Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Όλοι οι υποψήφιοι του EEMM-MEGA για τις Ελληνικές επαρχίες

Αμέσως μετά την δεξίωση της επετείου για τη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση του νέου κόμματος, σε μία πανηγυρική τελετή στο Καραχάτζι Δελβίνου, ανακοινώθηκαν και επίσημα οι υποψήφιοι με το χρίσμα του MEGA για τις τοπικές εκλογές στις 8 του Μάη. Εκκρεμές παραμένει ακόμα η επαρχία Αλύκου όπου μετά την «λειψανδρία» υποψηφίων  για το MEGA, μετά την ανάδειξη του Χρ. Καίση από την Ομόνοια το χρίσμα του MEGA έγινε περιζήτητο με αποτέλεσμα να μην βρεθεί ακόμα συμβιβαστική λύση. Η κατάσταση είναι ακόμα ποιο ρευστή αφού μετά την αντίδραση στελεχών της Ομόνοιας για την υποψηφιότητα Καίση οι Έλληνες «σοσιαλιστές» των δύο νομών Δελβίνου και Αγ. Σαράντα αρνούνται να στηρίξουν τους υποψηφίους του ΚΕΑΔ ζητώντας μάλιστα να έχουν δικούς τους υποψηφίους στις επαρχίες Αλύκου και Φοινίκης.  

Δημήτρης Λαζάρης. Υποψ. Δήμου Χειμάρρας


















 
Γιώργος Στέργιος. Υποψ. Επαρχίας Μεσοποτάμου
















Ζησο Λούτσης. Υποψ. Επαρχίας Φοινίκη


















Πέτρος Μπερέτης. Υποψ. Επαρχίας Δίβρης
















Ηλίας Καλυβιώτης. Υποψ. Επαρχίας Λιβαδειάς




















Κώτσιο Κώστας. Υποψ. Επαρχίας Α. Δερόπολης

















Λευτέρης Μπαρούτας. Υποψ. Επαρχίας Κ. Δερόπολης
















Τάκης Μεντής. Υποψ. Επαρχίας Πωγωνίου

13 comments:

Χίμαιρα είπε...

Το χαρτί του το έκαψε στη Χιμάρα το MEGA..το ειχε που το ειχε καμένο αλλα με αυτόν τον υποψήφιο,το έκανε στάχτη.Λάθος κίνηση..για το κόμμα των ελλήνων όπως αποκαλείται.

Ανώνυμος είπε...

ενώ όλοι οι άλλοι είναι ένας και ένας.. μπουμπουκια.. χαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

για την επαρχια του Αλυκου γιατι δε μας λετε κατι?ή μηπωσ ντρεπεστε να μας πειτε οτι κατεβαινει ο Ηλιας Θανασης....που πανε τα πατριωτικά του αισθήματα οεοοοοοο???

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε φιλε,πατριωτη...εαν καποιος παει με το ΜΕGA δεν ειναι πατριωτης και ειναι καποιος που μενει στο κεαδ.Καπια στιγμη,στο κεαδ θα μηνει ο Ντουλες και οι νεροκουβαλητες του.Για την ωρα,φατε στη μαπα σας την υποψ Ντουτση,στην Π.Δροπολη και καντε μοκο,γιατι αν τσαντηστει ο θειος Ντουλε θα σας διωξει και εσας.Δεν το εχει και πολυ προβλημα,εχει τα φιλαρακια του τους αλβανους που θα του βρουνε ψυφοφοπους στο Ντουσκο,Ερσεκα και ξερω εγω που αλου.

Ανώνυμος είπε...

Το MEGA άρχισε ανάποδα: Βρήκε δουλειά στον Παναγιώτη. Σε λίγο θα 'ναι ο Παναγιώτης που θα βγάλει δουλειά στο MEGA. Δεν ήξεραν, θα μου πει κανείς. Δεν ρώταγαν;

Ανώνυμος είπε...

