Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σοβαρές καταγγελίες προς τη νέα επαρχιακή αρχή του Αλύκου, από το blog του πρώην έπαρχου κ. Ηλία Θανάση

Αναδημοσίευση απο το "ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΥΚΟΥ"

Ο Χρήστος Καίσης δεν μπορεί να αλλάξει νοοτροπία!

Το λατομείο στην εικόνα ανήκει σε έποικους από το Τεπελένι.
Η άδεια δόθηκε στην πρώτη θητεία (2000-2003) του κ. Καίση
Το blog «Επαρχία Αλύκου», ήταν μια ιδιωτική πρωτοβουλία του πρώην έπαρχου Ηλία Θανάση, και θα συνεχίσει να προβάλει θέματα που αφορούν την επαρχία μας, κάθε φορά που το κρίνουμε αναγκαίο, με θέματα που έχουν στόχο τη διαφάνεια και την προώθηση θεμάτων της Επαρχίας Αλύκου.
Μετά από περίπου ένα χρόνο «διακυβέρνησης» από τον κ. Χρήστο Καίση, κρίνουμε αναγκαίο να ενημερώσουμε τους κατοίκους αυτής της επαρχίας, και όχι μόνο, για τα κατορθώματα της νέας επαρχιακής αρχής.
  

Και άλλο λατομείο στα χωριά Πλακά - Καινούριο
Με απόφαση αρ. 16 ημ. 21.10.2011, που φέρει την υπογραφή του Χρήστου Καίση, εγκρίνεται  και άλλο λατομείο δίπλα στο λατομείο των αδελφών από το Τεπελένι, στα  χωριά Πλακά – Καινούριο.
Να υπενθυμίσουμε ότι η λειτουργία του πρώτου λατομείο δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στους κατοίκους και στο περιβάλλον. Η εγκατάσταση και δεύτερου λατομείου σε αυτήν την περιοχή, για να εξυπηρετηθούν οι φίλοι του Χρήστου Καίση, θα επιδεινώσει ακόμη πιο πολύ την ήδη βεβαρημένη κατάσταση.

Ιδιωτικοποιείται το γήπεδο στο χωριό Τσούκα
Με απόφαση αρ. 18 ημ. 21.10.2011, εγκρίνεται αίτηση για ιδιωτικοποιήσει του δημόσιου γηπέδου στο χωριό Τσούκα, με την αιτιολογία την συντήρηση του. Ο στόχος ήταν να επενδύσει ιδιώτης για να φτιάξει μίνι γήπεδα ποδοσφαίρου. Μετά από αυτό, τα παιδιά της Τσούκας πρέπει να πληρώνουν για να παίξουν στο  δημόσιο γήπεδο.
Ενημερώνουμε ότι αυτή η απόφαση επεστράφη προς επανεξέταση  από την Περιφέρεια . Ελπίζουμε πως μετά την αρνητική απάντηση από την Περιφέρεια το θέμα να σταματήσει εδώ και δεν θα χρειαστεί να επανέρθουμε.

Πρώην υπάλληλοι αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη γιατί εκτός από τις απολύσεις, ο έπαρχος δεν υπόγραφε ούτε για τα δεδουλευμένα τους.
Οι απολύσεις ήταν η απάντηση του Χρήστου Καϊση στους εργαζόμενους της Επαρχίας που δεν τον ψήφισαν. Αφαίρεσε πληρωμές των εργαζομένων, την περίοδο που δεν είχε αναλάβει το καθήκον του Έπαρχου.  Το δικαστήριο δικαίωσε τους εργαζόμενους, αναγνωρίζοντας τον μισθό  ενός  χρόνου για κάθε εργαζόμενο που αδίκησε.

Πρώτη επένδυση προτεραιότητας: Αγορά τζιπ πολυτελείας για τον έπαρχο
Με απόφαση αρ. 9 ημ. 07.09.2011 εγκρίνεται μεγάλο χρηματικό ποσό για αγορά τζιπ πολυτελείας για προσωπική χρίση του έπαρχου, από τα έσοδα της επαρχίας, δηλαδή τους φόρους των κατοίκων της επαρχίας. Κατά την κρίση του Έπαρχου αυτή ήταν η επένδυση πρώτης προτεραιότητας για την Επαρχία Αλυκου, ενώ για παράδειγμα το χωριό Ραχούλα είχε μείνει δύο μήνες χωρίς νερό, για ένα πολύ μικρότερο χρηματικό ποσό.

Αυθαιρεσίες στις εκλογές των δημογερόντων
Ενώ οι εκλογές στα χωριά είναι αρμοδιότητα του Επαρχιακό Συμβουλίου, ο κ. Καίσης ήταν παρόν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και χρησιμοποιούσε αθέμιτα μέσα για την εκλογή ανθρώπων της αρεσκείας του. Για το χωριό Χάλιο, το δικαστήριο ακύρωσε τη διαδικασία μετά από προσφυγή του κ. Γιάννη Τσάβο. Ο Έπαρχος ηγήθηκε της Επιτροπής εκλογών καταπατώντας τον νόμο, επηρεάζοντας ψηφοφόρους υπέρ του υποψήφιου της αρεσκείας του. Την ίδια διαδικασία ακολούθησε στα περισσότερα χωριά όπου έγιναν οι εκλογές. Σε μεγάλα χωριά όπως το Αλύκο και το Τσαούση όπου ο υποψήφιος της αρεσκείας του έλαβε ελάχιστους ψήφους, συνεχίζει να εκδικείται τους κατοίκους.  

Καμία ενημέρωση για τις αποφάσεις που λαμβάνονται.
Δεν υπάρχει ίχνος διαφάνειας και καμία ενημέρωση ως προς τις αποφάσεις.
Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τα μεγάλα μέτωπα που είχε ανοίξει ο πρώην έπαρχος:
1.      Γιατί σταμάτησε τη κτηματολόγιο στα χωριά Τσούκα, Αλύκο και Τσαούση; 
2.      Γιατί δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τα 10 δικαστήρια που είχε ανοίξει ο πρώην έπαρχος με τους «ψευδείς» ιδιοκτήτες που πήραν κοινοτικές εκτάσεις με πλαστά έγγραφα;

http://eparxiaalikou.blogspot.com/2012/02/blog-post.html#more

40 comments:

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αφιερώνουμε αυτό το δημοσίευμα, στους όψιμους πατριώτες, μέλη του ΓΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που για να γλυτώσουν την Α. Δρόπολη από το Χρήστο Ντούτση, συνεργάστηκαν με το Χρήστο Καίση για να εκλεγεί ο Παπαηλίας!!!
Τα κατάφεραν, γλύτωσαν και το Αλύκο και την Α. Δρόπολη…

Ανώνυμος είπε...

Ton kico kaishi ton gnorizoume oli oti einai anikanos. Den gnoriza oti eitai kai kakopsixos.... ( i kinisi enantion ton ergazomenon mou dini to dikeoma na ton xaraktiriso, kakopsixo )

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

To oti kykloforei me albanous bravous kai apeilei ton kosmo pou to pate?

ΛΕΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

Κύριε ανώνυμε έχετε ξευτελίσει όλα τα Βορειοηπειρωτικά σύμβολα, φορέσατε όλοι από μια μάσκα και παριστάνεται τον πατριώτη,δεν συνηθίζω να μιλάω σε κουκουλοφόρους θα σου θυμίσω όμως πως για την αποτυχία του Ηλία Θανάση ευθύνονται και κάποιοι συγγενής του με την φιλόδοξη συμπεριφορά τους .Όπως και να έχει θα χαιρόμουν να μιλούσα περί των λαθών μας βλέποντας την φωτογραφία σας και το ονοματεπώνυμο σας. Όλους εσάς που χρησιμοποιείτε σύμβολα και κουρτίνες σας θεωρό ανάξιους, άνανδρους, γιατί σίγουρα έχετε κάποιους σοβαρούς λόγους να κρύβεστε απτών Βορειοηπειρωτικό λαό.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη είσαι ελεεινός και εσυ και ο ..... ο οποίος καταχράζεται το όνομα μιας επαρχίας για να βγάλει τα εσωψυχά του! Γιατί δεν μας λες και τα καμμώματα του ......... να έχουμε αντικειμενική και δίκαιη κρίση;;;
Είσαι για λύπηση αδερφέ!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αδερφέ ανώνυμε 2.50, πράγματι είμαστε για λύπηση αλλά όχι για το λόγο που εννοείς εσύ. Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή για να ασχοληθούμε που δεν είναι καθόλου ψυχοφθόρα όπως αυτό που κάνουμε εδώ.
Το όνομα της επαρχίας Αλύκου δεν είναι ιδιοκτησία κανενός για να το καταχραστεί, είναι στη διάθεση όλων και πρωτίστως του εκάστου έπαρχου για να το τιμήσει ή να το ατιμάσει.
Απ’ ότι βλέπουμε οι καταγγελίες του κ. Θανάση έχουν ονοματεπώνυμο και ημερομηνίες. Δεν ξέρω τι κουτόχορτο ή άλλο είδος χόρτου σας ταΐζει ο Καίσης αλλά αν υπάρχουν άλλα κατορθώματα γιατί δεν τα λέει δημόσια;
Αγαπητέ Παναγιώτη! Φαντάζομαι ότι το σχόλιο σου απευθύνεται στο «Βορειοηπειρώτη». Γι’ αυτό θέλουμε να πούμε πως λυπούμαστε που επιβεβαιώνεις μόνος σου την πληροφορία ότι και εσύ ήσουν στην κατηγορία των «όψιμων». Γνωρίζουμε επίσης ότι η μοναδική συνεισφορά σου μέχρι τώρα στο ΓΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν να αποτρέψεις την εκλογή του Χρ. Ντούτση στην Α. Δρόπολη, προμήθευσες μάλιστα το ΓΣ με ισχυρά τεκμήρια εναντίων του. Παρόλο που κατάφερες τελικά να μην εκλεγεί, τα σχέδια όμως κάποιων φιλόδοξων και φιλάργυρων ακύρωσαν των αγώνα σου.
Πως έχεις το θράσος να κατηγορείται εμάς και του συγγενείς του κ. Θανάση; Για ποιο λόγο. Το αν κάποιοι συγγενείς του κ. Θανάση είναι ανυπάκουοι σε αυτή την ανήθικη λαίλαπα, θα περιμέναμε να τους κατηγορούσαν άνθρωποι σαν τον κ. Καίση και όχι εσύ!
Αγαπητέ ανώνυμε και Παναγιώτη, σκοπός μας δεν είναι να δώσουμε συνέχεια σε έναν αδελφοκτόνο διάλογο αλλά για να κρούομε τον κώδωνα του κινδύνου για τους ανεύθυνους που μας κυβερνούν. Αν σας ενοχλεί που δεν γνωρίζεται το όνομα του κωδωνοκρούστη τότε να μη μας διαβάζετε και να επισκέπτεστε πιο εύηχα μέρη.
Καληνύχτα σας!

Ανώνυμος είπε...

