Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Υστερία κατά της απογραφής των μειονοτήτων και θρησκευτικών κοινοτήτων στην Αλβανία

" Η απογραφή του  πληθυσμού με δήλωση της εθνικότητας και του θρησκεύματος,
ενέχει κινδύνους συνύπαρξης στο αλβανικό κράτος",
ισχυρίζεται  ο εικονιζόμενος  αντιπρόεδρος  του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου
 της Αλβανίας, Κρέσνικ Σπαχίου"...
Η «Συμμαχία Κόκκινο Μαύρο» εξακολουθεί να συγκεντρώνει υπογραφές για  την μη καταγραφή, στην απογραφή του πληθυσμού της Αλβανίας,  των εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων.
Μετά την Αυλώνα, το Δυρράχιο, τα Τίρανα, το Ελμπασάν, την Κορυτσά, σήμερα έφθασε η ώρα της πόλης Φίερ, να συνυπογράψουν οι κάτοικοι, για την αλλαγή του αστικού δικαίου που επιτρέπει στις μειονότητες να εγγράφονται με την εθνικότητα στην οποία ανήκουν.

Στους πολίτες που υπογράφουν αυτήν την δήλωση, οι εκπρόσωποι της «Συμμαχίας Κόκκινο Μαύρο» τόνιζαν ότι με τις υπογραφές τους δίνουν «μια και  έξω» τέλος στην παραποίηση της αλβανικής υπηκοότητας.
Για άλλη μια φορά στην πόλη Φίερ, παρέστη  ο Κρέσνικ Σπαχίου για να ενδυναμώσει την υπόθεση αυτή και ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι «η απογραφή ενέχει κινδύνους συνύπαρξης των εθνικών κοινοτήτων στη χώρα».
«Ο αυτοπροσδιορισμός της εθνικότητας και της θρησκείας, δεν μπορεί να διορθώσει τις ληξιαρχικές πράξεις, αλλά θέτει κινδύνους στην συνύπαρξη των μειονοτήτων στο αλβανικό κράτος. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκό δικαστήριο που  θα συναινέσει στην αλλαγή της ιθαγένειάς τους», είπε ο Σπαχίου στο συγκεντρωμένο πλήθος.
Μέχρι στιγμής το κίνημα αυτό έχει μαζέψει περίπου 50.000 υπογραφές, ζητώντας την αλλαγή του αστικού δικαίου του 2009, το οποίο επιτρέπει την απογραφή των μειονοτήτων σύμφωνα με τις εθνικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις των.

6 comments:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

K.κ.σωβινιστές-κατσαπλιάδες ''Αλβανοί'':δ ε ν θα έρθη η ιστορικότατη στιγμή να καταγγελθήτε σε διεθνείς οργανισμούς και fora για προδήλως αντιδημοκρατική συμπεριφορά και διαδικασίες;Θα έ ρ θ η και,τ ό τ ε,δεν θα εκφύγετε του α π ο κ λ ε ι σ μ ο ύ σας από την Ε.Ε.

O σκιππεταρικός φασισμός δ ε θα μας εύρη συμφώνους και θα απεμπλακήτε δυσχερέστατα από τον Ελληνισμό,ρυπαροί και μισάνθρωποι.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 'ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ,ΑΠΕΧΘΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΟΤΑΤΟΙ.
ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΜΑΛΙΣΤΑ,'ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΚΦΑΣΙΖΕΣΘΕ ΟΛΟΝΕΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΚΙΠΠΕΡΙ ΣΑΣ.ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ 'ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΑΛΒΑΝΙΑ'' ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΣ,ΞΕΝΟ.


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 'ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ Τ Ω Ρ Α!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Η αιχμηρότητα και η οξύτητα είναι η μόνη κατάλληλη και αρμόζουσα λύση για την αντιμετώπιση των αισχίστων αυτών Δακοτούρκων που 'θέλουν και να αυτοαποκαλούνται ''Shqiptaret''(scipetario,scipio,σκιππέτον) και που π α ν τ ε λ ώ ς εσφαλμένως τους ονοματίζουμε και που τιτλοφορούνται και που μεταφράζουμε συμβατικότατα και αυθαιρέτως ''Αλβανοί''.

Ανώνυμος είπε...

για πάντα θα μείνει Αλβανία,δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι εκεί

Ανώνυμος είπε...

Παρόλο τον ντόρο που κάνουν οι σκιπετάριδες , πέρασε ένας μήνας από πόλη σε πόλη και ακόμα δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν 20.000 υπόγραφες .
Καλά κρασιά Albinistan .

Ευλογητός είπε...

Ως εδώ και μη παρέκει! Έχω μια πρόταση, Κανένα κόμμα ούτε ΚΕΑΔ ούτε MEGA να μην μπουν σε εκλογές εάν συνεχιστεί αυτό που κάνει η θεσμικήυ αλβανική πολιτεία, την οποία εκπροσωπεί ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας, Κρεσνικ Σπαχίου. Να γίνει καταγγελία με κατηγορία προς το συγκεκριμένο άτομο, ο οποίος παραβιάζει βάναυσα τον Νόμο κατά των Διακρίσεων (Ligji i Antidiskriminimit). Η Ομόνοια να οργανώσει συλλαλητήριο μεγάλο με τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων σε ένδειξη διαμαρτυρίας γι' αυτά τα αίσχη του Σπαχίου και της Aleanca Kuq e Zi. Να τους αντιπαραβάλλουμε τη Γαλανόλευκη Συμμαχία μας. Αν συνεχίσουμε να το παίζουμε κότες, τότε τα κοκόρια τύπου Σπαχίου θα πληθαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

ZHTONTAS SYGNOMH APO TOUS DIAXEIRISTES, HTHELA NA PO DYO KOUBENTES GIA TH SELIDA "DEROPOLH".
DEN HKSERA OTI YPYRXE, ENAS FILOS MOU,ELLADITHS, MOU EIPE NA TH DO, DIOTI LEEI, MPOREI NA SE ENDIAFEREI KAI NA SOU ARESEI.
BRE PAIDIA OI ANTHROPOI EINAI KAKOMOIRIDES RE !!!
DEN YPOSTIRIZO KANENAN KAI KANENA KOMMA,ALLA H MIZERIA TOUS DEN PERIGRAFETAI BRE PATRIOTES !!
BRE TH NILA EINAI AYTH POU TRABAME OI BOREIO HPEIROTES !!!
SE TI BOURKO EXOUN PESEI KAI DEN MPOROUN NA SHKOTHOUN ??
APO OTI KATALABA YPOSTHRIZOUN TO KOMMA KEAD,KALA KANOUN,KI EGO KEAD PSHFISA TELEYTAIA FORA,ALLA TROPOS EINAI AYTOS POU EXOUN EPILEKSEI ???
DLD TI THA GINEI, THA PROSPATHOUME NA APODEIKSOUME POIOS YPYRETEI POIO POLY TOUS ALBANOUS ?? TI AISXOS EINAI AYTO??EGO DEN KSERO KANENAN B.HPEIROTH POU NA THELEI TOUS ALBANOUS POIO POLY APO THN PATRIDA MAS !!!
TI GINETAI,OPOIOS DEN YPOSTYRIZEI TO KOMMA TOUS TO KEAD EINAI PRODOTHS ???MA AN DEN KANO LATHOS TO KEAD DEN SYNFONEI ME TO SK ???
AISXOS BRE PAIDIA,XILIES FORES AISXOS!!!
DEN PSHFIZO KANENAN SAS POIA RE,APOXHHHHHHH!!!!

Δημοσίευση σχολίου