Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Τόπι προς Ντούλε: Συμβουλέψου το Νάνο και διώξτε το Μπολάνο


Στην σατιρική στήλη Paparaci της αλβανικής εφημερίδας «Telegraf», ο συντάκτης προσπαθεί να υποθέσει τις σκέψεις των φωτογραφισμένων προσώπων που σατιρίζει. Φυσικά οι φράσεις είναι υποθετικές αλλά είναι ενδεικτική η άποψη που έχουν οι Αλβανοί προς τους «αρχηγούς» της Ελληνικής Μειονότητας.
Η άποψη που επικρατεί στους Αλβανούς είναι ότι ο  Ντούλες είναι ο μετριοπαθής (ο Ρουγκόβα όπως έλεγε η Λορέτα) και ο Μπολάνος ο σκληρός Έλληνας εθνικιστής.  




10 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ,ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΜΥΡΙΩΝ(laberia)ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ.TOP CHANNEL.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Koita pou exei kanei magoulo o bagasas o dule re !!!
den pigan xamena ayta pou efage apo to Rama !!!
A, kai den fenete sti fotografia..exei asprisei kiolas...
XAXAXAXA!!!!

Ανώνυμος είπε...

OI ALBANOI RIXNOUN OLA TA OPLA TOUS GIA THN EPANEKLOGI MPOLANOY.
SE AYTO TO SXEDIO ENTASETE KAI I KATHODOS TON DOUKATIANON STI XIMARA.
O MPOLANOS THELEI THN SISPIROSI APO TOUS XIMARAIOUS STIN ELLADA KAI KATI TETIES KINISIS S'AYTO APOSKOPOUN.

Ανώνυμος είπε...

lete na eiselthei i albania pote stis ee?

Ανώνυμος είπε...

Οι Αλβανοί ρίχνουν όλα τα λεφτά στην μη επανεκλογή του Μπολάνου. Να σας πω την αλήθεια πιστεύω πως χέστηκαν για τις εθνικιστικές του απόψεις , αλλα αυτό που τους καίει είναι το περιουσιακό και η δόμηση στη Χιμάρα. Για φανταστείτε τι ωραία θα ήταν να ερχόταν ένας δήμαρχος που θα επέτρεπε να χτίζονται πολυκατοικίες και να γέμιζε η Χιμάρα Κοσοβάρους και λιάμπηδες... Αλλά να πάρουν φόρα και να ρθουν με την όπισθεν.

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά

Ορισμένα πρόσφατα στοιχεία για τις άδειες οικοδομής, από Χιμάρα

Καταστροφική κατάσταση των οικοδομικών αδειών στη Χιμάρα

- Δήμος Χειμάρρας έδωσε την οικοδομική άδεια στα εδάφη που λαμβάνονται από το νόμο 7501. (Υφιστάμενες νόμος, απαγορεύει κατηγορηματικά την κατασκευή στην ξηρά 7501)

- Από Τσάμηδων της Fier, και άλλων μη λαό της Χειμάρρας (Αλβανία Μαφία), χτίστηκαν στην περιοχή της Χειμάρρας 12 μικρά χωριά στα εδάφη του λαού της τουριστικής Χειμάρρας.

- Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2011 δίνονται σε άδειες Δρυμάδες 120 κτίριο και μόνο 10 στην Χειμάρρα, τα μεγάλα μεγέθη της περιόδου του πολλά χρόνια.

- Ενημέρωση από την ομιλία Χειμάρρα ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί ακόμη για τις 100 άλλες άδειες επιλογές, πολλές από τις οποίες και πάλι θα Δρυμάδες και Kiparo

Ανώνυμος είπε...

μάλιστα

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11.49
δεν μας είπες μόνον από που είναι η πηγή των πιο πάνω πληροφοριών, από ποιο Αλβανικό μέσο, αφού το ασύντακτο σου κείμενο παραπέμπει σε google translate.. Ρουφιάνοι Αλβανοί...

Ανώνυμος είπε...

ναι... προς το Αλβανιάρη των 11:49...
μάθε ελληνικά τουλάχιστον... για να μην προδίδεσαι!!!

τόσα χρόνια λέτε ο δήμαρχος κλέβει... ο δήμαρχος τα παίρνει... ο δήμαρχος ξεπουλάει τη Χειμάρρα...

Φέρτε μας και καμιά απόδειξη ρε ρουφιάνοι!!!
Τι νομίζετε... ότι μασάει κουτόχορτο ο Shimareos??!! Όπως σας ταΐζουν εσάς τα αφεντικά σας!!!

Το μόνο που θα σας έδινε ελπίδα... είναι να κάνετε πάλι καμιά 'Aleanca per Kombin'... όπως κάνατε το 2000.

Βάλτε την όπισθεν... και πατήστε τέρμα γκάζι!!!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

O σωβινισμός είναι το προσφιλές και αρκετά επικερδές άθλημά των και ο προμαχώνας της ''εθνικής'' πολιτικής των επί του οποίου και ε ρ ε ί δ ο ν τ α ι,ό π ω ς και οι Τούρκοι,α ν ο μ ο λ ο γ ή τ ω ς για την κατάληψη και καταπάτηση ο λ ό κ λ η ρ η ς της ηπειρωτικής γης και ό χ ι μ ό ν ο της β ο ρ ε ι ο η π ε ι ρ ω τ ι κ ή ς.Ι σ τ ο ρ ι κ ή επιταγή ενός εκάστου υγιώς αποτιμούντος τα διεθνή πράγματα Έ λ λ η ν α είναι να βοηθήση και να ίσταται αρωγός και υποστηρικτής της Βορείου Ηπείρου,να μη μένη αμέτοχος κατενώπιον της γενοκτονικής σκιππεταρρικής νοοτροπίας και να αγωνίζεται προς την κατεύθυνση της α π ο σ τ α θ ε ρ ο π ο ί η σ η ς και σ ύ ν θ λ ι ψ η ς του φασιστικού κατασκευάσματος της Σκιπερίας(Shqiperia).

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η.

ΟΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ,ΟΣΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΥΣ,ΤΟΥΡΚΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΕΝ ΡΙΠΗΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η ΓΗ.

Δ Ε Ν ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ Α Υ Τ Ο Ι ΤΟΥ TOP CHANNEL,ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΚΟΙ ΜΕ Ε Κ Ε Ι Ν Η ΤΗ ΤΖΟΥΓΚΑ;ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΜΕ,ΛΟΙΠΟΝ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ Ε Μ Ε Ι Σ,ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΟΨΥΧΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Χ Ε Ι Μ Α Ρ Ρ Ι Ω Τ Ω Ν ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ-ΗΠΕΙΡΟΘΕΣΣΑΛΙΚΕΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ.

ΣΠΥΡΟΜΗΛΙΟ ΖΗΙΣ!

Κ.Κ.''ΑΛΒΑΝΟΙ'':Ε.Ε. Π Ο Τ Ε ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ 'ΔΗΤΕ!

ΜΕ ΧΟΤΖΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΙΛΛΥΡΙΣΤΕΣ-ΠΑΝΑΛΒΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟ Μ Ο Ν Ο ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Μ Ε Ν Ε Ι ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ Ε Σ Α Σ ΕΙΝΑΙ Η ΒΔΕΛΥΓΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΚΑΙ (ΑΝΑ)ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΠΥΛΗ!

Δημοσίευση σχολίου