telika kyrie leka exete kseperasei pro kairou to sinafi tou glifti,ilkrina den ntrepeste na kologlifeste piso apo ton dule; ti sto kalo teleios stravos eiste. den vlepete oti o an8ropos einai epikindinos gia tin patrida;; den exei minei tpt apoulito kirie leka ki ayto xari stous eskemenous k agramatous eparxous k dimarxo mpolano ana8ema tin psixi toys, mas ksekanane mia k kali, mas poulisane ta panta k eseis akoma epimenete. pistevete pos exoume kati me ton an8ropo dule; askoume kritiki ston proedro dule kirie leka giati ta la8h tou den einai ptesmata alla kakoyrgimata. poso akoma na tous imnisoume sta matia tou kosmou,ti mas apomine kirie leka? xasame tin paidia mas k ton politismo mas, tin taytotita k ti 8riskia mas, xasame ta panta agapite panagioti leka!!!! den mas fteei kanenas ilias 8anasis alla oyte k o boriohpeirotis pou mas fotiszoun me tis aptenies tou aliti eparxou.. to la9os eimaste emeis oi idioi pou den tous gazonoume na isixasoume mia k kali apo ayta ta paliotomara pou 8isayrisane eis varos ton oneiron mas, eis varos ton paidion mas k tis idias mas tis istorias... i patrida agapite kirie leka xanete''xa8ike'' giati poly apla pistepsame stous satanades... pistepsame sto atimasmeno raso k tin mitria ellada pou eixan valei skopo ton afanismo tis boreias hpeirou ap to 1991..
gia emas enan andra genise o elinismos alla o 8eos gia akoma mia fora itan adikos k den mas lipi8ike, pistepse k aytos stous prodotes...
A8ANATE SEBASTIANE POU EISAI ???????
AIONIE KAI AGIE AN8ROPE O 9EOS NA SE ANAPAYEI k na apalinei tin psixoula sou apo tis adikies eis varos tou vasanismenou sou laou!!!!!!!
THN KATARA TOY NA EXETE PROSTIXOI TOU E8NOUS !!!
An akoma kirie leka pistevete pos adikiste i 8elete na kimi9ite isixos, me tin gynaika sas k ta paidia sas min stirizete ki allo tis aimovorous vdeles... ftanei pia i asilia!!!

Ανώνυμος είπε...

kala boreiohpeirwth wtan tha zhtas psifous gia thn omonoia to PD LSI den ksereis ki esu o idios pou mpwrei na se paei to (sunferwn SOU=ths patridas) tha sou dwsoume thn tsouka oxi tou alukou auth thn pire i ilia thanashs ksereis poia tha pareis esu......THS DEROPOLIS
nomizeis oti oi alloi se theloun poio polu?
giati den pas tote?????

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αν ο σκοπός μου 4.32 θα ήταν οι ψήφοι ή κάποιο προσωπικό συμφέρον, να είσαι βέβαιος πως δε θα επέλεγα να στεναχωρήσω ανθρώπους σαν και εσένα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την πατρίδα από την ψήφο και την τσούκα της δρόπολης.
Έγω επέλεξα να υπηρετήσω την πατρίδα, τους ψήφους και την τσούκα, σου τις χαρίζω εσένα, που φαίνεται να τις επιθυμείς πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Boreioipiroti exeis xasei kathe isorropia!
Einai to ligotero ksepesmos ayto pou kaneis kai sy kai o Ilias Thanasis!
Kai kala o kaimos to Ilia einai megalos kai den mporei na xonepsei tin itta tou, ayto to diko sou einai pragmatika gia lipisi. Xaneis kathe oysia kai rixneis kato oli ti sosti enhmerosi poy prospatheis na prosfereis. Bale freno, giati se ligo tha diavazeis monos sou to blog!
An skopo sou einai ta prosopika sou apothimena, ton kosmo na ksereis den ton endiaferoun ayta!
Filika panta, giati anagnorizo tin prosfora sou mexri stigmis.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε για κλάματα.Τελειώσαμε.Ομως καλό είναι να πάμε όλοι στο αντάμωμα των βορειοηπειρωτων στο γήπεδο Σπορτινγκ να καμαρώσουμε το νέο ΤΖΙΠ του Καιση.Τι να σας πω στον 21 αιώνα να εκλέγουμε εμείς αγράμματους και αναλφάβητους,καλά να πάθουμε.Τι ζητάνε οι τεπελενιώτες στα μέρη μας.Ντροπή

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε μωρε ορφανά του Χότζα;
επιτίθεστε στο βορειοηπειρώτη και το Θανάση γιατί κάνουν αποκαλύψεις;
Ο άνθρωπος λέει εδώ είναι ο λύκος, εσεις λέτε πως είδαμε κάτι πατημασιές αλλα δεν ξέρουμε σίγουρα αν είναι λύκος, μπορεί να είναι και κάτι άλλο.
Βορειοηπειρώτη μη μασας, μόνοι θα μέινουν οι δυο-τρεις σαν τον απο πάνω (5.11) που ενοχλήθηκαν απο την αλήθεια. Ο τόπος μας έχει ανάγκει απο τέτοιες φωνές και όχι για ασύμετρα πράσινα άλογα και επετείους του ........

Βορειοηπειρώτης είπε...

5.11 σε ευχαριστούμε για τις συμβουλές!
Επειδή θέλουμε πολύ να επικεντρωθούμε στην προσφορά που αναγνωρίζεις και χάριν του διαλόγου, μπορείς να μας πεις, σε τι διαφέρει το κείμενο του μπλογκ «Επαρχία Αλύκου» (ή του Ηλία Θανάση αν προτιμάς) από αυτό της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ Χειμάρρας για τον κ. Γκόρο, το οποίο επίσης προβάλαμε; (http://borioipirotis.blogspot.com/2012/02/blog-post_7870.html)

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω εγω στο τι διαφερει Βορειοηπειρωτη. Στην προκειμενη περιπτωση εχεις προσωπικη κόντρα και έχθρα και μη μας παραμυθιαζεις με τα δηθεν γραφομμενα του Η.Θαναση. Δικό σου κείμενο είναι και τα περισσοτεα απ τα σχολια εδω επισης δικά σου ειναι. Εχεις περασει απεναντι, η λόξα σου σε εχει τυφλώσει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειαζεται και δευτερο λατομειο στα χωρια μας για να ερθει η καταστροφη.Το εγκλημα ηδη εχει τελεστει με το υπαρχον λατομειο.Τοσα ανταμωματα και χοροι εγιναν.Χιλιαδες συζητησεις.Καμια κουβεντα για τον .Το μονο που απασχολει τους ανθρωπους αυτους ειναι ποιος θα τραγουδηςει και ποιος θα βγει πρωτος στο χορο. Το πολυ-πολυ κανενας τσαμπουκας η καμια ψευτοπαληκαρια αλλα παλη για τη σειρα στο χορο....... ΞΥΠΝΥΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι ενωχλουνται τοσο πολυ οταν καποιος τους κανει αντιπολυτευση και βγενει φορα παρτιδα και καταγγελη πραγματα,,,,,,,,,δημοκρατια δεν εχουμε.....οκομα δυστηχως ο ενβερης ζει για καποιους,,,,,,,,ξυπνατε ορε .....ξυπνατε που παμε ..........

Βορειοηπειρώτης είπε...

Ανώνυμε 1.50 αν είσαι ίδιος με τον 5.11, τότε κατάλαβα λάθος γιατί ο άνθρωπος που νόμιζα ότι απευθύνομαι δεν θα έδινε ποτέ αυτή την απάντηση. Δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να ανοίξω διάλογο μαζί σου γιατί την βλακεία δεν μπορώ άλλο να την πολεμήσω και αποφάσισα απλώς να την ανέχομαι

Ανώνυμος είπε...

eparxe ktsio emena pou mou aresoun ta lousa to tzip sou mou aresei poli tha me pas mia volta;

Κεραυνιος είπε...

Βορειοηπειρωτη, δεν μπορει να συγκρινεις τον Γκορο με τον Καιση. Οι διαφορες ειναι τεραστιες και κακως αναρωτασαι.
Ολοι οσοι κραζετε τον Βορειοηπειρωτη ως πουλημενο θα μπορουσατε να γινετε πιστευτοι αν μας λεγατε που ψευδεται ο Θανασης. Ετσι οπως αντιδρατε κανεις δεν θα σας παρει στα σοβαρα. Κανεις δεν μπορει να ειναι στο απυροβλητο ποσο μαλλον ενα εκλεγμενος με την στηριξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αρχοντας. Μπορει ο Βορειοηπειρωτης και ο Θανασης να ειναι ο,τι θελουν οσο δεν εκπροσωπουν κανεναν. Ο επαρχος ομως ωφειλει να ειναι και να φαινεται τιμιος.

