Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

100 χρόνια από την απελευθέρωση της Χειμάρρας από τους Οθωμανούς, θα τιμήσει την επέτειο ο Γκόρος;

Ο απελευθερωτής της Χειμάρρας

Σπύρος Σπυρομήλιος


Η επιστολή της Κ.Α.Β.Η προς τον Δήμαρχο Χειμάρρας  και η εμπλοκή της εφημερίδας shekulli

Κον
Γιώργο Γκόρο
Δημαρχείο Χιμάρας

Κύριε Δήμαρχε

Στις 5 Νοεμβρίου 2012 συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της Χιμάρας από τον Οθωμανικό ζυγό με απελευθερωτή της το ηρωικό και μεγάλο τέκνο της, τον Σπυρομήλιο.

Θα επιθυμούσαμε να μας πληροφορήσετε αν για την επέτειο αυτή σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε κάποιους εορτασμούς και εκδηλώσεις. Επίσης αν με την ευκαιρία της επετείου αυτής σκοπεύετε να τιμήσετε τον απελευθερωτή Σπυρομήλιο ή και την ημερομηνία (5 Νοεμβρίου 1912) ονομάζοντας έτσι κάποιον δρόμο ή πλατεία της Χιμάρας.


Εφόσον σκοπεύετε να υλοποιήσετε τα ανωτέρω, επιθυμία μας θα ήταν να μπορούσαμε και εμείς να συμβάλουμε στην προσπάθεια αυτή.
  


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Περδίκης
  
Και εντελώς "συμπτωματικά" με το θέμα του Σπυρομήλιου ασχολήθηκε η εφημερίδα shekulli. Σχετίζετε άρα αυτή η επιστολή με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα της αλβανικής εφημερίδας; αν ναι πώς έφτασε στα χέρια του Αλβανού δημοσιογράφου;;


http://himara.gr/blog/656-epistoli-kavi-shekulli.html 

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια κυριε Περδίκη και σεις παλικαρια της ένωσης μπολανιτών στα 8 χρόνια που ήταν δήμαρχος ο Μπολάνος γιατί δεν σκεφτήκατε να κάνετε μία εκδήλωση για την επέτειο της 5ης Νοεμβρίου ή να δώσετε το όνομα του Σπυρομήλιου σε δρόμο της Χιμάρας τότε που ήσασταν στα πράγματα; τώρα που βγήκε δήμαρχος ο Γκόρος (που στο κάτω κάτω δεν δηλώνει Έλληνας) σας πήρε ο πόνος; ή μήπως περιμένατε να συμπληρωθούν 100 χρόνια για να σας έρθει η φώτιση; Αυτή την καιροσκοπική και ψηφοθηρική "αγάπη" για τον Ελληνισμό βαρέθηκαν οι Χιμαραίοι και σας καταψήφισαν.

Δημοσίευση σχολίου