Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

MEGA: Οι προπαγανδιστές του ΚΕΑΔ παραπληροφορούν με τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών


Πριν λίγες μέρες η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή στην Αλβανία  ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις εκλογές της 8ης Μαΐου. Κάποιες βορειοηπειρωτικές ιστοσελίδες παρουσίασαν αυτό το γεγονός με τον τίτλο “Οι ψήφοι των κομμάτων στις Δημοτικές Εκλογές  Αλβανίας: 40.710 ψήφους το ΚΕΑΔ, μόλις 4.976 το ΜΕGA”. Διαβάζοντας μόνον τον τίτλο όχι μόνο ο απλός πολίτης αλλά και ο πολιτικός αναλυτής θα συμπεράνει πως η μεγάλη διαφορά τα λέει όλα: Το ΚΕΑΔ είναι ο  εκφραστής των Ελλήνων στην Αλβανία.

Ο τρόπος που επέλεξαν οι προπαγανδιστές του ΚΕΑΔ να σερβίρουν στους αναγνώστες την “ανωτερότητα” τους, είναι καλά μελετημένος. Ενεργοποίησαν και αυτή τη φορά, τους ιδεολογικούς τους μηχανισμούς που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο μαρξιστικοί. Δεν θα κάνουμε  περισσότερους χαρακτηρισμούς, θα απαντήσουμε στην πολιτική των αριθμών με την λογική των αριθμών από την ίδια πηγή. Η διαφορά είναι ότι αυτοί έχουν στόχο να αποπροσανατολίσουν τον πολίτη και εμείς να τον προσανατολίσουμε.
 Το κόμμα “Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον” έθεσε υποψηφιότητα σε τρεις Δήμους και σε δέκα Επαρχίες, διεκδικώντας σε δύο Δήμους, Αγίων Σαράντα και Δέλβινου και δύο Επαρχίες, Τζάρρας και Κέντρου Αυλώνας (περιοχή Νάρτας), μόνο δημοτικούς συμβούλους και στις άλλες οκτώ Επαρχίες, Αλίκο, Δίβρη, Λιβαδειά, Φοινίκη, Μεσοπόταμος, Άνω Δερόπολη, Κάτω Δερόπολη και Πωγώνι, εκτός από τους επαρχιακούς συμβούλους και τη θέση του Επάρχου, καθώς και στο Δήμο Χιμάρας το αξίωμα του Δημάρχου. Είναι γεγονός ότι παρά τις πολύ καλές και αξιόλογες  υποψηφιότητες που είχε το κόμμα των Ελλήνων, δεν κατόρθωσε να αναδειχθεί κανένας από τους υποψήφιους του ως Έπαρχος. Στις προαναφερόμενες περιοχές το επίσημο αποτέλεσμα που πήραν το ΚΕΑΔ και η ΕΕΜΜ είναι: Για τα δημοτικά και επαρχιακά συμβούλια το ΚΕΑΔ είχε 7.655 ψήφους ενώ η ΕΕΜΜ “μόλις” 4.976 ψήφους.

 Για τους Επάρχους το ΚΕΑΔ πήρε 11.278 ψήφους και η ΕΕΜΜ 6.487 ψήφους.   Αυτή είναι η πραγματικότητα των αριθμών που εξασφάλισαν τα δύο κόμματα . Οι ιδεολόγοι κεαδίτες έσπευσαν αυτή τη φορά με την παρερμηνεία των αριθμών να παραπλανήσουν και να καπηλευτούν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και όχι μόνον.

Όλοι γνωρίζουμε πως ο μεγαλύτερος όγκος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού διαμένει στις περιοχές που το ΕΕΜΜ- ΜΕGA έθεσε υποψηφιότητες. Το ΚΕΑΔ, ως κοινοβουλευτικό κόμμα είχε το πλεονέκτημα του νόμου να θέσει υποψηφιότητες σε όλη την επικράτεια, πράγμα που δεν
επιτρέπονταν από τον εκλογικό νόμο στο νεοσύστατο ΜΕGΑ. Αυτό έδωσε την δυνατότητα στο ΚΕΑΔ, να πάρει ψήφους και στην κεντρική και βόρεια Αλβανία. Και οι ψήφοι που πήρε σε αυτές τις περιοχές είναι 33.055. Τους αριθμούς τους ξέρουν, αλλά προσπαθούν να τους κρύψουν σκόπιμα, σκορπώντας καταχνιά προς κάθε κατεύθυνση. Όμως, δεν νομίζουμε πως πάντα θα καταφέρνουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους...