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτες, ο Ηλίας Θανάσης κρίθηκε. Όπως κρίθηκε και ο Καίσης πριν τέσσερα χρόνια και τον στείλαμε σπίτι του. Τώρα, αν κάποιοι σατανάδες τον γύρισαν πιά, έκαναν μια παράβλεψη. Αυτή τη φορά δεν κρίνεται μόνο ο Καίσης, για δεύτερη φορά, αλλά και οι πατριώτες σατανάδες τους οποίους νοιάζει μόνο το τομάρι τους. Και τους ξέρει κι ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Μα θα μου πείτε ότι ο σατανάς είναι ο Ιούδας, ο ίδιος ο συνεργάτης του Χριστού κι έχει ασυλία. Ναι, ο Ιούδας είχε πρόσκαιρη ασυλία, στην ιστορία όμως πέρασε ως προδότης. Και τέτοιος είναι ακόμη σήμερα. Αυτό όμως δεν ακύρωσε το έργο και την αποστολή του Χριστού. Κάποιοι νομίζουν ότι όλα έχουν την ευλογία του απεσταλμένου του Χριστού στη γη, αλλά δεν έκαναν τον κόπο να τον ρωτήσουν.

Ανώνυμος είπε...

για πια τιμιοτιτα μηλασ για την την τημιοτητα που λεμε τα πουστικα η την τημιοτητα στο καθηκον για την τημιοτητα στο καθηκον δητε τησ γραματεησεσ που τον τρηγηρηζουν

Ανώνυμος είπε...

Diabasa ola ta sxolia kai symfono me ton 11:13 kai ton keraynio. Oloi asxoloyntai me tis patimasies poy lei kai o 11:13 kai kanenas me tin oysia. H oysia einai an eginan ola ayta poy kataggelontai. eginan h den eginan;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε βρε παιδιά ακόμη να χωνέψει την ήτα ο Λίας, δεν του φτάνει που βολεύτηκε ως διευθυντής τι ψάχνει τώρα; Η μήπως τον πόνεσε για τον Gerg που τον έδιωξε ο Καίσης ( τόσους έγδαρε αυτός ο Gerg και άλο θέλει); Όταν ο Ηλίας αγόρασε το τζιπ δεν ήταν δικά μας λεφτά η μήπως μας ρώτησε; Εκείνο το περίφημο νερό που θα έπνιγε τα χωριά του βούρκου τι έγινε;

Ανώνυμος είπε...

me falni per shqetesimin, e keqja ndodhet te paaftesia e kaishit edhe tek mafiozi i shquar i vorio epirit ...... mesoni njehere prer interesat edhe lidhjet e''duljes, ... ... ... ... =shik
te gjythe keta kan bere varin sarandes.
mesoni edhe per lokalin e lekuresit qe mbas tyj fshyhet depoteti vagjel tavo
jetoni larg o te shkret!!
sa te drejt qe keni.....................

Αλικιώτης είπε...

Στις τελευταίες εκλογές δεν ψήφισα ούτε Καίση ούτε Θανάση αλλα τον Χρήστο Τσάβο και ειμαι απο την Επαρχία Αλύκου, μου επιτρέπετε να έχω άποψη; Ευχαριστώ!
Τις εκλογές δεν τις κέρδισε ο Καίσης αλλα η συμμαχία του διαβολου κεαδ-σκ-σικ-μαφία συμφερόντων κλπ. Ακόμα δεν είδατε τίποτα. Κανενας απο εδω μέσα που σχολιάζουν δεν είναι απο το Αλίκο, να σας πω ότι το αλίκο που ηταν κάποτε το καστρο της Ομόνοιας Ο καίσης πειρε 40 απο τους 500 ψήφους, τους άλλους να τους βρείτε αλλου, στα ορνια του χωριού του και στην αλβανικη μαφία. Οσο για τον κ. Θανάση ας μη πηγενε σα .... στο δημοκρατικό και θα είχε ολο το σεβασμό μας. Ευχομαι να ερθουν γρηγορα οι εκλογές να φυγει ο Καίσης γιατι θα μας βάλει το μπινά για τα καλά, τιποτα άλλο δεν εχω να πω

