Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Σκληρή επίθεση Ντίσου στο Μπολάνο!

Ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς Ναούμ Ντίσο, σε δηλώσεις του σε αλβανικά μέσα εξέφρασε την αντίθεση του στην δήλωση Γ. Σ. της Ομόνοιας και επιτέθηκε στο Βασίλη Μπολάνο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα σε αλβανικό μέσο, ο κ. Ντίσο μεταξύ άλλων αναφέρει: «… Η δήλωση αυτή ήταν αναμενόμενη. Ο σημερινή ηγεσία που δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα στη μειονότητα, αποφάσισε να την καταστρέψει εν μια νυκτί. Αυτός ο κύριος (εννοώντας το Μπολάνο) δεν έχει καταλάβει ότι ο Ελληνισμός στην Αλβανία εργάστηκε εδώ και πολλά χρόνια για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που καλούμαστε όλοι να συμβάλουμε σε αυτό το ιστορικό γεγονός και όχι να δημιουργούμε θόρυβο και εντυπώσεις…
Ποιανού το παιχνίδι παίζουν; Ποιον κοροϊδεύουν;  Τι εννοούν ότι θα κάνουν δική τους απογραφή; Και εάν υποθέσουμε ότι θα ήταν εφικτό, ποιος θα την αναγνωρίσει; …
… Καλούμε όλα τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, όχι μόνο στην Κορυτσά αλλά και σε όλη την Αλβανία να συμμετέχουν στην απογραφή και να δηλώσουν χωρίς φόβο και πολύ σκέψη την ελληνική τους εθνικότητα…».

Η Ομόνοια Περιφέρειας Κορυτσάς έχει έδρα την Κορυτσά και λειτουργεί ανεξάρτητα από την ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» με έδρα τους Αγίους Σαράντα και πρόεδρο το Βασίλη Μπολάνο.
Σχετικό δημοσίευμα εδώ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου