Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ζητείται έπαρχος


  • Το παρασκήνιο τον εκλογών του Γενικού Συμβουλίου
  • Τα δύο αυτογκόλ της Ομόνοιας
             ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...
Ζητείται υποψήφιος έπαρχος, αριστερών πεποιθήσεων, πειθήνιο όργανο του Ντούλε, άβουλο όν και φυσικά αγράμματος/ ανεπάγγελτος.
Με την ανακοίνωση των υποψηφίων έπαρχων του ΚΕΑΔ, που αναδείχτηκαν χθες από το «Γενικό Συμβούλιο» της Ομόνοιας, για τις ερχόμενες τοπικές εκλογές, αδυνατούσαμε να πιστέψουμε στα αποτελέσματα. Η επιλογή του υπότιτλου (no comment) δεν ήταν η ενδεδειγμένη αλλά η μοναδική που μπορούσαμε να σκεφτούμε.  Χωρίς να συμφωνούμε σε όλα με το σχόλιο του Θεόδωρου, μας βοηθάει να καταλάβουμε το ζητούμενο των "μοναδικών" εκπρόσωπων «ηγετών» μας.
Οι πραγματικοί ιδεολόγοι (αριστεροί και δεξιοί), δεν έχουν θέση στην Ομόνοια, οι λίγοι «ρομαντικοί» που βρίσκονται εκεί και που πιστεύουν ότι μέσω της Ομόνοιας προωθείται το εθνικό θέμα, απογοητεύτηκαν με το χειρότερο τρόπο αφού βίωσαν έντονα το ρόλο του καμουφλάζ που έχουν, σε μία αδίστακτη συμμορία που στόχο έχει να επωφεληθεί τους καρπούς του ονόματος της Ομόνοιας.  Όνομα, που είναι αλήθεια ότι δεν ήταν πάντα αποδεκτό στην κοινωνία μας, ήταν όμως ένα όνομα για το οποίο κάποιοι φυλακίστηκαν και κοπίασαν για να καθιερωθεί και όλοι αυτοί σήμερα όχι μόνο είναι εκτός της οργάνωσης αλλά είναι και οι χειρότεροι εχθροί των νέων ιδιοκτητών της.
Οι Αλβανικές υπηρεσίες, πότε ανοιχτά και πότε φανερά, δεν είχαν σταματήσει να κυνηγούν την Ομόνοια προσπαθώντας να ελέγξουν την κατάσταση, εισάγοντας στα όργανα τους ανθρώπους τους. Επιβεβαιώθηκε αυτό περίτρανα στα κατηγορητήρια των 5 φυλακισθέντων, όπου περιγράφονταν με κάθε λεπτομέρεια οι αποφάσεις και τα λεγόμενα των 5 «κατηγορουμένων». Και ενώ τα τελευταία χρόνια φαινόταν ότι την είχαν αφήσει στην «ησυχία» της (λες και είχαν ανακωχή), τώρα, με τα μέτωπα που έχουμε μπροστά (απογραφή, περιουσιακό κλπ.),  έκαναν την εμφάνιση τους, χρησιμοποιώντας μάλιστα παλαιούς μεθόδους, με ανθρώπους του υποκόσμου να εκβιάζουν τα μέλη του Γενικό Συμβουλίου για να ψηφίσουν τους ανθρώπους της αρεσκείας τους. Φυσικά μετά την επιτυχία τους οι προαναφερόμενοι (εντός και εκτός Ομόνοιας)  γιόρτασαν την εκλογή του Καΐση για το Αλύκο και του Νταλιάνη για τη Λιβαδειά σε φιλικό τους στέκι.
Ας δούμε όμως το παρασκήνιο των επίμαχων χρισμάτων.
Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις επαρχίες Αλύκου, Λιβαδειάς και Α. Δερόπολης αφού στις άλλες υπήρχαν μόνο από μία υποψηφιότητα.
Λιβαδειά.
Για την επαρχία της Λιβαδειάς, μέχρι τελευταίας στιγμής υπήρχαν δύο υποψηφιότητες, του νυν έπαρχου και του Χ. Παντέκη. Ο Ντούλες και ο Μπολάνος μάλλον ήθελαν την αλλαγή, αλλά η επιμονή-απειλή του Ηρώδη ότι θα κατέβει με άλλο κόμμα τους έκανε να κάνουν πίσω ζητώντας από τον πιο μαλακό Παντέκη την υποχώρηση. Ο Παντέκης βλέποντας ότι το ενδιαφέρον της ομάδας που τον στήριζε να επικεντρώνεται στο Αλύκο με περίεργες συμμαχίες και συνεργασίες όπως του Νταλιάνη με το Μπάμπη, λάκτισε… Η συνεργασία Μπάμπη – Νταλιάνι είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα που θα ασχοληθούμε στη συνέχεια. Προς το παρόν να πούμε ότι 1. ήταν οι πιο άσπονδοι εχθροί ενώ είχαν αλλάξει και βαρύτατες κατηγορίες μέσο του μπλογκ μας, τις οποίες δεν τολμήσαμε να δημοσιεύσουμε αλλά βλέπουμε ότι τελικά αξίζουν δημοσίευσης και 2. Ότι ο Μπάμπης διαθέτη έγγραφο του Νταλιάνη που αν δημοσιευτεί θα προκαλέσει μεγάλο τσουνάμι και τον εκβίασε ζητώντας τη συνεργασία. Εμείς γνωρίζουμε το  περιεχόμενο του έγγραφου, και θα το δημοσιεύσουμε τις επόμενες μέρες αφού εξασφαλίσουμε τη συνέντευξη κάποιου συμπατριώτη μας που εμπλέκετε στην υπόθεση.
Αλύκο.
Ο Μπολάνος και ο Ντούλες που θεωρούσαν το νυν έπαρχο Θανάση τον ποιο πετυχημένο που είχαν ειδικά σε θέματα εθνικής σημασίας, συν τον παράγοντα Τσούκας, ζήτησαν τη συναίνεση του Καίση για να αποσυρθεί αλλά ο Καίσης που είχε άλλες δεσμεύσεις δεν μπορούσε να αποφασίσει μόνος και οπλισμένος με τα όπλα που προαναφέραμε διεκδικήσει το χρίσμα.  Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν Θανάσης 22, Καίσης 27 ενώ υπήρχαν και τρία άκυρα εξασφαλίζοντας έτσι μια σίγουρη ήτα για το ΚΕΑΔ-PS
Α. Δερόπολη
Στην Α. Δερόπολη, αντιμέτωποι ήρθαν δύο υποψήφιοι που δεν είναι μέλη του ΓΣ. Ο Χρ. Ντούτσης που προέρχεται από την Ελλάδα, γνωστός από την προεδρεία του στην Ομοσπονδία  «Άγιος Κοσμάς» και ο Ηλ. Παπαηλίας, συνταξιούχος. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 27 με 24 υπέρ του Παπαηλία, σημειώνοντας έτσι μετά το Αλύκο το δεύτερο αυτογκόλ αφού ο Παπαηλίας έχοντας απέναντι το  ΔΚ, το Μεγκα και τον Κ. Σωτήρη που στήριζε φανατικά Ντούτση εξασφάλισε και εδώ μια σίγουρη ήτα του ΚΕΑΔ.

