Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Καβάλα παν στην εκκλησιά καβάλα παντρεύονται νεολαίες

ΛιβαδοΠασοΚεαδΟμόνοια περισσότερα ονόματα από τα μέλη
Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο «νονός» αναβάπτισης της «Νεολαίας ΚΕΑΔ» σε «Νεολαία Ομόνοια – ΚΕΑΔ» αλλά ο τύπος έχει πολύ χιούμορ. «Αναρχικές» κινήσεις που χρησιμοποιούν το όνομα της  Ομόνοιας πάντα είχαμε σας θυμίζω το Παράρτημα Ομόνοιας Θεσσαλονίκης που ιδρύθηκε πρόσφατα, η Β’ Ομόνοια Κορυτσάς, το Μεγκα λέει ότι είναι συνέχεια της Ομόνοιας, η Μπεζιάνη όταν κατέβαινε ανεξάρτητη και αντίπαλη του υποψηφίου της Ομόνοιας έλεγε ότι είναι της Ομόνοιας, ο Ξέρρας στο ψηφοδέλτιο του Δηομοκρατικού έλεγε ότι είναι της Ομόνοιας κλπ  αλλά,  έναρξη νέου θεσμού σε Χριστουγεννιάτικη κάρτα πρώτη φορά βλέπουμε!
Τα παλικάρια που ξεκίνησαν την πολιτική τους σταδιοδρομία από τη Νεολαία Λιβαδειάς  ανεβαίνουν ένα - ένα τα σκαλιά και καβάλα παν στην εκκλησιά καβάλα παντρεύονται νεολαίες. Η καθιέρωση τους στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ είχε κάποιες δυσκολίες αφού έπρεπε να αντιμετωπίσουν το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ και τον «εριστικό» Τρίχα! Οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν όμως γιατί το «βαθύ»  (ή πατριωτικό σύμφωνα με κάποιους) ΠΑΣΟΚ και το ανήσυχο πνεύμα του Τρίχα δε συνάδουν με το «σοσιαλισμό» της νέας εποχής. Αφού φούλαραν τις μηχανές με καθαρή πράσινη βενζίνη γκάζωσαν για τη Ν.Ε.Β!  Βρήκαν όμως μπροστά «φασίστες» Βορειοηπειρώτες  που τόλμησαν άκουσον -  άκουσον να τους βγάλουν τρίτους.  Η δικαιολογία «φασίστες» φαίνεται δεν αρκούσε στην Ιπποκράτους 22, που τους παρείχε όλα τα μέσα για τη νίκη και στην προσπάθεια να δικαιολογηθούν καλύτερα στα αφεντικά τους βρήκαν ποιο πιστική – σοσιαλιστική απάντηση: «Φταίει ο Μπερίσα, κατόρθωσε να κάνει νοθεία και στην Αθήνα»!!!  Θέλοντας να τους παρηγορήσει ο Ντούλες, τους έδωσε τη δική του Νεολαία. «Μην στεναχωριέστε παιδιά, κανένας δεν είναι τόσο μεγκά-λος για να σπάσει την αγία τριάδα PS-PASOK-ΚΕΑΔ», ήταν οι πρώτες οδηγίες του Ντούλε και φαίνεται να έπιασαν.
Προς μεγάλη έκπληξη πολλών, η Ν.Ε.Β. έκανε μια καινοτομία στη Βορειοηπειρωτική Ιστορία,  δεν τους απάντηση ποτέ ή όπως λένε στην ηλικία τους,  δεν τους έπαιξε καθόλου! Αυτό φαίνεται να τους εξόργησε και μετά από ένα χρόνο τεραστίου αγώνα για να αγιάσουν το ΚΕΑΔ  σκέφτηκαν ότι ήρθε η σειρά της Ομόνοιας. Δεν ξέρουμε αν το ζήτησαν από τον Μπολάνο ή  τον Άγιο Βασίλη που μοιάζει με τον πρόεδρο (όχι με τον πραγματικό ορθόδοξο βέβαια  αλλά το δυτικό Santa Claus) αλλά την έγκριση (για να μη πούμε την προτροπή) του Ηρώδη την είχαν σίγουρα.  Και σε ανώτερα παιδιά μου!

62 comments:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
είμαστε για γελια και για κλάματα!

Ανώνυμος είπε...

Μη τους παρεξηγείται, την πλατεία Ομονοίας εννοούν.

Κεραύνιος είπε...

Μπράβο αδερφέ για το άρθρο. Δυστυχώς είμαστε μόνο για κλάμματα. Για γέλια είμαστε επίσης αλλά όχι τα δικά μας, των άλλων. Πόσοι θα την γαμήσουν την καημένη την ΟΜΟΝΟΙΑ; Δεν με πειράζουν οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός. Μακάρι όλοι να προκόβουν και να προχωρούν μπροστά σε αυτό με το οποίο ασχολούνται. Με πειράζει ότι ξεφτιλίζεται το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ότι την ξεχειλώνουν και στο τέλος θα μείνει στην ιστορία ως κάτι σάπιο. Σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε ένας Βορειοηπειρώτης υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι κρίμα όμως γιατί με όλα τα προβλήματα η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σταθεί θετικά στην ιστορία μας. Είναι κρίμα τόσος εξευτελισμός.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Βορειοηπειρώτη έγραψες πάλι, μπράβο και στον Κεραύνιο. για όσους δε γνωρίσουν ο επαρχος λιβαδείας ηταν σωματοφύλακας του Λαμποβιτιάδη και ελεγαν κάποιοι τότε ντροπή να έχουμε προεδρο το λαμποβιτιάδη. Που είσαι λαμποβιτιάδη να δεις τον οδηγό σου Ηρώδη πρόεδρο της Ομονοιας………;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω ρε παιδιά αφού μας εύχεται καλά Χριστούγεννα ο... Ηρώδης!!!! άντε να δούμε πως θα μας μπει (ο καινούριος χρόνος φυσικά)

Ανώνυμος είπε...

