Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η Συντονιστική Επιτροπή Ομόνοιας Επαρχίας Αλύκου κατά της υποψηφιότητας Καίση

Αλύκο. Πλατεία "Κύπρου"
Τέσσερα από τα πέντε μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Ομόνοιας Επαρχίας Αλύκου, υπογράφουν επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Γενικό Πρόεδρο της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνο, την οποία κοινοποιούν και στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε, ζητώντας την απόσυρση της υποψηφιότητας του Χρήστου Καίση.  
Τα τοπικά στελέχη μεταξύ άλλων εκφράζουν την απογοήτευση τους για το λόγο ότι η Ομόνοια προσπέρασε  την άποψη της βάσης, όπως προβλέπεται στο άρθρο 14 του Καταστατικού της Οργάνωσης και για την επιλογή του Γ.Σ., θεωρώντας την υποψηφιότητα Καίση ακατάλληλη αφού το απέδειξε  για πολλοστή φορά στο παρελθόν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δώσει τη νίκη στην Ομόνοια. Θεωρούν επίσης ότι η θητεία του Ηλία Θανάση ήταν η ποιο πετυχημένη που είχαν. 
Ο Αντιπρόεδρος, η Γραμματέας και τα δύο άλλα της Συντονιστικής Επιτροπής, ζητούν από την Ομόνοια να επανεξετάσει την υποψηφιότητα του Αλύκου ενώ δεν διευκρινίζουν ποια θα είναι η στάση τους σε περίπτωση που η Ομόνοια επιμείνει στην υποψηφιότητα Καίση.  
Ανάλογη αντίδραση σύμφωνα με δημοσίευση στο διαδίκτυο, υπάρχει και στην επαρχία της Α. Δερόπολης, βάζοντας φωτιά στα μπατζάκια του Μπολάνου και του Ντούλε που προς το παρόν έχουν άλλες προτεραιότητες, ο Μπολάνος με το Δήμο Χειμάρρας και ο Ντούλες με τη συνεργασία του Σοσιαλιστικού καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο.  

7 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ηλια Θανασης δικαια φερει το ονομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθως την εχει τιμησει και πρεπει να ειναι ο υποψηφιος της.Οτι και να γινει βεβαια πρεπει να ξερει πως οι ιδιοι που τον ψηφιζαμε αυτοι θα τον ψηφισουμε παλι και θα τον κανουμε επαρχο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ας εχει αλλος τον τιτλο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο Η.ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΦΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Eseis vre paidia den lew dikio exete,den tha lysete omws to provlima etsi...
Exw mia kalyteri protasi na sas kanw:
Giati na min kanoume oloi mazi mia syntonistiki na fygei i klika apo tin omonoia kai na glytwsoume oloi mazi apo aytous ?? ti lete???

Ανώνυμος είπε...

VRE PAIDIA !!!
POIO ARTHRO KAI POIO KATASTATIKO MAS LETE TORA ???
POIOS TAXEI GRAMMENA AYTA STHN KLIKA???
POY THN EXOUN GRAMMENH AYTOI THN OMONOIA,GIATI XANETE TON XRONO KAI SPATE TA NEYRA SAS !!!
ESAS TORA SAS EKAPSE POU TA EIDATE STHN EPARXIA SAS..
GIA THYMHTHEITE LIGAKI KAI TIS EKLOGES TOU 2009!
EKEI DEN PSHFIZAN TOTE STHN OMONOIA NA KATEVEI TO KEAD AYTONOMO ???
KAI TELIKA TI EGINE ?
EGINE AYTO POU O DULE EIXE SYMFONISEI ME TO RAMA 5-6 MHNES PRIN.(ME TO AZHMIOTO FYSIKA...)
TOUS EVALE META STHN OMONOIA NA PSHFISOUN ,NA KSANAPSHFISOUN....MEXRI NA SKASOUN H NA VARETHOUN, KAI STO TELOS TOUS EGRAPSE OLOUS...
TORA GIA POIO LOGO NA KANEI DIAFORETIKA ???

Ανώνυμος είπε...

Synevike xthes to apogeyma sto toyristiko ksenodoxeio Argyrokastrou opoy o proedros tou KEAD Evagellos Ramas zitouse apo to kapso Ilia Papailia na paraitithi apo to xrisma toy ipopsifiou eparxou Ano Dhropolis giati toy kaiei ta sxedia. Tou xalaei tin koumparia me epixeirimatia tis perioxis, o opoios thelei ton gnosto Xristo Ntoutsi poy exase to xrisma. Kai eixame pei oti o Papailias einai diapragmateytiko xarti sta xeria toy Ntoule. Na doume poso tha anteksi. Mporei na mpei sto paixnidi kai o Fino, o filos toy.

Ανώνυμος είπε...

EVAGGELOS RAMAS ...KALOOOOOOO!!!
GIA DES KI AYTO OMOS :
EDVIN DULE !!! EEE???TI LES ??

Δημοσίευση σχολίου