46 comments:

Ανήσυχος Βορειοηπειρώτης είπε...

Αδέρφια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτός ο Ντούλε μας πούλησε. Εδώ που τα λέμε δεν έχει μείνει τίποτα άλλο για πούλημα αλλά τουλάχιστον να είχαμε μια οργάνωση σαν Έλληνες και να αισθανόμαστε όλοι μαζί. Αυτός ο άνθρωπος είναι αδίστακτος, όσοι τον ψηφίζουν κάνουν κακό στη Βορειο Ηπειρο. Παράκληση σε όλους, καμία ψήφο σε κανέναν από αυτούς που τον δυναμώνει, είναι επιζήμιος για την πατρίδα. Να φύγει να πάει στα κομμάτια, μπας και βρούμε το δρόμο μας καμιά μέρα.

Δελβινιώτης είπε...

με λυπεί αφάνταστα η κατάντια μας!

Ανώνυμος είπε...

Poios o lolos yparksis tis omonoias?

Ανώνυμος είπε...

tropi ke esxos!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα αδερφέ "Βορειοηπειρώτη", εσύ τελικά τι θες; να βγαίνουν αυτοί που αξίζουν οι αυτοί που έχουν τις πλάτες; γιατί ενώ στην Α. Δρόπολη βγήκε αυτός που αξίζει και στο Αλύκο αυτός με τις πλάτες εσύ κατακρίνεις και τις δύο υποψηφιότητες.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ενα φαουλ βλεπω και αυτο δεν ειναι αλλο απο τον Ηλια Θαναση ο οποιος ειναι αξιος και ικανος οχι μονο να ειναι επαρχος αλλα να φερει και να αγει το ονομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ελληνισμου.
Για τον υποψηφιο στην Ανω Δροπολη μπορω να πω πως χαιρομαι ιδιαιτερα οχι γιατι τον γνωριζω και περιμενω προκοπη απ'αυτον αλλα γιατι δεν υπαρχει βορειοηπειρωτης που να εχει εμπιστοσυνη στο Ντουτση.Επισης χαιρομαι διπλα γιατι δεν περασαν οι γραμμες Ντουλε,Νιοτη,Πασοκ κτλ για να βγει ο Ντουτσης.Ηταν ενα μυνημα των γνησιων και καθαρων ΟΜΟΝΙΤΩΝ προς το Ντουλε πως δεν μπορει να περναει οτι γραμμη θελει και πως πολλα μελη του συμβουλιου ειναι καθαρα και δεν θελουν να λερωνεται το ονομα της ιδεας ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ενστασεις εχω για αλλες υποψηφιοτητες που δεν υπηρχε αντιπαλος οπως ο Ζαφειρατης που δεν αξιζει να βρισκεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
Ολοι οι καθαροι και πατριωτες ΟΜΟΝΙΤΕΣ που πιστευω πως ειναι το 99% στηριζουν Ηλια Θαναση και τον θελουν επαρχο αν αποφασισει να κατεβει ανεξαρτητος,ειναι απο τα ατομα που πιστευω πως δεν θα πουληθουν ποτε και θα αγωνιζεται παντα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και τα ιδανικα της.
Αυτοι για τους οποιους ημαστε χαρουμενοι ολοι οι Ελληνες που ειναι υποψηφιοι και ειμαστε σιγουροι για τις προθεσεις τους και τον πατριωτισμο τους ειναι οι ακολουθοι κατα τη γνωμη μου...
Βασιλης Μπολανος,Θανασης Κυρος,Δημητρης Μαλιουκης,Σωκρατης Καλτσουνης,Σωκρατης Σπυρος και Θεμιστοκλης Καισης.Δεν γνωριζω τον Ηλια Παπαηλια και δεν εχω ουτε θετικη ουτε αρνητικη αποψη για τον Ηρωδη Νταλιανη ενω οπως ειπα διαφωνω καθετα με την επιλογη Χρηστου Καιση.Οσο για τον Ζαφειρατη δεν ξερω γιατι βρισκεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ,δεν μπορει να παει και αυτος σε κανενα αλβανικο κομμα?
Οσο για τα υπολοιπα που γραφεις Βορειοηπειρωτη να εισαι σιγουρος πως ολοι οι αγνοι πατριωτες θα σε στηριξουμε αν ειναι για το καλο του τοπου και την καθαρση της οργανωσης που ηταν ειναι και θα ειναι η αρχη και το τελος του ελληνισμου της Βορειου Ηπειρου.

