Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΕΕΜΜ-MEGA. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Κόμμα των Ελλήνων απαντά στην ανώνυμη συκοφαντική προπαγάνδα.
Το Κόμμα <<Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον>> πριν λίγες μέρες γιόρτασε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση του. Από τις 20 Μαρτίου 2010, το EEMM - MEGA ως το μοναδικό κόμμα απευθυνόμενο αποκλειστικά στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας, με τη δράση του, απέδειξε ότι μοναδικός του σκοπός αποτελεί η προάσπιση και διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, κερδίζοντας μέρα με τη μέρα την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας.

Σε αυτό το έτος όμως παράλληλα το Κόμμα των Ελλήνων δεχόταν και  συνεχίζει να δέχεται ασταμάτητα συκοφαντικές επιθέσεις από κύκλους που αυτοπροσδιορίζονται   ως <<αποκλειστικοί αντιπρόσωποι>> της ΕΕΜ, οι οποίοι και το χαρακτηρίζουν ως όργανο αλβανικού κόμματος με σκοπό να διχάσει  ή ακόμα και να συρρικνώσει τον Ελληνισμό, παραβλέποντας βέβαια τα δικά τους έργα και ημέρες στον πολιτικό στίβο.

Μη μπορώντας να αποβάλλουν σύνδρομα κάποιων άλλων εποχών που έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, οι ίδιοι κύκλοι, σε αυτό το διάστημα το μικρότερο των δύο μηνών που απομένει για τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών στην Αλβανία, έχουν κορυφώσει την γκεμπελική προπαγάνδα της  συκοφαντικής δυσφήμισης και της ανεξέλεγκτης λασπολογίας.

Πρόκειται για προπαγάνδα η οποία ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του παραλογισμού έχοντας ως όχημα ανώνυμα ιστολόγια τα οποία φτάνουν στο σημείο να χαρακτηρίζουν το ΕΕΜΜ - MEGA ως κόμμα <<ανθελληνικό>> το οποίο συμμετέχει στην αλβανική κυβέρνηση!

Δεν θα δινόταν βέβαια η παραμικρή σημασία σε αυτές τις επιοικώς  γελοίες συκοφαντίες, αν δεν αναδημοσιεύονταν, χωρίς καμία απολύτως  διασταύρωση, από <<έγκυρες>> και <<αξιόπιστες>> ελληνικές ιστοσελίδες και  δεν προκαλούσαν αναστάτωση  στις τάξεις κομμάτων του ελλαδικού  πολιτικού χώρου.

Γνωρίζουμε ότι κάθε μέρα που περνάει, πλησιάζοντας την 8η Μαϊου, πως οι μηχανισμοί αυτοί, που τόσα χρόνια καπηλεύονταν το όνομα του  Ελληνισμού, θα χρησιμοποιούν -εκμεταλλευόμενοι και την άγνοια που  επικρατεί σε άλλους λίγο και άλλους περισσότερο για την πραγματική  κατάσταση στους κόλπους της κοινότητας μας - κάθε πιθανό και απίθανο  μέσο προκειμένου να διαβάλλουν την προσπάθεια που κάνει το ΕΕΜΜ - ΜΕGA
για καθαρή εκπροσώπηση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στο πολιτικό  προσκήνιο της Αλβανίας.

Με τη δράση μας όμως, τις προτάσεις μας και το ειλικρινές ενδιαφέρον μας για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας, ως Κόμμα των  Ελλήνων θα διεκδικούμε ακατάπαυστα τα όσα δικαιούμαστε αλλά και θα  ρίχνουμε στο κενό τη λάσπη που δεχόμαστε, ελλείψη πολιτικών  επιχειρημάτων, από τους νοσταλγούς αλήστου μνήμης καθεστώτων που  καταδίκαζαν τη γνώμη ως κακούργημα.
Το Κόμμα « Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον»  ΕΕΜΜ-MEGA είναι  το μοναδικό και αποκλειστικό  Κόμμα των Ελλήνων  και ταυτίζεται πλήρως με το όραμα των Βορειοηπειρωτών να έχουν δική τους αυθεντική εκπροσώπηση και καθαρή εθνική πολιτική για τα συμφέροντα του συνόλου του Ελληνισμού και όχι κάποιας συγκεκριμένης ομάδας συμφερόντων . Οι εκλογές της 8ης Μαϊου  θα διαλευκάνουν οριστικά το  ομιχλώδες τοπίο που πάνε να δημιουργήσουν οι πανικοβλημένοι προ της εκλογικής αναμέτρησης.
24.03.2011
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

41 comments:

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο κόμμα Ελλήνων μιλάμε βρε παιδιά? Για αυτό το κόμμα που συνεργάζετε με το PD και το Μπερίσα με αποκλειστικό στόχο να διασπάσει τη μειονότητα? Ή μήπως δεν συνεργάζετε? γιατί θα τρελαθούμε τελείως.. Αυτό το κόμμα που δημιουργήθηκε από τους αποστάτες της Ομόνοιας, που δεν είναι άλλοι από εκείνους που είχαν τις καρέκλες στην Ομόνοια όλα αυτά τα χρόνια και είναι συνυπεύθυνοι για την κατάντια της?
Σίγουρα δεν είμαι πιο έξυπνη από κανέναν άλλον και δεν μπορώ να πω σε κάνεναν τι θα ψηφίσει, είναι δικαίωμα του και ευθύνη του. Αλλά τουλάχιστον να μην κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας. Η ψήφος στο mega οδηγεί στο να βάλουμε την ταφόπλακα στην πολιτική εκπροσώπηση των Βορειοηπειρωτών. Εάν τώρα έχουμε μια ευκαιρία να πιέσουμε με οποιονδήποτε τρόπο (και όχι μονον με λόγια) να ανοίξει η Ομόνοια και να κατέβουμε ανεξάρτητοι στις επόμενες εκλογές ( αφού πηραμε όλοι τα μαθήματα μας) , με την εδραίωση του mega τελειώνει οριστικά. Αυτό που θα καθιερωθεί από την επόμενη μερα είναι 2 κόμματα που θα κάνουν αλλαξοκωλιές με τα αλβανικά κόμματα και θα μας έχουν οι Αλβανοί μια ζωή του χεριού τους. Και για να εξηγούμε καλύτερα δεν θα διασπαστούμε αλλά θα τετρασπαστούμε. Γιατί ΚΕΑΔ και mega θα συνεργάζονται με τα Αλβανικά κόμματα στις βουλευτικές εκλογές ( όσο πιο μικρός είσαι τόσο μεγαλύτερη ανάγκη έχεις την βοήθεια των Αλβανικών κομμάτων με τον νέο εκλογικό νόμο) και παράλληλα τα δυο μεγάλα κόμματα θα κατεβάζουν δικούς τους όπου ξέρουν ότι θα τους βγάλουν. Φανταστείτε π.χ. τη Δρόπολη: υποψήφιος με P.S o Τάβος, υποψήφιος με το PD o Ξέρρας, άλλος υποψήφιος με το ΚΕΑΔ και άλλος με το mega. O θεός να μας φυλάει.
Για μένα μία είναι η λύση: να τελειώνει οριστικά αυτό το κατασκεύασμα που λέγεται mega και από την επόμενη μέρα να δούμε τι κάνουμε. Μια είναι η λύση. Άνοιγμα της Ομόνοιας στη βάση, τουλάχιστον στις αποφάσεις, και αυτόνομη κάθοδο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Να μετρηθούμε βρε αδερφέ, να δούμε πόσοι και ποιοι είμαστε. Γιατί μέχρι σήμερα συνηθίζουμε να βγαίνουμε απ το χορό όταν δεν μας βολεύει, και να τραγουδάμε απ έξω.....

