Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στη Χειμάρρα

Μαθητές του Ελληνικού Σχολείου Χειμάρρας μπροστά στο μνημείο  
 των έξι πεσόντων απο τον πόλεμο του 40 στο Λιβάδι Χειμάρρας























































6 comments:

Ανώνυμος είπε...

AYTA EINAI TA NIATA THS XIMARAS..

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολυ καλη ιστορια αυτο το μνημειο στο Λιβαδι και ειναι καλο να τη γραψεις Βορειοηπειρωτη.Να γραψεις για την οικογενεια που το εκρυβε και το προσεχε τοσα χρονια.

βορειος για παντα είπε...

To λαικο βημα με τον Ιατρου και τους αρθρογραφους του το 1994 1995 με αρχικα για σημερα Γ.Γ Ο.ΜΠ.Π.ΜΠ.θυμουνται τη εγραφαν και πως αποκαλουσαν τους εκλεγμενους της τοτε ΟΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Δ.Ε.Ν.Ε.Ε.Μ ΝΑ σας πω εγω ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥΣ με συμμαχο το ελληνικο προξενειο και μαζι τους αυτος που σημερα τους ταπηρε αποκαλοντας την νεολαια παρακλαδι τους.ποσα επερναν απτην τοπικη οργανωση μεγαλου κομματος με αρχικα Π ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς τσακισουν. μηπψς ξεχασαν υπαρχουν και αλλες αποκαληψεις αφησται ησυχο τον ΠΑΠΠΑΧΡΙΣΤΟ ας πατε και εσεις στις φυλλακες οπως πηγα και εγω 2 φορες και ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ και μετα να κρινεται εππαγγελματιες πατριωτες της πολιθρονας. εμας και τις οικογενειες μας τσακιζε ο μπερισας και εσεις χαιροσασταν γιατι μας βγαλατε απ τη μεση.ντροπη σας

Ανώνυμος είπε...

O filogrek mos i fryni zjarrit se do përvëloheni.

Ανώνυμος είπε...

ε ρε παλι με τα αλβανικα!δεν γινετε να μη βγαινουν αυτα και ας γραφουν οτι θελουν?εγω εγραψα κατι σε ενα αλβανικο μπλοκ στα ελληνικα και δεν εμφανιστηκε ποτε.

Ανώνυμος είπε...

αυτο ειναι σοστο! εαν γραψεις κατι στα ελληνικα δεν εμφανζονται! γιατι πρεπει να επιτρεπεται να γραφουν αλβανικα σε ελληνικο μπλοκ.

Δημοσίευση σχολίου