Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δεδομένη η στήριξη στον Νάνο για την προεδρεία της Δημοκρατίας αλλά… υπάρχουν και τα θεσμικά όγρανα…



Για άλλη μια φορά ο Β. Ντούλες, πρόεδρος του ΚΕΑΔ, εξέφρασε τη στήριξή του προς το πρόσωπο του κ. Φάτος Νάνο ως υποψήφιο για πρόεδρο της Δημοκρατίας.  Οι δηλώσεις στήριξης έγιναν μετά τη συνάντηση του Ντούλε με το Νάνο που έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ δλωσε πως "από την πρώτη στιγμή έχουμε στηρίξει την υποψηφιότητα Νάνου. Η δημοσιοποίηση  της υποψηφιότητας έχει οδηγήσει σε διαδικασίες  διαλόγου. Μια τέτοια πολιτική ζωή θα προσφέρει στη χώρα  τις απαραίτητες εξελίξεις"
Επίσης ο κ. Ντούλες δεν παρέλειψε να αναφέρει επίσης πως τις τελικές αποφάσεις  θα πάρουν τα θεσμικά όργανα του ΚΕΑΔ.

από: www.deropoli.com

Σχόλιο: Σταματήσαμε να γράφουμε ανέκδοτα και ανέλαβε η Δερόπολη τελεία κομ (όπως την βάπτισε κάποιος σχολιαστής μας)  

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να ρωτήσω ευθέως: ποιος βορειοηπειρώτης σκοτίζεται ποιος θα είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Αλβανία, πέρα από το Ντούλε και κάποια απομεινάρια του προηγούμενου καθεστώτος;

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ο κ. Ντούλες δεν παρέλειψε να αναφέρει επίσης πως τις τελικές αποφάσεις θα πάρουν τα θεσμικά όργανα του ΚΕΑΔ.
Εμένα αυτό με έλιωσε!!!! χα ...χα...χα έχει και το ΚΕΑΔ όοοργανα εκτός από του Ντούλε.

Ανώνυμος είπε...

Re paparoDule ti mas noiazei emas o Alvanos proedros kai prepei na trome sti moyri tis malakies sou? Re aei parapera mas ta kanes tsourekia me tous alvanous sou. Aei siko fyge kai entaksou se kana alvaniko komma, giati ekei anoikeis! DEN SE THELOYME RE, NA FYGEIS NA PAS ALLOY!

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη είσαι ιδιοφυία, το σχόλιο σου είναι τέλειο. Είναι πραγματικά ανέκδοτο αυτό που υπογραμμίζεις . Το ΚΕΑΔ μόνο συνέδρια ξέρει να κάνει, μια απλή συγκέντρωση για να διορίσει όργανα δεν μπορεί. Από ανάγκη τα έχει πάρει πάνω του όλα ο Ντούλες .

Ανώνυμος είπε...

Έτσι έκανε και το 2009 πριν τις βουλευτικές εκλογές. Υπέγραψε τη συμφωνία με τον Ράμα και στη συνέχεια έμασε το προεδρείο να πάρει την απόφαση. Ντουλελατρεία!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου DULE PALI-KARI!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου