Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Στα τρία πιο επισκεπτόμενα site της Ηπείρου (Νότια και Βόρεια) ο «Βορειοηπειρώτης»

Πριν ακόμα κλείσει ένα χρόνο παρουσία στο διαδίκτυο, ο «Βορειοηπειρώτης» όχι μόνο εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της Βορειοηπειρωτικής ενημέρωσης αλλά κατάφερε να βρίσκεται στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας όλων των Ηπειρωτικών site. Σύμφωνα με το Alexa, πολύ γνωστά ηπειρωτικά ιστολόγια αλλά και όλες οι ιστοσελίδες των γιαννιώτικων εφημερίδων, με πολλά χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο, βρίσκονται ήδη πίσω από το ιστολόγιο μας στην παγκόσμια και την Ελληνική κατάταξη. Οι αναδημοσιεύσεις πολλών θεμάτων μας από blogs μεγάλης επισκεψιμότητας όπως το tro-ma-ktiko, taxalia κ.α, αλλά και από εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας  αυξάνουν συνεχώς την επισκεψιμότητα, κατατάσσοντας το «Βορειοηπειρώτη» στα 2.000 ποιο δημοφιλή site στην Ελλάδα ενώ τα υπόλοιπα βορειοηπειρωτικά βρίσκονται κοντά στις 5000. Μετά την σημαντική υποχώρηση της neb και του deropoli, στην κατάταξη των site που επισκέπτονται στην Αλβανία, ο «Βορειοηπειρώτης» είναι το μόνο site που εμφανίζεται στην κατάταξη του Alexa για την Αλβανία, παρουσιάζοντας το μάλιστα στα 1000 ποιο επισκεπτόμενα. Στην παγκόσμια κατάταξη το ιστολόγιο μας βρίσκεται σήμερα στη θέση 320.000, σε περισσότερα από 30 εκαταμύρια site που καταμετράει η alexa.  

Ξεκινώντας αυτό το εγχείρησα ποτέ δεν σκεφτήκαμε ούτε την μεγάλη ανταπόκριση, ούτε τις ατέλειωτες ώρες που θα έπρεπε να αφιερώσουμε. Το λογότυπο «Η αλήθεια είναι πικρή αλλά λυτρώνει… θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και ευχάριστοι, επειδή δεν το καταφέρνουμε , αντί του ευχάριστοι και άχρηστοι προτιμούμε το χρήσιμοι και δυσάρεστοι», μας εκφράσει απόλυτα. Με τις δημοσιεύσεις μας πικράναμε πολλούς επώνυμους όπως τον πρόξενο Αργυροκάστρου, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου, τον μητροπολίτη Αργυροκάστρου, την Υπουργό Παιδείας Ελλάδος, πολλούς «ανώνυμους» όπως και κάποιους συνεργάτες ή υποτιθέμενους συνεργάτες μας αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήμασταν χρήσιμοι. Κάποια από τα θέματα μας έφτασαν μέχρι την Ελληνική Βουλή, το θέμα με το εθνικιστικό περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων της Αλβανίας, έκανε το γύρο των Βαλκανίων και πολλά ζητήματα από απασχολούν το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό διοχετευτήκαν στην Ελληνική κοινή γνώμη από αναδημοσιεύσεις πολλών μπλογκ αλλά και από εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας όπως ο «Ελεύθερος Τύπος», «Έθνος», «Ελεύθερη Ώρα» κ.α.

Σκοπός αυτής της ανάρτησης δεν είναι η περιαυτολογία ή η σύγκριση με τους «συναδέλφους» αλλά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες προς όλους τους αναγνώστες και σε όσους αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια! Να σας πούμε επίσης ότι μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη οποιαδήποτε πρόταση και παρατήρηση σας.

8 comments:

Ανώνυμος είπε...

EYGE SAS BRE PAIDIA GIA AYTO POY KANETE,SAS EYXOMAI MEGALYTERES EPITYXIES !
NA KSERETE PWS OLO AYTO EINAI APOTELESMA THS ANTIKEIMENIKOTHTAS POY SAS DIAKRINEI,AYTO SAS KANEI AKSIOPISTOYS KAI AKSIEPAINOYS !!
EIMAI SIGOYROS PWS DEN THA KABALISETE TO KALAMI,OMWS PROSEKSTE !!
SAS EIXA PAROTRYNEI KAPOIA ALLH FORA KAI TO KSANALEW :
MESA APO THN ISTOSELIDA AYTH PREPEI POIO AMESA NA DWSETE TIS DIKES SAS IDEES,TH DIKH SAS GRAMMH,GIA THN PATRIDA MAS, TH BOREIA HPEIRO !!
MONO ANTHRWPOI ME ANOIXTA MYALA MPOROYN !!
KAI PALI MPRABO SAS !!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια αλλά και για τα αποτελέσματα που είναι πλέον ορατά.
Συγχαρητήρια που ενημερώνοντας για τα τεκταινόμενα στη Β.Ήπειρο στηρίζετε έτσι τον εκεί Ελληνισμό.

(Απλά διορθώστε το "ποιο" στον τίτλο της ανάρτησης σε "πιο".
Ως Βορειοηπειρώτες -που στερηθήκατε πλήρους Ελληνικής παιδείας- δικαιούστε και κανα ορθογραφικό λαθάκι!)

Ανώνυμος είπε...

Skandali i ri “made in” Bollano..top channel......perisotera....

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=205768&ref=lajme

O BOLLANOS KAIKAE APO ESAGELIA, DEN THA EINAE YPOPSIFIOS GIA TOPIKES EKLOGIES. TORA XREAZETAE ENAS XEIMAREOS NEOS ME AMERIKANO OI EUROPAEO SIMORFOSY SKOLIO, FTANI PIA GIA PALEOS....DEN MAS ENDIAFERY TA PARAPONA TOYS ALVANUS POU LENE GIA HISTORIA KAI ELLINIZMO, OUTAE GIA TON BOLLANO, MAS ENDIAFERY NA STAMATISOUMAE TOUS KLEFTES TYS PERUSIES STYN XEIMARRA, ME TYN OPIA EXI DOSY ADIES KAPOU 50 ALVANON, FILLUS TOY BERISA KAI TOY EDI RAMA. PREPY NA SYMFONISOUMAE OLY MAZI OTY I XEIMARRA EINAE SE MIA XEROTERY KATASTASY ME TYN OPYA KINDNEVY TA KORAFIA KAI TUS PERUSIES TOUS KATIKUS. O KEROS THA MAS DHOSY TYN GNOMI TYN AFTI POS EDOULEPSE O VASILIS BOLLANOS, TA DYO TELEFTEA XRONIA, PULONDAS JALI GIA KAI GJYPEA TYN GEKOGIENIA BERISA, DRYMADES GIA TYN ALVANIKI KOSOVARI MAFIA KAI CAMIDES, PANORMO GIA TYS KSENUS, KAI AMBODYKAE XEIMARIOTES NA GIRIZOUNAE STYN OMORFY XEIMARRA.

O SPYRO MILOS

Ανώνυμος είπε...

12.53 Ποσο στεκουν αυτα που λες και ποσο πατριωτης εισαι φενεται απο το πως υπογραφεις.
Καληνυχτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟΜΗΛΙΟ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠ ΤΣΑΝΕΛ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕς ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΜΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ?ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΜΠΟΛΑΝΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΝΟΟΥΝ! ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

EIPATE.....Ο ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ..............

DEN KATALLAVENO POS TA GLEPETAE ESYS GIA TYN KATEGORISY TYS HISTORIAS ME TO BOLLANO. DEN EXY KAMIA SYMASIA OI HISTORIA, EMIS I HIMARIOTES EIMASTE PERIFANI GIA TON TOPO MAS, ALA PROSREKSE, NA FORAS TO MANDILI TOU NELLINIZMOU KAI NA POOULISIS TA KORAFIA KAI PERUSIES TYS HEIMARAS, PROSEKSE AGAPI MOU. EXOUMAE XRONO NA SAS ENIMEROSOUMAE PEDIA TY EXI IPOGRAPSI O BOLLANOS GIA NA GREMIZI TA KSENODHOXEIA STYN JALI APO TYN ASTINOMIA TOY SALI BERISA FILE, KAI MONIS TYN EPOMENI MERA, EKANAE SAN DEN EIKSERE TIPOTA POTEN FONAKSAN GIA VOITHIA I GREES APO TO VUNO.

ΠΑΝ ΜΑΝ είπε...

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ" . ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΡΙΓΜΕΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ.

Διανοητής είπε...

Συγχαρητήρια! Συνεχίστε τὸ ἔργο σᾶς ἐνημερώνοντας τὸν κόσμο γιὰ τὴν Βόρειο Ἤπειρο…Καὶ ὑπερασπίζοντας τὰ δίκαι τῆς Βορείου Ἠπείρου.
Ἀπό:http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/

Δημοσίευση σχολίου