Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι…


«Ο Ταγίπ Ερντογάν στο συνέδριο της Χρυσής Αυγής !» - ο ειρωνικός τίτλος στο «Taxalia» σχετικά με την παραπληροφόρηση της 1ης επετείου του «MEGA»
Δε θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο δώρο στο νέο κόμμα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου οι πολέμιοι του αφού κατάφεραν να δημοσιεύσουν την είδηση σε όλα τα ελληνικά μπλογκ. 
Ακολουθεί το δημοσίευμα του 1ου σε επισκεψιμότητα μπλογκ της Θεσσαλονίκης και Μακεδονίας “Taxalia”:

Πώς θα σας φαινόταν η είδηση "Ο Ταγίπ Ερντογάν στο συνέδριο της Χρυσής Αυγής";
Η είδηση " Ο Γιώργος Παπανδρέου στο συνέδριο των Γκρίζων Λύκων";
"Η Αλέκα Παπαρήγα στο συνέδριο του κόμματος του Λεπέν";
"Ο Αλέξη Τσίπρας σε εκδήλωση της Κου Κλουξ Κλαν";

Ψιλομαλακία; Θα ήταν δυνατόν  να πιστέψουν οι Τούρκοι ότι ο Ερντογάν, παρευρέθη σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής;

Για τους Τούρκους δεν ξέρω, πάντως ένα ελληνικό site, γράφει βαρύγδουπα και "αποκαλυπικά":

Έλληνας βουλευτής σε εκδήλωση των Τσάμηδων!

Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2011 12:12
Μερικές φορές είναι να πιστεύει κανείς ότι τη χώρα μας την έχει καταλάβει αυτοκαταστροφική μανία!
Αναταραχή και απογοήτευση στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου προκάλεσε η παρουσία του βουλευτή Πρεβέζης της Ν.Δ. Δημήτρη Τσουμάνη στους Αγίους Σαράντα, στις 21 Μαρτίου, στην εκδήλωση κόμματος των Τσάμηδων «MEGA»!
Το κόμμα των Τσάμηδων συμμετέχει σήμερα στην αλβανική κυβέρνηση και επιχειρεί να διασπάσει την ελληνική μειονότητα και να την αφελληνίσει με διάφορους τρόπους, σε συνεργασία με αλβανικά ΜΜΕ, ενόψει της απογραφής του πληθυσμού στην Αλβανία.
Δε χρειάζεται να προσθέσουμε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να ζητήσει εξηγήσεις από τον βουλευτή του και να διευκρινίσει τι ακριβώς συνέβη, μπας και υπάρχει και αντίλογος, διότι αυτά που καταγράφονται μέχρι στιγμής, ακυρώνουν τις θέσεις που λαμβάνει δημοσίως και κατ’ ιδίαν ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς...
........................................................................................................................
διαβάστε τώρα την είδηση, στο site του ..."κόμματος των Τσάμηδων", όπως βλακωδώς γράφει το defence-point

Σας μοιάζει για  κόμμα των Αλβανών δοσίλογων (Τσάμηδων) το ΕΕΜΜ-MEGA?
Σας μοιάζει για κόμμα που προσπαθεί να "αφελληνίσει την ελληνική μειονότητα";
Το καταστατικό του εδώ

Με απλά λόγια, για όσους δεν θέλουν να το κουράζουν πολύ:
Κάποιοι, συνηθισμένοι σε βρώμικα παιχνιδάκια -απο αυτά που σιχαίνεται ο κόσμος πια, (γι' αυτό και γιουχάρει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί τους πολιτικούς), επενδύουν στη λογική του κομματικού μίσους. Θέλησαν να χτυπήσουν τον Αντώνη Σαμαρά, μέσω ...Αλβανίας, με αυτόν τον αστείο τρόπο.
Το MEGA είναι ένα κόμμα Ελλήνων της Αλβανίας. Δυό φαρμακερές λέξεις μαζί "κόμμα + Ελλήνων". Οπότε καταλαβαίνετε. Τα άλλα κόμματα Ελλήνων, είναι πλέον εχθροί. Κι όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, όπου οι οπαδοί του ενός κόμματος, προτιμούν να βρισκόμαστε υπό τουρκική κατοχή, παρά να βγεί η "δεξιά" π.χ. έτσι συμβαίνει και στην Αλβανία. Υπάρχουν αντιπαλότητες -ναι, ακόμη και στη Βόρεια Ήπειρο- και τα κόμματα καταφεύγουν σε λασπολογίες, πολύ συνηθισμένες για ελληνικά κόμματα. Έτσι, κάποιος Έλλην μαλάκας, βρήκε την ευκαιρία να βγάλει τον τίτλο που είδατε και μερικοί ακόμη στόκοι, που βοσκάνε στο ιντερνετ, να κάνουν χαζά σχόλια, για προδότες κ.λ.π.

Δείτε περισσότερα :

Και στο

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

K.TSOUMANH!!
NA EISAI YPERHFANOS POY HSOYN STHN EKDHLWSH OPOY MILOUN OLOI ELLHNIKA,OPY YMNOYN THN PATRIDA KAI TO ETHNOS MAS,OPOY PSELNOYN TON ETHNIKO MAS YMNO !!!
ASE TOYS MIZEROYS STH MIZERIA TOYS !!!

Δημοσίευση σχολίου