Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η Αλβανική αστυνομία απέτρεψε διαδήλωση Αλβανών κατά του Βασίλη Μπολάνου στη Χειμάρρα

Η πομπή δεκάδων αυτοκινήτων  με συνθήματα και σημαίες που είχαν ξεκινήσει σήμερα το πρωί από το Ντουκάτι και άλλες περιοχές της Αυλώνας με προορισμό τη Χειμάρρα, εμποδίστηκε από την Αλβανική αστυνομία στο ύψος του Λογαρά, περίπου 30χλμ. πριν από την πόλη της Χειμάρρας.   Την πρωτοβουλία αυτής της διαδήλωσης ανέλαβε το «Kuvendi i Dukatit» (το κοινό του Ντουκάτι) για να δείξουν την αντίδραση τους προς τις δηλώσεις και τις προσπάθειες του Δήμαρχου Χειμάρρας και Γενικού Πρόεδρου της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνου που όπως λένε θέλει να ελληνοποιήσει την περιοχή και να αλλάξει την ιστορία τους.  Η διαδήλωση είχε προαναγγελθεί πριν από μία εβδομάδα ενώ σε προχθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη ο Μπολάνος είχε δηλώσει ότι δεν του είχε ζητηθεί άδεια για κάτι τέτοιο.
Δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε πορεία Αλβανών από την Αυλώνα προς την Ελληνική  περιοχή της Χειμάρρας , με τις επισκέψεις να εντείνονται σε προεκλογική περίοδο. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του Δήμου Χειμάρρας, θέμα που «ανέδειξε» το Top Channel ενώ σίγουρα το θέμα σχετίζεται και με τις ερχόμενες τοπικές εκλογές.  Οι τοπική παράγοντες αλλά και η Νομαρχιακή του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας αρνούνται να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Μπολάνου που κατεβαίνει με το συνεργαζόμενο τους κόμμα του Β. Ντούλε ΚΕΑΔ.
Οι διαδηλωτές συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις της αστυνομίας που τους ζήτησαν να επιστρέψουν πίσω και το ψήφισμα που ήταν να διαβάσουν μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο της Χειμάρρας, διαβάστηκε εκεί μπροστά στις κάμερες. Μεταξύ άλλων το κείμενο αναφέρει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους Χειμαρραίους που τους θεωρούν αδέρφια αλλά με το δήμαρχο τους!

13 comments:

Ανώνυμος είπε...

parameni anapantito to erwtima pos antimetwpizoume ton alvaniko ethnikismo ws koinwnia twn politvn kai politikopoiimena proswpa i foreis enow koinotita ton ellinon Boreihepeirwtwn ( tis koinwnias ton politwn) ..se ayto kaneis exei na pei kati...
parakalw tou ethnokaylous kai tous epaggelmaties ellines na min mas ta zalisoun me mia apo ta idhia..

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα απ’όλα φαίνετε φανερά ο πανικός που έχει πιάσει τους αλβανούς ,σχετικά με την υποψηφιότητα του Μπολάνου ,και κυρίως με την παλικάρια των χειμαρραίων να φωνάζουν ανοιχτά και να δηλώνουν ,το αυτονόητο , ελληναράδες . Αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν ούτε το κράτος ούτε και οι μουσουλμάνοι πολίτες . Σίγουρα πίσω από αυτές τις κινήσεις κρύβετε το κράτος με κύριο λόγο την αλβανική μυστική υπηρεσία τους τσάμιδες και τους κοσοβάρους .
Για την Χειμάρρα αποφασίζουν οι χειμαρραίοι και μόνο και όχι ι τούρκο-λα-μπ(εσεν)ιδες του Dukati και το δήθεν «κοινοβούλιο» ???!!! τους.
Ενωμένοι οι χειμαρραίοι ας δήξουν στους τουρκοαλβανούς ακόμη μια φορά ,όπως αυτοί ξέρουν πάντα ,πόσα απίδια έχει ο σάκος.
Ο αλβανικός εθνικισμός βρίσκετε σε έξαρση και απαιτείτε εδώ και τώρα συναίνεση όλοι μαζί Χειμαρριώτες ,Βουρκάριδες ,Ριζιότες , Δεροπολήτες , Πωγώνισοι .
Όλοι μαζί εδώ και τώρα!

Ανώνυμος είπε...

etsi mpravo oloi mazi mporoume na kanoume tous albanotourkous na tremoun...mpravo ston mpolano einai palikari...zito h b.hpeiros k o ellhnismos ths....

aristera είπε...

Ολες αυτες οι ακραιες και ηλιθιες πραξεις εχουν ως αποτελεσμα την ενισχυση της υποψηφιοτητας Μπολανου.
Το σκεπτικο ειναι απλο, αφου τον μισουν οι "εχθροι" μας πρεπει να ειναι πολυ καλος.
Οι ηλιθιοτητες αυτες θα συσπειρωσουν γυρω απο το προσωπο του νυν δημαρχου ολους τους ελληνες της Χειμαρας.

Ανώνυμος είπε...

esy aristera, profanws tha itheles oi ellines tis xeimarras (opws esy les), na syspirwthoun gyrw apo tous tsamides!!!

ο ασυμβίβαστος είπε...

