Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί το Γενικό Προεδρείο της Ομόνοιας δεν έλαβε μέτρα για τους Ανδρέα Μάρτο και Ηλία Θανάση;

Επιστολή αναγνώστη
Ενώ συνεδρίασε μετά τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Γενικό Προεδρείο της Ομόνοιας δε συζήτησε καν για τη συμπεριφορά ορισμένων στελεχών της Ομόνοιας, τα οποία κατέβηκαν με τα ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων ή συντάχτηκαν κατά των υποψηφιοτήτων της ίδιας της οργάνωσης.

Κραυγαλέα η κίνηση του Προέδρου του Παραρτήματος Ομόνοιας Τιράνων, κ. Ανδρέα Μάρτου, ο οποίος κατέβηκε στα Τίρανα με το ψηφοδέλτιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος και του πρώην έπαρχου Αλύκου Ηλία Θανάση που διεκδίκησε την επαρχία με το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος. 

Είναι άξιο απορροίας ότι ούτε ο πρόεδρος Βασίλης Μπολάνος, αλλά και ούτε τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου αναφέρθηκαν στην κατάφορη παραβίαση του Καταστατικού από τα δύο στελέχη.  Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της πρωτεύουσας, ζήτησε με την κίνηση του από τους Έλληνες των Τιράνων να ψηφίσουν κάποιο αλβανικό κόμμα για να βγει ο ίδιος σύμβουλος ενώ ο κ. Θανάσης δεν δέχτικε το αποτέλεσμα του Γ.Σ. και επανδιεκδίκησε το θώκο με άλλο κόμμα.
  
Να υπενθυμίσουμε ότι σε ανάλογη περίπτωση το 2009 το Προεδρείο της Ομόνοιας με περίσευμα  ζήλου είχε λάβει μέτρα (τα οποία δεν δικαιούνταν από το Καστατικό) για τους κυρίους Μπάρκα και Ξέρρα επειδή είχαν κατέβει με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος.

Και οι δύο περιπτώσεις είναι ταυτόσημες. Η συμπεριφορά του ανωτάτου οργάνου της Ομόνοιας γιατί είναι διαφορετική;  

13 comments:

Ανώνυμος είπε...

re borioipiroti...
afou o Martos sta Tirana itan me to P.S.,giati na ton timorisoun dld ???
Ti PS ti PBDNJ to idio kanei !!!!
Eno ton k. Thanasi tha ton kyriksoun kouliako se ektakti synedriasi mi stenaxoriese ....

Ανώνυμος είπε...

diot poli aplo re aderfe mou..o martos einai kolitos tou dule kai o idios ton evale ekei

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω ενημέρωση για την δραστηριότητα του Ανδρέα Μάρτου , ενώ για τον πρώην Έπαρχο Αλίκου Ηλία Θανάση έχω ενημερωθεί από το http://www.eparxiaalikou.blogspot.com/ για την πολύ καλή δουλεία που έχει κάνει σε αυτήν την Επαρχία και περισσότερο για τον αγώνα του στα εθνικά μας συμφέροντα . Δεν πρέπει να διαγράψουμε κάποιον που πρόσφερε πολλά για τον Ελληνισμό .

Ανώνυμος είπε...

re 10 23....esy pou zeis ??
poios na ton diagrapsei,OI TIPOTA??? ki apo pou na ton diagrapsoun, apo to TIPOTA ???
Timi tha einai gia ton idio na meinei oso pio makria apo tin klika.

Ανώνυμος είπε...

To neo katastatiko ( katastiho) tis OMONIAS to lei kathara oti i Omonia sinergazetai mono me to KEAD, to palio den to elege. Ara o Martos kai o Thanasis paraviasan to neo Katastatiko kai menoun stin Omonia. Oi Mparkas kai Kseras den parabiasan to palio kai dioxtikan. Giati etsi ithele to afentiko ...

Ανώνυμος είπε...

Dhen einai to idhio.O Kseras me ton Barka katevikan gia bouleytes me to DK kai einai meli tou genikou synvouliou tou Dimokratikou kommatos,eno tora eixoume dimotikes kai i periptosi tou Antrea Martou itane mes tin synfonia KEAD-PS.O Antreas den einai melos tou PS.Allo to ptoto kai allo to deytero.

Ανώνυμος είπε...

DLD o MARTOS EINAI SA NA LEME MISO SKYLI MISO ZAGARI...

Ανώνυμος είπε...

Εξυπνάκια 12:44, μάθε ότι το Κατστατικό της Ομόνοιας λέει ότι συνεργάζεται με το ΚΕΑΔ και ότι δε συνεργάζεται με όσους τα βρίσκει το ΚΕΑΔ. Τον Μάρτο ως μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας τον κρίνουμε. Ως μέλος του ΚΕΑΔ μπορεί να συνευρεθεί με όποιον θέλει. Και κάτι άλλο: δεν κατέβηκε ως υποψήφιος δήμαρχος και τον στήριξε και το ΣΚ. Εδώ δεν θα είχαμε πρόβλημα. Κατέβηκε με τη λίστα των συμβούλων του ΣΚ που είναι χρωματισμένη πολιτικά. Είδες εσύ στη Δρόπολη και στο Βούρκο να είχαν κοινή λίστα υποψηφίων συμβούλων το ΚΕΑΔ με το ΣΚ; Μάλλον και οι υποψήφιοι έπαρχοι δεν κατέβηκαν κοινοί. Κατέβηκαν ως το ΚΕΑΔ - ΟΜΟΝΟΙΑ και στηρίχτηκαν από το ΣΚ μη κατεβάζοντας υποψηφίους. Έτσι, μην προσπαθείς να θολώσεις τα νερά. Και κάτι άλλο: ούτε ο Μπάρκας ούτε ο Ξέρρας ήταν μέλη του ΔΚ όταν κατέβηκαν στη λίστα για τις εκλογές του 2009. Αυτή είναι η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

ενώ τώρα εξυπνάκια 4.04 ? ΄Τι μας λες δηλαδή, ότι έπρεπε να περιμένει η ΟΜΟΝΟΙΑ να τους διαγραψει, μεχρι να γινουν? Γιατι λίγο με μπέρδεψες με τα επιχειρηματα. Τέλος πάντων, θα δείξει τι θα κανουν με τους λιποτάκτες. Και ελπίζω να πράξουν με βαση το καταστατικο το οποίο δεν γνωρίζω τι λέει.
Βορειοηπειρώτη, εσυ έχεις μάθει τι έχει γινει με τις επιτροπές στη Δροπολη? Τι κέρδος έχει ο Ξέρρας και ανακατευεται στο ποια θα ειναι τα μελη της επιτροπής? Τι κέρδος έχει? Για ενημερωσε μας και εμάς τους φτωχούς να ξερουμε.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Δεν έχω ιδέα αδερφέ/η.
Κάτι διάβασα στη Δερόπολη αλλά αν εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω να μας το πεις. Αν θέλεις τώρα την ειλικρινή μου άποψη για το θέμα θα προτιμούσα τα μέλη της επιτροπής να τα επιλέξει ο Ξέρας παρά οι άνθρωποι της Δερόπολης…

Ανώνυμος είπε...

ε να μάθεις, τι ρεπορτάζ κάνεις. Και τι είπες? προτιμάς την επιτροπή να τη διαλεξει ο Ξερρας από το Μαλιούκη? έχεις αρχίσει και με ανησυχείς. ειλικρινά. Αλλά όπως και να χει ο νόμος λεει οτι τη διαλέγει ο έπαρχος. Ο Ξερας τι θέλει και παρεμβαίνει δεν καταλαβαίνω, πιο το κέρδος. Μάθε να μας πεις.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Δεν είπα τίποτα για το Μαλιούκη, είπα για τη deropoli.com

Ανώνυμος είπε...

diladi borioipiroti theoreis pos Deropoli.com kai Maloukis den einai to idio pragma ???
sto idio kazani vrazoun filarako, mi trefeis aytapates.

Δημοσίευση σχολίου