Έγραψαν εκατοντάδες σελίδες και φώναξαν προς κάθε κατεύθυνση πως το κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ - ΜΕGΑ “είναι νεομπερισικό μόρφωμα”, πως”είναι το κόμμα της διάσπασης της μειονότητας”. Οι αριθμοί των εκλογών αλλά και η πραγματικότητα εκτιμούμε πως παρουσιάζουν μια άλλη κατάσταση.
Εξετάζοντας τα επίσημα αποτελέσματα που φέρνει το ΚΕΑΔ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις για τις δημοτικές εκλογές στο χώρο που ζει συμπαγής ελληνικός πληθυσμός, παρατηρούμε ότι:
 Στις εκλογές του 2003 κατόρθωσε να πάρει 6.979ψήφους (40,53%) ενώ το 2007 πήρε 6.191 ψήφους (39,74%) και το 2011 πήρε 6.382 ψήφους (30,45%). Όπως βλέπουμε στις δύο πρώτες αναμετρήσεις που δεν υπήρχε το ΕΕΜΜ-ΜΕGΑ, η διαφορά ψήφων είναι σχεδόν μηδαμινή από τα αποτελέσματα που είχε εφέτος που συμμετείχε το κόμμα των Ελλήνων. Άρα οι 4.976 ψήφοι που πήρε η ΕΕΜΜ, δεν είναι ψήφοι που έπαιρνε το ΚΕΑΔ, αλλά τα αλβανικά κόμματα. Σημειώνουμε πως στις εκλογικές αναμετρήσεις τα αλβανικά κόμματα στις περιοχές μας πήραν το 2003 το 59%, το 2007 το 61% και το 2011 το 56%. Και είναι στο χώρο μας 15 - 20 αλβανικά κόμματα. Αυτό οι σταλινικοί κοντυλοφόροι δεν το έγραψαν πουθενά. Γιατί άραγε;

Συμπέρασμα: Ο τρόπος που δραστηριοποιήθηκαν μηχανισμοί της παραπλάνησης από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε το κόμμα των Ελλήνων“Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον”, στην διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης και στη συνέχεια, δεν απέχει από αυτόν της γκεμπελικής σχολής. Η στάση αυτή είναι κατά της καλλιέργειας του πατριωτισμού που επιδιώκει το κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ - ΜΕGΑ και που σήμερα αποτελεί την μοναδική απάντηση στο σατανικό σχέδιο αποδόμησης του έθνους μας.
Οι καταστάσεις επιβάλουν προς όλους μας, ΠΡΟΣΟΧΗ!

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ τους απατεωενες του Κεαδ,
Κοροιδευουν τον κοσμακη, πλεον ομως εχουμε ματια και βλέπουμε και τα νουμερα ειναι ξεκαθαρα! Το Κεαδ πατωσε, τι και αν ειχε απο πισω τοσους να το στηρίζουν, με πολλες λαογιες και χρημα μπορεσε να κρατησει τις επαρχιες! Για μενα βεβαια το Κεαδ είναι ο μεγαλος ηττημένος απ τη στιγμή που εχασε τη Χιμαρα! Αυτό τα λέει όλα!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ.... χτενιζετε. Αντι να πάρουν θέση για την απογραφη και για τα αλλα προβλήματα, βγάζουν ανακοίνωση για τη βλακεία. Εκτός απο παλιορουφιανα είστε και βλάκες. Δεν καταλαβαίνετε ότι κάνετε ηλιθιοτητες και θα σας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες. Οι εκλογές τελείωσαν, χάσατε πανηγυρικά. Παραδεχτειτε το και ασχοληθείτε με τίποτα άλλο, αν μπορείτε και σας αφήνουν τα αφεντικά. Αλλιώς διαλυστε το.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ανακοίνωση 11.38, είναι ένα άρθρο που έγραψε μάλλον ο ΜΠ... δημοσιευτικε στη σελιδα του ΜΕΓΚΑ και αναδημοσιευτικε σε άλλες σελίδες

Ανώνυμος είπε...

sta apokryfa mas

Ανώνυμος είπε...

ekloges pote tha kanei??????
kala athela ksexase o boreiohpeirwths..........

Δημοσίευση σχολίου