Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Άλλος ένας Έλληνας βουλευτής στο Αλβανικό Κοινοβούλιο


Ο Κώστας Μπάρκας ορκίστηκε σήμερα
Οι  Ndriçim Babasi, Aurel Bylykbashi, Arjon Muçaj, Ndrec Deda και ο Κώστας Μπάρκας θα είναι οι πέντε νέοι βουλευτές του Αλβανικού Κοινοβουλίου που θα αντικαταστήσουν τους πέντε που αφήνουν τα έδρανα της βουλής για να διεκδικήσουν το θρόνο μεγάλων δήμων. Από πλευράς κυβερνόντος κόμματος ο Basha θα διεκδικήσει το δήμο Τιράνων απέναντι στον αρχηγό της αντιπολίτευσης και νυν δήμαρχο Edi Rama, o Xhaferi θα διεκδικήσει το Δήμο Δυρραχίου και ο Kollozi το Δήμο Αυλώνας για να αφήσει τη θέση του στον πρώτο αναπληρωματικό βουλευτή της Περιφέρεια Αυλώνας Κώστα Μπάρκα.

Οι δύο βουλευτές που θα αφήσουν τη βουλευτική έδρα από πλευράς Σοσιαλιστικού είναι οι  Gjok Jaku και Fatos Tushe

15 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ndriçim Babasi, Aurel Bylykbashi, Arjon Muçaj, Ndrec Deda και ο Κώστας Μπάρκας
aporw giati to grafeis ellinika afu oi alloi filoi tou einai pd=albania

Ανώνυμος είπε...

anwnime...epidei ta megala ethnika themata ta afisame na ta diaxiristoune i diki sou i megali patriwtes tou ethnos ase to mbarka na gia ta apla thematakia tou aplou voreiohpeirwti...

Ανώνυμος είπε...

Kala re remalia,anti na xareitai pou akoma enas b.ipirotis egine vouleftis amesws sto kraksimo??
Ma ti mizeria einai afti poia???
Mi masas vre Mparka,astous na lene !!

ΚΑΡΑΒΑΣ είπε...

Kαλά τα λέτε πατριώτες ανώνυμοι, εμψυχώστε τον Μπάρκα να αναδειχτεί άξιος του αξιώματός του, αυτού δηλ. του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ενός ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (σε τι διαφέρει δηλ. από τον Τάβο???) Και μην βγεί κανένα εξυπνο - πούλι απο τους γνωστούς μπούφους που γραφουν κατά καιρούς εδώ μέσα, να μας πει για τις "συνεργασίες" και για το "παναλβανικό" ΚΕΑΔ σε σύγκριση με το "καθαρό - τάχα μου δήθεν ΜΕΓΚΑ (όποιος δεν είναι στραβός ας δεί λίγο ποιούς κατεβάζει ο Μπερείσα υποψήφιους στις ελληνικές περιοχές - τις αφήνει, είπε ο ίδιος, στους συμμάχους δηλ. το ΜΕΓΚΑ... σας ξεσκέπασε το αφεντικό σας ΜΑΓΚΕς...! Άντε και στις επώμενες εκλογές να κατέβεις στην πατρίδα σου να μαζέψεις τις ελληνικές ψήφους και να τις πας πεσκέσι στον Μπερίσα, όπως έκανες και το 2009 που εξαπατούσες τον κόσμο λέγοντάς του ότι εσύ και ο Ξέρας είσαστε η αληθινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Οσες πιο πολλές του πας, τόσο πιο κοντά θα είσαι για υπουργείο....
Ξεφτιλισμένα τομάρια, ξεπουλημένοι γενίτσαροι για την καρέκλα!
Μετανοήστε και γυρίστε πίσω βρε πρόβατα απολωλότα!!!

Ανώνυμος είπε...

dhen xeromaste 9.05,giati apo ton barka dhen perimenoume tipota.Aytos dhen evgale tin trixa apo to "qulli"tria xronia ypourgos tha tin vgali tora?Barkas,Kseras eine apllos stratiotes tou mega allbano Berisha.Berisas pros Barka kai Ksera:
-Minotiteti greek ne shqiperi gezon te gjitha te drejtat qe u takojne nga konventat te ndryshme,dhe gezon dicka me teper se populi shqipetar.
APANTISI BARKA<KSERA:
-Po doktor ke te drejte.
Ta simperasmata dika sas.

