Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Θ. Οικονόμου: Όταν αδειάζει η δεξαμενή, ανθίζουν οι μηχανισμοί



Σύντομη και περιεκτική η δήλωση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα
Θα είμαι πολύ συγκεκριμένος και θα πω τρία πράγματα.
Πρώτον, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν σ’ αυτή την προσπάθεια. Ήταν δική τους η προσπάθεια για ένα ΠΑΣΟΚ με άλλο πολιτικό στίγμα που έχει πάρει επιτέλους το μήνυμα της κοινωνίας.
Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί απέδειξαν ότι στην πολιτική μπορείς να προχωράς με φίλους και συμμάχους όχι μόνο με στρατούς και πελάτες.



Το δεύτερο που θέλω να πω αφορά το ίδιο το κόμμα. Όταν αδειάζει η δεξαμενή, ανθίζουν οι μηχανισμοί.
Σέβομαι πλήρως την ετυμηγορία του γιαννιώτικου λαού, τις 173 ψήφους που μας χωρίζουν από τον κ. Κασσή στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Και εδώ βάζω άνω τελεία.

Το τρίτο αφορά το γενικότερο πολιτικό σκηνικό. Πιστεύω ότι οι πολίτες ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα χωρίς κόστος, καθώς υπήρχε η αίσθηση ότι σε κάθε περίπτωση η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ θα συγκροτούσαν κυβέρνηση. Όμως, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και τα πράγματα εξακολουθούν να είναι κρίσιμα.

Εύχομαι οι Έλληνες να βρούμε τον δρόμο μας και να αποκτήσουμε εκείνη την πολιτική σταθερότητα που απαιτείται. Σ’ αυτή την προσπάθεια θα είμαι παρών. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πλευρά των αδυνάτων.

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Οικονόμου, για ότι είπες, είχες χρόνο και είσουν σύντομος. Το ΠΑΣΟΚ το δικό σου θέλει ο κόσμος και όχι του Παντούλα που είναι σιλιβούρες. Προχώρα δυνατά, η δικαίωση έρχεται.

Ανώνυμος είπε...

Ένας νέος πολιτικός με αξίες και οράματα ! Είμαστε δίπλα σου κύριε Οικονομου , γιατί και συ στεκεσαι δίπλα μας και όχι απο πάνω να μας κανεις μαθήματα και υποδείξεις !

Δημοσίευση σχολίου