Ανώνυμος είπε...

ALYKATIS GRAFEI..

MPRABO SAS PEDIA PROXORATE ..EIMASTE OLOI MAZI SAS ,,

Ανώνυμος είπε...

Αν ήμουν αλβανος θα χαιρόμουν με αυτήν την κατάντια, δυστυχώς είμαι ελληνας και μαυρίζει η ψυχή μου. Εσύ καλά τα λες κορίτσι μου, αλλά έχει κάνει και η ομόνοια λάθη,και τα λάθη αυτά έχουν δώσει το δικαίωμα σε άλλα λαμόγια να κάνουν ένα νέο κόμμα. Φυσικά, αυτά τα λάθη δεν θα τα διορθώσει το νέο κόμμα επουδενι,αλλα ΜΟΝΟΙ μας.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι πικρή αλλά λυτρώνει…Ayto t o pasaz to pira apo tin arxiki sou selida,borioipiroti.Toso poli se kei i alithia gia to MEGA???Apisteyto gia s'enane me toso megali patriotiki stasi,na yperaspizese dhithen katharo elleniko komma me sfonto allbaniko xroma,mono kai mono na diaspasi tin EEM.Tin alithia ti n kseri o kathe ellinas tis borioipiro,mikros kai megallos.

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο ότι η διαπλοκή στην Ελλάδα, προσπάθησε να κατηγορήσει τον κο Σαμαρά, που έστειλε εκπρόσωπο λέει πολλά. Τους έχουμε πατριώτες!Μη μασάτε!Έξω οι ανθέλληνες!

Ανώνυμος είπε...

ξυπνηστεεεε ρεεεεεεεεεε........ ποιο ελληνικό κόμμα....?????? Όταν θα το καταλάβετε θα ναι αργά.... θα χει μπει η ταφόπλακα και θα ναι βαριά, δεν θα μπορουμε να τη σηκώσουμε.. και θα χουμε θαψει από κάτω όχι μόνον εμάς αλλά και τα παιδιά μας... Όσοι δεν είστε ρουφιάνοι, δεν χρωστάτε σε κανέναν και δεν ελπίζετε να πάρετε τίποτα από κανέναν, ξυπνηστεεεεεεεεεεεε.........

Ανώνυμος είπε...

μόνον που τον εκπρόσωπο τον έστειλε ο Σαμαράς. Για παρτε ένα τηλ τον καημένο τον Τσουμάνη και ρωτήστε τον ποιος τον εστειλε και τον πήρε στο λαιμό του. Α και κάτι άλλο, που πήγαν τα επιχειρήματα του mega για όταν δεν πήγαινε κανένας? Τότε δεν έλεγαν πως δεν έστελναν προσκλήσεις? Τότε δεν έλεγαν πως δεν τους ενδιαφέρει τι λεει το εθνικό κέντρο? χαχαχαχ. Αλλά κάνουν τις πάπιες και τωρα γιατί ξερουν πολύ καλά τι λεέι το εθνικό κέντρο. ΟΞΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Coumani mipos eine apo to Libohovo vre pedhja??Mipos eine allbano"tsami"????Kapou ,kapou i roufiani ksipnane!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

To MEGA magkes einai to mono Komma opou sto katastatiko toy leei pws gia na eisai melos toy prepei na eisai ellinas...
To MEGA einai episeis to ELLHNIKO KOMMA to opoio dilwse eks'arxis pws katevainei aytonomo stis ekloges kai to eprakse.
Antitheta sto KEAD mporei na einai melos opoiosdipote alvanos politis.
To KEAD synergastike to 2009 me to SK kai mexri prin merikes meres,akoma kai twra, synexizei ta pazaria me to SK.
Opoios loipon thelei ne krinei me gegonota kai me xeiropiasta epixeirimata,ta exei edw pio panw,opoios thelei na asxolithei me mayri propaganda kai synthimata as synexisei..

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλάβατε φίλοι. Καραμανλής, Μπερλουσκόνι και Μπερίσα πρέπει να ανατραπούν γιατί έχουν φιλικές σχέσεις με τη Ρωσία.
Ο Καραμανλής έπεσε.Σειρά έχουν οι άλλοι δυο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2497:-lmegar-&catid=28:foeign-affairs-greece&Itemid=55
Οποιος θελει να συνεχιζει να συνδεει τη δεξια με το mega,τον ελληνισμο με το mega και τις αγνες προθεσεις των "εγκεφαλων" του κομματος αυτου αξιζει να ριξει μια ματια σε αυτο το αρθρο του ακροδεξιου για πολλους,πατριωτικου για ολους τους Ελληνες σαιτ που ασχολειτε με την αμυνα της χωρας,την εξωτερικη πολιτικη και η φημες λενε πως περαν του οτι ειναι καλα πληροφορημενο,γνωριζει και πραγματα που δεν ειναι για τον πολυ κοσμο.
Οι αιχμες που αφηνει για το mega και το λογο ιδρυσης του ειναι φανερες,αυτο που δεν θελουν οι "κοριοι" του mega ειναι να μην αρχισουν και οι αποκαλυψεις γιατι τοτε καποιοι δεν θα βρουν οχι τρυπα αλλα ουτε τρυπα σε σαπιο μηλο να κρυφτουν.Καποιοι βεβαια ειναι θυματα και δεν φταινε σε τιποτα αλλα να την κανουν οσο πιο γρηγορα γινετε για να μη γραφτουν και αυτοι στη μαυρη ιστορια.
Καντε τον κοπο και διαβαστε το οχι μονο οι πολεμιοι του αλλα και οι φιλοι του που ειναι αθωοι και οι σκοποι τους ειναι ανιδιοτελεις.

drakos είπε...

Επειδή την προπαγάνδα της ΝΔ την έχουν αναλάβει κάτι ανανήψαντες αριστεροί τύπου Λαζαρίδη,κατέχουν πάρα πολυ καλά την τέχνη της προπαγάνδας.Διαδίδουν ένα ψευδέστατο δημοσίευμα ,οτι το mega είναι κόμμα τσάμηδων,ώστε να ασχολούμαστε με αυτό και να ξεχνάμε την ουσία τησ υπόθεσης που γεννά πολλά ερωτηματικά:
1ον:Ο Τσουμάνης πήγε ως εκπρόσωπος της ΝΔ και του Σαμαρά;(παρεπιπτόντως ο άνθρωπος είναι Σαρακατσάνος)
2ον: Οι απόψεις που εξέφρασε είναι και αποψεις της ΝΔ;
3ον: Η στήριξη του mega και των υποψηφίων του είναι και επίσημη θέση της ΝΔ ή απλώς δικη του;
4ον:Εφόσον ο Τσουμάνης δεν στηρίζειστην Χιμάρα τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Β.Μπολάνο αλλά τον εκλεκτό των Αλβανών Λαζάρη δεν είναι λόγος διαγραφής απο την ΝΔ του "πατριώτη" Σαμαρά;

Κεραύνιος είπε...

Τον Τσουμάνη δεν τον έστειλε ο Σαμαράς. Ούτε είχε ιδέα ο Σαμαράς για το που βρισκόταν και τι έκανε ο βουλευτής του εκείνη την ημέρα. Δεν έχει σημασία όμως. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το ΜΕΓΚΑ έχει ξεσκεπαστεί πλέον και οι ελάχιστοι που έχουν απομείνει να πιστεύουν σε αυτό θα καταλάβουν γρήγορα την απάτη.
Στην παραπάνω ανακοίνωση κατηγορεί την ΟΜΟΝΟΙΑ για "αποκλειστικότητα" ενώ προφέρει τον εαυτό του ως "μοναδικό και αποκλειστικό" ..μπράβο συνέπεια. Στην Χιμάρα το ΜΕΓΚΑ έδειξε από νωρίς ξεκάθαρα το πρόσωπό του όταν εντελώς τυχαία επέλεξε τον πρώην υποψήφιο του PD για υποψήφιο δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

ton K.Tsoumani opou lete eseis drako-keravnioi kai mpoumpouno-savres toy Dule ton esteile episima i ND.
Dld ekprosopouse tin ND, stirizontas ena amigws elliniko komma stin EEM...timi tou kai kamari toy.
O k. SAMARAS einai patriwtis,agapaei ti B.H. kai to exei deiksei me prakseis.
Eseis eiste poly mikroi na krinete tin politiki tis ND i opoioudipote allou kommatos,efoson den mporeite na krinete swsta ta toy oikou sas...
O k.Lazaris einai melos toy MEGA ,styrizei to MEGA,kai einai episeis epityximenos epixeirimatias,twra eseis an thelete na toy kanete to biografiko kai na ton bgalete opws o theios sas ENVER me kaki biografia...elefthera,
na mas peite omws ti epaggelma exei o "yperpatriwtis" Bollano kai ti exei petyxei monos toy, xwris to posto toy Dimarxeioy ??
Ean thelete na mas plasarete ws ethniki politiki,ta kapnogona kai tis kata paraggelian ethnikistikes pordes pou amolaei kata kairoys o legamenos sas ,o kosmos den masaei allo,i Xeimara thelei doulia kai prospatheia,oxi logia...
kalinyxta Bollanioi!!

Ανώνυμος είπε...

Esy 6-27 eise kalos gia proksenitis !!!
Ti les re terastie ??
To eipe to site ...opote einai swsto e ???
Opws : to eipe to komma kai o syntrofos ENVER, ara einai swsto...
XA XA XA XA !!!
Re magka, sto site pou les,sto tooooso enimerwmeno,den exoyn idea apo Boreio Hpeiro !!!
Pws ginetai na lene tin Omonoia komma re megale ??parto na sou briskete :
Οι περισσότεροι από τους 35-40 υπογράφοντες την ίδρυση του νέου κόμματος προερχόντουσαν από το Γενικό Συμβούλιο του κόμματος «Ομόνοια»
Kai pare ki ayto :
Παραπέμπουμε τέλος και σε ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Δερόπολη» όπου η εικόνα που παρουσιάζεται για το κόμμα «MEGA» είναι πολύ διαφορετική από αυτή που οι ιδρυτές του προβάλλουν.
idoy oi egkyres piges toys !!!Ta eipe to Deropoli !!!!
xaxaxaxa!!!
den mas ......bre 6-27 !!!!oust !!!

Ανώνυμος είπε...

Κεραύνιε, τον Τσουμάνη τον έστειλε ο Σαμαράς. Τον είχε ξαναστείλει στη δολοφονία Γκούμα.

Ανώνυμος είπε...

Kαλό θα ήταν πάντως όλοι εσείς οι του mega πάντως να γράφετε επώνυμα. Δεν έχετε κάτι να ντρέπεστε. Άλλωστε γράφετε ιστορία. Με τα ονόματα σας παρακαλώ, για να αποτραπεί οποιαδήποτε κωλοτούμπα του μέλλοντος. Ευχαριστώ, Έφη

Ανώνυμος είπε...

2.52 πρεπει να μαθεις να διαβαζεις και να καταλαβαινεις τι γραφει.Αν εσενα το θεμα που σε καιει ειναι οτι αναφερει την ΟΜΟΝΟΙΑ ως κομμα και οχι οι σαφεις υπενιγμοι που αφηνει για το mega τοτε εχουμε τεραστια διαφορα σκεψεις και αντιληψεις αρα τσαμπα συζηταμε.Και οι υπενιγμοι που αφηνει δεν ειναι λογο του κειμενου στο Δεροπολη αλλα απο δικη τους αποψη και γνωση.Οπως λεει δεν συμφωνει με την αποψη του Δεροπολη πως προκειτε για κομμα τσαμιδων αλλα συμφωνει με το πνευμα και απηλει πως θα βγαλει στοιχεια αν χρειαστει.Τωρα οσο αφορα στην ενημερωση του εν λογω σαιτ και τις γνωσεις του γυρω απ'τα εθνικα θεματα αν προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο μην το κανεις γιατι θα εκτεθεις,απο πισω κρυβονται ατομα που πολλες φορες αποφασιζουν και για την εξωτερικη πολιτικη της χωρας η μαλλον ερωτωνται απο τις εκαστωτε κυβερνησεις γιατι εχουν ματια και αυτια.
Μακαρι φιλε μου να μην ισχυουν για το καλο του τοπου μας αυτα αλλα δεν μιλαμε για κανενα τυχαιο σαιτ που γραφει ανακρυβιες και ψευδη.Οσα γραφουν παντα μπορουν να τα αποδειξουν.
Βορειοηπειρωτη ριξε μια ματια και εσυ αξιζει να το αναρτησεις και ας αναφερει ενα ανταγωνιστικο μπλογκ.Πανω απ'ολα η προστασια και το καλο του τοπου.

Ανώνυμος είπε...

EIMAI ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΑΜΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΞΕΡΟ..
-----13---ΜΑΧΑΛΑΣ---13
ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ Σ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ να ειναι η μανουλα σου .. ποτε δεν την πετας .. ΡΕ ΜΟΥΤΡΑ .. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΣΤΟΡΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΗΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΙΠΟΣ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ

ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ..
--- ΟΤΙ ΣΤΗΝ Β ΗΠΕΙΡΟ ΔΙΜΟΥΡΓΙΘΗΚΑΝ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ .. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η Κ- ΤΗΣ ΟΜΟΝΙΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΕΣΤΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΖΕΙ..ΕΕΕΕ... ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΥΦΗΠΟΥΡΓΟΣ .. ΚΑΣΙΜΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΛΩΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΕΙ .. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ .. ΓΙΑΤΙ . ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ;ΑΓΚΙΛΟΝΕΙ ΚΑΙ
ΓΙΑ ΑΛΟΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΕΙ ΤΟΥΣ .. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ .. ΠΟΥ ΕΙΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕ ΑΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ .. ΜΑΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΘΕΣΗ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑΛΕΠΟΡΟΥΝΤΕ .. ΕΛΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΑ .. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑΝΟΙ...................

Ανώνυμος είπε...

Osoi pisteyete sto yparxon ethniko kentro h blakes eiste h zite se allo planiti h bolebeste prosopika me tin katastasi pou epikratei.Auto mporite na to katalabete ama kanete oloi sas mia bolta stis anaptisomenes perioxes tis Boreiou Hpeirou gia na deite apo poious elenxonte ta kefalea ayta.Me ekseresi tin periodo 91-95 pou fenotan oti kati paei na ginei kai sto politiko kai sto oiknomiko komati alla apodixtike ek ton isteron oti oute skopos ypirxe alla oute kai programatismos pros ayti tin kateythinsi apla ypirxe i thelisi kai o agonas kapoion anthropon stin omonoia pou metepita esxemena paragkonistikan min dymiourgisoun problima stis ellinoalbanikes sxeseis kai me auton ton tropo eksipiretithike safos i albaniki plebra kathos kai i miodotiki politiki tis ellados, giati kaka ta psemata gia to ypotithemeno ethniko kentro einai poio symantikes oi ellinoalbanikes sxeseis para i idia i yparksi tou Boreiohpeirotikou ellinismou.Gia na eksipiretithei ayti i prosengkisi itan aparetito o xoros mas na ekprosopithei apo anthropous pou eprepe na akolouthisoun miodotiki politiki.Ton rolo ayto ola ayta ta xronia ton epekse to KEAD kai o Baggelis Ntoules.Ta apotelesmata aytis tis politikis einai emfanei tora oso pote alote.Deite poies se isagogika elladikes etairies exoun symferonta stin albania pou aposkopoun,pou apeythinonte, giati auto einai to ethniko kentro. EFH apo osa gnwrizw gia sena pistebw pos den exeis kai polla ideologika koina me to syntrofo Ntoule giayto prosexe min kaneis esy tin kolotoumpa.ARGIRIS X

Ανώνυμος είπε...

Bre vre kalws tin !!!
Emfanistike i Efi pali vre paidia!!!
Poy isoyn koritsaki toson kairo ???
Gia poia kolotoympa milas vre Efaki ???
H twra poy o timonieris sou o Dule teleiwnei me tis aristeres toy kolotoympes eipes ki esy: kairos einai na toys tin pesw twra !!!
Biastikes omws ligaki Efaki mas,dioti o Dule einai akoma ston aera kai den exei prosgeiwthei apo to teleftaio salto (ki apo oti deixnei tha prosgeiwthei me to kefali,dioti den metrithike swsta sto ksekinima me to Rama),den perimenes mexri ti deftera vre paidi mou,mpas kai sas exei kamia kainouria laxtara o "arxigos" ,eee??
Oxi tipota allo alla tha stenaxorithw otan tha kaneis esy i idia kamia kolotoympa !!!
A,ki epidi eisai ,lene, ypsylovathmo stelexos tis ND, den rwtas ekei sto komma poios telika esteile ton k. Tsoumani sto exthriko MEGA ???
Etsi gia na ksekatharisoume oloi me to thema ayto kai na to akousoume apo ta dika sou episima xeilia..
me poly agapi..
o asymbibastos

Ανώνυμος είπε...

Και αφου κατα τη γνωμη σου 7.36 το εθνικο κεντρο ελεγχει το "μειοδοτικο" ΚΕΑΔ τοτε ας στραφουμε στο mega που ελεγχεται απο το αλβανικο κεντρο αλλα εχει το τεραστιο προτερημα να μην ειναι μειοδοτικο!Ρεεεεεεεεεε που παμε?

Ανώνυμος είπε...

File 11:30 To KEAD exei diagrapsei mia poria kai ayti tin poria tin singkrinoume me ta ofeli pou eiseprakse i patrida mas kai bgazoume ta symperasmata mas tipota perisotero tipota ligotero.Auto den simenei oti tha mas sosei to mega kai oute trefw aytapates giati eimai apo tous anthropous pou pistebei oti i sotiria tis patridos erxete mono me apeleytherotikous agones.To mega elenxete apo to albaniko kentro pes oti egw symfonw mazi sas. Giati pistebete oti to kead den elenxete anarotithikate pote giati den eirthe se syngkrousi me to albaniko kathestos olla ayta ta xronia.Epikaliste ton patriotismo les kai apeleytherosate thn patrida kai ayto me enoxlei afantasta.ARGIRIS X

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου 1.15 δεν μπορεις να φανταστεις με ποσα διαφωνω εγω με το ΚΕΑΔ και με το Ντουλε,δεν μπορεις να φανταστεις ποσο εναντιος ειμαι σε πολιτικους αγωνες,δεν μπορεις να φανταστεις πως περιμενω τη στιγμη που θα μας καλεσει η πατριδα να παρουμε τα οπλα και να θυσιαστουμε γι'αυτη (σε πολλους δεν θα αρεσει αυτο αλλα ειτε το θελουν ειτε οχι δεν υπαρχει αλλη λυση) αλλα οταν εχω να διαλλεξω αναμεσα σε εναν γκαβο και εναν μονοφθαλμο (δεν μπορεις να φανταστεις αυτο ποσο με στεναχωρει) προτιμω τον μονοφθαλμο.Να εισαι σιγουρος πως αν το μεγκα ηταν κατι διαφορετικο,κατι καλυτερο για τον τοπο και δεν το θεωρουσα "παιχνιδακι" καποιων με σκοπο την διαλυση της μειονοτητας εγω θα ημουν ο πρωτος που θα στεκομουν διπλα τους αλλα λυπαμαι...
Δεν θεωρω το κεαδ οπως ειναι αυτη τη στιγμη λυση αλλα την πιο ορθη επιλογη αν δεν θελουμε να διαλυθουμε,να γινουμε χιλια κομματια που το κακο ειναι πως πιστευω πως δεν θα μπορεσουμε να συναρμολογησουμε ποτε..