Ανώνυμος είπε...

epitelous o nomos mas tha exei ton diko tou voulefti.enan anthropo pou panta exei tis portes anixtes gia olous...den xreiazete tosoi mizeria aderfia.as exoume kai emeis ena paidi ekei pano den einai toso kako. ...alexhs pandos

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα.... ο Λέξη, μαζέψου...

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι και να γυρίσουμε πίσω 3:31, πίσω είναι ο Ράμα κι έχει κακό όνομα. Εσείς γυρίστε πίσω. Το συνηθίσατε τώρα, δε σας κάνει εντύπωση.

Ανώνυμος είπε...

SAPIO-KARAVA :
O BERISHA POU LES ESY KAI O RAMA EINAI TO IDIO PRAGMA: ALVANOI.DEN DIAFEROUN SE TIPOTA METAKSY TOUS.
APLA ETYXE O DIKOS SOU O DULE (DEN ETYXE,PETYXE MALON),ME TO AZHMIWTO BEBAIA,NA DIALEKSEI TO RAMA GIA AFENTIKO TOY,ALLA KAI GIA DIKO SOY AFENTIKO..
KAI MAS TO LEEI ETSI MAS TO GYRIZEI ALIWS,SOU LEEI THA TOXAPSOUN SIGA SIGA KI AYTO..
ESY TWRA AN EISAI ALITHEIA PATRIWTHS KAI SE PONAEI O TOPOS SOU, PHGAINE NA KSIGITHEIS ME TON "MEGA IGETH SOU".
AN EXEIS TIPOTA SYMFERONTA ME THN KLIKA,APLA PHGENE NA SOU POUNE POTE EXEIS TO TURNI GIA SOSIALISTHS KAI POTE GIA KEADITHS.(AYTO APO OTI AKOUSA APO TIS DIREKTIVES TOU BYRO THA TO EXETE SE 12-WRA, P.X. PRWI KEAD-VRADY KOUMOUNI...KAI PAEI LEGONTAS)
E RE KARAVO-TSAKISMENE KATAKAHMENE !!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Καραβα επώνυμε ζωόφιλε με τα πρόβατα σου,τα πουλιά σου και δεν συμμαζεύεσαι. Άλλα έτσι όπως τα γραφείς καλά έχει γούστο να είσαι κάνας Ζαφειρατης και να υπερασπίζεσαι με τόσο παθός την ομόνοια, γιατί τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Το γυρίστε πίσω που λες πρέπει να το κανείς κάντε μπρος πίσω και καμιά τούμπα ενδιάμεσα.Α ρε καημένε στρατηγέ Κανταφη ποιοι έμειναν και μάχονται για πάρτι σου. Στεναχωρήθηκες πολύ που τελικά οι ψήφοι δεν πήγαν χαμένοι ούτε στο τσιαμικο κόμμα όπως γράφατε. Βλέπεις τελειώνουν και τα τελευταία όπλα από την φέρετρα της μαύρης προπαγάνδας σας. Τώρα κάντε νέες εφευρέσεις.Δεν σε φοβάμαι εσένα, έχεις πολλές πένες. Πάρε εκείνη την παλιά την αριστερή έγραφε καλύτερά.Εκείνη που γραφεί 2000 επάνω, εργαλείο σου λέω.Και που είσαι, κοίτα μην κανείς κανένα λάθος και πάρεις την παλαιότερη του 1989 και τα κανείς μαντάρα.Και αυτό που λες για κάθοδο στις εκλογές κάποιοι άλλοι κατεβαίνουν μόνο στις εκλογές,ο Κώστας κάθε Σαββατοκύριακο κάτω είναι. Μπέρδεψες τους βουλευτές μάλλον,δεν πειράζει. Αλώστε όπως λέει και ένας πατριώτης μας εδώ πιο πάνω ο Κώστας είναι για να λύνει τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας των Β.Ηπειρωτων.Τα αλλά τα έχετε αναλάβει εσείς τα σοβαρά με τέτοια αποτελεσματικότητα που δυσκολεύεσαι να βρεις πρόβλημα.Και μην χαλιέστε πολύ όταν κάποιος ανεβαίνει, τουλάχιστον μην το δείχνετε πέφτετε πολύ στα μάτια του κόσμου και χαλάτε την εικόνα του Ευάγγελου.

Ανώνυμος είπε...

re to zafirat meta to vladimir tora egeine kai karavas

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον Ντούλε, τον Τάβο και τον Ξέρρα άλλος ένας άχρηστος πολιτικός για τον Ελληνισμό μπαίνει στη Βουλή. Τώρα γίνανε τέσσερις. Μετά θα φταίει ο Πάγκαλος άμα λέει "οι Βορειοηπειρώτες έχετε τόσους βουλευτές στην Αλβανία, αυτοί τι κάνουν";

ΚΑΡΑΒΑΣ είπε...

Ανώνυμοι ηρεμήστε. Ο ΚΑΡΑΒΑΣ δεν είναι ο Ζαφειάτης, ούτε φιλόζωος είμαι. η μόνη σχέση που έχω με τα ζώα είναι τα αισθήματα συμπάθειας προς αυτά όταν προσπαθούν να αναπτύξουν πολιτική σκέψη και λόγο: ΜΕΓΚΑ-ΛΗ προσπάθεια μεν, ουδέν αποτέλεσμα δε!!!Για την ακρίβεια ούτε αν τον δω μπροστά μου δεν τον γνωρίζω.
Αυτά τα ολίγα γιατί δεν αξίζετε περισσότερο πληκτρολόγημα.
Έχετε λυσσάξει ΜΕΓΚΑ - κομματόσκυλα...! ουστ παλιοζάγαρα που περίμενα από σας πολιτική απάντηση με λογική!!!

Ανώνυμος είπε...

osoi den einai keadh den einai elines einai prodhotes . mono osoi paroun to xrisma apo ton vaggeli einai patriotes, oloi oi alli einai prodhotes telos! psomoi kai elia kai vaggos vasilias

Ο Ελ Ασυμβίβαστος είπε...

Και τα ζώα, ρε μάγκες τυχαίνει να πηγαίνουν συχνά κατά των δικών τους συμφερόντων. Και τα ζώα ρε (δεν μπορώ να σας πω ζώα γιατί μου προκύπτουν καλύτερα από σας), δεν επιτίθενται στα ζώα του ίδιου είδους, όπως εσείς κάνετε. Δεν τρώνε μέσα στην οικογένεια για να επιβιώσουν μόνο κάποιοι, αλλά ενώνουν τις δυνάμεις για να υπερασπιστούν απ΄άλλα είδη.
Αν το μυαλό σας παίρνει ακόμα έστω και λίγες στροφές προσπαθείστε να μου απαντήσετε:
Το ΚΕΑΔ γιατί δεν είναι ένα πανλαβανικό κόμμα. Μήπως δεν έχει μέσα τους ρόμ, τους γύφτους, τους μαυροβούνιους και μήπως δεν διεκδικεί ψήφο αλβανών. Ή μήπως θα το λέγαμε πανμειονοτικό κόμμα της Αλβανίας που κατάφερε να φέρει επίσημα την εθνική ελληνική μειονότητα στην ίδια μοίρα με τους Ρόμ, τους Αιγύπτιους, Αθίγγανους και όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της χώρας;
Το να λέμε ότι το ΚΕΑΔ είναι εθνικό ελληνικό κόμμα, επειδή είναι ο Ντούλες από τη Γοραντζή, είναι σαν να λέμε, τόσο το καλύτερο, ότι η Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας είναι ελληνική επειδή ο αρχιεπίσκοπος είναι Έλληνας.(!!!)

