Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αρχίζει σήμερα η απογραφή βορειοηπειρωτών από την «Ομόνοια»


Μετά την αποτυχημένη απογραφή του 2011 στην Αλβανία η οργάνωση των ελλήνων της Βορείου Ηπείρου «Ομόνοια», από σήμερα μέχρι τα Χριστούγεννα θα καταγράψει όλους τους ομογενείς, εντός και εκτός Αλβανίας  
και μέσω internet η καταγραφή
Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ»
Θέμα: Έναρξη Διαδικασίας Καταγραφής Μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας:  Ιούλιος – Χριστούγεννα 2012.

Ξεκίνησε σήμερα (Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012) η πιο ουσιαστική φάση της Διαδικασίας Καταγραφής των Μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, υπό την ευθύνη της Ειδικής Επιτροπής Καταγραφής και με βάση τις αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ. Συγκεκριμένα από σήμερα απογραφείς με την Εξουσιοδότηση της Γραμματείας προχωρούν στη συλλογή στοιχείων απαραίτητων για τη συμπλήρωση του σχετικού Ερωτηματολογίου Καταγραφής.

Από πλευράς των οργάνων και δομών της Οργάνωσης έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την θετική έκβαση της Διαδικασίας ενώ θα υπάρχει σχετική συνεχή παρακολούθηση της πορείας. Τις προηγούμενες μέρες οργανώθηκαν συναντήσεις στα Παραρτήματα της Οργάνωσης με σκοπό το συντονισμό και την οργάνωση της Διαδικασίας με σκοπό να τηρηθούν στο ακέραιο οι προϋποθέσεις της εμπιστευτικότητας και της εντελώς εθελοντικής και κατά βούληση συμμετοχής.
Στόχος της Διαδικασίας Καταγραφής των Μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας είναι η δημιουργία μιας φερέγγυας βάσης – δεδομένων για τα αριθμητικά μεγέθη αυτής της κοινότητας. Η συγκεκριμένη βάση δεδομένων δύναται να βελτιώνεται και  να ενημερώνεται διαρκώς. Ανάλογα στοιχεία λείπουν έως σήμερα. Είναι ωστόσο απαραίτητα για τη διαμόρφωση των θέσεων και του προγράμματος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ότι αφορά την προσπάθειά της για τη βελτίωση του πλαισίου δικαιωμάτων που πρέπει να θεσμοθετηθούν για τα μέλη της ΕΕΜ.
Επειδή από πλευράς των θεσμών του Συμβουλίου της Ευρώπης θεωρούνται άκυρα τα αποτελέσματα της προσφάτως διενεργηθείσας Απογραφής Πληθυσμού στην Αλβανία, σε ότι αφορά τις εθνικές, γλωσσικές και πολιτιστικές μειονότητες και καλείται η πολιτεία να μην τα λάβει υπόψη στη διαμόρφωση πολιτικών σχετικά με  αυτές, η βάση δεδομένων που προσδοκούμε να δημιουργήσουμε δύναται να χρησιμοποιηθεί στις σχετικές συζητήσεις. Ουδέ μία όμως υπόνοια υπάρχει για την υποκατάσταση μηχανισμών όπως οι κρατικές διαδικασίες Απογραφής. Απεναντίας, παραμένει ακέραια η ανάγκη και η απαίτησή μας για την υλοποίησή της, όπως αναφέρουν και προσφάτως οι σχετικές με την Αλβανία εκθέσεις των Ευρωπαϊκών οργανισμών.
Γι’ άλλη μια φορά καλούμε τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας να εμπιστευθούν τη διαδικασία που σήμερα ξεκινούμε και επίσημα και σε όλο το χώρο όπου ιστορικά και σε σημαντικούς αριθμούς ζουν μέλη και συγκροτημένες κοινότητες της και να συμμετέχουν χωρίς δισταγμούς. Το Ερωτηματολόγιο έχει καταρτιστεί περιέχοντας τα εντελώς απαραίτητα στοιχεία και η επεξεργασία θα γίνει με την ευθύνη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπό συνθήκες πλήρους εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.
Επίσης από σήμερα μπορείτε να καταγραφείτε και ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας:



Άγιοι Σαράντα 23 Ιουλίου 2012

Εκ’ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

51 comments:

Ανώνυμος είπε...

o aneksartitos sosialistis simfonise;

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει πια την κοροϊδία προς τους Έλληνες Βόρειο Ηπειρώτες
.
Έχετε εγκληματήσει τόσα χρόνια ης βάρος το Ελλήνων!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΙΣΤΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΉ. ΟΙΚΟΝΟΠΟΙΉΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ;

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Παίδες τις σας θυμίζει το παρακάτω απόσπασμα;! Εμένα μου θυμίζει "το διαγωνισμό" που κήρυξε το ΥΠΕΞ στην Αθήνα για κάποιες δεκάδες χιλιάδες Ευρουλάκια, ο οποίος διαγωνισμός ήταν κλειστός και είχε νικητή την ΟΜΟΝΟΙΑ.... Διαβάστε λοιπόν και εσείς. "Στόχος της Διαδικασίας Καταγραφής των Μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας είναι η δημιουργία μιας φερέγγυας βάσης – δεδομένων για τα αριθμητικά μεγέθη αυτής της κοινότητας. Η συγκεκριμένη βάση δεδομένων δύναται να βελτιώνεται και να ενημερώνεται διαρκώς. Ανάλογα στοιχεία λείπουν έως σήμερα. Είναι ωστόσο απαραίτητα για τη διαμόρφωση των θέσεων και του προγράμματος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ότι αφορά την προσπάθειά της για τη βελτίωση του πλαισίου δικαιωμάτων που πρέπει να θεσμοθετηθούν για τα μέλη της ΕΕΜ."
Έτσι λοιπό οι ενδείξεις γίνονται αποδείξεις. Έτσι ο φάκελος στην Αθήνα για το πρόγραμμα "της βάσης δεδομένων για την Ε.Ε. Μειονότητα κουμπώνει. Προκαταρκτικά ο θόρυβος αρκετά μεγάλος για "την απογραφή" της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στόχος να δικαιολογηθεί η επένδυση της Ελλάδας εν΄μέσω κρίσης και να αποδειχτεί ότι η μάνα πατρίδα "μας έχει στην καρδιά της"
Στην παρούσα ανακοίνωσή της η ΟΜΟΝΟΙΑ ευθυγραμμίζεται με την σχετική ανακοίνωση διαγωνισμού "για τη δημιουργία βάση δεδομένων στην ε.ε. μειονότητα Αλβανίας του ΥΠΕΞ. Άρα δεν πρόκειται για απογραφή. Η ίδια η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λέει ότι δεν επιδιώκει να αντικαταστήσει την κρατική απογραφή, γι΄αυτό και την ονομάζει καταγραφή.
Στο τέλος θα προκύψει τίποτε, τα λεφτά θα φαγωθούν και η Ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα βρει ξανά το άλλοθι για να κατηγορήσει κάτι άλλους ότι την εμπόδισαν στην ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ
Ο Αθώος

Lazaros είπε...

Δηλαδή η απογραφή δεν θα γίνει;

Αν κρινω απο την ιντερνετικη φόρμα καταγραφής ολος ο ντορος εγινε απλα για να μαζέψουν στοιχεία για την οργάνωση.

Οσοι ΚΕΑΔΟΜΟΝΟΙΑκοι θελουν μπορουν να γραφτούν
Θα σας ερχονται τζάπα SMS για κανα γλέντι, χορόεσπερίδες, εκδηλώσεις προεκλογικές και λοιπά

Ολο αυτο δεν ειναι καθολου κακο, απλα δεν εχει καμια σχέση με οτι λέγανε μέχρι τώρα

Να η ευκαιρία για τους MEGAλους
Κάντε εσεις την απογραφή που λέγατε κάποτε, γιατι η ΚΕΑΔΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα την κάνει :-)

Ανώνυμος είπε...

Θέλω ένας από τους Μεγάλους Μαγίστρους της ελληνικής γλώσσας να μου εξηγήσει α)την διαφορά ανάμεσα σε απογραφή και καταγραφή β)και πως η όποια διαφορά αποτυπώνεται στην κίνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΣΑΞΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ............ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ.....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ .....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........

ΒΕΛΙΑΧΟΒΟ Β ΗΠΕΙΡΟΣ είπε...

Γιατί δεν οργανώσατε μια επιτροπή από τα κόμματα της Μειονότητας και να κάνουν την απογραφή σωστά; Εκτός άμα θέλει η Ομόνοια να μαζέψει μέλοι για της επόμενες εκλογές.Έπρεπε να πάρουν μέρος όλα τα κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην σκήσεις κανένα καλτσόν ρε 3:24 πωπωπω τι λες τώρα; ποια επανάσταση! ποιος αυτονομιακός αγώνας του 1914 και κουραφέξαλα! εδώ η διχόνοια κάνει καταγραφή για να φακελώσει τους Βορειοηπειρώτες. και όσοι δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το τσίρκο είμαστε καραγκιοζηδες.
Αντε ρε μούλικο του ενβέρη πήγαινε να πανηγυρίσεις με τα αδερφια σου τους τσάμηδες στο βρυώνι τώρα που θα συμπληρωθεί ένα χρόνος από τον διορισμό του Σοκράτ στην επαρχία Φοινικιού.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γινεται εδω. Δεν ειμαι ουτε του Μέγκα και ουτε της Ομόνοιας. Αληθεια αυτο.
Είμαι ενας απλός βορειοηπειρωτης βιοπαλεστης, και μαλιστα άνεργος, που παλευω να σηντηρίσω την οικογενειά μου μεσα σε ολη αυτη την κρισημη κατασταση. Διαβαζοντας αυτα εδω, παρασηρθηκα μεσα από τον θυμό και ευχομε να μου περάσει γρηγορα, με το τοσο προχειρο δουλεμα που μας κανουν.
Οταν γινότανε η απογραφή στα χωριά μας η ίδια η Ομόνοια μας ειχε κανει έκληση για αποχή και την ακούσαμε. Τωρα τι αλλαξε?
Μας έχουνε διαγράψει από τα ληξαρχεία και μας ψάχνουν?

Ανώνυμος είπε...

Εκ’ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας...
xa xa xa xa !!!
Ayto apo mono tou einai anekdoto,xwris to allo me ton toto (tin apo-kata-grafi).
twrasobara...prepei oloi mas na kata-apografoume,egw to exw kanei tris fores ews twra ilektronika, ki exw grapsei kai dyo tris filous mou alvanous, ton Ali kai to Souleiman!!!
xaxa xa xa xa!
mono pou tous vaftisa ton enan Vangjel kai ton allon Vasil,etsi gia na mi me paroun eidisi oi tsompanoi pou metroun to kopadi !!!
xaxa xa !!!

Ανώνυμος είπε...

se siskepsi pu ihame simera emis tu politik byro ( o aharistos vorioipirotikos laos to lei klika ) vallame jia tin apografi tous parakato stohus :
1 )an den katagrapsume 800000 omonites o vasilis o bollanos tha dehti oti i omonia den ekprosopi ollus tus vorioipirotes kaita stelehi jianni jainn akai jorgo tzomaka tha paretithun ap tis thesis efthititat pu tus ehi vali o laos mas.
2 ) eno o megallos arqigos tha paretithi apo arqigos ollon ton vorioipiroton qe tha thesi ipopsifiotita jia proedros tis amerikis sti thesi tu obama. arqigos tote analamvani o irodhis.
ine sto heri sas vorioipirotes na kseperasume tus 800000 oste na min hasume ta kefalia mas , dioti mazi mas o vorioipirotikos elenismos dini mahes me eisthima nikis kai aksioprepias , ji afto qe stin apografi borite na katagrafete qe ta zontana sas me dikia sas ethniqi efthini .
me sevas aneksartitos kasteros socialistis sinergatis tu megallu arqigu Evagjellos !

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4740851&wordsinarticle=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%3b%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CF%82
ξερετε γιατι γουσταρω ομονοι γιατι και ολα τα ελληνικα μμε μονο σ αυτην την παλιοοργανοση μονο σ αυτο το μπουρδελο κανουν αναφορες...
το κομμα του κολου που κρυβεται?????

Ανώνυμος είπε...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=48818&Itemid=158

sto defencenet grafoun diplomates kai stratiotikoi!!!

diavaste asxetoi na ksestravotheite... diavaste

Κεραύνιος είπε...

25 Ιουλίου 2012 6:26 π.μ.
Αρκεί να έχεις δηλώσει πραγματικές διευθύνσεις και οι αλβανοί που είναι φίλοι σου (οι αλβανοί μόνο αλβανούς φίλους έχουν άλλωστε) να παραλάβουν το έντυπο, να το υπογράψουν και να το αποστείλουν στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Υ.Γ.: Αυτά τα περί φακελώματος είναι προφανώς χαζές δικαιολογίες. Όλοι ξέρετε πολύ καλά πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πρόσβαση στα στοιχεία των "ψηφοφόρων" για να στείλει σμσ. Αυτή η εκ του πονηρού προσπάθεια υποβάθμισης της απογραφής δεν ξέρω ποιον εξυπηρετεί. Απορώ αδέρφια του MEGA, δεν είχατε πρόβλημα να "φακελωθείτε" από το sigurimi αλλά σας πειράζει το φακέλωμα της ΟΜΟΝΟΙΑς;

Υ.Γ.2: Τα ελλαδικά ΜΜΕ πάντως φαίνεται να αποστασιοποιούνται από τις θέσεις του "ΤΟ ΟΡΑΜΑ" και του MEGA Βήματος.

Ανώνυμος είπε...

Καλά πάνω από 20 χρόνια Ομόνοια, δεν μας έχουν καταγράψει; Μα από 20 χιλιάδες το χρόνο να μας έγγραφαν, τώρα θα είχαμε πιάσει την τετρακοσάρα ... Ας πάρουν τους καταλόγους του Ιακώβου και του Μπορνόβα και μετρημένοι είμαστε ...

Ανώνυμος είπε...

Τους καταλόγους με τις βίζες ας πάρουνε και θα δεις ότι θα το βάλομε κάτω το εκατομμύριο. Το εκατομμύριο, είπα, και μην σας πάει το μυαλό στη διαβολιά. Γιατί τα εκατομμύρια που γέννησε το εκατομμύριο των θεωρήσεων, δεν έφτασαν ποτέ ούτε για απογραφή ούτε για καταγραφή. Αυτά γέμισαν τις τσέπες τους. Και τώρα ζητούν να πάρουν κι από την τσέπη μας. Γιατί τα λεφτά του ΥΠΕΞ, κι αυτά από την τσέπη μας είναι. Και που θα πάνε ξανά στις τσέπες τους. "Πρόβατα ξυπνάτε, πιάστε τα υψώματα .... Ξηλούρης?

Ανώνυμος είπε...

6 39 k 7 36 e mo den katalavnis oti ine servirismena ta arthra ?? apo to epeikinoniako epitelio tis klikas?

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα Νέα είναι καραπασοκικά και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο όσο για το defencenet και την εγκυρότητα του και κατά πόσο διασταυρώνει τις ειδήσεις που έχει το είδαμε και τότε που αντέγραψε από τον εχέδωρο που το πήρε από τα αλβανικα ότι το μεγκα ανακήρυξε την αυτονομία της βορείου Ηπείρου.

Ανώνυμος είπε...

lysaksate!!!

Ανώνυμος είπε...

opa..na o keravnios pali...
egw re karagkiozi zw sti B.H. kai exw arketous filous alvanous,opws o kathenas edw pou grafei.(ektos bebaia apo kati tsampa magkes san ti mouri sou).Emas den mas ftaine oi alvanoi gia tin katantia mas kai gia ta karagkiozilikia tis "Dixonoias",pou exoun kai grafeio typou tromara tous...
Oso gia to Sigurimi,poly enimero se vlepw,sigoura tha einai klironomiko sou.

Lazaros είπε...

Αν το δουμε πολυ απλα δεν υπαρχει καμια διαφορα αναμεσα σε καταγραφη και απογραφη

απλα η συγχρονη ορολογια θελει να την ονομαζουμε απογραφη

Οσοι θυμαστε την Αλβανικη απογραφή του 2011, λεγότανε Census (θα ναι μαλλον απο καποια αρχαία Αλβανικη διάλεκτο και αυτη :-) )
Ολες οι προηγουμενες διαδικασίες καταγραφής του πλυθησμού ηταν καταγραφή (Regjistrimi το λεγανε μεχρι τοτε οι Αλβανοι)

Μπορει η ομονοια να ρώτησε καναν νομικο και τους ειπε οτι ειναι καλυτερο απο νομικης πλευρας να το πει καταγραφει, γιατι απογραφη την λεει το κρατος.

Μπορει απλα να ειναι η μεταφραση απο το Αλβανικο κειμενο που εγραψε αυτος που γραφει τα κειμενα της ΟΜΟΝΟΙΑ


Το οτι την λενε καταγραφη δεν την υποβαθμίζει.

Η απογραφή ειναι κατι πιο σύνθετο στην πραξη αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει διαφορα στην ετυμολογία της,
αλλα σαν βορειοηπειρωτες πρεπει να βρουμε κατι για να εχουμε να λεμε. Περιμένω την βαρυγδουπη ανακοινωση των MEGAλων να παίζουν με αυτες τις λέξεις. Μετα θα απαντήσει η ΚΕΑΔΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθώντας να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.


Υ.Γ.
Η ΝΕΒ πηγε ενα βημα μπροστα και την λέει "Απογραφή-Καταγραφή"

Ανώνυμος είπε...

Τεστ εξυπνάδας για κάθε ΒΗπειρώτη. Βρέστε πόσα από τα παραπάνω σχόλια έχουν υποβληθεί από εγκάθετους αλβανικών υπηρεσιών οι οποίοι στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου προσπαθούν να απαξιώσουν στην συνείδηση των ΒΗπειρωτών την διενεργούμενη απογραφή.

Ανώνυμος είπε...

Η απογραφή που οργανώνει το ΚΕΑΔ στη Β.Η. άρχισε. Σε τακτά διαστήματα θα έχουμε ανακοινώσεις από την επιτροπή καταγραφής, το πώς προχωράει η όλη διαδικασία.
Μέχρι στιγμής ο κόσμος πάει και καταγράφετε χωρίς πρόβλημα. Είναι ένα πρώτο θετικό βήμα. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η επιτροπή είναι το ποιος θα πληρώσει τους απογραφείς. Και το ερώτημα το θέτουν οι τελευταίοι. Από το στρατηγείο άφησαν να διαρρεύσει πως την πληρωμή θα την κάνει η τοπική αυτοδιοίκηση. Κάποιοι έπαρχοι, διαφωνούν να αναλάβουν την ευθύνη όχι γιατί είναι υπάλληλοι του αλβανικού κράτους και φοβούνται να λογοδοτήσουν που πήγαν τα λεφτά αλλά, γιατί η οικονομική κατάσταση, λόγο κρίσης, δεν τους το επιτρέπει. Τα χρηματικά κονδύλια που διαθέτουν είναι ελάχιστα και κινδυνεύουν ακόμα να πληρώσουν τους μισθούς των υπαλλήλων.

Ανώνυμος είπε...

OI MANATZER THS OMONOIAS ASXOLOYNTE SOBARA TELEFTEA. (me boreiohpeirotiko antamoma kai tora apografi)
LETE NA MAS EPIFILLAZOYNE EKPLIKSEIS OI MANATZER TOY MEGA?
ANTE NA DOYME KANA NTERMPY THS PROKOPHS
GIATI GIA ENOSI KAI ADELFOSYNH AKOMA DEN VLEPO FOS STON ORIZONTA

Κεραύνιος είπε...

Όχι Ανώνυμε 25 Ιουλίου 2012 11:15 μ.μ. δεν μας φταίνε οι Αλβανοί. Οι Αλβανοί είναι φίλοι μας άλλωστε. Άσε που έχουν και εύκολα γκομενάκια και καλούς σέφιδες που με ένα πεντοχίλιαρο σε αφήνουν να κάνεις μαλακιούλες. Μία χαρά είναι τα παιδιά. Εμείς είμαστε οι μαλάκες, ρατσιστές και μοναρχοφασίστες γκρεκ που δεν τους αγαπάμε ενώ αυτοί δείχνουν τόση στοργη και τρυφερότητα κάθε φορά που προσπαθούν να μας γαμήσουν.
Χαιρετισμούς αγαπητέ Αλβανέ.

Ανώνυμος είπε...

lamojia kai alites tis keadomonias alla qe tu mega kathiste na ta vrite jiati to hete kseftilisi qe afiste ta karagiozilikia

Ο Αθώος είπε...

Ο Ενημερωμένος ανώνυμος 5.16 μας προϊδεάζει για την απογραφή(διάβασε καταγραφή) της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Περισσότερο "ως προφήτης" που γνώριζε από την αρχή την πορεία της καταγραφής, μας λέει τώρα ότι.
Δεν υπάρχουν χρήματα να πληρωθούν οι απογραφείς. (Γνωστό είναι ότι όταν γινότανε οι συσκέψεις του Γενικού Συμβουλίου, ακούγαμε το γνωστό "ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ". Διαφορετικά από τον Παπανδρέου όμως η αλήθεια είναι ότι λεφτά δόθηκαν αρκετά για την καταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τώρα όμως κάποιος τα έφαγε. Στην ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν υπάρχει Πάγκαλος που να πει μαζί τα φάγαμε. Γιατί τα έφαγαν μόνο μερικοί. Ως συνήθως. Γνωστό το παιχνίδι. Να λάβουν την πρωτοβουλία να πληρώσουν οι έπαρχοι την νύφη, θα τους πιάσει από το λαιμό το αλβανικό κράτος....!!!
Έτσι, το παζλ της αποτυχίας σκιαγραφήθηκε εξολοκλήρου. Και ξέρετε γιατί. Πρώτο επειδή οι χρηματοδότες που εν' μέρη είναι το ελληνικό δημόσιο, κατάλαβαν ότι η κίνηση αυτή , της απογραφής, δλδ της αντικατάστασης του αλβανικού κράτους, είναι από μούφα μέχρι επικίνδυνο. Έπρεπε όμως να φαγωθούν κάποια λεφτά και να σωθεί από τη διάλυση η "λαμπρή" ηγεσία. Ήρθε έτσι η μετατροπή. Από απογραφή έγινε καταγραφή. Στην ουσία φακέλωμα αλλά δεν ξέρουμε για λογαριασμό τίνος. Ενδεχομένως η ηγεσία από την μια να φτιάξει"βάση δεδομένων" για την ίδια. Από την άλλη να βρει άλλοθι να πλήξει "τους μη Έλληνες" ή να επιχειρηματολογήσει την γνωστή κατηγορία ότι "είναι προδότες" εναντίον όλων εκείνων των Ελλήνων που δεν την στηρίζουν. Τρίτο, να επιπλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους ότι δεν "συμβάλλουν σε ένα εθνικό έργο".
Υπάρχει ένα χέρι "ανώνυμο" όπως ο 5.16 που τα λέει όλα αυτά. Όποιος ξέρει τα διαβάζει.
Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

Athoos = syzygos proin Omoniti, simerinou melous tou ethnikou symvouliou tou dimokratikou kommatos alvanias kai ypourgou tou Berisha.

Kali tha hsoun gia propaganda... an den hsoun omos ayti pou eisai!!!

Synexise vorioipiroti na anaparageis ta skata... mono kai mono gia na vlepeis na ayksanontai ta klik stis anartiseis kai na ikanopoieis ton paidiastiko egoismo sou!

Ανώνυμος είπε...

Ena who na po ai na fonakso anthropina dikaiomata ston keravnio twraaaaa

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ/η 8.33, έχω αρκετό καιρό που δεν παρακολουθώ τα κλικ και δεν με ενδιαφέρουν.
Δεν θα ανοίξω την κουβέντα για τα σκατά γιατί δε θα μπορέσουμε να κλείσουμε και δεν έχω διάθεσε καλοκαιριάτικα να το κάνουμε.
Η αλήθεια είναι πως με έχει μπερδέψει και εμένα ο «αθώος» και ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιος είναι.
Σε σχόλια που δημοσιεύονται και δεν δημοσιεύονται, οι αναγνώστες υποψιάζονται 3-4 άτομα αλλά δεν γνωρίζω αν είναι κάποιος από αυτούς. Την δική σου υπόθεση την θεωρώ την πιο απίθανη

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη, Νομίζω ότι η αποκάλυψη του Αθώου θα ήταν λάθος. Θέλω να πιστεύω ότι πίσω από το όνομά του πρέπει να κρύβονται μερικοί και όχι ένας. Σημασία έχει αυτά που λένε ή λέει. Κάποιους καίνε πολύ. Η αλήθειες ολοένα πονάνε και εκείνους που τα λένε και εκείνους που τα κάνουν. Η "ανωνυμία" του Αθώου μας βοηθάει να δούμε περισσότερους που ενεργούν εναντίον του εθνικού συνόλου, να τους δούμε καλύτερα και βαθύτερα. Η αποκάλυψή του (τους) θα μας χάσει και αυτή την ευακαιρία επειδή αυτοί που τα λένε με το όνομά τους είναι πλέον λίγοι. Πολύ λίγοι. Δυστυχώς

Ανώνυμος είπε...

parakoloutho kairo to blog xoris na sxoliazo.

exo paratirisei oti apo merikous dieksagetai mia lyssalea epithesi enantion tis omonias kai tou kead. Kapoioi ap'aytous malista xrisimopoioun kai poly kala ellinika!

H epithesi fainetai na koryfonetai kathe fora pou symvainei kapoio simantiko gegonos. px to voreioipirotiko antamoma prin apo merikous mines. O idios paravrethika sto antamoma kai mporo na po oti htan ena event to opoio mou afise tis kalyteres ton entyposewn.

To idio vlepo na symvainei kai tora apo ti stigmi pou anakoinothike i apografi, gia tin opoia, tha symfoniso me ton titlo tou defencenet, apotelei tin apantisi tis EEM ston 20eti empaigmo mas apo tin Alvania.

Theoro oti ypaxoun para poly logoi gia tous opoious i Alvania fovatai to apotelesma aytis tis apografis (i katagrafis. peite to opos thelete. to idio einai) kai mou fanetai llogiko na exei eksapolysei theous kai daimones prokeimenou na apaksiosuon to gegonos.

Ego pantos pou meno monima sti Athina apografika meso internet kai egrapsa kai oli tin oikogeneia mou!

giannis

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Γιάννη 7.01. Και μη ξεχνάς το παλιό ρητό του χωριού σου. 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση

Ανώνυμος είπε...

o giannis apograftike kai katagraftike, jianni ti thes ena parasimo i tin kurtina 1 ?

Ανώνυμος είπε...

Κεραυνιε μην γράφεις άλλο γιατί ξεφτυλίζεσαι από μόνος σου. Γράφεις "Οι Αλβανοί είναι φίλοι μας άλλωστε" για να ειρωνευτείς αλλά λες μια τεράστια αλήθεια. Εσείς οι κεαδομουνίτες το αποδείξατε στην πράξη την ελληνοαλβανική φιλία όταν πανηγυριζατε αγκαλιά με τους τσαμηδες που ανέμιζαν αλβανικές σημαίες πέρσι στις δημοτικές εκλογές στο Φοινίκη. Ειδικά οι Χιμαραίοι είστε μαθημένοι να στήνετε κώλο στους Αλβανούς. Από τη μία μας βγαίνετε ως αρχιπατριώτες από την άλλη βγάζετε βουλευτή τον κουμουνιστη εισαγελεα Πέτση και μέσα από τον μοναδικό - αποκλειστικό - ανεπανάληπτο εκπρόσωπο της ελληνκής μειονότητας Βαγγέλ Ντούλε υποστηρίζετε για πρόεδρο της δημοκρατίας τον Φάτος Νάνο που δύο φορές έκανε βία και νοθεία στις δημοτικές εκλογές στη Χιμάρα.
Πώπωπω τρέμετε προδότες έρχεται ο ελληναράς σούπερ χιμάραίος κεραύνιος να σας κάνει ντα.

Ανώνυμος είπε...

Krinontas apo ta sxolia twn apokato mou... epivevaionomai.

giannis

Ανώνυμος είπε...

giannhs 27 Ιουλίου 2012 7:01 π.μ. egrapse:

"H epithesi fainetai na koryfonetai kathe fora pou symvainei kapoio simantiko gegonos. px to voreioipirotiko antamoma prin apo merikous mines. O idios paravrethika sto antamoma kai mporo na po oti htan ena event to opoio mou afise tis kalyteres ton entyposewn."


-Poy eides to koryfoma toy boreiohpeirotikoy antamoma giannh?
kai ego eimoyna ekei kai eida antres boreiohpeirotes poy anti me foystanella foroysan kati san vrakes, pantellonia...den ksero pos legonte edo giati den ta eixe o topos mas na ta gnorizo.
-Mipos enthoyseiastikes ME TOYS MOYSIKOYS POY PROSPATHOYSAN NA METATREPSOYN THN EKDHLLOSH SE DIAGONISMO KLARINOY?
-Mipos se enthoyseiase to allo boreiohpeirotiko stgkrotima poy den ksero poy danistike tis foresies na paroyseiastei san o stratos toy gkioleka poy phge na polemisei toys soyliotes toy gkogka?
Ta eixes kai sto xorio soy afta giannh giati ego mono edo ta eida!?!?!?
Esy kai oi organotes den ta proseksan afta, giannh, giati den toys (sas)enoiaze h paradosh para h prosopikh provoli.

GIANNH EISAI EDO?

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ρουφιανοι είστε τελικα; Πόσο Αλβανιαρηδες..;; Πόσο ο κόσμος πρέπει να γυρίζει μόνο γύρω απο σας..;;; Που βρίσκετε το κακο ρε καραγκιοζηδες; Το mega δεν είχε πει ότι θα κάνει δικη του απογραφη..;; Τότε ήταν καλη, τώρα σας ξυνιζει..;; Δεν ντρεπεστε να βρίσκετε μονίμως αφορμές για να βρισετε και να κατηγορησετε ανώνυμα; Δηλαδη τι καλύτερο κάνετε απο τους Αλβανούς; Ήσαστε όλοι υπέρμαχοι της συμμετοχής στην απογραφη έκτρωμα του αλβανικού κράτους και δεν σας ικανοποιεί η απογραφη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Τι να σας πω ρε αδέρφια, είστε ειλικρινα για γέλια και για κλάματα. Μπράβο σε όλους μας, ξεφτιλιζομαστε μαγκοσμιως με την εμπάθεια μας και λογικο είναι να μην μας πάρει κανεις ποτε στα σοβαρά. Και μην μου αρχισετε πάλι τα μα και τα μου, πριν αρχισετε να βρίζετε σκεφτείτε τι κάνει ο καθένας απο μας για την ερημη την πατρίδα. Καλές διακοπές σε όλους . Εφη

Ανώνυμος είπε...

Efi ase ti burdolojia kai ksekavalla to kallami , stis sintajes kai ifos patriofrosinis ise proti. alla tha megalosis kai si kai tha ise etimi jia na diathehteis ton maluki kai ton koti, mehri tote na parakoloutheis ta mathimata patriotismu tu anekdiijitou sinafiou omonia keadh...