χαχαχ και το σύντροφο Τζομακα αντιπρόεδρο
αν γίνει και αυτό παει η ΟΜΟΝΟΙΑ,τουλάχιστομν για εμένα ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!!!!!!

Βορειοηπειρωτικός Παλμός είπε...

Έρχονται αποκαλύψεις για συνεργασία Λαμποβητιαδη - SHIK (SIGURIMI)

Ανώνυμος είπε...

katsalidas -nasios anipsios tou hrwdi for ever

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω στα σχολια διαφορα ονοματα, Ηρωδης, Κατσαλιδας ,Τζομακας και δεν εχω δει ακομα το ονομα, που ειναι και ο πιο αρμοδιος για αυτο. Που ειναι το ονομα του Μπολανου?????
Δεν νομιζω ετσι αυθαιρετα η νεολαια κεαδ κολλησε και το ομονοια διπλα, εαν δεν τους το υπεδείκνυε καποιος.


Εαν εδωσες το οκ, πες το να μην ξανασχοληθουμε με την ομονοια ( εμεις οι λιγοστοι που ασχολουμαστε), εαν δεν το εδωσες τοτε πρεπει αμεσα να λαβεις θεση και να ξεκαθαρισεις την κατασταση.


Η ξεφτιλα εχει και ορια.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητοί του Βορειοηπειρωτικού Παλμού!
Οι βόμβες, εκτός από το θόρυβο που κάνουν, τις περισσότερες φορές κάνουν ζημιά και λίγες φορές είναι χρήσιμες όταν χρησιμοποιούνται σωστά.
Ο Λαμποβιτιάδης έκανε πολλά χρόνια φυλακή στα μπουντρούμια της Αλβανίας στην κομουνιστική δικτατορία. Το είχε παραδεχτεί ο ίδιος ότι κάποια φορά τον έβγαλαν έξω για να τον χρησιμοποιήσουν σαν «δόλωμα» για να πιάσουν άλλους. Είναι ένας ανθρωπάκος που ζει τώρα στην Αθήνα. Η εκλογή του στο τιμόνι της Ομόνοιας είναι αποτέλεσμα κάποιον μηχανισμών του Αργυροκάστρου (ο νοών νοείτο) για να μη βγει ο Θωμάς Μήτσος και όχι του ιδίου. Οι γονείς του αποτελούν λαμπρή σελίδα στην Βορειοηπειρωτική ιστορία και δεν κατανοούμε τι νόημα θα έχουν οι «αποκαλύψεις» σας;!

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη μη αναλαμβάνεις ρόλο εκεί που δε σε χωράει. Όντος οι γονείς του Γ. Λαμποβιτιάδη, ειδικά η μητέρα του, είχαν ένα τραγικό τέλος. Δεν μπορέσαμε όμως ούτε αυτούς να τους κάνουμε ήρωες. Φοβούμαστε από το φως τους και τις θυσίες τους υπέρ Πατρίδος. Τόσο το χειρότερο ότι δήμιοι της κυρίας Λαμποβιτιάδη μέχρι και βιασμό με δεμένα χέρια, ήταν από δικό μας αίμα. Ο Λαμποβιτιάδης, μικρό παιδί τότε, τους θυμάταικαλά. Είναι όμως τόσο σιχαμερός που όταν ήταν πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεργάστηκε μαζί τους "υπέρ του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Είχε εντολή ο άνθρωπος να συνεργαστεί με τους συγγενείς των δήμιων της μητέρας του. Κάποτε ο Νταούτ Γκουμένη, συγκρατούμενος του Λαμποβιτιάδη, είπε ότι οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες δεν δικαιούνται να μιλήσουν για δημοκρατία και ευπρέπεια εφόσον δέχτηκαν το Λαμποβιτιάδη Πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.!!!!. Και ακόμα ο ίδιος ομολόγησε ότι όντος υπέκυψε και έγινε καρφί και δόλωμα. Τότε τι δουλειά είχε να ηγηθεί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;!
Δεν με νοιάζει αυτό όσο με νοιάζει ότι παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ και γενικά την πορεία του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού τα 20 τελευταία χρόνια, διαπιστώνει κανείς με λύπη ότι την καθοδηγούν άνθρωποι των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών. Τους προωθεί η Αθήνα αφού της υποδεικνύουν στο αθηναϊκό κράτος οι αλβανικές μυστικές υπηρεσίες. Με τη διπλή αυτή στήριξη "οι ηγέτες μας" κατατσακίζουν όλους τους τίμιους και πραγματικούς αγωνιστές για τον ελληνισμό.
Έτσι εξηγείται που η ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ διατηρεί την σημασία του συμβόλου για τον ελληνισμό την οποία σημασία κέρδισε με τα λίγα πρώτα χρόνια δράσης της, σήμερα έγινε ένα κουρέλι. Την αξιοποιούν όσοι θέλουν να επωφεληθούν προσωπικά πουλώντας πατρίδα και ελληνισμό.

Ανώνυμος είπε...

το μεγαλυτερο κακο στην ΟΜΟΝΟΙΑ το εχει κανει ο ΛΛΜΠΟΒΙΤΙΑΔΗΣ οταν ηταν προεδρος στην ΟΜΟΝΟΙΑ σκορπισε μονο διχονεια!!εβαλε ανθρωπους να κανουν δουλεια,οχι μονο δεν τους πληροσε πηρε το χρημα και εφηγε για την ΕΛΛΑΔΑ......!!! και αυτος ο ανθρωπος κρυβεται να τους αντικρισει......!!!
ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!...ενας μεγαλος κλεφτης που περασε απο προεδρος τησ ομονοιας.............

βουρκαρης.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαμποβιτιάδης πήγε σπίτι του. Μόνο φιλοσοφικά μπορείτε να το συζητάτε και χωρίς κανένα νόημα. Με αυτούς που έχουμε να κάνουμε τώρα τι γίνεται;

Παναγιώτης Μπάρκας είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΚΑΣ
(Με το δικαίωμα του ανθρώπου που συνέταξε το πρώτο πρόγραμμα και καταστατικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στα οποία στηρίχτηκε η ιδρυτική εξάδα για να τεκμηριώσει τα επίσημα έγγραφά της για το Υπουργείο Δικαιοσύνης το Φλεβάρη του 1991)

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο. Το 1993, δυο χρόνια μετά την ίδρυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όντας διεγραμμένος από τα ηγετικά της όργανα, είπα σε κάποιον από τους έξι συνιδρυτές. Κάποτε θα έχουμε τύψεις για την ίδρυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με ρώτησε "γιατί" και του απάντησα ότι βλέπω να την καθοδηγούν εκείνοι, που όταν εμείς τρέχαμε για υπογραφές, εκείνοι ή άλλαζαν δρόμο, ή μας έκαναν σαμποτάζ. Προσέξτε, στους περίπου 130 ΄Έλληνες υπογράφοντες το αίτημα για την ίδρυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν υπάρχει κανένας από τους προέδρους της, (εκτός από έναν ο οποίος προέκυψε ότι ήταν απλώς εργαλείο). Με την απόσταση των 20 χρόνων ζωής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διαπιστώνουμε με πολύ λύπη ότι το Αλβανικό κράτος μέσα στα ερείπιά του επιδίωξε από την πρώτη στιγμή να θέσει υπό τον έλεγχό του την ΟΜΟΝΟΙΑ. Την ίδια στιγμή η Ελλάδα θεωρούσε την ΟΜΟΝΟΙΑ ένα αγκάθι που έπρεπε να ξεριζωθεί. Έτσι στις 10 Φλεβάρη 1992, στην πρώτη συνδιάσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα Τίρανα και η Αθήνα πέτυχαν τον σκοπό τους. Τα Τίρανα έθεσαν και θεσμικά υπό έλεγχο την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η Αθήνα πίστεψε ότι κατάφερε και αυτή να ελέγξει την ΟΜΟΝΟΙΑ, να διώξει από την ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ "τους κομουνιστές", (Η πρώτη συνδιάσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγινε υπό την άγρια παρέμβαση του Ιδρύματος Παλινοστούντων και άλλων συνεργάσιμων με αυτό ελληνικών φορέων). Στην ουσία η Αθήνα τέθηκε σε ρόλο που μοίραζαν τα Τίρανα σε σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Οι άνθρωποι που εμπιστεύονταν η Αθήνα προωθούνταν από τα Τίρανα. Τα γεγονότα του 1993, 1994, 1997, 1999 και μέχρι σήμερα αυτό αποδεικνύουν. Τα Τίρανα αποφασίζουν τους ηγέτες μας, τους βουλευτές μας, τα στελέχη μας. Η Αθήνα τους εγκρίνει. Οι απλοί Έλληνες Βορειοηπειρώτες, απογοητευμένοι τους γυρίζουν τις πλάτες. Γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. Φοβούνται την πίεση της διπλής εξουσίας, Τιράνων και Αθήνας και αρκούνται με την αναζήτηση τρόπου επιβίωσης. Δώσμα της ψυχής σώσμα του χεριού. Έτσι αντικατέστησαν την καταδικαστέα βυζαντινή παροιμία,"Δώσμα του χεριού, σώσμα της ψυχής".
Σήμερα, η ΟΜΟΝΟΙΑ με την ιστορική αποστολή της ίδρυσής της, δεν υπάρχει. Και η νοσταλγία σκοτώνει. Οι σημερινές εξελίξεις κατατάσσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε χαϊμαλί. Ο καθένας το αναζητεί και το φοράει όχι για να προστατευτεί από κάτι κακό. Αλλά για να επιτεθεί με μεγαλύτερη αγριότητα κατά του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού για να επωφεληθεί προσωπικά. Για να καταλάβουμε την καταστρεπτική δύναμη που δώσαμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αρκεί να αναλογιστούμε ότι τις χιλιάδες χρόνια ελληνισμού σ΄αυτόν τον τόπο, τον ρημάζουμε σε δυο δεκαετίες. Καταφέραμε τραγικότερα αποτελέσματα και από το κομουνιστικό καθεστώς. Τραμπούκοι, αμόρφωτοι, ραδιούργοι, γλύφτες, άνθρωποι που δεν ξέρουν γιατί είναι Έλληνες, διεκδικούν την καρέκλα για να εκπροσωπήσουν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Επικεφαλής τους ένα άτομο, ονόματι Ντούλες Ευάγγελος. 15 χρόνια τώρα χαϊδεύει τα αυτιά τους, τους δίνει από ένα κόκκαλο, για να μπορέσει αυτός να διατηρεί άθιχτη την καρέκλα του.
Τα τίμια, μορφωμένα και οι πραγματικοί αγωνιστές είναι τα θύματά τους ή ως αντίπαλο δέος, ή εκμεταλλευόμενοι τα ιδανικά τους.
Τώρα, η αντιπαράθεση έχει μεταφερθεί στην Ελλάδα.
Οι Μικρασιάτες παρά την περιφρονητική αντιμετώπιση από το Αθηναϊκό κράτος, με την προσφυγιά τους κατάφεραν να δώσουν για δεκαετίες ζωή στο έθνος, πολιτισμό, ανθρωπιά, μόρφωση. Οι πόντιοι, όσο και μας βοηθούν να γελάσουμε, κατάφεραν να φτιάξουν το δικό τους πρόσωπο και προφίλ στην Ελλάδα και να επιβληθούν σε αρκετούς τομείς.
Εμείς, μεταφέρουμε στην Ελλάδα, όχι απλώς τον ξεριζωμένο Ελληνισμο, αλλά, την έριδα, τη γκρίνια, την αμορφωσιά, την απροσωπία και την μιζέρια που σκοτώνει στην Ελλάδα κάθε νοσταλγία, κάθε προσπάθεια, κάθε ελπίδα.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Ρε μεγάλε 9.03, είχα συναντήσει μία γιαγια στη Δερόπολη που μου είπε το εξής:
«Πήγα στον kryetari της κοοπερατίβας και του είπα να βάλει το παιδί μου οδηγό και μου είπε θα σου κάνω τη χάρη αλλα κάτι πρέπει να κάνεις και εσυ για μένα. Πρέπει να μου λες ότι ακούς στη μπριγκάντα και του είπα αυτό είναι εύκολο, θα το κάνω». Αυτήν την κυρία εγώ τι να την πω; Συνεργάτη του καθεστώτος ή έναν ανθρωπάκο που δεν μπόρεσε ή δεν ήξερε να γίνει ήρωας;;; Ίδια τραγική φιγούρα είναι και ο Λαμποβιτιάδης που τώρα κάθεται στην άκρη. Εσύ ή ο πατέρας σου πόσα χρόνια φυλακή κάνατε στην Αλβανία για να μάθουμε για τον ηρωισμό σας.
Αν εσύ έχεις στοιχεία ότι η Ομόνοια ελέγχετε από το shik, τότε μάλιστα έχουμε θέμα. Εάν δεν έχεις και καλλιεργείς αυτή την απαξίωση προς όλους τότε εσύ είσαι του shik και κάνεις τη δουλειά των Αλβανών. Τα τελευταία 12 χρόνια την Ομόνοια την ελέγχει ο Ντούλες και το Λαμποβιτιάδη τον στήριξε ο Ντούλες για να μη βγει ο Μήτσος. Ε, αν έχεις κάτι πες το και μη μας πας «Μέσω Τρικάλων»