Ανώνυμος είπε...

1-37...
mas katasygkinises ...ti na po alo..
Ta opla katarxin den einai poia siderenia kai me sferes opos ta skeftese esy.
O antipalos polemaei me allo tropo kai oxi me ta ntoufekia.psakse kai tha to vreis.
PBDNJ kai DULE, pou les esy patrioti exoun 20 xronia pou katastrefoun ti meionotita, esy synexise na diafoneis ,alla kai na tous ypostirizeis, mexri na mas vroun ton pato.
Oso gia to MEGA, ase tous anthropous na mas deiksoun ti mporoun na kanoun kai meta tous epitithese..
A,kai min to paizeis kserolas,dioti den ksereis pos tha erthoun ta pragmata.
metaksy tyflou kai monofthalmou esy meine me to monofthalmo,mexri na spaseis ti mouri sou ,ego file mou tha dialekso enan me dyo matia...
O ASYMBIBASTOS

Ανώνυμος είπε...

βρε βρε βρε.... εμφανίστηκε και ο ασυμβίβαστος, και ως συνήθως για να ρωτήσει και όχι για να απαντήσει. Δεν πειράζει όμως, κάποια στιγμή θα τις πάρω και τις απαντήσεις μου, στα ίδια μέρη γυρνάμε άλλωστε.
Λοιπόν αγαπητέ ασυμβίβαστε-η. Όταν μιλάμε για κωλοτούμπες, θα σε παρακαλούσα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός-η στο τι λες. Διότι όπως πολύ καλά γνωρίζεις εγώ και η οικογένεια μου από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της, στηρίζουμε παραδοσιακά Ομόνοια και εγώ με την ευχή του πατέρα μου θα συνεχίζω να στηρίζω και θα είμαι η τελευταία που θα κλείσω την πόρτα. Από αυτή μου την αγάπη ούτε φούρνους έφτιαξα, ούτε υπουργός έγινα, ούτε βίζες πούλησα ούτε μια καραμέλα πήρα ποτέ από κανέναν. Αντιθέτως παρατούσα μια ζωή τη δουλειά μου για να τρέχω και να ξημεροβραδιάζομαι να πάρουν κάποιοι θέσεις, να γίνονται περιφερειάρχες, υπουργοί, βουλευτές. Το μόνο που μπορείς να μου χρεώσεις είναι ότι δεν πιστευω πως αυτό ηταν παιδική αρρώστια, γιατι γίνομαι 30 και μάλλον θα συνεχίσω να το κάνω. Και για να πάμε ξανά στις κωλοτούμπες, εγώ δεν έφυγα, άλλοι φύγανε και μάλιστα όχι με το κεφάλι ψηλά, αλλά με το χέρι στην τσέπη. Άρα αλλού αυτά.
Θα μπορούσα ευχαρίστως να καθήσω με οποιονδήποτε από αυτούς που φύγανε και να συζητήσω για το πως μπορούμε να φτιάξουμε τα πράγματα, εάν είχαν φύγει και δεν είχαν πουληθεί. Και μην παρεξηγήσε με το "πουληθεί", μερικοί από αυτούς το παραδέχονται κιόλας, έστω και χάριν αστεϊσμού. Όλοι λοιπόν αυτοί για μένα θα είναι μια ζωή ρουφιάνοι και αποδεδειγμένα. Οι μόνοι που δεν μου φταίνε σε τίποτα είναι ο κόσμος, εκείνοι που είναι αγανακτισμένοι με την μέχρι τώρα πολιτική κατάσταση και ψάχνουν εναλλακτικές. Μόνον αυτοί με απασχολούν και γι αυτό φωνάζω να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν τι είναι η τερατογένεση του Mega. Tουλάχιστον να γνωρίζουν και εάν συνεχίζουν να το στηρίζουν, με την ευχή μου. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε. Αλλά να γνωρίζουν πως δεν είναι κόμμα Ελλήνων, πως δημιουργήθηκε με την προτροπή του Μπερίσα, πως στις εκλογές αυτές συνεργάζονται με το Μπερίσα, πως πολλοί απ τα στελέχη λογοδοτούν στις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας και ήταν απ τους λόγους που διώχθησαν απ την Ομόνοια, και άλλα και άλλα και άλλα. Και ξέρεις γιατι χαίρομαι πολύ? Για αυτή την κωλοτούμπα που λες, για τη Δευτέρα.(ενήμερη σε βρίσκω πάντως, μπράβο, έχεις πληροφοριοδότες στην πρωτεύουσα? ) Πίστεψε με πάντως δεν θα με στεναχωρήσει καθόλου. Αλλά μην νομίζεις ότι θα είναι πιο εύκολα για σας, μάλλον θα τα βρείτε χειρότερα μπαστούνια, όλο το σόι. Γιατι ο πόλεμος θα γίνεται με άλλους όρους.
Τώρα σε ότι αφορά τον Τσουμάνη και τη Ν.Δ. Να σε ενημερώσω, μιας και στα μεταφέρανε λάθος πως δεν είμαι στέλεχος της ΝΔ, από επιλογή μου γιατί αποφάσισα να ασχοληθώ με την Ομόνοια. Φυσικά και συνεχίζω να στηρίζω το Σαμαρά αλλά δεν παίρνω εντολές από κανέναν και ούτε λογοδοτώ σε κανέναν. Ρώτα τους κουμπάρους σου να μάθεις. Ρώτα επίσης τους κουμπάρους σου για το ποιος έστειλε τον καημένο τον Τσουμάνη και γιατί αφού ήταν εντολή του κόμματος δεν παρουσιάστηκαν οι ίδιοι και έστειλαν το δόλιο? Ρώτα και μετά έλα να μας απαντησεις εσύ.
Με εκτίμηση έφη

Ανώνυμος είπε...

2.21 η ασυμβιβαστος επειδη εχω ψαξει και το εχω βρει πως ο αντιπαλος δεν πολεμαει με τα οπλα αλλα με πουστικους τροπους γι'αυτο επιτιθομαι στο μεγκα γιατι ειναι ενας απο αυτους τους τροπους.Οσο για το κεαδ και το Ντουλε αν δεν μας κανουν ας το αλλαξουμε ολοι μαζι ομως αν και δεν πιστευω πως ειναι ο Ντουλες το προβλημα αλλα ολοι εμεις που δεν του καθοριζουμε σταση αλλα προσπαθουμε να του καθορισουμε πολιτικη.Ε οχι να του καθορισουμε πολιτικη γιατι ειναι ο μονος πολιτικος που εχει αυτος ο τοπος.Μπορει να εχει χιλια κακα και αραχνα αλλα ειναι πολιτικος και μερικες φορες αυτο ειναι απο τα μεγαλυτερα κακα του γιατι πχ αν δεν ηταν πολιτικος και λειτουργουσε με το συναισθημα και με τη λαικη εντολη το 2009 θα κατεβαινε ανεξαρτητος στις εκλογες,δεν θα εβγαζε κανεναν βουλευτη αλλα δεν θα ειχε κανεις να του πει τιποτα και θα ξευτιλιζε πολλους που βρηκαν πατημα.

