Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Την ερχόμενη Δευτέρα, οι υποψηφιότητες της Ομόνοιας

ΟΜΟΝΟΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ 
Θέμα: Συνεδρίαση Προεδρείου  ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑΣ – τοπικές εκλογές Μαίου
 Την Τρίτη το απόγευμα συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία το νέο προεδρείο της ΔΕΕΕΜ Ομόνοιας.
Κατά τη συνεδρίαση, εκτός από τα οργανωτικά θέματα, συζητήθηκαν εκτενώς όλες οι πτυχές που αφορούν τις προσεχείς εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ως προς αυτό το Προεδρείο αποφάσισε τα εξής:

  1. Το Σάββατο 12 Μαρτίου να συγκληθούν συσκέψεις των Συμβουλίων των παραρτημάτων με ημερήσια διάταξη τη συζήτηση, την ανάδειξη και την επιλογή των υποψηφιοτήτων για τις τοπικές εκλογές. Οι υποψηφιότητες αυτές θα τεθούν προς ψήφιση και έγκριση  στο Γενικό Συμβούλιο.
  2. Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, στις 14.00 μ.μ., συγκαλείται στους Αγίους Σαράντα το Γενικό Συμβούλιο με ημερήσια διάταξη την ανάδειξη των υποψηφίων έπαρχων και δημάρχων της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ
  3. Το προεδρείο, λαμβάνοντας υπόψη την επιτακτική ανάγκη ενημέρωσης, προώθησης των πολιτικών θέσεων και προβολής των υποψηφίων, αποφάσισε την άμεση επανέκδοση και κυκλοφορία της εφημερίδας της Οργάνωσης.
  4. Τέλος, όπως έχει γίνει και κατά τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και το πώς ορίζει το Πρόγραμμα και το Καταστατικό της ΔΕΕΕΜ Ομόνοιας, το προεδρείο, επανέλαβε την πολιτική του απόφαση για ανεξάρτητη κάθοδο της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ κατά τις εκλογές της 8ης Μαίου.

 Άγιοι Σαράντα, 9 Μαρτίου 2011
(Την ανακοίνωση μας έστειλε ο Γενικός Γραμματέας της Ομόνοιας κ. Γ. Γιάννης)

8 comments:

Ανώνυμος είπε...

Το σημειο 4 δεν το εβλεπε κανεις τοοοοοοοοοοσα χρονια? Εχουμε γινει η πουτανα που ψαχνει τον νταβατζης στα αλβανικα κομματα! Ειναι απο το καταστατικο της ομονοιας! Τοσα χρονια ο Ντουλες το εγραφε στα @@ του, με την συναινεση του καθε προεδρου της ομονοιας.

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχυσει η αυτονομη και ανεξαρτητη καθοδος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις εκλογες τοτε ολοι οι ΟΜΟΝΙΤΕΣ και ολοι οι Ελληνες ειμαστε υπερηφανοι,αν δεν ισχυσει τοτε να βρει τρυπα να κρυφτει ο Ντουλες.
Εμεις οι πιστοι ΟΜΟΝΙΤΕΣ ειμαστε κεθετα αντιθετοι στη συνεργασια με οποιοδηποτε αλβανικο κομμα,το εχουμε αποδειξει και θα συνεχισουμε να το αποδικνειουμε με την ψηφο μας.Φανηκε στις βουλευτικες εκλογες και αν ισχυσει η αυτονομη καθοδος στις τοπικες θα φανει και παλι με αντιθετα αποτελεσματα.
Ελληνες ενωμενοι αγωνιστητε....
Δεν λεει πουθενα σε συνεργασια με τους αλβανους.

Ανώνυμος είπε...

gia poia aneksartiti kathodo milas esy 5:39 !!!
gia poious mas perases diladi,gia pontioys ???
ANEKSARTHTOS KATEBAINEI KAPOIOS APO THN ARXH,KAI OXI OTAN SE EXEI DIWKSEI APO TH SYMMAXIA O RAMA H O KATHE ALLOS RAMA !!G...MW TA RAMA-TA MOY G...MW!!!
ayto thelei kotsia kai @@@,ta opoia den ta exei kaneis stin klika !!!
ti perifaneia kai prasina aloga mas les edw !!
Tin teleytaia stagona aksioprepias kai perifaneias soy tin exei poylisei o Dule prin dyo xronia sta Tirana ti kathese kai psaxneis ???

Ανώνυμος είπε...

PA PA PA PA PA !!!
BASTATE TOYRKOI TA ALOGA !!!
O GIANN GIANNHS KATEBAINEI ANEKSARTHTOS !!!
SOSIALISTES THS DROPOLHS,PWGWNIOY,BOYRKOY KAI RIZWN KAI LOIPWN PERIXWRWN:
eisaste prodotes !!!
nai, prodotes eiste !!!
GIATI, ETSI APLA THA TO KSEXASEI O DULE AYTO ???E???
Xonepste to !!!ksanaginate prodotes !!Etsi,mexri na valei myalo o arxigos sas o Rama!!meta tha mazeftei to byro tis klikas kai to ksanavlepoume !!!
twra omws.....
eiste PRODOTES!!!mexri neoteras...

Ανώνυμος είπε...

Τα μισόλογα και τις μισαλήθειες του Ντούλε τα έχουμε συνηθίσει. Ανεξάρτητη κάθοδο στα δημοτικά κι επαρχιακά συμβούλια, λέει. Τι σημαίνει αυτό; Όλα τα κόμματα ανεξάρτητα κατεβαίνουν με τις λίστες των συμβούλων. Οι συνεργασίες αφορούν τους υποψήφιους δημάρχους και τους υποψήφιους επάρχους. Εκεί θα κάνει συνεργασίες ο Ντούλες; Ας περιμένουμε. Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι θα κάνει κατά τόπους λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές ιδιαιτερότητες. Ας μην ξεγελιόμαστε. Ούτε από το ανεξάρτητο ΚΕΑΔ ούτε από το ανεξάρτητο MEGA. Και τα δύο επωφελούνται από το γεγονός ότι η Ομόνοια εδώ και 2 χρόνια έχει απωλέσει την ανεξαρτησία της, την αυτονομία της και κατά συνέπεια και την αυτοδυναμία της.

Ανώνυμος είπε...

BRAVO SOU DULE EIMAI MAZI SOU. TA PAIDEIA TOU MEGA GELASTIKANE OPWS EIPAI KAI O LEO SKEFTIKANE TO EPOMENO BHMA MONO OXI TO METHEPOMENO.
EMAS MONO TO PS MAS EPERNE PSIFOUS KAI MONO ME AUTOUS TSAKONOMASTAN KATHIMERINA AP TO PRWI WS TO VRADY TWRA AN AUTOI MAS DWSOUN TOUS PSIFOUS TOUS........
MEGA ADE GEIA.............
EIMAI DIMOKRATHS ME PSIXH KAI OXI PS OUTE PD
OMONOIA ELLAS

Ανώνυμος είπε...

http://katoci.blogspot.com/
DIKSTO TOUTO BERISIOTI

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που ριχνετε το Ντουτση υποψ στην Πανω Δροπολη θα πανε ολα καλα....Α ρε βιτσα που θες ρε Νουλε.

Δημοσίευση σχολίου