Ανώνυμος είπε...

εγώ κάτι σπαρταριστά στήθια θυμάμαι
μέσα σε κάτι μπλούζες"Η Νεβ αλλάζει
και με τρομάζει"

Ανώνυμος είπε...

φίλε των 10.01 δεν είναι έτσι τα πράγματα
αυτό που λες εσύ το μεταφέρουν οι αντιπρόσωποι
που έχει εκλέξει το ελλαδικό καθεστώς μαζί με το Ντούλε και το μιχανισμό που και εσύ ο ίδιος στηρίζεις να μας αντιπροσωπεύουν.
και βέβαια οι φιλήσυχοι,αφανείς και εργατικοί
βορειοηπειρώτες δεν φαίνονται πουθενά.
έχουν προσθέσει και προσθέτουν το λιθαράκι τους και αυτοί με αφάνεια και αξιοπρέπεια σε αυτήν εδώ την κοινωνία.
ντροπή σου πάντως

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και ένα χρόνο ο Μπολάνος έχει βάψει το σπίτι του πράσινο . Αυτό συμπίπτει με την άνοδο του πασοκ στην εξουσία. Πριν το σπίτι ήταν βαμμένο μπλε. Όλοι τότε πίστευαν πως ο πρόεδρος είχε τα εθνικά χρώματα στο σπίτι του.Αμ' δε .Πολιτικές σημαίες αλλάζει .Για αυτό έδωσε το χρίσμα στον Κατσαλίδα και εσεις οι δεξιοί τώρα γαυγίζετε.

Ανώνυμος είπε...

Pantos thelei k mangia na ta kaneis ola ayta!!Egw lew bravo!!!ZHLEIA MOU ESY ZHLEIA!!

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη, μη το ψάχνουμε. Ο Λαμποβιτιάδης για να ταίριαζε υιός των γονιών,καλά θα ήταν να μη μπερδεύονταν με τα πολιτικά δρώμενα της ε.ε.μειονότητας. Τώρα δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Από την μια μου λες ότι δεν πιστεύεις ότι την ΟΜΟΝΟΙΑ την ελέγχει η ΣΙΚ, από την άλλη μου λες ότι η γιαγιά αν ήταν νέα μπορεί να ήταν και επικεφαλής της μειονότητας, από την άλλη λες ότι ο ηρωισμός ήταν να πήγαινες φυλακή. Τι είναι καλύτερα να βυθίζεσαι στο σκοτάδι ή να κρατάς ένα κερί αναμένο στο σκοτάδι; Τώρα αν ο ανθρωπάκος ο Λαμποβιτιάδης, ή όποιος Λαμποβιτιάδης πάει φυλακή και έγινε αρνάκι, θα πρέπει να ξεφτιλίσουμε και τη σημασία της λέξης ηρωισμός.
Όσο για το Μήτσιο, συμφωνώ! Αυτά είναι τα λάθη μας. Ο Λαμποβιτιάδης είχε την 'έγκριση της Αθήνας να γίνει πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο Ντούλες το γνώριζε. Γι΄αυτό και στη συνέχεια αντί του Λαμποβιτιάδη διοικούσε και διοικεί αυτός. Στο κοινό φάνηκε ότι μεταξύ των δύο κακών ας επιλέξουμε το λιγότερο κακό. Θεωρήθηκε έτσι διότι το Λαμπιβιτιάδη δεν τον γνώριζε κανείς. Απλώς κουβαλούσε το όνομα των γονέων. Του Μήτσιου του γνώριζαν λίγα πράγματα. Τόσα όσα αρκούσαν να μη τον ψηφίσουν. Αν τα γνώριζαν όλα τότε θα τον πετροβολούσαν και όχι να τον ψήφιζαν.
Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε τα πάντα, αλλά αυτοί που διοικούν στην πράξη είναι περισσότερο από μαύρο χάλι

βυζαντινοτέτοιος είπε...

Αχ βρε 11:04 τι μου θύμησες!
Η ομάδα αυτή χρησιμοποίησε "βυζαντινές μεθόδους" για να επικρατήσει στις εκλογές της νεβ, αφού τα κορίτσια της προέταξαν τα πλούσια βυζαντινά τους ελέη για να συγκινήσουν τους ψηφοφόρους.
Μπορεί να μην κέρδισαν αλλά αυτές οι ζάρες (εκ του βυζάρες) μας μείνανε αξέχαστες!
Ζάαααααααααρες μου!!!!!!!!!!!! όπως έλεγε και ο Σεφερλής σε μια παρασταση.
Η παράταξη αυτή πάντως αντί για "Η ΝΕΒ ΑΛΛΑΖΕΙ" έπρεπε να ονομαζόταν "Η ΝΕΒ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ".
Θα μπορούσε δίκαια να έπερνε και το όνομα του κόμματος του Κωνσταντίνου Καντακουζηνού:
ΒΥΖΑΝ (εκ του Βυζαντινή Αναγέννηση)!

Ανώνυμος είπε...

φίλε,από πότε η πουτανιά είναι μαγκιά;;
ο Μπολάνος είναι ότι καλύτερο και ότι ηθηκότερο έχουμε,αλλά όταν τα κοινά μας τα κυβερνά το
ΚΕΑΔ-PS τι μπορεί να κάνει ο Μπολάνος και ο κάθε Μπολάνος

Ανώνυμος είπε...

29 Δεκεμβρίου σήμερα
μνήμη των υπό του Ηρώδου αναιρεθέντων 14.000 νηπίων.
Τώρα δηλαδή να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Έπαρχο;

Ανώνυμος είπε...

Να περιμένουμε και άλλη έκδοση μετά το "Perallat e Esopit";

Ανώνυμος είπε...

anwnyme 11-15 tora pou exoume giortes min ksexasesi na anapseis ena keri tou mbolanou min pathei tipota to mosxari.a kai tou tzoumaka

Ανώνυμος είπε...

"φίλε,από πότε η πουτανιά είναι μαγκιά;;
ο Μπολάνος είναι ότι καλύτερο και ότι ηθηκότερο έχουμε,αλλά όταν τα κοινά μας τα κυβερνά το
ΚΕΑΔ-PS τι μπορεί να κάνει ο Μπολάνος και ο κάθε Μπολάνος"




Dld file mou, o bolanos den exei kamia euthini?
Den exei eythini otan kapoios kollaei to onoma omonoia dipla se kati allo?
Den exei euthini otan sunodeuei pantou ton dule ( exei ginei tsiraki tou ) ?
An o kata ta alla ithikos, kai tha sumfwnisw mazi sou, den borei na kanei kati, as tin kanei me elafra. Kali i ithiki alla theloume kai prakseis.

Lazaros είπε...

Το μονο ενδιαφερον του αρθρου ειναι η ιστορια με τον κρυεταρι της κοπερατιβας και την γιαγια ρουφιανα για το καλο του κομματος

Χιλιαδες τετοιες ιστοριες εχουν κολησει σαν σκατο στο DNA των Βορειοηπειρωτών αλλα δεν λενε να ξεκωολήσουν απο το "ενδοξο" παρελθον που ο αδερφος κατέδειδε τον αδερφο για το καλο της "δημοκρατιας του λαου" ή για να σωσει τη ζωη του

Ποια η διαφορα αν λεγεται ΚΕΑΔ ΟΜΟΝΟΙΑ η ΚΕΑΔ σκετο. Και οι κουν κουξ κλαν αλλάξανε ονομα καποτε.
Αφηστε τον καθενα να κανει την δικια τους τρυπα στο νερο. Νερο υπάρχει, λεφτά δεν υπαρχουν.

Ανώνυμος είπε...

pera apo to nero nekrolazare (giati me osa grafeis mono se nekrous apefthinese) xrieazontai kai alla pragmata kai emeis oi boriohpeirvtes doxa to theo ta exoyme
ti na kanoyme twra prepei na zhsei kai n aploutisei kai allo kai o Ntoule
aytos einai twra to skato sto DNA mas,den xerw pws tha fygei
exei gera plokamia
ayto einai alhtheia

Ανώνυμος είπε...

Τι πλοκάμια έχει ο Ντούλες μωρε; Σιγά τον αυτοκράτορα, τίποτα δεν έχει! Κάτι λαμόγια που έρχονται γύρο περιμένοντας καμιά διευθυνση έχει.
Ξεκίνησε να κάνει κάτι και ο Λούτσης αλλά εκτώς που είναι λίγος, του έστειλε και κάποια λαμόγια ο Ντούλες που του περισεβαν και αυτό είναι όλο.

Ανώνυμος είπε...

αμ δεν εχεις ιδέα,δες το κατεστημένο των Αθηνών
οι περισσότεροι Β/Η συλλόγοι τον προσκυνάνε
αυτοί τον συντηρούν εκεί που είναι
πες κάτι αν θες εναντίον του Ντούλε και έχουνε ετοιμη την απάντηση:προδότη,ρουφιάνε των αλβανών
που θα βρούμε καλύτερο;
η νεβ που δεν τον προσκυνά την έβγαλαν κόμμα του Μπερίσα,δες το κατάπτυστο δερόπολη μπλογκ

Ανώνυμος είπε...

Καημένοι Β/ηπειρώτες και την πιο σοβαρή κουβέντα στο καρφί και το πέταλο την πάμε.Αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε διόλου σοβαροί, παρά μόνο κλαψουρίζουμε. Και μέσα από τα "δάκρυα" μας ρίχνει ανάστημα το κατεστημένο και εμείς τα παλαμάκια τα θεωρούμε κονταροκτυπήματα εναντίον του.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, ζούμε ιστορικές στιγμές με την μεγαλύτερη ηθική ρύπανση στην εθνική μας συνείδηση, η οποία είναι προϊόν του διλήμματος "να αγαπήσουμε πρωτόγονα τον τόπο μας, ή να τον πουλήσουμε κατά σύγχρονο τρόπο". -Το δεύτερο διδάσκει ακούραστα ο Ντούλε- Μπολάνος και ΣΙΑ.'Ολα έχουν ένα τίμημα,-τα λεφτά για λόγο μας....

Ανώνυμος είπε...

To oti i neolaia kead einai komatopioimeni ayto to gnorizame edo kai kero.
to oti kapioi ydrioun omospondies kai topothetoun entetalmena atoma stin kathe omospondia einai gnosto.
To oti o kosmos ksipnei kai tha trexoune mallon einai agnosto ekomi se aytous

Ανώνυμος είπε...

http://neolaia-kead.blogspot.com/2010/12/blog-post_11.html

Deite ligo tin fotografia tous gnorizete olous?
Tous exete dei se agones boreioipeiroton?
tous exete dei se grafeia ypourgon?
Tous exete dei na pezoun me tis tyxes tou boreihpeirotikou laoy?
Pios tous ebale ekei na apofasizoun gia mas?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11:42, να σε ρωτήσω κάτι ρε φιλαράκι???
Εσύ δεν τους γνωρίζεις?
Πραγματικά εχεις απορία για τους αγώνες τους? Εγώ τους εχω δει και σε αγώνες και σε υπουργεια! μήπως δεν εχεις πάει πουθενά αλλού εκτός από το σπιτάκι σου???
Μήπως είσαι λίγο σκατοκέφαλος??
Μήπως είσαι λίγο μηδενιστής???
ψήφισες ποτέ σε εκλογές των συλ΄λογων ? και αν ναι , μηπως αγνωείς ττους υποφαινόμενους επειδή δεν είναι αυτοί που εσύ ψήφισες???
να σου πώ ρε MEGA - λε, θα τα κάνεις δηλαδή όλα αλοιφή, για να μοιάζουν με τα σκ...τα που έχεις στο κρανίο σου???

alekos είπε...

να αγαπήσουμε πρωτόγονα τον τόπο μας, ή να τον πουλήσουμε κατά σύγχρονο τρόπο". -Το δεύτερο διδάσκει ακούραστα ο Ντούλε- Μπολάνος
emena file o Ντούλε- Μπολάνος mou eipan na mih poulhsw ti ghs mou mou eipan den mou to pai o kicos. emena kaneis den mou edwse lefta san esena o dules.den exw faei dekara tsakisti ute apo kead ute apo omonia omws esas den mporw na sas vlepw na mou poulate pseftopatriotismo.tha ksanapsifisw omonia-kead ellada

Ανώνυμος είπε...

Kalla tha këaneis. Metrhmëenoi eiste. Gia na sas metrisoume pros to paron Hreizontai ta daxtilla tvn heriëvn kai podion kai esi eise ta mikro daxtillo tou aristerou podiou. Kali hronia. Mehri tis ekloges tou Mai 2011 tha meinoun mono ta dahtilla toz enos heriou. Panta tou eristerou

Ανώνυμος είπε...

Esi 5.47 eisai apo ekeëinous pou theleis na stin poulëisei o Notëulew kai o Mpollanos gia na bgaloun ki aftoi kana kommati.. Krima peinane oi kaimenoi.....

Ανώνυμος είπε...

i diorismeni neolaia Kead apo ton paterouli doule, dio tria komatoskila dld kai ipakoua oxi den exoun tpt na prosferoun alla aytoi i epaggelamties, prospathoun oti xeiroterw exoun mathei sta group ekei stin pasp na ta feroun kai ston xwro mas.oust re mamogia apo dhw me tis taktikes tou kollou thelete na eiste kai aytoi pou tha milane gia patriwtismo eseis pou ton "patriotismo" kserete kala na ton poulate kai na ton agorazete!! aksia tekna gigantwn epigonon me prosfora kai ethiniki drasi ...ntomates kai klotsies poy thelete epaggelamties politikantides

akekos είπε...

oti pite eseis panda exete dikio opoios psifizei kead einai komounisths einai tomari einai einai einai...............................
an eiste ikanoi esto kai enas apo esas as zithsei me anoixtj epistolh (debate) me ton DULE na sas doume ti aksizetai........................
gia na mhn eimaste.................

Ανώνυμος είπε...

Siga re aleko. Siga ta aimata. Tha mas kanei nta o Ntoules. Den mas xe..eis kai su kai o ntoyles lew egw.
Tsirakia tou. O ntoules kanei zwara me tis amaxares tou, ta spitia tou ktl kai seis katheste kai asxoleiste. Alla einai metrimena ta koukia tou, tha teleiwsei i stiriksi apo tin mitropoli arga i grigora.

Ανώνυμος είπε...

Esi 700 kali hronia! Mathe oti opoios psifizei PBDNj stirizei tin prospatheia gia to ksepoulima tou Boreioipeirotikou. (O, ti vevaia ehei apomeinei meta apo 15 hronia katastrofis apo to PBDNj) Mathe episis, oti mehri tora i klika tou PBDNj eihe kataferei na haraktirize "prodhoti", "hafie", "anthellina", "poulimene", opoion dhen stirize tin klika. Tora an allaksan ta pragmata, afto simainei oti o DULES epese apo ti sikkia me apotelesma na vgei stin epifaneia i alitheia, dld oti to PBDNJ ehei strafei kata ton simferonton toy ellinismou. Oso gia to DEBATE me ton Dule, mathe episis oti eise nihtomenos. O DULES einai kalos omilitis epeidhi ap afta pou leei dhen katalavaineis tipote giati dhe leei tipote. San o Don Kihiotis pistevei oti tha paei tin Albania stin evropi kai petaei me praso. Afto simvainei epeidhi dhen ehei to Beci sufleri na tou leei kamia idhea. Dld gia na katalaveis to DULE prepei na ton ipologizei poli pio kato apo to BECI. Ara ahristo to DEBATE mazi tou. Na mou elejes gia to BECI tha to skeftomoun kai tha apofasiza an sigourevouman oti prin to DEBATE tha eperne farmaka iremias... Kali hronia kai pali
Oso tora

Ανώνυμος είπε...

Aleko, ehei kali sarka poutanas o dhiko sou, o Dules, nte. Molis ton afinei ena heri, afou ton gnorizei ti pasta einai, ton perilambanei to allo. Tora ehei seira o Psillos, o Rama. Tin patise o Psillos pou les. Poios kserei ti tou eipe efoson tou zitise na bgalei apo ti mesi ollous tous Ellines ANTIPALLOUS TOU SOSIALISTES. Alla grigora tha ton gnorisei kai o Psillos. To Berisha dhen katalavaino pou leei sinehos: Afiste to Vangjeli, mi ton peirazete, einai dhikos mas kai as gkamanizei dhipla sto Ramma. Na to kanei les re Aleko ja hatiri toy Bollanou epeidhi dhen ehei teleiosei akoma to ksepoulima ton oikopedhon sti Heimara... i tou krataei kati sto heri kai mia mera, an tou hreiastei tha ton anagkasei na sthriksei Berisia kai psomi ksero. Aftos einai o DULES Aleko o o o o o !

Ανώνυμος είπε...

2.31 Σαν πολλά δεν λες. Χρονιάρες μέρες βρήκες να πεις τη σκασμάρα σου. Παρ το χαμπάρι, είτε είσαι βουρκάρης είτε δροπολίσιος. Ο Ντούλες είναι αρχηγός. Αυτή είναι η πολιτική! Να καταφέρεις να κάνεις και τους άσπονδους αντιπάλους σου σου συνεργάτες. Ο Ντούλες φταίει ή οι δικοί σου σοσιαλιστές. Είδες σαν πρόβατα του πάνε οι σοσιαλιστές μειονοτικοί από πίσω. Για καμιά καρέκλα ασφαλώς. Κατάλαβαν, όπως το λες, ότι τώρα μοιράζει αυτός τις αριστερές καρέκλες και γι΄αυτές, κήρυξαν εχτρούς της μειονότητας τον Ξέρα και το ΜΕΓΚΑ κόμμα.(!!) Διάλεξε και εσύ με το Ντούλε ή με τον Ξέρρα - ΜΕΓΚΑ. Με τον πρώτο θα είσαι σε λιγο νικητής. Με τους δεύτερους στην Ουρά.

Ανώνυμος είπε...

KALH XRONIA!
ME THN EYKAIRIA NA RWTHSW TO BORIOIPIROTI MHPWS KSEREI H "ENWSH ELLHNWN EPARXWN" TI KANEI;

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011
Αλύκο 12 Δεκεμβρίου 2010 - χωρίς μοντάζ

Ανέβηκε στο διαδίκτυο μία άλλη λήψη των όσων διαδραματίστηκαν στο Αλύκο Αγίων Σαράντα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την 20η επέτειο από τη δολοφονία των τεσσάρων παλικαριών στην προσπάθεια τους να αποδράσουν από την χοτζική Αλβανία και την εξέγερση που ακολούθησε από τους Έλληνες του Βούρκου.
Το βίντεο παραθέτει όλα όσα τραβήχτηκαν χωρίς να γίνει κανένα μοντάζ, προκειμένου να φανεί η αλήθεια, για να δούμε τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν και ειπώθηκαν.

http://www.dailymotion.com/video/xgc3gh_aliko_people


πάρε να έχεις αρχηγό
χαίρε ο χαίρε @@@@@ια
δεν περιμένω να το αναρτήσεις βορειοηπειρώτη

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4.05, καλά σηκώνεσαι σαν ο βρυκόλακκας τόσο νωρίς για να γράψεις τις δήθεν εξυπνάδες σου; Αυτό το "με το Ντούλε ή με τον Ξέρρα" μου φέρνει στη μνήμη διαφημίσεις μαγαζιών. Παραφράζοντάς τες θα είχαμε τα εξής: "Με το Ντούλε θα ζήσετε το σήμερα αύριο", ενώ "Με τον Ξέρρα θα ζήσετε το αύριο σήμερα". Διαλέξτε και πάρτε. Και ποιος δεν θα έπαιρνε το "αύριο σήμερα";. Για να μην του πούνε μετά την άλλη λαϊκή έκφραση: "Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι και τον Αύγουστο σταφύλι".

Ανώνυμος είπε...

ax bre sympatriwti twn 3 k 57 ti moy thymises k emena,nai ontws exeis dykio,poly wraia ta koritsia tis omadas toys.olla san ta krya ta nera.xairome poy eimai borioeipirwtis me tetoia koritsia poy bgazei o tomos mas,oxi san tis alles tis anerastes tis omadas poy kerdise poy gia na tis deis eprepe prwta na pareis batheia anasa kai taytoxrona k ta ypoglosia soy gia na tis antekseis.

Ανώνυμος είπε...

giasoy re antikeimenike kai panta swsta enoimerwmene boreioipeirwth me ta anekdota soy,exeis poly gelio..................

Ανώνυμος είπε...

9:10 αυτός είναι λόγος να καμαρώνεις; κι όμως η ομάδα με τις "ανέραστες" ήταν που κέρδισε, γιατί άραγε; μηπως είμαστε ανέραστοι; πες ανθρωπε μου ανοιχτά ότι θέλατε να κάνετε τη ΝΕΒ μπορντέλο.
Δεν πειράζει όμως θα κάνετε την Ομόνοια έτσι,όσο ελάχιστο παρθένο κομμάτι άφησε ο σύντροφος ντούλε δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα 9:10 σε ταπωσε ο 12:16!!!χα χαχ χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Αι στο Καλλό...

Συγκινήθηκα με όλα ετούτα.

ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΩ....

Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....
Σαν να ταιριάζει καλύτερα....

ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ...
ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ!!!
ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ " ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΣΥΧΑ "ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ΅...

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟ... ΟΧΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΚΚΑΛΑ... ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ...ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

agapite twn 12 k 16 aporw esy poy gnwrizeis poly kala apo mpordela pws den antoilyftikes akomi oti telika oi neb exei kantantisei mporntelo kai oyte kan polytelias alla teleyteas dialogeis ,giati to mono poy kanoyn einai ta pernoyn.

Ανώνυμος είπε...

a esy twn 12 k 16 den kserw an to peires xamparei alla telika oi nebites meta tin "kataktisei" tis neb kai tin metatrwpei tis se mporntelo twra teinoyn kai pros tin omonoia gia na tin "allaksoyn "kai ayti,den kserw an enoimerwtheikes gia ta teleytaia nea!

Ανώνυμος είπε...

ego ena exo na po pos an epikratoyse h byzaro-omada kati tha ebgaze to mpoyrdelo tous* na sintirisei tous ntavatzides giati yparxoyn polloi savourog@@@@@@@@@@@@@es pou tha to timousan.

*Boreiopipiroti dimosieyse to opos ekanas kai me paromoia sxolia

Ανώνυμος είπε...

xa xa kai prwtos k kalyteros esy,san sa......mis poy eisai gia na kaneis tetoies epiloges

Ανώνυμος είπε...

na soy pw kati re file gia na exeis kolisei meta apo toso kairo sto ti foroysan ta koritsia stis ekloges ,les kai oi alles foroysan rasa,prepei na exeis dei gynaika me ta matia soy edw k kati ewnes.iremise pia mia xara ntymena itan ta koritsia,oles stis meres mas etsi ntynonte,moy thymizeis ton papoy moy poy k ekeinos pio proodeytikos apo sena einai,alla ksexasa esy eisai latris toy popota...mpros-pisw!

Ανώνυμος είπε...

oti na nai.........mia ta vizia mia ta mpoyrdela mia ta moutia, ti sto kalo toso poli sterimeni einai i neolaia simera?
pantos agoria ean pragmatika exete elipsi, to allo sabbato h neb diorganonei allon enan xoro me pasarela polles ginekes. ante mpas kai iremisei to mialo sas ligo kai kselampikarete giati den sas kovo kala kaimena mou!

Ανώνυμος είπε...

Αυτην την ωρα : ΑΠΑΤΑ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ! ούτε 80 ατομα μαζι με τους σερβιτορους.Τι το ήθελα να παω! Ασόψετε η πατριδα!
Αχ ρε ντενεκεδες ουτε μια πίτα δεν μαθατε να κόβετε περνόντας απ τη ΝΕΒ ??? Γιατι η ΝΕΒ εχει τα πρωτια σε αυτα!τι στο καλό τοσο ξυλα απελεκιτα ειστε!

Ανώνυμος είπε...

nai einai alitheia paidia i neb stin kopi tis pitas einai prwti,to thema einai oti deinei olo tis to baros ekei k ysterei se olla ta alla ta simia,xorepste loipon giati einai to mono poy kserete na kanete...

Ανώνυμος είπε...

η νεβ ειναι πρωτη σε ολα και στις πορειες και στις ημεριδες ενημερώσης και σε θεματα που αφορουν το βορειοηπειρωτικο παντα παιρνει θεση. Ειδα μια διαμαρτυρια που στειλανε στο υπουργειό παιδιας και μπραβο τους. Επισης ξερει να κραταει τον κοσμο κοντα με τις εκδρομες τα παρτυ και τοσα αλλα.οποιος και να κατηγορει το κανει απο κακια και ζηλεια γιατι ειναι στην απ εξω. Με τις υγειες σας!

Ανώνυμος είπε...

θα τους παρετε το κακο μιζερα ανθρωπακια. Η νεβ εχει τα πρωτια παντντου γιατι ειναι αληθινη και οχι σαν εσας τα ψευτικα λαμογια!

Δημοσίευση σχολίου