Ανώνυμος είπε...

Asumbibaste ta opla apo tote pou anakalipsame to sidiro einai siderenia kai oi politikes pou efarmozonte apo tote basizonte stin dynami ayton ton oplon kai auto den einai poly dyskolo na to katalabeis arkei na anoikseis ta matia sou kai na deis ti ginete gyro sou. Efh blepeis tin parataksi omonoiakead entelos synesthimatika kai ayto einai megalo atopima o patriotismos sas mesa apo to kead einai akindinos apla giati einai elenxomenos min prospathite tsampa na alaksete tin omonoia apo mesa giati auto den tha to kataferete pote pisteyw kati na katalabate apo tis teleytees esokomatikes ekloges kai to proedrio pou bgike apo aytes.Min katigorite ton mperisa gia tin dymiourgia tou mega giati to mega to dymiourgise i klika tou Ntoule me tis taktikekes pou akolouthise tosa xronia oso poio noris to katalabete toso to kalitero gia tin patrida mas. 6:04 xairomai pou exeis katalabei oti einai ikanos na poulisei ti mana tou gia mia thesi sto albaniko koinoboulio.ARGIRIS X

Ανώνυμος είπε...

Argyri X,se vriskw apolyta enimero kai symfwnw pano kato se olla osa les..
kyriws pisteyw pws i Omonoia, (karfi den mou kaigete gia to KEAD),den mporei na ftiaxtei ek twn esw,oi anthrwpoi pou tin elegxoun , einai mia isxyri klika pou den mporei sxedon kaneis na tin kanei pera.(Afou apetyxe kai o yfipourgos ekswterikwn k. Kassimis)Ayti i katastasi exei diamorfothei sti megali dystyxia tis B.H. 15 xronia twra einai ta idia 6-7 proswpa me garnitoura kapoious symferontologous,logis-logiwn koprites,alla kai ena tmima apo kala paidia kai patriwtes pou trexoun anidiotelws,(opws i fili mou i Efi p.x.),opou i klika ekmetalevete ta patriwtika synesthimata tou aplou kosmou kai kanei ti doulia tis.
H Efi twra (pou mallon me exei mperdepsei me kapoion i kapoia alli),trexei akoma gia tin klika nomizontas oti epitelei "ethniko ergo",tha synexisei na to kanei mexri na katalavei pws ekei ti thewroun nerokouvaliti tis klikas,alla kai epikindyni, kai ti theloun aplws gia komparso,dld gia deytero-triti katigoria stelexwn,(tin poio prosfati diapistwsi tin peire stis teleytaies "ekloges" tis Dixonoias).
Symfwnw episeis en meri pws tropon tina,osoi diafwnisan kai efygan apo tin klika dimiourgisan to MEGA,zitwntas etsi ena tropo dimokratikis ekfrasis,pragma pou leipei stin klika,diafwnw de kathetws me to Efaki,(epidi gnwrizw kalytera tous anthrwpous),pws fygane oi kakoi kai oi roufianoi apo tin Omonoia.
Egw Efaki tous metraw kai mou prokyptei pws oi poloi apo tous roufianous einai ekei akoma,kai aporw ti kathese kai kaneis akoma m'aytous!
An to kaneis gia na eise esy teleftaia pou tha kleiseis ta fwta ,ok, no problem.
Twra, toy 6-04 ti na toupw vre Argyri ?
Mou thimizei epoxi Enver Hoxha ,pou legane ti tha ginoume an pathei kati o timonieris kai den yparxei allos !!
Ti mas les re file ? meta to Dule to xaos e ??xa xa xa xa!!plaka exeis..

Ανώνυμος είπε...

EFAKI MAS...
PRWTON : ME KAPOION-A ALLON ME MPERDEVEIS...
DEYTERON : KSERW KI ESENA KAI THN OIKOGENEIA SOY KAI DEN DIAFWNW SE OTI LES PERI AYTOU.
TRITON : OTI XRHMA KYKLOFOREI STIS TSEPES MOU(LIGA PRAGMATA) EINAI TIMIA KAI ME IDRWTA.POTE KANEIS DEN MOU XARISE TIPOTA.
TWRA EFAKI THA SOU PW PWS ANIDIOTELWS ALLA KAI BLAKWDWS EKSYPYRETEIS THN KLIKA KAI OXI TA IDANIKA SOY(POY EINAI IDIA ME TA DIKA MOY,KSERW TI SOY LEW) !!
EISE EKSYPNO PAIDI KAI EPREPE NA TO EIXES KATALAVEI PWS H KLIKA OPOY EXEIS MPLEKSEI DEN EXEI OYTE IERO OYTE OSIO,SHMAIA THS EXEI TO XRHMA,KAI PAIDAKIA SAN KI ESENA KAI KAPOIOYS ALLOYS EKEI MESA,SAS THELOYN MONO GIA TREKSIMO KAI GIA NA LOYSTRAROYN LIGO THN FTHARMENH TOYS MOYRH...
META,MOLIS SHKOSETE LIGO TH FWNOYLA SAS KSEREIS TI SAS PERIMENEI.."DEMASKIMI",PERNETE TON TITLO "PRODOTES", KAI PATE PERIPATO.
SE PLHROFORW PWS STON TOPO SOY P.X.,TH DROPOLH,GYRW STO 65-70%(ME TA APOTELESMATA EKLOGWN 2009),EINAI KIOLAS "PRODOTES",DIOTI SYMFWNA ME THN KLIKA,DEN PSHFISAN TO KEAD. KAI ESEIS OI YPERPATRIWTES EXETE MEINEI POLY LIGOI..
EFAKI MAS...STH DHMOKRATIA DEN GINETE OI MEIOPSHFIA NA EXEI DIKIO,MHPWS NA KOITAKSEIS LIGO THN POREIA POY EXETE DIAGRAPSEI KAI NA METRHSEIS OLOYS OSOYS SAS EKANAN PERA???
THA BREIS OTI POIO AKSIOLOGO EXEI AYTOS O TOPOS,POY APLA KOYRASTHKE KAI ADIAFOREI...
KALHNYXTA EFH !!
O ASYMBIBASTOS.

ο Ελ. Ασυμβίβαστος είπε...

Γιατί ρε Ασυμβίβαστε είπατε καληνύχτα στο Εφάκη. Εγώ χάρηκα πολύ που και η Εφούλα μας γνωρίζει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, με την έννοια της κλίκας και όχι της ιδέας, έχει τελειώσει. Λυπήθηκε που το κορίτσι με τόσες ικανότητες αποφάσισε να κλείσει την πόρτα και να γράψει ΤΕΛΟΣ. όσο να πιστεύει στη λαϊκή σοφία που ο πρώτος και τελευταίος έχουν σημασία στο χορό, στην προκειμάνη περίπτωση δεν της πάει. Η Έφυ, ο Λέκας, ο Σπύρος, η Ηλέκτρα και τα άλλα καλά και νέα παιδιά αυτού του τόπου, το πήραν το μάθημα για το ποιος είναι ο Ντούλες όταν πήγαν στο Γ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ψηφίσουν για τους υποψήφιους επάρχους του ΚΕΑΔ. Για το γινάτι του Ντούλε ψήγισαν στο Αλύκο τον Καϊσι που πραγματικά ξεπούλησε τον τόπο μας (Σου λέει κάτι το Μπερντενέσι, είναι η μόνο έξοδο που έχουν οι αμιγώς ελληνικές περιοχές στη θάλασσα) και στην Πάνω Δρόπολη το Παπαηλία αντι το Ντούτση. Και τι έγινε; Τις αποφάσεις τις πήρε ο Ντούλες. Επισημοποίησε έναν πιο αλήτη από τον άλλον.
Το πρόβλημα Εφούλα μου ξέρεις πιο είναι, ότι ακόμα κάποιοι τίμιοι και πατριώτες Έλληνες, έστω και νέοι, δεν βγάζουν διδάγματα από προγενέστερους αγωνιστές του ελληνισμού, που πίστεψαν στην ίδια ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πήγαν εκεί, αγωνίστηκαν, απογοητεύτηκαν και έφυγαν. Τώρα είναι μια νέα φουρνιά νέων που δεν βγάζει συμπεράσματα από τους προηγούμενους και να προσπαθήσει να κάνει κάτι άλλο, να ενισχύσει το ΜΕΓΑ. Αλλά δοκιμάζει τον ίδιο δρόμο. Εύχομαι να είναι σύντομος ο χρόνος γιατί τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Θα φύγουν και αυτοί οι νέοι απογοητευμένοι, με την κατηγορία του προδότη και θα προστεθούν στους "αποστάτες" της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν πείθονται παρά το γεγονός ότι αυτοί που έφυγαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δέκα φορές περισσότεροι απ΄αυτούς που έμειναν εκεί. Εκεί έμειναν οι πιο επικίνδυνοι χαφιέδες και ρουφιάνοι, οι ακόμα επί Χότζα. (Για πες ρε Εφούλα μου , τι σχέση έχει ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το ψευδώνυμο (ελληνιστι) Χειλοσκασμένος και ο Γενικός Γραμματέας με τον Ιρακλί Κοτσιολάρι.
Εγώ συνιστώ στην Εφούλα και την ομάδα που εκπροσωπεί να μη ξοδέψει άλλο χρόνο. Είναι πιο έξυπνη, πολύ πατριώτισσα και πιο ικανή από τον Ντούλε, άρα ποτέ δε θα την επιτρέψει να κάνει κάτι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
Ο Ντούλες μπορεί να είναι πολιτικός (δεν είναι, απλώς ξέρει και εξυπηρετεί κάποια κέντρα)αλλά η πολιτική του καμιά σχέση δεν έχει με τα εθνικά μας δίκαια.
Εφούλα μου πως γίνεται να λες εσύ ότι ο Ντούλες είναι ο μόνος πολιτικός σ΄αυτόν τον χώρο. Γιατί ρε κορίτσι μου καλό για πολιτικούς που καταστρέφουν το έθνος μας έχουμε ανάγκη; Αν διαφωνείς πες μου. Στα 16 χρόνια διακυβέρνησης του Ντούλε στη Βόρειο Ήπειρο τι έκανε; Βρες μου κάτι θετικό και πες μου και θα χαρώ.
Με το ΜΕΓΑ τι έχεις; Αύριο που θα φύγεις από το Ντούλε που θα πας; Θα κάνεις τρίτο κόμμα για να σε πουν και σένα ότι είσαι διασπάστρια;
Αν μιλούμε για δημοκρατία δεν είναι τίποτε κακό να υπάρχει ένα δεύτερο κόμμα στη μειονότητα. Θα υπάρξει αντίλογος και αντιπολίτευση. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι δεν αφήνουμε να αποκατασταθεί ο διάλογος. Λόγου χάρη στις εκλογές αυτές καταφέραμε να αφήσουμε έξω από την μειονότητα τα δυο μεγάλα αλβανικά κόμματα. Δεν καταφέραμε όμως να συνομιλήσουμε να βγάλουμε τους καλύτερους και να μπορέσουμε με συνεργασία να πετύχουμε καλύτερα ελληνικά εκλογικά αποτελέσματα. Τώρα ποιος φταίει σ΄αυτός. Το ΜΕΓΑ φωνάζει για ενότητα και διάλογο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ μιλάει για εχτρούς και διασπαστές, που θέλουν αφανισμό (!!) Είναι αυτή δημοκρατική, ή εθνική στάση Εφούλα μου; Εγώ λέω όχι(!!). Γιατί έχει όμως τόσο πολύ φόβο ο Ντούλες και βάζει εσάς και φωνάζετε; Γιατί εκείνον δεν τον πιστεύει πια κανείς.

Ο ελ. ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

VLEPEIS TI EKANES TWRA BRE EFAKI ???
Piges kai me mperdepses me allon, kai sou tin eipe tora ki allos asymbibastos...
Oxi tipota allo,alla zilepsa ki ego, dioti ta leei kalytera apo mena !!!
Ax vre katakaimeno paidi !!Sikw fyge twra koritsi mou prin erthoun ki alles apogoiteyseis !!
Ela, oi orthws skeptomenoi anthropoi tha sou poune bravo !!Fyge Efaki,i klika tha vrei allous nerokouvalites, mi tous lypase !!
O ASYMBIBASTOS NR 1

Ανώνυμος είπε...

efi as tous karagiozides na lene oti thelloun.
stiv......

Ανώνυμος είπε...

Ασυμβίβαστε 1,2,3,4 και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Βαριέμαι να συνεχίσω την κουβέντα γιατί ούτως ή άλλως ο λύκος το μαλλί αλλάζει. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας αλλά όπως λέει και το λαϊκό άσμα "ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ".. Για μένα υπάρχει η ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά το σπίτι μου. Και δεν με χαλάει καθόλου να είμαι νεροκουβαλητής. Καλύτερα συνειδητοποιημένος νεροκουβαλητής παρά υπερφίαλο στέλεχος. Άλλωστε το χω ξαναπεί, η ιστορία θα γράψει. Και εγώ την αγαπάω πολύ την ιστορία και τη σέβομαι.. και καλά θα κάνετε να τη σεβαστείτε και εσείς αν θέλετε να σας σεβαστεί και εκείνη αύριο μεθαύριο. Και κάτι άλλο, το πόσο λεβέντες και το πόσο πατριώτες είμαστε δεν μπορούμε να το κρίνουμε εμείς για τους εαυτούς μας, άλλοι το κρίνουν. Ας κρυφακούσουμε λοιπόν λιγάκι πίσω απ τις πόρτες και αν μας ικανοποιούν αυτά που ακούμε, τότε ας πορευτούμε στο δρόμο μας.
Με εκτίμηση Έφη

Ανώνυμος είπε...

