Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Κόμμα ΕΕMΜ: Προκήρυξη εκλογών για την Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής

Το προεδρείο του κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον», βάση του άρθρου 25 του καταστατικού και τις διατάξεις του εκλογικού κανονισμού, αποφάσισε να διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής.
Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Περιστεριού στις 24 Ιουνίου 2012 ημέρα Κυριακή με ώρα έναρξης στις 09:00 π.μ. και ώρα λήξης της διαδικασίας στις 06:00 μ.μ.

Η συμμετοχή στην επιτροπή θα είναι αντιπροσωπευτική σε σχέση με τους Δήμους και επαρχίες καταγωγής. Η Επιτροπή που θα προκύψει θα αναδείξει Πρόεδρο, Γραμματέα, Ταμία καθώς και τρεις Αντιπροέδρους αναλογικά με τις περιφέρειες καταγωγής που κατοικεί παραδοσιακά η πλειοψηφία του ελληνισμού.

Ο Πρόεδρος της Νεολαίας για την Περιφέρεια Αττικής θα εκλεχθεί απευθείας από τα μέλη του Κόμματος ηλικίας κάτω των 35 ετών. Δικαίωμα στο εκλέγειν έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος. Εγγραφές για νέα μέλη του Κόμματος θα γίνονται και κατά την διάρκεια της διαδικασίας των
αρχαιρεσιών. Οι αιτήσεις των υποψηφιοτήτων για την συμμετοχή στην επιτροπή θα γίνονται δεκτές καθ όλη την προεργασιακή περίοδο μέχρι και την 20η Ιουνίου.

Οι υποχρεώσεις της Επιτροπής θα έχουν ως εξής:

  • *    Η ανάδειξη των θέσεων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας προς τις αρμόδιες αρχές της Ελληνικής Πολιτείας, προς τα Ελληνικά Κόμματα, στους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς και την προβολή αυτών στην Ελληνική κοινωνία με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση των πάντων πάνω στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εθνική Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία και την στήριξη των δίκαιων αιτημάτων της.

*     Την άμεση επαφή με τα μέλη της κοινότητας που διαμένουν στην Περιφέρεια Αττικής με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και την σύσφιξη των σχέσεων προς την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων.

*     Την προβολή της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας καθώς και την συμμετοχή της Επιτροπής σε εθνικές εκδηλώσεις και επετείους της πατρίδος μας.

                                                                     Ο Πρόεδρος του Κόμματος
                                             Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον
                                                                           Χρήστος Κίτσιος
Αγ. Σαράντα 25.05.2012

12 comments:

Ανώνυμος είπε...

Sixaritiria k. Kitsio gia tis dimokratikes kinisis pou kaneis mesa sto Komma sou. Tha imaste dipla sou sto diskolo ergo tou MEGA. Min masas tipota apo tis laspologies tou KEAD. Se fovounte giafto laspologoun.

Ανώνυμος είπε...

Afou dhen yparxi MEGA,giati na asxoliete to KEAD kaimene 10.22.Ypirxe pote MEGA?Exete katantisi na paramillate moni sas.Sas dimiourgise o Berisas,tha sas katastrepsi o Berisas.Stis kaliteres meres sas dhen vgallate oute bouleyti oute eparxo,tora pou o Berisas kali ton Ntoule tha sas kani pou na mi kserete pou na kriftite.Ftani pjia me to n Mega mas eixete zalisi dhen yparxi MEGA-Prodhotes

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγάλε 10:52 για τράβα να δεις αν έρχομαι και μετά έλα να μου πεις αν υπάρχει το ΕΕΜΜ , όσο για τον Ντούλε μια ζωή κολλωτούμπας ήτανε και πάντα κοίταζε τον εαυτό του και πότε τον Βορειοηπειρώτη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει

Ανώνυμος είπε...

Pos ginete 11.35,o megallos sas stelexos o Zisis (Ziso Lloutsis)e gine megallos diefintis sto ypourgio pedhias?Pos ginete o megallos sas stelexos kai melos tou genikou symbouliou MEGA Thomas Mitsos einai genikos diefintis OAED allbanias?Ajde figete kai mi mas poullate bllakies,sas exoume kai sas exi katallavi o kosmos tis EEM pji eiste,gia ayto dhen sas akoui kanenas.Dhimiourgia allvanon eiste,ajde spitia sas kai kratiste tis karreklles tis eksousias oso pai kai afiste mas isixous.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3:41 το κόμμα των Ελλήνων δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της ανικανότητας στην λύση των προβλημάτων μας από Ντούλε – Μπολάνο, δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της αλαζονικής συμπεριφοράς στην δημοκρατική λειτουργιά της Ομόνοια – Κεαδ από Ντούλε – Μπολάνο. Τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Ομονοίας που είναι σήμερα δεν ψηφίστηκαν, αλά διορίστηκαν, συμφώνα της λίστας Ντούλε. Ας βγει κάποιος να με διαψεύσει, δίνοντας στοιχεία του αντίθετου σε αυτό που λέω.
Μακάρι να γίνουν μεγάλο διευθυντές ο Ζισος και κάθε Ζισος που έχει Ελληνική καταγωγή. Συμφώνα μ’εσας με όποιον Αλβανό πολιτικό συνεργάζεται ο Ντουλε αυτός ο Αλβανός είναι καλός . Μήπως ξεχάσατε που ο Ντουλε συνεργάστηκε με την Κυβέρνηση Berisha ? Τότε ήταν καλός ο Berisha και τώρα όχι ?

Ανώνυμος είπε...

Oxi makari, alla egine o Zisis.Ellabe tin amoibi tou o Lloutsis gia tis ipirisies tou.Ma dhen sou leo ego oti,pote itan kalos o berisas kai pote kakos.To thema einai oti kai eisi o idhios ton les sto sxolio sou oti to MEGA eina dhimiourgia berisa.O allbanos prothipourgos me to onoma sali berisa ithele na dhiaspasi tin EEM meso dhimiourgia MEGA kai me ypostiriksi apo kapious prodhotes sinpatriotes mas ,san ton KSera,Barkas,Mitsos,Lloutsis klp klp.Omos dhen ta katafere,giati i borioipirotes eixoun klironomisi apo tous prokatohous tous to gonidio tis enotitas.

Ανώνυμος είπε...

anonime 2:23 tris laloun kai dio xorevoun.... ala leei o 1:03 kai ala katalaveneis esi

Ανώνυμος είπε...

oti na nai!tin enotita pou tin vlepeis 2:23;

Ανώνυμος είπε...

are mpastardemenoi ragiades 10 sxolia gia ta psifalakia
kanena(!!!)gia ta tosa wraia 8emata pou exoun ginei post sto blog
kai pio poly apo ola me peirakse pou kanena sxolio den egine gia tin ekklisia pou klepsane
aksioi tis moiras mas...

Ανώνυμος είπε...

aleks pando den pezese ise to simbollo tu mega .

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά του ΚΕΑΔ ας κάνετε μια φορά και σεις εκλογές από τη βάση και τότε θα έχετε δικαίωμα να μιλάτε να μιλάτε για το κόμμα των Ελλήνων που λειτουργεί ανοιχτά. Μιλάτε για διάσπαση εσείς που 15 χρόνια αλληλοσκοτωνόσασταν με τους Ελληνες του ΣΚ αλλά τώρα που τα χετε μέλι γάλα ανακαλύψατε τους διασπαστές στο πρόσωπο του ΕΕΜΜ.
Μου άρεσε όμως πολύ το σχόλιο του 10:52 που καμαρώνει που θα συμμαχήσει με το Μπερίσα, ενω αμα το κάνει το ΕΕΜΜ είναι προδοτικό!!.

Ανώνυμος είπε...

stirizoume Aleksi Panto gia proedro, exei pliopsifiko reyma stin qeinonia mas , ine gnisios qe laikos ine agonistis ! alexi proxora!

Δημοσίευση σχολίου