Ανώνυμος είπε...

tsimpisa to pio kato sxolio apo kapion anonymo pou me vriskei apolita simfono me to thema spahiu...::: o fonias tou iroa gkouma den ekane tpt parapano ap to na agapaei tin patrida tou.. emeis ti kanoume; simera einai o spaxiu aurio tha einai kapios allos spaxiu k paei legontas.. i dikia mas grammi pia einai, exoume kapio programma, iparxei kati stin politiki mas atzenta; iparxei kapios sxediasmos me ti mitera ellada k to ypex?
kathomaste k tsakonomaste me tis saxlamares tou amorfotou kaisi lete k den kserame ap tin arxi prin kan vgei eparxos ti atomo einai k pies oi gnoseis tou?

telika tha paei i den tha paei o dules sto panvorioipirotiko antamoma;
tha exei i den tha exei kosmo na pei ton kaimo tou mazi me tous tzoumaka, karathano, daliani, bollano ante k kanenan psefto-sotira tis athinas; kala mas kanoun, afou emeis eimaste xaivania k den tous steilame apo kairou sta spitia tous dikio exei o spaxiu k as min mas kakofenete pou agapaei to ethnos tou.. oi dikoi mas agapane to pasok k ti nd (tis portofolies tous)

kalinyxta patrida

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που κατηγορείτε τον κ. Θανάση και τον «βορειοηπειρώτη» γιατί δεν δίνετε στοιχεία στην δημοσιότητα που να αποδεικνύουν το αντίθετο;;;; αλλά αυτό που σας απασχολεί είναι να κάνετε το «κομμάτι» σας και να βγάλετε ότι απωθημένα έχετε…. Ως εδώ όμως, φτάνει πια…. δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα αυτά και εμείς να κατασπαράζουμε ο ένας τον άλλο…. ας ξυπνήσουμε επιτέλους, ο τόπος μας κινδυνεύει!!!!!

Χίμαιρα είπε...

Βορειοηπειρώτη ειλικρινά σε συγχαίρω για αυτά τα λόγια σου :
""Αδερφέ ανώνυμε 2.50, πράγματι είμαστε για λύπηση αλλά όχι για το λόγο που εννοείς εσύ. Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή για να ασχοληθούμε που δεν είναι καθόλου ψυχοφθόρα όπως αυτό που κάνουμε εδώ.""
Μεγάλη κουβέντα για τους μπλόγκερς του τόπου μας.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

Νομίζω το θέμα εξαντλήθηκε και σας παρακαλώ μη γράφεται άλλο!
Το τελικό πόρισμα έχει ως εξής:
"Επειδή ο Καίσης είναι έπαρχος της Ομόνοιας, δεν δικαιούμαστε να τον κρίνουμε ακόμα και αν κάνει τέρατα. Όσοι του κάνουν κρητική, έχουν σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα που εκτονώνεται με την εμπάθεια. Ο Καίσης με τις ευλογίες των αποκλειστικών εκπροσώπων μας, μπορεί να συνεχίσει το έργο του… "

Ανώνυμος είπε...

http://1.bp.blogspot.com/-NXXtD-E-zHg/Tc7JjecZ6nI/AAAAAAAAAig/YtQqwAHq1yQ/s1600/Kaishi_Alb.jpg

Ανώνυμος είπε...