Ανώνυμος είπε...

Katakaimeni Roumeli ti sou mele na patheis !!!
dld o kosmos as epileksei metaksi tyflou kai monofthalmou !!
Ma ti perimenate bre paidia,afou oi ypopsifioi einai o kathreftis tis "igesias" tis klikas ??
Mipos einai kalyteroi oi "igetes" ???
Aytos o Papailias poios einai giati ton mperdeyo:
Mipos einai aytos pou pernei to mali apo tin aristeri parcela kai to rixnei stin deksia pou einai xersa ???
xaxaxaxa!!!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

Καταρχήν, δεν είμαι δημοσιογράφος όπως δεν είμαι ούτε (άκρο)δεξιός, ούτε (άκρο)αριστερός αλλά μόνο Βορειοηπειρώτης που λυπάται για την κατάντια της σημερινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Ντούλε.
Για εμένα, είναι ξεκάθαρο πως για την σημερινή κατάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπεύθυνοι είναι όλοι αλλά ποιο πολύ ο Ντούλες με την παρέα του. Αυτός το μόνο που προσπαθεί να κάνει είναι να διώξει και τα τελευταία ηθικά άτομα που έχουν παραμείνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ‘’αλλαγή πλεύσης’’ στην επαρχία Αλύκου, οπού ένας ομολογουμένος επιτυχημένος και με προσωπικότητα έπαρχος, αντικαθίσταται από κάποιον ο οποίος πολέμησε και κυνήγησε την ΟΜΟΝΟΙΑ κατά το παρελθόν. Πλέον όμως τα συμφέροντα έχουν αλλάξει ή ο έπαρχος δεν λύγισε σε πιέσεις και εκβιασμούς οπότε για ακόμη μια φορά ο μηχανισμός αποφάσισε να τον τελειώσει στερώντας του το ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κριθεί από τον λαό της επαρχίας του για το έργο που έχει κάνει. Άλλωστε ένα ολιγομελές συμβούλιο, ελέγχεται ποιο εύκολα, από τον λαό μιας ολόκληρης επαρχίας.
Ακόμα και το MEGA, δημιούργημα του Ντούλε είναι αφού προέρχεται από τα σπλάχνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα οποία ο ίδιος θέλησε να ‘’τελειώσει’’ για να μπορεί να την ελέγχει σε απόλυτο βαθμό.
Φυσικά όλα αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά και αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Στις 9 Μαΐου, θα έχουμε όλοι μας την απάντηση…


Υ.Γ. Οι άξιοι και ικανοί ποτέ δεν χάνονται…

Ανώνυμος είπε...

Στο Θεόδωρο: Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει. Και κάτι ακόμα: Αέρα στα πανιά σου Θεόδωρε!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αδερφέ 7.23, λυπάμαι που δεν κατάλαβες! Αυτό που θέλω είναι τους ικανούς και του άξιους πατριώτες γιατί αν είναι τέτοιοι, οι πλάτες τους θα είναι όλοι οι αγνοί και πατριώτες Βορειοηπειρώτες. Αν εννοείς ότι ο Καίσης έχει πλάτες, οι πλάτες του είναι αλβανικές και να είσαι σίγουρος ότι δεν τους τις βάζουν για το καλό μας.

Ανώνυμος είπε...

Ζητείται υποψήφιος έπαρχος, αριστερών πεποιθήσεων, πειθήνιο όργανο του Ντούλε, άβουλο όν και φυσικά αγράμματος/ ανεπάγγελτος....
dystyxos einai apla i pikri pragmatikotita...
Xathikan tha mou peite oi sostoi anthropoi,..pos katantisame etsi ?
An rotiseis anthropous tis klikas (dld anthropous tis parapano katigorias)tha sou poune :
E, kai pou na vroume,sampos exei kai kalytero apo to Dule ?(Emena mou thimizei :O syntrofos Enver einai athanatos ,dioti aloimono mas,ti tha ginoume an pethanei?? A, kai mia kai einai ton imeron, o Enveris sti Dropoli tin polytalantouxa theia Vita den eixe bouleytina??)
Loipon magkes,an arxisete na skefteste paidia apo to xorio sas i apo kontina xoria, se Ellada kai B. Hpeiro,tha deite oti yparxoun polla,kai me morfosi,kai me thelisi kai me agapi gia tin Patrida...
Einai omos epikyndinoi gia tin klika,kai panta tha tous paragkonizoun kai tha tous parameroun !!!
Tha sas po apla dyo periptoseis:
1- L.Pappas, anthropos me morfosi,ithos,dialaktikotita,antikeimenikotita,klp,epikyndinos gia tin biosimotita tis klikas..
2- Efi Seliou,ta idia xaraktiristika,neos anthropos,akros epikyndini...
Kai oi dyo bgikan sto perithorio stis teleytaies "ekloges" tis Dixonoias ...
Aytoi oi anthropoi den fevgoun apo kei an den pame na tous dioksoume me tis klotsies !!!
kalinyxta!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί που πήραν το χρίσμα θα είναι υποψήφιοι. Υπάρχουν και τα διαπραγματευτικά χαρτιά του Ντούλε. Τρεις, τουλάχιστον, τους βλέπω να τους θυιάζει ο Ντούλες για τη συμμαχία που θα κκάνει με το Ράμα. Να το θυμάστε: θα θυσιαστούν Παπαηλίας, Καίσης (Χρίστος) και Ζαφειράτης για χάρη του Πάνο Λιούλιου στην Άνω Δρόπολη (ο πρώτος) και οι δύο άλλοι για χάρη του Μπολάνου στη Χειμάρρα. Είναι το ΚΕΑΔ που αποφασίζει πάντα με γνώμονα τη λυτρωτική φράση του Ντούλε "θα συνεργαστούμε τοπικά λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές ιδιαιτερότητες".

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Θεοδωρε θελω να σου πω πως η "γραμμη" Ντουλε συμφωνα με τις πληροφοριες μου δεν ηταν εναντιον του πολυ αξιου,ικανου και πατριωτη.Δεν ξερω τι αποψη εχει ο ιδιος ο Ηλιας και αν εχει την ιδια αποψη και ο Βορειοηπειρωτης.Ακριβως το αντιθετο,σε πολλους ειπε να τον ψηφισουν.Ατομα του συμβουλιου που εχουν μαθει να λειτουργουν εκβιαστικα επεβαλαν τον υποψηφιο που ηθελαν.Ενω η γραμμη του Ντουλε για Ντουτση επεσε στο κενο και βγηκε ο Παπαηλιας που χωρις να τον γνωριζω δεν πιστευω να ειναι χειροτερος.Αρα μη αναφερεις μηχανισμους Ντουλε για τον οποιο δεν εχω και την καλυτερη αποψη.Και για τα υπολοιπα που λες εγραψα και αλλου πως οταν δεν μου κανει ο ενοικιαστης μου,δεν αλλαζω σπιτι αλλα προσπαθω να αλλαξω η τη συμπεριφορα του ενοικιαστη η να βρω αλλον.
Ο Ηλιας ειναι αξιος και ικανος οπως λες και αυτο πιστευω πως θα κανει και γι'αυτο δεν θα χαθει.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
no mercy είπε...

"Επιβεβαιώθηκε αυτό περίτρανα στα κατηγορητήρια των 5 φυλακισθέντων, όπου περιγράφονταν με κάθε λεπτομέρεια οι αποφάσεις και τα λεγόμενα των 5 «κατηγορουμένων». "

Μη μασας τα λογια σου. Ο κοσμος το χει τουμπανο και σει κρυφο καμαρι.
Στη δικη των 5 παρουσιαστηκαν εγγραφα που αποδεικνυαν πως οι δυο απο τους κατηγορουμενους ειχαν κωδικο ονομα στη SHIK.
Θες να σου πω και τα ονοματα;

Ανώνυμος είπε...

8.42...
An den ksereis na dwseis epixeirimata kalytera na to voulwneis giati ektithese..
H kopela ayti pou anefera stis 8.08 einai polla perissotera apo osa eipa...
Den symfwnw mazi tis se arketa pragmata kai stis ekloges tha psifisoume diaforetiko komma, alla eleos re magka den mporw na tin katigorisw gia kati.
Sou ypenthimizw oti einai apo tis liges eleytheres fwnes stin Omonoia..ok ?
Kai ase ta karagkiozilikia me tis ypyresies kai kourafeksala..
To blog einai gia na dinoume o kathenas ti gnwmi tou kai oxi gia ftines katigories kai vrisidi...
Vrizei opoios den exei epixeirimata !!gke gke ???

Γκορος Νικος είπε...

No mercy..ειμαστε ειλικρινα ολο αυτια!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

epesan ta megala mesa kai arxisane oi diagrafes?
oraiosss! soy thiksame ti sympatheia adelfe Vorioipiroti. re den pate na ....lamogia oloi sas

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Απάντηση στον Τιμολεων Κρίστο Μπάμπη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΨΕΥΔΈΣ ΚΕΙΜΕΝΟ «Αναβρασμός στα στελέχη Αργυροκάστρου: Αντιδρούν οι Πανωδροπολίτες στην υποψηφιότητα του Γενικού Συμβουλίου» ΤΟΥ deropoli.com !
Αγαπητοί πανωδεροπολίτες και αδέλφια βορειοηπειρώτες, ξυπνήστε και ξεσηκωθείτε για μια φορά, απέναντι σε αυτούς που μας έχουν φτάσει σε αυτήν την κατάσταση, και μας πουλάνε καθημερινά. Παίζεται εις βάρος σας και εις βάρος του έθνους μας για άλλη μια φορά, ένα παιχνίδι συμφωνιών και ιδιωτικών συμφερόντων ανάμεσα επιχειρηματιών πλευράς Ντούτση και στελεχών Ομόνοιας Αργυροκάστρου με πρωταγωνιστή τον Ντούλε που ψάχνει για κουμπαριές. Ως εδώ!
Αφού η διαδικασία για την επιλογή υποψηφίου έπαρχου έγινε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και κέρδισε ο καλύτερος, παρακαλώ σταματήστε τις ψευδείς ανακοινώσεις και στηρίξτε αυτόν που επέλεξε η Ομόνοια και ο κόσμος της, και μην σκέπτεστε την τσέπη σας. Η Ομόνοια δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.
Σε περίπτωση συνέχειας, θα είναι πολύ οδυνηρά αυτά που θα ακολουθήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη ολοι οι καθαροι και γνησιοι πατριωτες ΟΜΟΝΙΤΕΣ που δεν πουλιομαστε και δεν συνεργαζομαστε με αλβανους θελουμε να ανεβασεις την ανακοινωση του Ηλια Θαναση που αναρτησε στο σαιτ της επαρχιας.
Ελπιζουμε να ειναι υποψηφιος σαν ανεξαρτητος χωρις τη στηριξη πουλημενων και αλβανικων κομματων παραμενωντας στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να αγωνιστει για τα ιδανικα της.Οι ΟΜΟΝΙΤΕΣ τον στηριζουμε και θα αγωνιστουμε για τη νικη του και ας ειναι αλλος υποψηφιος λογω τραμπουκων.
Εχει μαθει να κραταει τη σημαια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψηλα και θα μας εχει συμμαχους.Οι εκβιασμοι των τραμπουκων δεν περνανε στον ΕΛΛΗΝΑ και οι ψηφοφοροι του ειναι Ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

Pros ta paidia pou diaxeirizontai ti selida :
Vlepw na exete kopsei arketa sxolia pio panw (den itan kanena apo mena),kaneis den katalave to logo,ofeiletai mia eksigisi se olous emas pou ektimame ti doulia sas afti...
H selida exei ginei dimofilestati stous Boreioipirwtes akrivws gia tin antikeimenikotita tis,min xalate gia to tipota tin eikona pou ftiaksate me kopo ...
egw tha elega pws kai ta ivristika (oxi xydaia) minimata na ta afinete,ws paradeigma pros apofygein,ekfrazoun ekeinous pou kseroun mono na vrizoun kai ekthetoun tous eaytous tous.
Sorry gia ta latinika..to pc mou ftaiei..
Epityxies sti synexeia,
O ANTIKEIMENIKOS

Λ. Παππάς είπε...