Εγώ νομίζω ότι ο αλβανικός τρόπος "ηρωποίησης" του Μπολάνου, είναι ο καλύτερος και ο πιο αποτελεσματικός για να ολοκληρώσουν οι Αλβανοί το καταστρεπτικό τους έργο σε βάρος του Ελληνισμού της Χειμάρας. Είδες που λέει ότι σήμερα πιάνει καλύτερα η αρνητική διαφήμιση.
Όντως είναι λυπηρό ότι εμείς δεν έχουμε βρει τα μέσα να αντιμετωπίσουμε τον αλβανικό εθνικισμό σε βάρος μας, αλλά όταν καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον εθνικισμό υπερασπιζόμενοι το Μπολάνο, ή τους μπολάνιδες, μάλλον εξυπηρετούμε αυτόν τον εθνικισμό εμπράκτως. Το ερώτημα παραμένει. Τι έκανε ο Μπολάνος σε όφελος του ελληνισμού.
Απάντηση: Προβοκάτσιες που μας στοίχισαν πολύ,γιατί έφεραν σκληρότερα εναντίον μας και όχι εναντίον του Μπολάνου τον αλβανικό εθνικισμό, ξεπούλημα των οικοπέδων και των τουριστικών φιλέτων στη Χειμάρα, κλεισμένα ελληνικά σχολεία, χιλιάδες στρέμματα γης δικά μας πέρασαν σε χέρια Αλβανών, μας εδραίωσε τη διάσπαση, εδραίωσε την δημογραφική αλλοίωση του χώρου. Με τις νέες τοπικές εκλογές θέλει να φέρει επικεφαλής άτομα της ίδιας πάστας που ξέρουν μόνον να πουλούν τα συμφέροντα της ελληνικής μειονότητας. Τι άλλο καλύτερο θέλουν να πετύχουν μεταξύ μας οι Αλβανοί. Ο Μπολάνος είναι ο σιωπηλός ήρωας των Αλβανών στον σύγχρονο αφελληνισμό της Βορείου Ηπέιρου

Ανώνυμος είπε...

Τον ποιο σωστό χαρακτηρισμό τον έκανε το himara city με τον τίτλο "Σε δουλειά να βρισκόμαστε".
Το TOP CHANNEL ανακάλυψε μετά από δύο χρόνια παραμονές δημοτικών εκλογών ότι το site του Δήμου Χιμάρας περιέχει ελληνικές πατριωτικές αναφορές και παντελώς "αυθόρμητα" οι Λιάμπηδες ξεσηκώθηκαν εναντίον του Μπολάνου. Δεν περιμενα να συμφωνήσω ποτε με την aristera, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή την ντε και καλά ηρωοποίηση από τους Αλβανούς την έχουμε σιχαθεί.
Να δειτε που εντελώς συμπτωματικά μία -δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές θα εκραγεί έξω από το σπίτι του Δημάρχου καμμια στρακαστρούκα (το Πασχα πέφτει 24 Απριλίου) και θα χουμε παλι επικες ιστορίες ηρωισμού και αντίστασης.

ΚΑΡΑΒΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ:
ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ???
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΛΑΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ TOP CHANEL, ΤΟΥΣ ΛΙΑΜΠΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΓΕΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΜΑΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΡΑΣΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΧΙΜΑΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...!
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!
ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.
ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΑΠ@ΡΟΛΟΓΟΙ.
ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΥΡΚΩΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΙΜΑΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ "ΗΡΩΕΣ", Ε? ΓΙΑΤΊ?
ΜΠΟΛΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ: Η SHOQATA LABERIA ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!
ΜΠΟΛΑΝΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΗ-ΗΡΩΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχ... Ανώνυμε 3.50 είσαι θεός.
Βρε ασυμβίβαστε, κατ αρχάς εσύ δεν είσαι απ τη Χιμάρα και πιθανόν να σε έχει πάει ο αντρούλης σου καμιά φορά για παγωτό μονον, μέχρι εκεί. Αλλά όπως και να χει, δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα σου με το Μπολάνο? Τώρα θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει αποκλειστικά να βγάλεις τον ξάδερφο έπαρχο, τι ασχολείσαι με άλλους? Η αλήθεια βέβαια είναι πως καταλαβάινω γιατί σε καίει ο κώλος σου με το Μπολάνο. Γιατι αυτός ο άνθρωπος είναι η ηθική νομιμοποίηση και ο μώλος όλων των πατριωτών της Ομόνοιας. Και εσάς δεν σας αρέσει καθόλου αυτό. Υπομονή όμως, τι να κάνουμε, θα τον υποστείτε..

Ανώνυμος είπε...

Α και κάτι άλλο βρε ασυμβίβαστε. Για πες μας καμιά καλή κουβέντα για τον υποψήφιο του mega στη Χιμάρα, το Λαζάρη..? Ε...? Για πες.....

Ανώνυμος είπε...

Kαι τον Παπανδρέου τον ψήφισε ο ελληνικός λαός.
Aυτό σημαίνει πως εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα?
Και στο τέλος της γραφεις υπάρχει και η θετική διαφήμιση , γιατί οι αλβανοί δεν προωθούν τους δικούς τους? ε?
Γιατί μονο Μπολάνο?
KARABANA

Ανώνυμος είπε...

αριστερα στη δροπολη η αλλιώς Ηλία Μπάρκα...
δεν θα λλάξεις ποτέ,τώρα θα μου πεις αυτά έμαθες με το Ντούτση και τον Μίλη Πάντο,τι θες να περιμένουμε;

Ανώνυμος είπε...

Anonime 2.15o MOLLOS jia ton opoio millas exei porosei ollos kai exei ta heili skasmena, gi' afto ton agapoun toso oi Albanoi

Δημοσίευση σχολίου