Παναγιώτης Μπάρκας είπε...

Έφη κατέβασε λίγο τις φωνές και μετά θα είναι ευπρόσδεκτες και ευχές για καλές διακοπές. Δε θέλω να κοντραριστώ μαζί σου. Απλώς να σου εξηγήσω γιατί δε θέλω και εσύ παρασύρεσαι και να παρασύρεις και άλλους. Πρώτο. Δεν πρόκειται για απογραφή πληθυσμού (Βορειοηπειρωτικού ελληνισμού) με την επίσημη σημασία και όπως προβλέπει επιστημονικά και διοικητικά ο όρος, αλλά για καταγραφή (με την έννοια δημιουργίας βάση δεδομένων). Το θέμα δεν πρέπει να το πολιτικοποιούμε. Αν και το ΜΕΓΑ, ή οποιοσδήποτε άλλος μίλησε για διεξαγωγή αυτόνομης απογραφής, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο μια πατάτα νερόβραστη. Η δημιουργία βάσης δεδομένων για τον ελληνισμό της βορείου Ηπείρου είναι ευπρόσδεκτη και εθνικό έργο. Όμως δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο. Απεναντίας.
Για το αληθές του λόγου σου λέω ότι η ιδέα για δημιουργία βάσης δεδομένων του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού, δόθηκε στο Ντούλε μόλις ανέλαβε τα ινία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το 1998. Υπήρχε και υπάρχει και χαρτογραφημένο πρόγραμμα στόχων της πρότασης. Ήταν, αν θέλεις πολύ πλούσιο και πιο εμπεριστατωμένο. Περιείχε δημογραφικά, οικονομικά, πολιτιστικά, ιστορικά κλπ στοιχεία. Η βάση αυτή θα αποτελούσε τους προσανατολισμούς κατάρτισης καθιέρωσης πολιτικής για την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Ο Ντούλες αθέτησε και απέρριψε την πρόταση αυτή. Και από τότε εκείνο που επιδίωξε ήταν να αφήσει την ε.ε. μειονότητα χωρίς μνήμη, ιστορική και επί του παρόντος.... Για να σβήσει ασφαλώς και το μέλλον.... Όπως και αποδείχτηκε.
Μη χαλάς τώρα εσύ το όνομά σου με την κοροϊδία του Ντούλε. Διότι μη μπερδεύεις την απογραφή πληθυσμού ή του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, όπως προβλέπει επιστημονικά και αντικειμενικά ο όρος, με την καταγραφή του Ντούλε. Ο Ντούλες παίζει με τους όρους απογραφή-καταγραφή και το κάνει επίτηδες. Η θέση που πήρε για αποχή στην επίσημη αλβανική απογραφή το 2011 τον εξοστράκισε πολιτικά και εθνικά όσο ποτέ άλλοτε.
Τώρα για να ανασκευάσει έστω και λίγο την ιστορική πολιτική και εθνική γκάφα μπερδεύει σκοπίμως τους όρους απογραφή με καταγραφή (με την έννοια δημιουργίας βάσης δεδομένων για την ε.ε.μειονότητα).
Μια απογραφή πληθυσμού σύμφωνα με το επίσημο περιεχόμενο του όρου, το γνωρίζει πολύ καλά πρώτος ο Ντούλες ότι είναι άτοπο, άστοχο και ανώφελο.
Γι΄αυτό και κάνει επίσης σκοπίμως το άλλο μπέρδεμα, την καταγραφή, -δημιουργία βάσης δεδομένων,- με ένα ερωτηματολόγιο που δεν έχει καμιά σχέση, ούτε με την απογραφή, ούτε με την καταγραφή και την δημιουργία βάσης δεδομένων.
Θα ήταν ευχής έργου να είχαμε μια τέτοια προσπάθεια. Η Βάση δεδομένων θέλει πολύ χρόνο, αφοσίωση από ειδικευμένους (απολιτικοποιημένους) ανθρώπους, συνεχή εμπλουτισμό, εκδόσεις, προβολή, ένα πραγματικό εθνικό, πολιτιστικό, πολιτικό έργο βάση του οποίου θα καταρτίζαμε την πολιτική και εθνική μας στρατηγική. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά τέτοια πρόθεση, από το Ντούλε και την ΟΜΟΝΟΙΑ αγαπητή Έφη

Ανώνυμος είπε...

Πα πα πα πα !!!
Εμφανιστηκε παλι η Εφη παιδια!!Καθε φορα που κυνδινευει η Πατριδα ,η κοπελα παιρνει το σπαθι της και θεριζει εχθρους!
Εχει πιασει τρεμουλο ολους τους "ρουφιανους",τους "αλβανιαρηδες",τους "προδοτες" της Β.Ηπειρου !!!
Ολους δλδ οσους δεν συμφωνουν με την κλικα της Εφης. χα χα χα χα !!!
Ρε κοριτσακι μας!
Ποιος εχει τα κοτσια εκει στην κλικα σας να κανει εστω ,σωστη καταγραφη,ασε την απογραφη στην ακρη!!Ουτε καν διαθεση για ενα απλο τσουβαλιασμα δεν εχει κανεις!!
Και πως να γινει σοβαρη δουλια εαν δεν συμφωνησουν ολοι εκ των προτερων βρε υπερπατριωτισσα ?? Πως μπορεις εστω ,να καταγραψεις ολους τους β.ηπειρωτες εαν δεν τους εχεις ρωτησει απο πριν αν το θελουν??(σου υπενθυμιζω πως οι ΚΕΑΔ-ιτες σου ειναι μονο 30-40% στην ΕΕΜ !!Αυτο εδειχναν παντα οι εκλογικες αναμετρησεις.Ποτε λοιπον συμφωνησαν ολες οι δυναμεις στη Β.Η.να γινει η καταγραφη??
Και ποιος σου ειπε εσενα οτι η μη ΚΕΑΔ-ιτες δεν συμφωνουν για μια σοβαρη και συντονισμενη δουλια??
Με το τσιρκο ομως που ετοιμαζετε εσεις, σαφως και δεν θα συμφωνησει κανεις σοβαρος ανθρωπος!
Αντε κοριτσακι μας,κανε κανα μπανακι,και δεν ειναι για σενα και την παρεα σου οι μεγαλες υποθεσεις !!Και κυριως παψε να αποκαλεις τους αλλους ρουφιανους",και "αλβανιαρηδες",δεν εχεις κανενα δικαιωμα, ουτε εχεις προσφερει κατι για αυτον τον τοπο για να βγαζεις γλωσσα !!Αντε!!!

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω εαν ξερεις απο φυσικη,διοτι οι σπουδες σου δεν το επιτρεπουν,ειναι περι μπουρδολιογιας,θα σου θυμισω ενα βασικο της νομο.οτιδιποτε στη φυση βρεισκετε σε μια ισορροπια.αρα και εσυ για να βρεισκεσε σε μια ισορροπιμενη κατασταση,επειδη σου λειπει υψος εισαι κοντη δηλαδη,πρεπει να εχεις μεγαλη δοση κακιας.κακιστρο ,εφη!

Ανώνυμος είπε...

Οπως πανε τα πραγματα μεχρι το Δεκεμβριο απογραφη θα σχολιαζουμε αλλα απογραφη δε θα δουμε.
Ηδη εκλεισε εβδομαδα και οι απογραφεις μας εχουν χαλασει αρκετα ζευγαρια παπουτσια στο τερεν.
Αλλα οπως και ναχει το πραγμα εγω κοιμαμαι ησυχος τα βραδυα γιατι ξερω οτι ο μεγας τιμονιερης μας, ο Βαγγελης ντε, στο τελος του Δεκεμβρη θα βρει τροπο να ελιχθει απεναντι στους παντες, και ουτε γατα ουτε ζημια. Μας θεωρω τυχερους που εχουμε εναν τετοιο οραματιστη ηγετη, που κερδιζει μαχες χωρις καν να δωσει μαχες.
Εσεις του ΜΕΓΚΑ, τελος Δεκεμβριου κοιτατε να βρειτε που θα κρυφτειτε γιατι πανω σε σας και τους "κουκεζιδες" θα πεσει η μηνη του Βαγγελη.
Διβριωτης

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη θα απαντήσω σε σένα μόνο γιατί δεν έχω καμία διάθεση καλοκαιριάτικα να ασχολούμαι με ανώνυμες ανορθόγραφες αηδιούλες.
Έχω πει πολλές φορές πως εκτιμώ την εμπεριστατωμένη σου άποψη αλλά θεωρώ πως καθοδηγείται πολλές φορές από εμπάθεια προς συγκεκριμένα πρόσωπα. Ούτως ή άλλως αυτό είναι Βορειοηπειρωτικό χαρακτηριστικό που μας κάνει πάντα να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος. Η απόφαση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να απέχει της Αλβανικής απογραφής είναι ηθικά και ιστορικά ολόσωστη και έρχεται να το επιβεβαιώσει αυτό και η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Σε όλες τις άλλες εκθέσεις για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γινόταν αναφορά στις καταγγελίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και γενικά της μειονότητας ενώ σε αυτή την έκθεση είναι ξεκάθαρη η θέση του Συμβουλίου που παροτρύνει να μην αναγνωριστεί η συγκεκριμένη απογραφή. Σε αυτό το σημείο θα αναφερθώ σε παλιότερα σχόλια όλως σας που λέγατε πως η απογραφή γινόταν με Ευρωπαικές προδιαγραφές, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξεφτιλιστεί και όλοι θα την αναγνωρίσουν. ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ λοιπόν και το να συνεχίζετε να υποστηρίζετε την αλβανική προπαγάνδα , βγάζοντας ηλίθιους ακόμα και τους Ευρωπαίους, δεν τιμά κανέναν.
Πάμε τώρα στην απογραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είθισται σε όλες τις μειονότητες του κόσμου να χρησιμοποιούνται δυο νούμερα. Το ένα νούμερο είναι αυτό που δηλώνουν οι κυβερνήσεις και το άλλο αυτό που υποστηρίζουν οι μειονότητες. Καλώς ή κακώς, εμείς μέχρι σήμερα δεν είχαμε τέτοιο νούμερο. Απογραφή έχει δικαίωμα να κάνει μόνον κάποιο κράτος για τη συλλογή δημογραφικών και άλλων στοιχείων. Καταγραφή όμως πληθυσμού, μέτρημα δηλαδή για το πόσοι είμαστε δεν απαγορεύεται από κανέναν και από τίποτα. Είναι ο καιρός να έχουμε και εμείς ως Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας ένα νούμερο και μια χαρτογράφηση για τον πληθυσμό μας. Σαφώς και το Αλβανικό κράτος δεν θα αναγνωρίσει αυτό το αποτέλεσμα και τα νούμερα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις διοικητικές δομές του κράτους. Είναι όμως αδιαμφισβήτητα ένα μέσο πίεσης για να αποφασίσει η Αλβανία να κάνει κάποια στιγμή μια απογραφή της προκοπής. Και είναι και ένα νούμερο που θα χρησιμοποιείται και στην Ευρώπη , πάλι ως μέσο πίεσης διεκδίκησης δικαιωμάτων από το Αλβανικό κράτος. Και αυτό δεν μπορεί να στο απαγορεύσει κανείς. Ούτως ή άλλως κανείς δεν αναγνωρίζει ούτε την επίσημη απογραφή του Αλβανικού κράτους.
Σε αυτό το πλαίσιο δεν μπορώ να καταλάβω καμία φωνή αντίδρασης σε αυτή την ιστορική πρωτοβουλία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγνωρισμένη ως ο μόνος φορέας εκπροσώπησης της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία ( και δεν μιλάω για πολιτικό φορέα ). Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τις πολιτικές σποπιμότητες ( που ούτως ή άλλως δεν έχουν καμία σχέση με το γεγονός ) και ας συστρατευτούμε. Αν κάποιος θεωρεί ότι δεν γίνεται σωστά ας κάνει τις προτάσεις του. Δεν του το απαγορεύει κανείς. Αν περιορίζεται απλά στο να βρίζει και να κάνει τη βρώμικη δουλειά των Αλβανών ( γιατί δεν χρειάζεται να αμφισβητήσουν οι Αλβανοί αυτήν την καταγρφαή, το κάνουμε μόνοι μας και εκείνοι τρίβουν τα χέρια τους )τότε συγνώμη αλλά δεν βρίσκω καμία δικαιολογία να μην τους χαρακτηρίσου αυτούς ρουφιάνους και προδότες. Άλλωστε μια χαρά τη δουλειά των Αλβανών κάνουν. Ειλικρινά ας μου εξηγήσει ένας λογικός άνθρωπος πως είναι δυνατόν να μην σχολιάζω έτσι κάποιον που είναι υπέρμαχος της συμμετοχής σε μια αλβανική απογραφή που έχει καταγγελθεί από την Ευρώπη και απ την άλλη κατακρίνει και βγάζει άκυρη μια απογραφή που κάνει η ίδια του η κοινότητα? Εδώ βλέπω και ανώνυμα σχόλια που λένε πως η καταγραφή θα είναι στημένη. Δηλαδή αν δεν είσαι ρουφιάνος όταν το λες αυτό, τι είσαι...??? Τι χειρότερο δηλαδή θα πει ένας Τσάμης ή ένας Κουκεζίς..??? Έτσι έχουν τα γεγονότα Παναγιώτη, και τα μα και τα μου είναι απλά δικαιολογίες γιατί κανείς από τους πολέμιους της δεν μπορεί να αναγνωρίσει ότι μέσα σε όλα της τα λάθη, η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει μια ιστορική κίνηση. Ας ξεκολλήσουμε, τα πράγματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα αλλάξουν αργά ή γρήγορα, τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται. Οι ιστορικές μας ευθύνες όμως είναι πέρα από πρόσωπα και οτιδήποτε άλλο ειπωθεί είναι δικαιολογία. Έφη

Ανώνυμος είπε...

Ασ`τις μπουρδες Εφη.
Κανενας η ελαχιστοι εχουν προβλημα να κανει η ΟΜΟΝΟΙΑ μια σωστη απογραφη. Θα ημασταν ολοι ευτυχεις αν μπορουσε να κανει μια τετοια απογραφη.
Το προβλημα ειναι οτι εμεις δεν πιστευουμε οτι μπορει να κανει αυτη την απογραφη και γι`αυτο αντιδρουμε. Γιατι δε μπορει ο Ντουλες και ο καθε Ντουλες να μας κανει περιγελο των Αλβανων.
Υποτιθεται οτι εχει αρχισει η απογραφη, εννοειτε απογραφεα δεν ειδαμε πουθενα, αμφιβαλλουμε αν υπαρχουν κιολας και η Ντουλοπαρεα τωρα φαινεται να ανακαλυπτει τα τεχνικα προβληματα της αυτης απογραφης. Μας θυμιζει τα καθυστερημενα αντανακλαστικα του οπως και στην αλβανικη απογραφη. Ξεκινας απογραφη η ακομη καλυτερα ανακοινωνεις οτι θα κανεις απογραφη αφου εχεις λυσει ολα αυτα τα τεχνικα ζητηματα.
Προσωπικα ειμαι σιγουρος τι θα γινει τελος Δεκεμβριου. Απογραφη δε θα γινει η θα ειναι για γελια, ο Ντουλες που δεν εχει τσιπα θα βγαλει κατι νουμερα απο το τσεπακι του, οι Αλβανοι θα κορο`ιδεουν και θα γινεται θορυβος και τζερτζελες κτλ. Με ενα λογο τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα. Γιατι τετοια νουμερα δε μας ελειψαν ποτε.
Διβριωτης

Ανώνυμος είπε...

Διβριωτη σκιζεις απο επιχειρήματα. Μπράβο. Όλα σου τα επιχειρήματα βασίζονται στο τι πιστεύεις εσυ ότι θα γίνει. Γκρίνια γκρίνια και μόνο γκρίνια. Κοιτα εσυ να αποφραφεις και άσε τι θα κάνουν οι Αλβανοί. Αν οι Αλβανοί κοροϊδεύουν μια εμείς θα κοροϊδεύουμε δέκα. Μην τους εχεις και σε τόσο υπόληψη. Και είναι ντροπη να λες ότι θα δωσει ο Ντουλες ότι νούμερα θέλει. Άσε αυτα να τα πει κανας τσαμης. Α και κάτι τελευταίο. Την απογραφή δεν την κάνει ο Ντουλες αλλα η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Lazaros είπε...

Δεν ξερω αν αυτη που γραφει σαν Εφη ειναι η Εφη της ΚΕΑΔΟΜΟΝΟΙΑΣ Αν ειναι τοτε επεσα μεσα οταν ελεγα οτι καποιος συμβούλεψε την ΚΕΑΔΟΜΟΝΟΙΑ να ονομασει ολο το θεμα καταγραφή και οχι απογραφή.

Η απορια μου ειναι η εξής

Το MEGA τελικα τι θα κανει;
Απογραφή η καταγραφή;

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Μπαρκα κωλοφαρδε !!
Ειχες δεν ειχες παλι τα καταφερες.Τωρα τυχερακια Παναγιωτη,η Εφη, (που η πιατσα της ειναι στα ψηλα),μας εχει γραψει ολλους και θα ασχοληθει μονο μαζι σου!!
Πα πα πα πα !!Ειναι το τελευταιο σχολιο που γραφω,δεν λεει η πιατσα χωρις Εφη !!!
Ηρθε οπου λετε τις προαλλες ο απο-καταγραφεας της Εφης στη γειτονια,και τα ηξερε ολα απ'εξω,μας εγραψε ολλους στο PBDNJ !!! χα χα χα χα !!!
Ρε καραγκιοζηδες σε ποιο καφενειο γινεται η καταγραφη??Στη Δερβιτσανη,το χωριο της ηρωιδας Εφης,δεν ξερει κανεις τιποτα..Ειναι και καποιοι κακοπιστοι που λενε πως η καταγραφη τελειωσε επιτυχως,κι οτι ο συντροφος Μαλουκις φροντησε για αυτο σε συνεργασια με το τοπικο PS,αλλα και το ληξιαρχειο, και τους ξεπεταξε ολους σε 2-3 ωρες !!!
Αντε, και για 15-Αυγουστο θα ανακοινωθουν και τα αποτελεσματα !!!!
Εφη σε παρακαλω,βαλε και εμενα στους προνομοιουχους μαζι με το Μπαρκα !!
ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Νύχτα σελλώνει ο Ζέρβας τ' άλογο
Νύχτα το καλυβώνει
Γειά σου Ζέρβα μου...... Έφη

Ανώνυμος είπε...

Μπαρκα την πατησες...
Με ειπε Ζερβα της...
Γεια σου Εφη καπετανισσα !!!(Σε παραδεχομαι γιατι εχεις χιουμορ )

χα χα χα χα !!!

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ

Δημοσίευση σχολίου