KALA BRE PAIDIA...ENA DEN MPORO NA KATALABO..
GIA TON HLIA THANASH (POU DEN ETYXE NA TON GNORIZO) DIABASA APEIRA KALA SXOLIA,KAI PISTEYO POS ME OPOIO KOMMA KI AN EINAI,DEN PABEI NA EINAI AKSIOLOGOS ANTHROPOS.
TI STO KALO SYMBAINEI TORA PALI POU FAGOTHIKATE NA TON KATHGOREITE ??
EGO LEO POS EAN KATEVEI ME TO MEGA PALI O IDIOS THA EINAI,APLA THA EINAI KAI APALAGMENOS APO THN KLIKA TOU PBDNJ.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα αυτό είναι το κόμμα των Ελλήνων,κιμά τα έκανε,κοίταξε φάτσες μοιάζουν σαν να έκαναν καταναγκαστικά έργα στην κοοπερατίβα

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αυτό φίλε 12.07, είναι πολύ σοβαρό πολιτικό επιχείρημα!

Ανώνυμος είπε...

ayto to ksantho epano anikei sth Dimou h sthn Mpezianh,aporia;

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι του MEGA, αυτή την ακατονόμαστη πρόεδρο της κρατικής επιτροπής Μειονοτήτων που σας κόλλησε σαν το σκατό στο παπούτσι, τι την έχετε; Κάθε μέρα σας δυσφημίζει. Κάντε τη πέρα!

Ανώνυμος είπε...

Ακομα και καποιοι που δεν θελαμε να προεξοφλησουμε το μελλον και τις προθεσεις του mega οι κινησεις τους και οι υποψηφιοι του δειχνουν τελικα πως ο Ντουλες ειχε δικιο πως ειναι τσιρακια του Μπερισα και δεξιοι στα λογια.Οι περισσοτεροι ειναι και αυτοι πρωην σκυλια του χοτζα και οι υποψηφιοι ειναι ενας ενας διαλεχτοι του Μπερισα.
Ρε παιδια τωρα αυτοι μας πειθουν οτι θελουν να φερουν την αλλαγη?Ποιοι?Ο χοτζικος Στεργιος?Τα παιδια του Μπερισα Μεντης και Λαζαρης η ο ξεδερφος του Ξερρα που δεν γνωριζω καν αν ξερει να διαβασει και να γραψει?
Δεν παμε πουθενα,δεν εχουμε μελλον,εγω αυτο βλεπω αν η αλλαγη και το καλυτερο ειναι αυτοι.Ρε ολοι εσεις που θελετε να μας εκπροσωπειτε εκει πανω στον τοπο μας ειστε ολοι αχρηστοι,ρουφιανοι και φιλοχρηματοι.Το πολυ δυο τρεις απο ολους οσους πολιτευοντε και με τα δυο ελληνικα κομματα αξιζουν,εχουν αγνες πατριωτικες προθεσεις και αξιζουν τη στηριξη μας.Ολοι οι υπολοιποι ειστε της συνομοταξιας Ντουλε Ξερρα Ταβου Μπαρκα ισως και χειροτεροι.

Ανώνυμος είπε...

Χοτζικός ο Στέργιος ;;; Από πού το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα φίλε μου; Μάλλον κάτι δεν γίνεται σωστά. Ή δεν στα λένε καλά ή δεν τα ακούς καλά! Βγήκε ένα κόμμα άκρως ΕΛΛΗΝΙΚΟ και έχετε πέσει ΟΛΟΙ να το φάτε μην χάσετε το χέρι που σας ταΐζει χαϊβάνια. Ο Στέργιος είναι ο ΜΟΝΟΣ άξιος που μπορεί να κάνει κάτι για τον τόπο μας και εσείς κάνετε προπαγάνδα. Τελικά όσα χρόνια και αν περάσουν είμαστε άξιοι της μοίρας μας ! Απλά λυπάμαι…

Ανώνυμος είπε...

μπουμπουκια!!!!

Δημοσίευση σχολίου