Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

3 Αλβανοί και 1 Έλληνας οι δράστες της άνανδρης δολοφονίας των 2 αστυνομικών

Βίντεο
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διέρρευσαν από την αστυνομία και είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή και εδώ, οι δράστες φέρονται να είναι οι ίδιοι που δολοφόνησαν τον άτυχο περιπτερά στο Μενίδι πριν λίγες μέρες.
Πρόκειται για συμμορία 4 ατόμων..οι 3 είναι Αλβανοί και 1 Έλληνας.
Ο ένας από τους Αλβανούς λέγετε πως είναι από τους πολύ σκληροπυρηνικούς και πολύ καλά οπλισμένους κακοποιούς.

Από το αυτοκίνητο η αστυνομία λέει πως δεν άφησαν όλο τον οπλισμό τους για να μην αφήσουν ίχνη.
1 από τα όπλα που πήραν μαζί τους ίσως είναι αυτό που σκότωσαν και τον άτυχο περιπτερά στο Μενίδι.
Η συμμορία αυτή εκτός από ληστείες είναι μπλεγμένη και σε άλλες υποθέσεις,καθώς συνεργάζεται  και με άλλες συμμορίες για διακίνηση λαθρομεταναστών,κλοπές πολυτελές αυτοκινήτων και ίσως για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία.
Στοιχεία των δραστών έχει συγκεντρώσει η αστυνομία και από μια από τις κάμερες στη μάντρα αυτοκινήτων από όπου κλάπηκε το τζιπ μάρκας Volvo.
Από την αστυνομία πιθανολογούν ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι και σύντομα θα βρεθούν τα ίχνη τους.
Και όπως ήδη έχουν δηλώσει από την ηγεσία, είναι θέμα τιμής για την αστυνομία να βρεθούν πάση θυσία οι στυγεροί δολοφόνοι.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/4-2-3-1.html


3 comments:

Alex85 είπε...

to mono pou mporeis na peis stis oikogeneies ton 2 palikarion einai....KOURAGIO....kai na nioseis aidia gi auta ta kathermata pou aferoun zoes xoris logo......

Ανώνυμος είπε...

Τιμη και Δοξα στα παιδια που εχασαν τη ζωη τους προσπαθωντας να φυλλαξουν την πατριδα απο τους εισβολεις που δρουν εγκληματικα ενω πρεπει να σεβονται την φιλοξενια που εχουν απο τον ελληνικο λαο.
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τους σκεπασει και ας βρουν στον παραδεισο που θα πανε καποιους καλυτερους Ελληνες που θα τους δεχτουν φιλικα και δεν θα ειναι γι'αυτους ουτε "μπατσοι" ουτε θα "γεννανε βια" οπως θελουν καποιοι να λενε.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ πατριωτες.

Unknown είπε...

Ανάθεμα στη φάρα των κακούργων!
Να μη βρουν ησυχία ούτε στον άλλο κόσμο!

Δημοσίευση σχολίου