AGAPIMENI MU VORIOIPIROTES DHJAVASA PRO IMERON ENA SATIRIKO PIMA PU EKANE OREA QE ALITHINA SHOLJA JA OLUS TUS VOLEMENUS QE KAKOMATHIMENUS JUDHES TIS DULOPAREAS.I EPISTROFI TU KAISHI STIN OMONIA META APO POLES KOLLOTUMBES SE ALLA ALLVANIKA KOMATA EHI MONADHIKO SKOPO NA KSEPULISI TO BERDENESHI,QE SIGURA NA VOLEPSI QE TUS QEHAJADHES TIS OMONIA ME KANA STREMA TON KATHENA,GJATI DHEN NJOTHI FOVO LLOGO IPOJON DHJASINDHESEON ME TIN ALLVANIKI MAFIA.TO MEGA LLATHOS TY PROIN EPARHU INE OTI DHEN TON ESTILE STO DHJAVOLLO ME AFTA PU IHE KANI O KAISHIS. QE KATI ALLO. PISTEVO OTI DHEN FTEI POLI I AGORA TU XHIP APO OSO POLI FTEI TO KSEPULIMA PU THA JINI SIGURA QE TA DHIO LLATOMIA PU KARQINOVOLLUN TIN EPARHIA APO TIS ANEFTHINES IPOGRAFES PU RIHNI LLOGO METHIS.TON PASHA ITON AVGUSTO PU THA PATE STIN AGAPIMENI SAS PATRIDHA KSIPNISTE QE ANDIDHRASTE JA OLLA AFTA TA KAMOMATA JATI I SIOPI SAS TUDHINI KURAJO JA PERSOTERES ANOISIES.ME POLI AGAPI JA OLLUS SAS QE KALES APOKRIES,

ΝΙΚΟΣ-ΔΕΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ είπε...

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΠΟΛΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ "ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ,Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ,ΟΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 2-3 ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ!!!!!!!!!ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΜΗ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη δεν εχεις κανενα δικαίωμα να σβήνεις τα ονόματα που γράφουμε.. κι αν ο ...... ειναι αντρας κ σε φοβίζει μέσω της μαφίας απ'το Λιαζαράτι πολύ γρήγορα θα το φάει το κεφάλι του!!! Την ταχτική αυτού του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ την ξέρουμε χρόνια τώρα μαζί με τα άλλα σκουλίκια ...... κ ........

κατω Δροπολίτης είπε...

προς 4.32
είμαι σίγουρος πως εσυ είσαι ο δροπολίτης που την κουνάει την αχλαδιά,παλιοαδερφές!!!!!
μη μασάς Βορειοηπειρώτη γραψε όλες τις απατεωνιες του κάθε Καιση.
είμαστε μαζί σου ,δεν θα ειχα προβλημα να γράψω το ονομα μου αλλα επειδή παντου το λέω οτι σε πάω πολύ ,νομιζουν οτι κατι συμβαινει.λέμε μόνο καλημέρα οταν βρισκόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

iste oli gia ta baza.ellate sti borio ipiro na kanete agona .ke ego den ithella na eklegi o kristo kaisis ofillo omos na sebasto ti dimokratia ke tous anthropous pou ton psifisan.alla poli fobame to 2015 an ine apo esas okaisis tha ine pali.

Ανώνυμος είπε...

VALTE TO MINIMA JA TON PAPU APO TO CAUSHI

Βορειοηπειρώτης είπε...

10.48, ωραίος ο παππούς από το Τσαούσι αλλά δεν μπορεί να δημοσιευτεί.
Όταν τα σχόλια είναι ανώνυμα χρεώνονται και στον «βορειοηπειρώτη» και δε θα με πείραζε η κριτική που κάνει στους πολιτικούς Καίση, όταν όμως αναφέρεται σε όλο το σόι δεν είναι σωστό

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΚΙΤΣΙΟΥ Η ΜΑΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ..
ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ!! ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΝΑΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΙΤΣΙΟ ΚΑΙΣΗΣ!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου