Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Δυο βίντεο για την 9χρονη δράση της ΝΕΒ








28 comments:

Ανώνυμος είπε...

Pameeeee!

Ανώνυμος είπε...

Μα και συ ρε νεβ να μην βάλεις την πίτα της εφης.νροπη σου,χχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

an kai den prolava na do ta dyo binteo, to proto einai eksairetiko,mprabo sas

Ανώνυμος είπε...

τη?!

Ανώνυμος είπε...

ωραία μουσικη.....

Ανώνυμος είπε...

TYFLA NA XEI I MARIANA VARDINOGIANNI KAI I UNESKO MBROSTA SE AUTO TO ERGO TIS NEB

Phoebus Apollo είπε...

Όλα λόγια και από έργα τίποτα η συγκεκριμένη οργάνωση.

Σε προκαλώ να το δημοσιεύσεις moderator!

Ανώνυμος είπε...

λίγα λόγια πολλά έργα και λίγη μικροψυχία όλα πακέτο πάνε. Οι εμπνευστές Πάντος δεν ξεχνούν τη συρραφή που έκανε ο αγαπημένος τους θείος έχει κάποιο δίκιο η Έφη.(όσο για τα ορθογραφικά μου ο νοών νοη..)

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητηρια σε οσους ασχολουνται με τη νεολαια μας. παισια εσεις ειστε το μελλον. .μην ξεχνατε τον τοπο μας.

Ανώνυμος είπε...

για να φτιαξει τετοιο βιντεο αυτην την χρονικη στιγμη η "σιδερα κυρια" της ΝΕΒ κατι εχει στο νου της παλι να μας εκπλησσει.Τι γινεται εκει ρε μεγκα στελεχοι? Εκλογες θα κανει η ΝΕΒ? Η οχι ?

Ανώνυμος είπε...

kai se ayto kati tha xate na peite, logiko to vrisko. Vorioipirotes. Esy Efi giati klegesai? Den lansaristike poli i moyri sou? Krimaaaa

Ανώνυμος είπε...

Phoebus Apollo, μην προκαλείς πολύ ρε μεγάλε γιατί σε σκιαζόμαστε κιόλας με πατέρα το Δία.

Ανώνυμος είπε...

3:04 ασε τον Παντο ήσυχο και κοψε τις μλκς

Phoebus Apollo είπε...

1:23 Γιατί αγαπητέ; Θεωρείς ότι η εν λόγω νεολαία έχει να επιδείξει τρομερό έργο για τον χώρο της Β.;. Γιατί δεν μου λες κάποιο από τα ουσιώδη έργα (και ημέρες) των προαναφερθέντων;

Άσε ξέρουμε πως λειτουργούν τέτοιου είδους οργανώσεις εν Ελλάδι!

Υ.Γ. Και χάριν αστειότητος, τυχόν αρνητικό σχόλιο πιθανώς θα ακολουθηθεί από κεραυνοβιλισμό του Ζηνός.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΒ είναι ενα ΤΙΠΟΤΑ, αποτελούμενη απο ΤΙΠΟΤΕΣ που 9 χρόνια προσπαθεί να πετύχει το ΤΙΠΟΤΑ,για να έχει λόγο ο μέγας ΤΙΠΟΤΑΣ Apollo να κρίνει, τίποτε άλλο απο το ΤΙΠΟΤΑ!

Άσε μας κουκλίτσε μου!

Phoebus Apollo είπε...

Αισθάνομαι πως πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τους αναγνώστες της εν λόγω ιστοσελίδας για την ταραχή η οποία προκλήθηκε από το πρώτο μου σχόλιο.
Πράγματι, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, θεωρώ πως ήταν λίγο "βαρύ".
Εμμένω, παρά ταύτα, στην θέση μου λέγοντας πως κάτι το οποίο γίνεται για το καλό της πατρίδας δεν χρειάζεται τυμπανοκρουσίες και διαφημίσεις. Δεν σας κρύβω άλλωστε ότι αυτό είναι που με έκανε να δημοσιεύσω το πρώτο σχόλιο.
Οι σωστοί πατριώτες δεν χρειάζεται να διαφημίζουν το έργο τους, γιατί αλλιώς κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν ως πατριδοκάπηλοι. Έχει γεμίσει η Ελλάδα και ο ευρύτερος Ελληνικός χώρος από δαύτους.
Κάποιοι, πολύ πιθανό μέλη της εν λόγω οργάνωσης, θίχτηκαν. Το βρίσκω απόλυτα λογικό.
Η εν λόγω κυρία από πάνω (βλ., 9:20 π.μ. - θεωρώ ότι είναι γυναίκα, λόγω του τελευταίου σχολίου που έκανε για εμένα' ζητώ τη συγχώρεση και κατανόησή σας αν κάνω λάθος), θα μπορούσε να απαντήσει καλύτερα και πιο κόσμια. Άλλωστε τα σωστά επιχειρήματα απαιτούν λογική και καλύτερη χρήση του γραπτού λόγου. Ας είναι, συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια.

Χαίρεται!
"Φοίβος Απόλλων"

Ανώνυμος είπε...

File Foivo, diavasa ola ta sxolia sou kai pragmatika diakrino ena atomo poy me eygeneia prospathei na katathesei tis skepseis toy.
Den apotelo melos tis parapano organosis (den tha mporoysa alloste giati eimai poly megalos gia na legomai neos), alla leo mipos i midenistiki kritiki einai ayti poy apomakrinei kai toys neoys ap tin enasxolisi me ta koina? H sygkekrimeni organosi drastiriopoioi kapoious neous kai ayto gia mena einai pou metraei. Tha mporoyse na min yparxei kan. Tha itan protimotero tote? Aneferes kapou gia tympanokroysies kai diafimiseis, ma ean den anadeiksoun me kapoio tropo tin opoia toys prosfora pos tha enimeronomastan emeis tora?
En pasei peritosi, prosopika piteyo pos diskola vriskeis anthropous na eyaisthitopoioyntai kai na asxoloyntai me ta boreiohpirotika, ara as min eimaste toso adikoi kai skliroi me kapoious poy exoyn diathesi na to kanoun.

Na eisai kala,
Giannis

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ??!!! Η ΝΕΒ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.. ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΠΟΤΑΚΙΑ.. ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ )ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΕΞ ΟΨΕΩΣ) ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΟΥΣΙΟ Κ ΠΕΡΙΤΤΟ ΕΛ[ΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Κ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΕΙ ΟΥΣΙΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΗ ΩΦΕΛΙΜΙΣΤΙΚΗ. ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Phoebus Apollo είπε...:"Άσε ξέρουμε πως λειτουργούν τέτοιου είδους οργανώσεις εν Ελλάδι!"

Τι εννοείται κύριε; Για εξηγήστε μας λίγο τι ξέρετε να μάθουμε και μεις που ακολουθούμε τη νεβ, μηπως ξεστραβωθούμε;

παλιός ενβήτης και υποστηρικτής νεβήτης

Phoebus Apollo είπε...

Φίλε Γιάννη,
ναι, έχεις δίκιο. Όλοι εμείς οι Βορειοηπειρώτες πρέπει να είμαστε ένα, μια γροθιά.
Όπως είπα και παραπάνω, θεωρώ ότι υπερέβαλα στην κριτική μου.

Είμαι ξέρεις από αυτούς της "παλιάς σχολής" που πιστεύουν στις τίμιες και ευεργετικές πράξεις χωρίς να αναδεικνύουν εαυτόν.

Στις ημέρες μας, πραγματικά, ίσως αυτή η τακτική να μην εξυπηρετεί τον ημέτερο στόχο. Στην πρώτη κριτική μου ήμουνα υπερβολικός. Δεν μπορείς να τους βάλεις όλους στο ίδιο καλάθι. Υπάρχουν και εκείνοι που πραγματικά νοιάζονται για την πατρίδα! Εντέλει, αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι, "μηδέν άγαν" είναι κάτι που μπορεί να σώσει από πολλές παρανοήσεις.

Φιλικά,
"Φοίβος Απόλλων"

Ανώνυμος είπε...

Ελένη, δεν σου μάθανε ποτέ πως: όταν δεν γνωρίζεις κάτι, καλό είναι να μην το κρίνεις!
Εύκολη η κριτική πίσω από ένα πληκτρολόγιο, θα ήταν προτιμότερο όμως να έχεις το θάρρος της γνώμης σου και χωρίς τη μάσκα.

Ανώνυμος είπε...

13 Νοεμβρίου,9:20 π.μ. ΕΔΩ!

Ίσως να επιθυμούσες περισσότερο να ήμουν γυναίκα μέγα Απόλλων, αλλά θα σε απογοητεύσω καθότι ανήρ is speaking.

Έχε γεια θεέ του Κάλλους ή του Κάλους!

Το Πουλάκι Τσίου είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά!!!??? Πότε έχουμε εκλογές???

Phoebus Apollo είπε...

Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι τύποι σαν τον 5:35 μ.μ (της 14ης Νοεμβρίου) απαντούν με αυτόν τον τρόπο! Που είναι φίλτατε τα επιχειρήματά σου; Το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς λογοπαίγνια (έξυπνα κατά τη γνώμη σου) - δε σου κρύβω ότι μου θύμισαν τίτλους γνωστών δημοσιογραφίσκων της εποχής) και να καμώνεσαι ότι είσαι υπεράνω των άλλων.

Σου αξίζει μια καλή απάντηση φιλαράκο, αλλά όχι σε αυτό το forum, γιατί το επισκέπτονται πολλά άτομα και μπορεί να τους "χαλάσει" την αισθητική η χρήση μιας πιο ιδιάζουσας γλώσσας.

Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω.

Phoebus Apollo είπε...

Ο φίλος την 14η Νοεμβρίου 2012 9:29 π.μ., διερωτάται τι εννοώ όταν λέω ότι: "Άσε ξέρουμε πως λειτουργούν τέτοιου είδους οργανώσεις εν Ελλάδι!".

Λοιπόν, για να το κάνω πιο "λιανά"(αφού θες να τ΄ακούσεις και επισήμως κάτι που και ο ίδιος ξέρεις). Μπήκες στη ΝΕΒ επειδή ήθελες να παλέψεις για τα δίκαια της πατρίδας ή επειδή είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου την εντύπωση ότι θα μπορούσες να επωφεληθείς από μια τέτοια δραστηριότητα;

Προφανώς και θα πεις ότι το έκανα για το καλό της πατρίδας μου (που πράγματι μπορεί να είναι έτσι). Θεωρείς όμως ότι όσοι είναι εκεί μέσα (ή γενικά σε τέτοιου είδους οργανώσεις) σκέφτονται κατ' αυτόν τον τρόπο; Είναι δηλαδή όλα αγγελικά πλασμένα για εσένα;

Το αφήνω ως ανοιχτό ερώτημα. Ας επικρατήσει η λογική και όχι τα πικρόχολα σχόλια μερικών.

"Έσσεται ήμαρ"

Ανώνυμος είπε...

κύριε Απόλλωνα, δεν δήλωσα κάπου πως έχω μπει στη νεβ, απλά ανέφερα πως ακολουθώ και στηρίζω τις προσπάθειες κάποιων ατόμων που θεωρώ πως όντως οι προθέσεις τους είναι αγνές και πατριωτικές. Τι σας κάνει εσάς να πιστεύετε πως κάποιοι εκεί μέσα δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο;
Εαν έχετε προσωπική εμπειρία και γνώση τότε θα πρέπει και να ξέρουμε και με ποιον έχουμε να κάνουμε.Γιατί δεν μας λέτε και ποιος πραγματικά είστε για να βεβαιωθούμε πως και οι δικές σας θέσεις και συμβουλές είναι αληθινές και όχι πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού;;;

παλιός ενβήτης και υποστηρικτής νεβήτης

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 14 Νοεμβρίου 2012 3:49 μ.μ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΚΡΙΝΩ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ..ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΟΥ ΒΑΣΙΣΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ. ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ Κ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ¨ΟΔΗΓΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ Ή ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΛΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ Κ Τ 2 ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΤ'ΈΜΕ. ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΣ/Η ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΥ ΓΚΑϊ ΦΟΞ? ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑ ΜΑΙ Κ ΣΤΗ ΜΟΔΑ.(ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΗ ΘΝΗΤΗ ΣΕ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ ΥΠΕΡΗΡΩΙΔΑ.. ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙΣ ΛΙΓΟ??)ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Ελένη, Ελένη,
προφανώς δεν έχεις ανάγκη τις δικές μου κολακείες ή και κάποιου άλλου, αρκούν και περισσεύουν οι δικές σου αυτοκολακείες!
Καλή η προσπάθεια ανάλυσης αλλά άστοχη. Πολλά λόγια για το τίποτα.
Δεν σου χρειάζονται οι μάσκες, όπως λες, αλλά συνεχίζεις να τις φοράς και να τις εναλλάσσεις με άνεση.
Επιμένω να σε προκαλώ να τις πετάξεις.

(φιλική συμβουλή: σταμάτα να γράφεις με κεφαλαία, βγάζουν μάτι)

Δημοσίευση σχολίου