κ. διαχειριστή!
Πριν τα διαγράψεις, πρόλαβα να διαβάσω κάποια σχόλια που αναφέρονταν στο όνομα μου, από τον κ. Τίμο Μπάμπη. Αν το έκανες για να προστατέψεις εμένα, κακός! Θα ανησυχούσα αν ο κ. Μπάμπης έλεγε καλά λόγια, ευχαριστώ!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέμε ότι θα επιθυμούσαμε ο διάλογος που γίνεται στα σχόλια να είχε ένα άλλο επίπεδο. Αντί του διαλόγου, κάποιοι θέλουν να βγάζουν τα εσώψυχα τους. Αγαπητέ 11.45 σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και δεν μπορώ να διαφωνήσω εύκολα μαζί σας. Ότι γράφει κάποιος το κάνει για κάποιο λόγο και δεν είναι κακό να διαβαστεί και η άποψη του. Ποτέ δεν κόβουμε με ευχαρίστηση σχόλια και οι λόγοι που αναγκαζόμαστε να το κάνουμε είναι οι ακόλουθοι:
1. Τα θιγόμενα πρόσωπα από υβριστικά σχόλια, χρεώνουν τη σύνταξη τους σε εμάς και παρόλο που δεν είναι έτσι (ότι γράφουμε το γράφουμε ως «Βορειοηπειρώτης»), έχουν ένα δίκιο γιατί αυτός που γράφει είναι ανώνυμος αλλά αυτός που θίγεται δεν είναι.
2. Ακόμα και όταν κάποιοι υπογράφουν με το όνομα τους π.χ Λ. Παππάς ή Τιμ. Μπάμπης, δεν ξέρουμε αν πράγματι είναι αυτοί που υπογράφουν.
3. Μετά τον πρώτο περιορισμό τον ελεύθερων σχολίων, είναι αλήθεια ότι αφού έβλεπαν ότι δεν δημοσιεύονταν, έγραφαν όλοι σχόλια που μπορούν να δημοσιευτούν δηλαδή χωρίς ύβρεις και βωμολοχίες
4. Σε αυτούς που μας στέλνουν τα απειλητικά μηνύματα, θα τους απαντήσουμε με μία φράση του Καραϊσκάκη και παρόλο που δεν θα χρησιμοποιούσαμε ποτέ τέτοιο λεξιλόγιο, σεβόμενοι το μεγάλο στρατηγό, την μεταφέρουμε αυτούσια:
« Άμα ζήσω, θα τους γα@@σω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον που@@ο!»

drakos είπε...

Kαλά ρε ξεφτίλες φτάσαμε στο σημείο να διεκδικεί μέσω ΟΜΟΝΟΙΑΣ υποψηφιότητα για έπαρχος ο ορισμός του ρουφιάνου,απατεώνα ,πράκτορα ΝΤΟΥΤΣΗΣ ;

Ανώνυμος είπε...

File Drako exeis apoluto dikio.
Thelw na elpizw oti akribws ta idia eipes kai ston filo sou ton Bollano, giati den einai amoiros twn eythynwn. Gia ton ntoule den to suzitaw.

Ανώνυμος είπε...

Deropoli.com … Η αυτονομία σου δεν θα περάσει. Αν έχεις τα κότσια, ανέβασε όλα τα σχόλια που σου στέλνουμε, και σου απαντάμε, οριστικά και αμετάκλητα. Γνωρίζουμε πως εσείς που καταψηφίσατε τον Παπαηλία, ανεβάσατε τον Ντούτση τον "αετονύχη" να μας γλυτώσει από την κακομοιριά μας χωρίς να υπολογίσετε το κοινό αίσθημα. Είστε επαγγελματίες πολιτικοί και δεν σας ενδιαφέρει η Πατρίδα σας. Εσείς φτάσατε την Δρόπολη σε αυτά τα χάλια. Είστε το κατεστημένο του Ντούλε που έσπασε για πρώτη φορά και σας μειώνει το εισόδημα. Εύγε στους Ελλαδίτες μέλη του Γ.Σ.Ο. Λέκκας, Κυρούσης, Κίκκη και πολλούς άλλους τίμιους φίλους πατριώτες που αγωνίστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα.
Κανένας δεν μπορεί να παραβιάσει το καταστατικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό που προσπαθείτε να καταφέρετε, πιέζοντας τον Παπαηλία να παραιτηθεί, όχι μόνο δεν θα περάσει αλλά θα επηρεάσει πολύ και την κάτω Δρόπολη, όλη την Β.Η. και το ΚΕΑΔ γιατί έρχονται και οι βουλευτικές εκλογές!!!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ))))

Ανώνυμος είπε...

to sxolio toy Drakou den einai yvristiko kai sykofantiko???giati to epetrepses? den thigei ena onoma eutheos? se antistixes periptoseis ta stekoyroneis ta sxolia! Kata ta alla antikeimenikos! Katakaimene vorioipiroti ta exases ayga kai pasxalia....

Ανώνυμος είπε...

Den katalabenoune meriki oti i karekla den einai gia panta kai den exoune mathi ma dexonte tin hta!!!!etsi exoune mathi na lamogia na glifoune kai na kleboune kamia eklisia!!!! jati an den einai afti eparxi oloi oi aloi tha pethanoumai!!!

Ανώνυμος είπε...

Ok vre paidia,sa na exete dikio etsi pou ta lete..
Me ayton ton tropo pou epileksate(kovontas oti yvristiko kai xydaio grafoun) yparxoun kai ofelei,p.x.tha nomizoun o kosmos pws eimaste politismenoi anthrwpoi emeis oi B.Hpeirwtes (enw ena pososto apo mas den einai),tha vroun allo tropo kai tha ektethoun epwnymws oi sykofantes,den tha exoun fwni oi deiloi anthrwpoi(dioti deilia einai na vrizei kapoios anonima kserontas oti to "thyma" tis deilis tous praksis den mporei na apantisei eythews)k.l.p.
Kai apefthinomenos pros ton aplo kosmaki thelw na episimanw kati poly aplo alla kai poly symantiko,to opoio panta mas diafevgei:
O kosmos panta stis ekloges vriskete mprosta se ena dileima poion apo tous dyo i perissoterous ypopsifious na dialeksei...pote omws o kosmos den dialekse tous idious tous ypopsifious...tote to apotelesma tha itan entelws diaforetiko...
Ok,as dialeksoun ali mia fora metaksi tyflou kai monofthalmou,kai efxomai "Makari na einai i teleytaia fora".
O ANTIKEIMENIKOS...
PAIDIA MH MASATE APO APEILES KAI TETOIA,KAPOIOI XESTHDES EINAI POU DEN EXOUN KOURAGIO OUTE STO XORIO TOUS NA EMFANISTOUN...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Πανωδροπολίτες, εσείς που αγωνιστήκατε να εκλεγεί ο Παπαηλίας μάθετε πως σας στηρίζουμε και δεν είμαστε λίγοι. Είμαστε κοντά σας. Γνωρίζουμε το ρόλο του Ντούλε, του Γιάννη Γιάννη, του Ορφέα Μπέτση, του Δημήτρη Μαλιούκη στην υποψηφιότητα Ντούτση. Εμείς οι Πανωδροπολίτες που ταλαιπωρούμαστε πολλά χρονιά από τις αποτυχίες και πουλημένους της Ομόνοιας, ήρθε η ώρα με την υποψηφιότητα του Παπαηλία, ομονίτης, παρά την αρνητική στάση της ηγεσίας του παρατήματος Αργυροκάστρου ήρθε η ώρα να πάρουν την απάντησή τους.
Πανωδροπολίτης

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας!Θα ηθελα να αναφερθω λιγακι στους υποψηφιους επαρχους Δεροπολης.κ. Κιτσιο δεν σας ξερω προσωπικα αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω το αφεντικο σας ο ξερας τοσα χρονια παλαιμαχος στην δεροπολη δεν σας εχει πει πιοι αξιζουν και ποιοι οχι?Αν και δεν συμπαθω τον Ντουλε ισα ισα που οταν τον βλεπω μου ερχεται να κανω εμμετο ειμαι ομως σιγουρος πως θα κερδισει.οσο για τον Ξερρα δεν θα πω τπτ.ο ανθρωπος ειναι αμορφωτος.δεν ξερει να μιλαει ελληνικα.τα τζοβορια της Δεροπολης.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε φιλε, η φιλη,που υπογραφεις ως ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ...Δυστηχως,αργυσατε πολυ να ξυπνησετε εσεις οι δροπολιτες.Και μονο που πρωτειναν σαν υποψ το Ντουτση,ειναι μεγαλη προσβολη για τη Δροπολη και τους Δροπολιτες..τα εχω πει στο φιλο μου τον Π.ΛΛεκα εδω και καιρο,του ειχα προβλεψει για την υποψ Ντουτση πριν κανα μηνα.Βλεπεις,καπια χρωστουμενα της παλιας εποχης και συνεργασιας Ντουλε,Ντουτση,Νιωτη και κατ επεκταση πασοκ,πρεπει να εξαργυρωθουν.Χερωμε βεβαια,που εστω αργα ξυπνησατε.Και να ειναι η αρχη,ενως αγωνα εναντια στο κατεστημενο του Ντουλε και της αυλης του.Οσο για το φιλο μου το ΛΕΩΝΙΔΑ,να τοθ θυμησω τη σταση του υπερ του Ντουλε,ενω ηξερε οτι δεν ειχε δικιο,τοτε στν ιδρυση της νεολαιας σρους Αγιους Σαραντα......

CU είπε...

Πλακα εχετε μαζευτηκατε ολοι οι κοιμησμενοι να πειτε στους Δροπολιτες να ξυπνησουν.
Η επιλογη του Παπαηλια ενος ανθρωπου μακρυα απο το στενο περιβαλλον οποιασδηποτε κλικας θα δωσει στην Ομονοια τη νικη.
Η Ανω Δροπολη στηριζει Παπαηλια!

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια Βορειοηπειρώτες, Το νταβατζιλίκι του Ντούλε δεν έχει όρια. Θυμηθείτε πως ντούλε λέγαμε και τον Χότζα. Μεγάλωσε με αυτήν την νοοτροπία. Υποτίθεται καθοδηγεί την Βόρειο Ήπειρο. Ήρθε η ώρα να τον λιθοβολήσουμε όλοι γιατί ξεπέρασε κάθε όριο. Παραβλέπει την νόμιμη ψηφοφορία της Ομόνοιας και το κοινό αίσθημα του λαού της Β.Η. Και με το “ Αποφασίζω και Διατάζω “ ο Ντούλες μαζί με Μαλιούκι, Ορφέα Μπέτσι και Γιάννη Γιάννη, κατεβάζουν παράνομα τον Ντούτσι ως υποψήφιο έπαρχο, πάνω Δερόπολης. Οι Ομονοίτες της πάνω Δερόπολης Στηρίζουν ξεκάθαρα Παπαήλεια μαζί με τους σοσιαλιστές κατόπιν συμφωνίας Παπαήλεια, Γκραμόζ Ρούτση και Πάνο Λιούλιου. Ο Ντούλες, αφού τα πήρε, δεν μπορεί να τα επιστρέψε και στον βωμό των συμφερόντων θυσιάζει όλη την Β.Η. Εμείς, μια μεγάλη ομάδα ελλαδήτων, καλούμε όλα τα αδέλφια μας να του δώσουμε ένα μεγάλο μάθημα μήπως και φύγει από τον σβέρκο μας οριστικά, και αλλάξει κάτι. Επίσης προτιθέμαστε να στείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας, προς όλα τα Ελληνικά κόμματα σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες, διαφόρους συλλόγους και πλήθος βορειοηπειρωτών, διαμαρτυρόμενοι απέναντι στην συμπεριφορά του κ. Ντούλε,
Κ. Ντούλε, από σήμερα και στο εξής, όπου και να βρίσκεσαι θα σε πετροβολούμε.
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ )))

