεις ανώνυμα δεν έχει αξία η άποψη σου. Είμαι και εγώ ένας Βορειοηπειρώτης που αγαπώ και ανησυχώ για την πατρίδα όπως και εσύ και αυτός είναι ο λόγος που συνδιαλεγόμαστε. Δεν μου αρέσει που κάθε φορά στα γραφόμενα σου διακρίνω μια υπεροψία, δεν είναι καλό και αν θέλεις πάρτω σαν συμβουλή!

Συμφωνώ ότι δεν μας αξίζει ο Ντούλες και πιστεύω ακόμα ότι είναι η κατάρα μας. Πως γίνεται ρε γαμώτο όλοι οι συνεργάτες του να είναι με βεβαρυμμένο παρελθών (δε λέω ονόματα γιατί τα ξέρεις) και μόρφωσης κάτω του μετρίου; Η ομολογία σου ότι μόνο αυτός αξίζει θυμίζει εποχή Χότζα. Στην πολιτική αλλά και στη ζωή όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα και θα ήθελα να μου πεις τα αποτελέσματα του (15 χρόνια στην αρχή πρέπει να ζύμωσε πολλά ψωμιά).

Ρωτάς το Βορειοηπειρώτη για τη διαδικασία και αν θέλει ας σου απαντήσει αυτός αλλα για πια διαδικασία μιλάς; Κάποτε για να βγει πρόεδρος της Ομόνοιας στο χωριό μου, γίνονταν χαμός και τώρα δεν πατάει κανείς και τους διορίζουν! Μη μου πεις ότι έχασαν το ενδιαφέρον, ξέρουν ότι δεν έχει καμία σημασία «αυτοί θα κάνουν ότι θέλουν» σου λένε. Το όνομα της Ομόνοιας είναι βαρύ γιατί το έφτιαξαν κάποιοι άλλοι και όχι ο Ντούλες. Αυτοί που την ίδρυσαν και αυτοί που φυλακίστηκαν είναι σήμερα εναντίων του, να τους πούμε όλους κοπρίτες (Χότσας).

Το ποιο ανήθικο απ’ όλα όμως είναι που εκμεταλλεύεται τον πατριωτισμό κάποιων ανθρώπων που δεν μπορούν να ψηφίσουν αλβανικά κόμματα και κάνει πολιτική ρητορείας για να κάνει τη ζωούλα του εκτός Βορείου Ηπείρου. Μη με ρωτήσεις ποια ζωούλα γιατί τότε θα δεις ξεκατίνιασμα, μέχρι τώρα δεν είδες τίποτα!

Υ.Γ. Πριν από πολλά χρόνια, ήμουν πολύ ποιο φανατικός από σένα υπέρ του Ντούλε. Παιρνάν τα χρόνια και περιμένεις κάποιο αποτέλεσμα και όταν βλέπεις ότι τον μόνο που δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα (το εθνικό εννοώ) είναι αυτός, τότε λες κάτι δεν πάει καλά. Είμαι βέβαιος, μετά από κάποια χρόνια, ο θεός να μας έχει καλά, θα είσαι πολύ ποιο φανατικός από εμένα εναντίον του γιατί αναγνωρίζω τις ανιδιοτελείς προθέσεις σου!

Ανώνυμος είπε...

vourkosa me thn anidioteleia tou keravniou kai tou dikefalou....

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

11.43, ειλικρινά, για την πολιτική κρίση που έχουμε, ομολογώ ότι δε έχω πρόταση. Ας πέσει πρώτα ο δικτάτορας και θα τη βρούμε τη λύση, μόνο που δε θα πέσει, σε λίγο θα τον δεις στο Σοσιαλιστικό. Οσο για το εθνικό θέμα, καλά είναι να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε την επιστροφή γιατί η πατρίδα θέλει κόσμο, όλα τα άλλα είναι μπούρδες…

Lazaros είπε...

Αχ αυτες οι καρέκλες

Καρεκλάδες πρεπει να μας λεμε οχι Βορειοηπειρώτες

Εχουμε 2011 και αρκετοι ακομα κοιμουντε.
Νομιζουν πως υπαρχει δεξια, αριστερα, εθνος, πατριδα
Ολος ο κοσμος παραλιγο να καταρευσει απο αερα κοπανιστο και απο οικονομικα παιχνιδα και εμεις κανουμε πως δεν τα βλεπουμε


Βγαλτε τα ματια σας μονοι σας και αφηστε τους Αλβανους να χειροκροτάνε.

Καλημερα σε ολους τους καρεκλαδες
σε οσους θελουν μια καρεκλα για τον κωλο του
και σε οσους γλυφουν αυτους τους κωλους.
Οι αλλοι ζηστε το ονειρο και περιμένετε το ξυπνητηρι

Παω στο χωριο μου πιω κανα τσιπουρο στο τζακι

Μετανοημένος αμαρτωλός είπε...

Κεραύνιε εσύ που είσαι τίμιος και λογικός, εσύ που έχεις τη δυνατότητα πρόσβασης στον Ηγέτη μας λόγω της αγνότητας και της σταθερότητας σου στην πίστη του σε Αυτόν, σε παρακαλούμε να μεσιτεύσεις στον Έναν, στον Αδιαμφισβήτητο, στον Πρόεδρο των Προέδρων, ώστε να συγχωρέσει όλους εμάς τους αχάριστους, τους ελεεινούς, τους τρισάθλιους και πολύ περισσότερο τους ανάξιους της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης από την υπέρτατη προσωπικότητα του Ευάγγελου Ντούλε. Το ξέρουμε είμαστε αμαρτωλοί και δεν πρέπει να αναφερόμαστε σε αυτό το άγιο όνομα. Ζητάμε όμως το μέγα έλεος του Σωτήρα του Ελληνισμού. Και ξέρουμε ότι θα μας το δώσει, παρόλο που αμαρτήσαμε ενώπιον Του, γιατί η ευσπλαγχνία Του είναι πολύ μεγάλη.

Αρχίζουμε κιόλας τις μετάνοιες:
Ντούλες ο Θεός, Ντούλες ισχυρός, Ντούλες αθάνατος ελέησον ημάς.
Ταις πρεσβείες του Κεραυνίου, Ντούλε σώσον ημάς.
Ο ευλογών τους ευλογούντας Συ Πρόεδρε, και αγιάζων τους επί συ πεποιθότας, σώσον τον λαόν Σου, ευλόγησον την προεδρεία Σου, το πλήρωμα του ΚΕΑΔ Σου φύλαξον, αγιάσον τους αγαπώντας την ευπρέπειαν του Κόμματος, Συ αυτούς αντιδόξασον τη προεδρική Σου δυνάμει και μη εγκαταλείπεις ημάς τους ψηφίζοντας επί Σε.

Ανώνυμος είπε...

enw an pigaine deksia tha pigaine mprosta...Boreioeipiroti stamata na apoprosanatolizeis me tous aristerous kai deksious..oso deksia einai i seliou kai oso aristeros einai o tzomakas toso einai kai o gaidaros mou..leipei o tropos, oi sinthikes , to plesio kai oi stoxoi kai perisseyoun oi kareklokeraynoi kai anthrwpoi me nootropia epagelmatia....stamatiste to pexnidhi kai koroidhia me deksious kai aristerous...aytes einai tabeles gia anthrwpous xwris apopsi kai ergo..eleos pia

Δημοσίευση σχολίου