Ρωτώ ακόμα. 15 χρόνια ο Ντούλες επικεφαλής στο ΚΕΑΔ και την ΟΜΟΝΟΙΑ τι έκανε για την εθνική ελληνική μειονότητα, εντός και εκτός από τη Βουλή. Νέτα σκέτα. Τί πο τε! Απλώς για να δείξει ότι είναι "μεγάλος πατριώτης" και υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνισμού σηκώθηκε να υπερασπιστεί την Ελλάδα για το τσάμικο. Πόσο ωφελεί εμάς αυτό μόνο ο Ντούλες το ξέρει.
Άρα γιατί είναι Έλληνας ο Ντούλες και γιατί πρέπει να μας εκπροσωπήσει.
Το ΜΕΓΑ απεναντίας, δηλώνει καθαρά ότι είναι ένα Εθνικό Ελληνικό Κόμμα. Εσύ πως το ξέρεις ότι δεν είναι ελληνικό και ότι δεν θα προσφέρει τίποτε για τον ελληνισμό εφόσον ακόμα δεν δοκιμάστηκε. Μετά που το κακό αν θα έχουμε δύο ελληνικά πολιτικά σχήματα. Εγώ βλέπω στην ουσία μόνο ένα-το ΜΕΓΑ. Το ΜΕΓΑ βλέπω προς το παρόν, ότι διεκδικεί ρόλο εκπροσώπησης εθνικά στην ε.ε.μ. και στην προσπάθεια αυτή το εμποδίζει το παναλβανικό ΚΕΑΔ. Το ΚΕΑΔ το είδα και θεωρητικά και πρακτικά, ότι δεν έχει καμιά σχέση και δεν προσφέρει τίποτε στον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Απλώς είναι είναι μουσχάρι που μεγαλώνει και ζει βυζαίνοντας από την Αγελάδα που λέγετε Βόρειος Ήπειρος, την οποία την άφησε πετσί και κόκκαλο.
Τώρα αν το ΜΕΓΑ θα καταφέρει να έχει όλους τους Έλληνες βουλευτές που είναι στ΄άλλα κόμματα και τα αλβανικά, στο δικό του μαντρί, αυτό θα είναι μια μεγάλη επιτυχία, διότι το να έχεις δικούς σου ανθρώπους στα κέντρα αποφάσεων, μπορεί να σου φάνε το κρέας, αλλά τα κόκαλα θα τα αφήσουν. Μετά εσείς πρέπει να ζείτε όλοι στην Ελλάδα και δεν καταλαβαίνετε τίποτε από το πώς ζούμε εμείς εδώ; Τι σημαίνει να μην έχεις έναν άνθρωπο δικό σου στον κρατικό μηχανισμό. να βρεις μια πόρτα ανοιχτή και ειδικά εδώ που μας θεωρούν ομήρους για λογαριασμό της Ελλάδας. Μη ξεκινάτε όμως από το Ντούλε. Αυτός άφησε τον αδερφό του στους δρόμους. Συνεπώς πως θα βοηθήσει κάποιον από μας, εκτός και αν για να βοηθήσει έναν Έλληνα μια, θα επωφεληθεί αυτός δέκα.
Από την άλλη τα δυο σχήματα, ανοιχτά το ΚΕΑΔ, επιφυλακτικά το ΜΕΓΑ, συνεργάζονται με τα δύο μεγάλα κόμματα. Γιατί με όποιον πηγαίνει ο Ντούλες είναι θετικός για την ε.ε.μ και οι άλλοι δεν είναι είναι καλοί,(μέχρι πρότινος που συνεργάζονταν ο Ντούλες ήταν και εκείνοι θετικοί.
Τέλος ο Κώστας Μπάρκας δεν έχει καμιά σχέση με το Ντούλε. Είναι ο άνθρωπος που ανεξαρτήτως που βρίσκεται στην αυλή ενός αλβανικού κόμματος, παραμένει ο απλός Έλληνας που όσο μπορεί βοηθάει. Μετά όπως ανακοίνωσε θα είναι ο πρώτος βουλευτής του ΜΕΓΑ.
Αυτό Σας καίει εσάς. Το ΜΕΓΑ θα πάρει σάρκα και οστά ως ένα εθνικό ελληνικό κόμμα. Διαφορετικά δεν θα καθόσασταν σαν οι κουτσομπόλες της γειτονιάς να κ λέτε τον καβαλάρη που του κρέμονται τα πόδια. Αν αγαπάτε το Ντούλε, ζητήστε του να κάνει έργα για τον ελληνισμό. ΜΗ βρίζετε το ΜΕΓΑ με την ελπίδα ότι αν δεν υπάρχει το ΜΕΓΑ, ο Ντούλες θα είναι ο μόνος κόκορας που θα κελαδάει, τι και αν δε θα του μείνει καμιά κότα στην αυλή.
ο Ελ. Ασυμβίβαστος

Δημοσίευση σχολίου