Pa pa pa pa !!!
Pires dld to poio sovaro yfos pou mporeses, kai aniggiles pws tha meineis nerokouvalitis tis klikas !!!xaxaxa!! eisai aksia tis moiras sou tote !!!
H klika den tha sto ksexasei pote !!!
Poios sou eipe vre Efoula na fygeis apo tin Omonoia ?? Eks allou oute ki egw exw fygei apo kei oute lepto !!!Dioti gia mas omonoia einai idea,i idea tis Enwsis,tis Patridas,tis Thysias,pragmata pou ta exete antikatastisei me to Misos to Dixasmo,kai to eykolo Xrima ekei mesa!
Peri tis klikas o logos Efaki !!!
H mipws sou exei gialysei ki esena kai theleis na gineis melos ???
Prosexe Efaki,dioti i istoria den xarizetai...

Ο ελ. Ασυμβίβαστος είπε...

Βλέπεις Εφούλα μου ότι έχεις αξίες και πολλές μάλιστα. Θυμήσου τι λέει η λαϊκή παροιμία. Το δέντρο με τα φρούτα πετροβολούν. Και εσύ φαίνεσαι καλά φορτωμένη. Είδες κατάφερες να φέρεις τη συζήτηση από το ΜΕΓΑ στην ΕΦΥ. Μπράβο !!!
Αυτό που διάλεξες να πεις το "Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω..." (στην ΟΜΟΝΟΙΑ δλδ) είναι καλό. Το χαλάς όμως με το δεύτερο που λες ότι μετά την ΟΜΌΝΟΙΑ θα πας σπίτι σου. Το χαλάς διότι και άλλη μια φοράς επιβεβαιώνεις ότι η κλίκα στην ΟΜΌΝΟΙΑ έχει τελειώσει, έχει φαλήρει. Δεν είναι κρίμα. Και να ξέρεις Εφούλα, κάποιοι αγωνίστηκαν να ταυτίσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον ελληνισμό, να δώσουν στον ελληνισμό ένα πολιτικό εργαλείο για να ενωθούν και να αγωνιστούν. Η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (η κλίκα) κατάφερε να καταστρέψει κι αυτή την ιστορική προσπάθεια, να αποσπάσει τον ελληνισμό από την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κατάφερε να τον διασπάσει, να τον εχτρέψει, να τον διαλύσει.
Είσαι τόσο νέα και ωραία ρε Εφούλα μου και δεν σου επιτρέπετε να συμβιβαστείς με τα όπλα της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δλδ να εκτοξεύεις προς τα έξω αρνητική ενέργεια για την καταστροφή όλων εκείνων που δεν σου κάθονται πλάι σου να κουβαλήσουν νερό για το Νντούλε. Αχ Εφούλα μου τόσο νωρίς και ένιωσες περικυκλωμένοι από Έλληνες οχτρούς. Και τι κρίμα, ο Ντούλες δε σε βοηθάει διόλου να σωθείς απ΄ αυτούς. Πήρες όμως κάτι απ΄αυτόν. Έμαθες με την πρώτη να τους βάζεις στο στόχαστρο. Δικό σου είναι ή του Ντούλε. Θα χαρώ να είναι του Ντούλε γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως σε προίκισαν κιόλας με τέτοιες ικανότητες.
Εγώ Εφούλα μου μετά χαράς θα το έκανα για χατήρι σου, να κουβαλούσα νερό για το Ντούλε. Αν πίστευα όμως ότι το φυτό του Ντούλε θα είχε έστω και μια δυνατότητα να έβγαζε μπουμπούκια υπέρ του έθνους. Θα το έκανα για χατήρι σου για να πειθόσουν όσο πιο γρήγορα για το τέλος αυτής της ιστορίας, που δεν ήταν κωμωδία, ή παραμύθι για να είχε ένα ευτυχισμένος τέλος, αλλά ένα δράμα που άφησαν αγιάτρευτα τραύματα. Και εσύ κοριτσάκι μου επιβεβαιώνεις ότι είσαι ένα τραυματισμένο πλάσμα, το οποίο ενώ δεν κατάλαβε ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θύμα. Κάθισε δίπλα στον θύτη για να μοιρολογήσει το θύμα. Πάει σπίτι του και εκεί είπε. "Τώρα θα γράψει η ιστορία." Εφούλα μου θέλω να πιστεύω ότι η πραγματική ιστορία δε θα έχει μέρος για σένα, Μη θρέφεις αυταπάτες ότι αποτελείς το φαινόμενο που το ψάχνει η ιστορία. Αν είσαι με την αρχή ότι την ιστορία την γράφουν οι ισχυροί και πιστεύεις ότι ο Ντούλες θα τη γράψει και επειδή δε σου έδωσε μια καρέκλα στο παρόν, θα σου δώσει μια θέση στην ιστορία του, πάλι ξεγελιέσαι. Καημένο κοριτσάκι μου, ζεις ένα δράμα με πολλά δειλήματα και θέλω να σε βοηθήσω. Όχι τόσο προσωπικά όσο την ομάδα των νέων που επιδιώκεις να εκπροσωπήσεις.
Για τους νέους ένα είναι το χαρακτηριστικό. Δεν συμβιβάζονται με την καταστροφή. Με οποιοδήποτε κόστος γκρεμίζουν κατεστημένα και πάνε μπροστά. Εσείς... τι αποφασίσατε να στήσετε πλάτη στο κατεστημένο. Μάθετε. Όσοι δύναμη έχετε για να το ανατρέψετε, τόσο αδύναμοι είστε για να το στηρίξετε.

Ο ελ. Ασυμβίβαστος

Ανώνυμος είπε...

ai sixtir re xesth apo edw andras sou leei meta.
kota kokokokkookokkookokokko eisai
efi eimaste dipla sou
stiv.....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΚΕ ΣΑΣ.Ε ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

3-06..
Den prospathw na peisw kanenan,den me noiazei kanena komma opws ta moutra sou kai tou 2-28..
Eseis eiste ergaleia tou Dule kai tis klikas tou, kai sas aksizei apo oti diavazw ta "sxolia sas",
H Efi den exei kamia sxesi me sas kai tis lew apla na koitaksei ti doulia tis kai na afisei tin klika sti diki tis doulia..
karagiozides, pou milate eseis gia kotes..
O ASYMBIBASTOS

Ανώνυμος είπε...

Ο 3.06 ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΣΙΜΒΙΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ Η ΚΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΤΟΥΛΕ ΜΙΛΗΣΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΚΑ,ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ,ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΟΔΙΑ.Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

EFI.. SE THELOYME STO KOMMA .

Δημοσίευση σχολίου