*Παράκληση προς τον Βορειωηπειρώτη, που σεβόμαστε την προσφορά του, παρακαλούμε αυτό το σχόλιο, ανάρτησε το στην θέση που του αξίζει... Ευχαριστώ!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 6.48 , να δημοσιεύσω ευχαρίστως την επιστολή σας αλλά, εφόσον θέλετε να δημοσιευτεί σε ανάρτηση πρέπει να το γράψετε με το όνομα σας και να μου το στείλετε με e-mail: boreioipirotis@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Κ. Ντουλε μαζι με την παρεα σου που ανικει στο Βατοπεδη δεν κανατε καλλα τους λογαριασμους για την Α.Δροπολη. Ο Ντουτσης τη σχολειο εχει? οπως λενε στα χωρια μας μονο το ονομα του ξερει να γραφει ενω ο Παπαηλιας ειναι Πολιτικος Μηχανικος και με 20 χρονια εμπειρια στην τοπικη αυτοδικοιση. Κατσε και διαλεξε Κ.Ντουλε μαζι με την παρεα σου.
Πανωδροπολιτης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Katarxin sas zitao signomi gia ta elinika mou.
H Omonia den aniki se kanenan ke kapia stigmi afto prepi na to katalavi o agapitos se olous mas K.Ntoules. H Omonia aniki ston lao mas ke o Ntoules ine o eklektos mas gia na sikoni tin foni tou eki pou prepi(stin bouli p.x) ke na zitai ta dikeomata mas ke oxi na perni apofasis tou kefaliou tou kitontas ta sinferonta tou ke na kani xares se stenous tou filoys ke oxi mono...( διαγράφηκε από το διαχειριστή)... .Den exo tpt me ton Ntoutsi ala ke aftos prepi na paradexti epitelous pos den ine aftos o eklektos tis Omonias.To geniko sinvoulio pire mia apofasi psifizontas tou anthropous pou pistevoun pos mporoun na doulepsoun ke na kanoun kati gia tin patrida mas ke kanis den mpori na arnithi tin eleftheri psifo.Giafto prepi oli na enothoume ke na prospathisoume gia to kalo tou topou mas.esis omos katapatate me ta dio sas ta podia to katastatiko tis Omonias ke prospathite na mas KLEPSETE.Kirie Ntoule dikse tin dinami ke ipsose tin foni sou eki pou prepi giati emis den prokite na se afisoume na kanis tou kefaliou sou. Stirizoume tous ipopsifious pou dialekse to geniko sinvoulio tis Omonias ke oxi aftous pou goustaris esi.NTROPI ola afta pou sinvenoun.NTROPI

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΙ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ -ανωνυμο 15 μαρτιου 2011 ωρα 4.02 μμ-(ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΙ ΠΑΤΗΟΣ ΚΑΙ ΦΛΟΓΑ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ)το ΚΕΑΔ επελεξε τον Κ.ΚΑΙΣΙ-στισ 21 μαρτιου το ΕΕΜΜ-ΜΕΓΑ επελεξε των ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΑΒΟ απο το ΑΛΙΚΟ-μενωντασ εξω απο τα δυο ελληνικα κομματα ο Η.ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕ την ΟΜΟΝΟΙΑ (οπου ηταν πιστος απ'οτι λες)κανοντας συμφωνια με το ΔΚ του ΜΠΕΡΙΣΑ,εχωντασ ανεπαλληλες επαφες με τον YLLI PIRO .ΤΟ χρισμα το πηρε στισ 28 μαρτιου.Για πια πιστευω και ιδανικα μου λες;εδω τα πουλησε ολα μαζη και μας ,μονο και μονο να κρατησει την καρεκλα που εχει τωρα!!!!!Δεν αναρωτιεστε γιατι του ειναι τοσο δυσκολο να την αφησεί;τη συμφωνιες εχει κανει;που εχει δεσμευσει εμας και τον τοπο μας;ολοι ξερουμε τον πολεμο που εχει κανει ο Y.PIRO στο ξεσκαρταρισμα τον ελληνων διανωουμενων μας απο τα υψηλα ποστα ΄;ΠΕΣΜΟΥ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ΄;ΔΕΝ ΣΕ ΦΩΒΙΖΕΙ ΑΥΤΟ;και μονο που το αναφερω μ'εχει πιασει ΣΥΓΚΡΙΟ!!!***ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου