Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός φέρνει το Βορειοηπειρωτικό στη Βουλή των Ελλήνων


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ "ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ  ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ  ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ" 

Η Κοινοβουλευτική  Ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ. κατέθεσε Επερώτηση  προς τον Υπουργό Εξωτερικών με θέμα τις "Λησμονημένες Υποχρεώσεις της Ελλάδας προς την Εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου"

Το κείμενο  της Επερώτησης των Βουλευτών  του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:  

Προς  το υπουργείο Εξωτερικών  

ΘΕΜΑ: "Λησμονημένες Υποχρεώσεις της  Ελλάδας προς την  Εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου" 
κ. Υπουργέ,
 
   Την ίδια ακριβώς ημέρα που το Κόσσοβο  γιόρταζε τη Τρίτη επέτειο της  Ανεξαρτησίας του (17 Φεβρουαρίου 2008), συμπληρώθηκαν 97 χρόνια από την ανακήρυξη της  Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Αυτονομία που επικυρώθηκε με το "Πρωτόκολλο της Κέρκυρας" στις 17 Μαΐου του 1914, το οποίο και παραμένει τυπικά ενεργό μέχρι σήμερα.

   Είναι επίσης γνωστό, πως ο Ο.Η.Ε. όρισε  ως τελευταία προς επίλυση εκκρεμότητα  του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, μετά το θέμα της διαίρεσης της Γερμανίας, το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου. Το «Τείχος του Αίσχους» έχει καταρρεύσει εδώ και 21 χρόνια, όμως η τρεις φορές απελευθερωμένη Βόρειος Ήπειρος περιμένει την δικαίωσή των αγώνων του γηγενούς Ελληνικού της πληθυσμού. Υπενθυμίζεται δε, ότι ακόμη και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, κατά το διάγγελμά του στον Αμερικανικό λαό για την κατάσταση των Βαλκανίων, λίγο πριν τους βομβαρδισμούς στο Κόσσοβο, αναφέρθηκε στην ύπαρξη αξιοσημείωτου αριθμού Ελλήνων στην επικράτεια της Αλβανίας.

   Ενώ, όμως, η διεθνής κοινότητα δείχνει  να διαθέτει, τουλάχιστον, ένα ευήκοον ους απέναντι σε ένα χρονίζον αίτημα του Ελληνισμού, οι ελληνικές κυβερνήσεις εξακολουθούν να λησμονούν και να μη θέτουν με ουσιαστικό τρόπο το θέμα, σε όλες του τις διαστάσεις, σε διακρατικό, πόσο δε μάλλον σε διεθνές επίπεδο.
   Η ανεπαρκής ανάδειξη του ζητήματος  από τις, έως τώρα, Ελληνικές κυβερνήσεις, προκύπτει από μια σειρά γεγονότων. Πιο συγκεκριμένα: 
  • Η Αλβανική κυβέρνηση  προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό όπλο και "αντίβαρο", στις βάσει  συμβάσεων υποχρεώσεις τις απέναντι στην Ελληνική Εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, τις μέχρι και την Πρέβεζα(!) διεκδικήσεις των Τσάμηδων, τις οποίες και υπογείως στηρίζει.
  • Οι αντιδράσεις όλων των ελληνικών κυβερνήσεων υπήρξαν υποτονικές έως ανύπαρκτες σε πράξεις καταπάτησης διεθνώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας (π.χ. εποικισμός αμιγώς μειονοτικών περιοχών από Αλβανούς εκ Κοσσόβου κατά παράβαση της Σύμβασης Πλαισίου του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις μειονότητες, κατεδαφίσεις και καταπατήσεις σπιτιών Ελλήνων, καταδίκη δημάρχου Χειμάρρας, σειρά «περίεργων» θανάτων Βορειοηπειρωτών κτλ.)
  • Στην Ελλάδα, στα καινούργια βιβλία Ιστορίας και, πιο συγκεκριμένα, σε αυτό της Γ΄ Λυκείου, δεν υπάρχει απολύτως καμία αναφορά στον Αγώνα Αυτονομίας του 1914, στους Βορειοηπειρώτες ευεργέτες Ζάππα, Σίνα, Αρσάκη κ.ά. Ακόμα και η εποποιία της Βορείου Ηπείρου αναφέρεται ως "Αλβανικό έπος". Την ίδια στιγμή τα αντίστοιχα Αλβανικά βιβλία μιλούν για εκδιωχθέντες Τσάμηδες κτλ.
  • Οι ελληνικές κυβερνήσεις επιδεικνύουν αδράνεια -στα όρια της απάθειας- απέναντι στην επιζήμια για τη χώρα μας, πολυεπίπεδη στρατιωτική, διπλωματική και οικονομική συνεργασία Αλβανίας-Τουρκίας, με τελευταίο κρούσμα την ακύρωση από πλευράς Τιράνων της συμφωνίας για την υφαλοκρηπίδα Ελλάδας-Αλβανίας, μετά από προτροπή, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, της Άγκυρας.

   Στο προσεχές διάστημα, η Αλβανική κυβέρνηση  προγραμματίζει απογραφή πληθυσμού  για την 1η Οκτωβρίου 2011 συμπεριλαμβάνοντας, κατόπιν διεθνών πιέσεων, προαιρετικά(!), στοιχεία εθνικής καταγωγής. Το τελευταίο επεισόδιο μάλιστα σε αυτό το ζήτημα, αφορά στην, ύστερα από πρωτοβουλία τσάμηδων βουλευτών, επιβολή προστίμου στην επερχόμενη απογραφή, σε όσους δηλώσουν "ελληνικής καταγωγής" σε περιοχές όπου η Αλβανία δεν αναγνωρίζει ως μειονοτικές!...

   Όμως, ένα σεβαστό κομμάτι της μειονότητας βρίσκεται στην μητέρα Ελλάδα εκδιωγμένο από τις επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν για αυτό στη Βόρειο Ήπειρο, μη έχοντας ακόμη βρει τα κατάλληλα κίνητρα, από πλευράς Ελληνικού κράτους, για να επιστρέψει στις πατρογονικές του εστίες και στις περιουσίες που έχει αφήσει πίσω. Αποτέλεσμα αυτού είναι, μετά από χιλιάδες χρόνια, τα εδάφη αυτά να κινδυνεύουν να ερημώσουν από τον γηγενή Ελληνικό τους πληθυσμό και, το χειρότερο, η ερήμωση αυτή να καταγραφεί επίσημα στην επικείμενη απογραφή.

   Έχοντας η Ελλάδα αποφασίσει στο παρελθόν να θυσιάσει τη Βόρειο Ήπειρο για άλλη Εθνική υπόθεση (Συνθήκη της Φλωρεντίας 1913), είναι καιρός πια να αναλάβει η μητέρα πατρίδα τις ευθύνες  της απέναντι σε αυτό το κομμάτι  του Ελληνισμού.
   Αντ΄  αυτού, οι Ελληνικές κυβερνήσεις προβαίνουν σε ενέργειες προς την αντίθετη κατεύθυνση, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την υποχρέωση των Βορειοηπειρωτών συνταξιούχων του ΟΓΑ να αποδεικνύουν ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος(!) για να την λαμβάνουν, εξωθώντας τους κατ΄ αυτόν τον τρόπο να εγκαταλείψουν την Βόρειο Ήπειρο… 

Κατόπιν τούτου, ερωτάσθε: 
α) Πως προτίθεσθε να κινηθείτε, βάσει του ακόμα  ενεργού "Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας", για την δικαίωση κατοχυρωμένων, συμβατικώς και αιματηρώς, δικαιωμάτων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού;
β) Σε ποιες  ενέργειες προτίθεσθε να προβείτε για  τη διασφάλιση της καταγραφής του  συνόλου του πληθυσμού των  Βορειοηπειρωτών στην επικείμενη απογραφή στην Αλβανία;
γ) Με ποια συγκεκριμένα κίνητρα προωθείτε την επανασύνδεση των εν Ελλάδι Βορειοηπειρωτών με τις πατρογονικές τους εστίες;
δ) Πως προτίθεσθε να αντιδράσετε στην διαφαινόμενη Τουρκο-αλβανική συνεργασία; 

Οι  επερωτώντες βουλευτές: 
Καρατζαφέρης  Γεώργιος
Αϊβαλιώτης  Κωνσταντίνος
Ανατολάκης  Γεώργιος
Αποστολάτος Βαΐτσης
Βελόπουλος  Κυριάκος
Βορίδης Μαυρουδής
Γεωργιάδης  Σπυρίδων - Άδωνις
Κιλτίδης  Κωνσταντίνος
Κολοκοτρώνης  Άγγελος
Κοραντής  Ιωάννης
Μαρκάκης  Παύλος
Παπανδρέου - Παπαδάκη Ουρανία
Πλεύρης Αθανάσιος
Πολατίδης Ηλίας
Ροντούλης Αστέριος
Χρυσανθακόπουλος  Αλέξανδρος 

17 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ξέρει όταν ψήφηζαν το Μνημόνιο οι μπουμπούκοι του ΛΑΟΣ θα δεσμεύτηκαν στην "αξιοποίησή" της βορείου Ηπειρου..
Και τώρα το επαναφέρουν.
Αι ρε κατακαημένη Βορεια Ήπειρος τι σου μελε να πάθεις απο αυτούς που ξεπούλησαν την ελλάδα με τα μνημόνια και με τους έρωτες με τους αμερικανοπαπανδρέιδες!!!!...

Ανώνυμος είπε...

giasou re LAOkismos me tis mpurdes su!

Ανώνυμος είπε...

Ειδαμε και τους αλλους. Ρε ποτε θα αποκτησετε πατριωτικη συνειδηση και θα την βαλετε πανω απο την κομματικη. Δεν προκειται να μας απελευθερωσει ο Καρατζαφερης ουτε θα αλλαξει τιποτα απο αυτην την επερωτηση αλλα οι "μπουμπουκοι" θετουν το θεμα στην βαση που ωφειλουν. Καμια φορα υπερβαλλοντας στις διεκδικησεις σου μπορει να επιτυχεις το ρεαλιστικα επιθυμητο. Επισης, η ιστορια, για οσους αντιλαμβανονται την αξια της, θα γραψει πως το 2011 στο ελληνικο κοινοβουλιο συζητουσαν για το βορειοηπειρωτικο. Δεν θα ασχοληθει κανεις με το ΛΑΟΣ. Μην φοβαστε λοιπον πασοκο-νεοδημοκρατες για την δοξα των κομματων σας.

Ανώνυμος είπε...

παρότι κομματόσκυλο και Νεοδημοκράτισσα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον 9.05. Με κάλυψες αδερφε...

Ανώνυμος είπε...

9.05. να σε επαναφέρω στην Τάξη της λογικής γιατί όταν ως έθνος την είχαμε χάσει χάσαμε και τη μισή κύπρο απο ανάλογους υπερκομματικούς(Ιωαννίδης-Καραμανλής).

Μου λές για πατριτική συνείδηση εσύ που αφενώς υπερασπίζεσαι ένα κόμμα(ΛΑΟΣ) που ψήφισε τη δανειακή σύμβαση του μνημονίου με την οπία η ελλάδα χάνει εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Αφετέρου μου λές να βάλουμε τη ΣΥΝΕΊΔΗΣΉ ΜΑς πάνω απο τα κόμματα και μου τη λες για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Να` σου θυμίσω ότι και τα δύο κόμματα(ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) είχαν απώλειες κατ΄΄ά την ψ΄΄ήφηση του Μνημονίου, άρα στο εσωτερικό τους κάποιοι(ελάχιστοι-αλλά υπήρξαν) ξεπέρασαν το κόμμα και αρνήθηκαν το πόστο του δοσίλογου, ενώ οι πατριώτες του ΛΑΟΣ ΄΄ηταν απολύτως συμπαγής κομματικά στην υπογραφή για το ξεπούλημα της ελλάδας!!!!

Να τους προσέχετε

Ανώνυμος είπε...

re probata, twra edw de tha lysoyme ola themata poy mas apasxoloyn. edw to thema mas einai to boreiohpeirwtiko. gia to mnhmonio kai ta alla themata ta kommata exoyn krithei. sto Boreiohpeirwtiko exoyme to LAOS poy deixnei na endiaferetai perissotero apo ;oloys, mia nea dhmokratia poy exei mia gramateia na grafoyn kati kai ena pasok poy mas blepei sto plaisio ton ellhnoalbanikwn sxesewn. oloi oi boreiohpeirwtes poy skeptontai me krhthrio to euniko thema prepei na psifisoyn monokoyki laos kai afiste ta probata na bellazoyn

Ανώνυμος είπε...

το τι θα ψηφίσει ο καθένας είναι προσωπικό του θέμα και σαφώς δεν θα έχει να κάνει με το τυράκι που μας πετάει ο καθένας για να τσιμπίσουμε σαν τα ποντίκια στη φάκα. Τα κριτήρια γαι να ψηφίσει κανείς πρεπει να είναι βαθυτερα ιδεολογικά και με βάση τον ποιον εμπιστευόμαστε περισσότερο να λυσει τα προβλήματα μας, γιατι μην ξεχνάς ότι ζούμε σε αυτη τη χώρα και μας ενδιαφέρει και η καθημερινότητα. Το θέμα είναι πως θα πρεπει όλα τα κόμματα να καταλάβουν πως δεν είμαστε ζώα, πως είμαστε δύσκολοι και απαιτητικοί ψηφοφόροι και πως πια θέλουμε να δούμε έργα, χορτάσαμε από λόγια. Θα πάρει το κουκί μας λοιπόν όποιος έμπρακτα αποδείξει ότι είναι δίπλα μας.

Ανώνυμος είπε...

Υστερόγραφο:Αν και με δυσκολεύουν τα αρχαιοελληνικά γκρηγκλις(12:36) δείγμα της βαθιάς ελληνικότητας των ελλήνων πατριωτών τύπου ΛΑΟΣ. θα απαντήσω:

Πρόβατα λοιπόν όσοι αρνουνται τον "πατριωτικά" χαρακτήριστικά του Μνημονιακού ΛΑΟΣ.
Διαβάστε τι ψήφισαν για την ελλάδα ώ!!! κατακαυμένοι βοροειπειρώτες
Τα αποσπάσματα απο την δανειακή σύμβαση που ψ΄΄ηφισε όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ και μία διευκρινηση. Το κείμενο της δανειακής σύμβασης που υπέηραψε και το ΛΑΟΣ συντάχθηκε απο το ίδιο αγγλικο γραφείο που συνέταξε και το σχέδιο ΑΝΑΝ,"λύση" για την Κύπρο και που στο άμεσο μέλλον μπορείνα συντάξει και ανάλογη "λυση" και για τους βορειοηπειρώτες και τ΄΄οτε θα ξέρετε ποιοί θα το υπογράψουν πρώτοι
Δανειακή σύμβαση:
«Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος»(σελ. 130 παρ 14.5)

«Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης – συντηρητικής ή αναγκαστικής - ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση»(σελ 139 παρ. 11).

Ανώνυμος είπε...

το θέμα είναι ότι θα συζητηθεί το βορειοηπειρωτικό στη βουλή των ελλήνων.

τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτα!

drakos είπε...

Το θέμα της ψήφου είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
http://www.ppshr.org/

Ανώνυμος είπε...

Για τον 7:02’:

Δηλαδή, όταν δεν μιλάει κανένας για την Βόρειο Ήπειρο στη Βουλή, αισθανόμαστε προδομένοι. Τώρα που γίνεται επερώτηση (δηλαδή υποχρεούνται να μιλήσουν 8 βουλευτές του ερωτώντος κόμματος και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και ο ίδιος ο υπουργός, άρα θα υποχρεωθούν -επιτέλους- να πάρουν θέση ΟΛΑ τα κόμματα), είμαστε ΠΑΛΙ παραπονεμένοι;;; Πάντα κάποιος θα μας φταίει;;; Εσύ δηλαδή τι λες; Δεν έπρεπε να αναδείξει κανένας το θέμα μας;;;
Ας έκανε κάποιος άλλος επερώτηση -ή έστω και απλή, γραπτή, ερώτηση- αλλά ποιος;;; Άντε, ας κάνουν να τους χειροκροτήσουμε κι αυτούς…
Αλλά πόσο ακόμα θα περιμένουμε;;;


Για τον 8:25’:

Μπούρδες είναι το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα;
Ή μήπως δεν ισχύουν αυτά που γράφει η ερώτηση;;
Μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι εννοείς, γιατί τελικά τις μπούρδες μάλλον εσύ τις λες;;;

- Τόσο παπάρες είστε και οι δυο σας, όμως:
Κοιτάτε το δένδρο και χάνετε το δάσος, υποβαθμίζετε το όλο θέμα και μετά έχετε και την απαίτηση να ασχοληθεί κάποιος με το Βορειοηπειρωτικό!...


2:57', δεν μας τα λες καλά…

Εμείς μιλάμε για το Βορειοηπειρωτικό γενικά και για την εν λόγω κίνηση με την επερώτηση που έκανε ο ΛΑ.Ο.Σ., κι εσύ μας λες για το Μνημόνιο και για την ανύπαρκτη ΝΔ με το εχθρικό προς τους Βορειοηπειρώτες ΠΑΣΟΚ!...

Θα σταματήσουμε ως Βορειοηπειρώτες να κοιτάμε το δάχτυλο όταν μας δείχνουν το φεγγάρι;…


4:20’:

«γιατι μην ξεχνάς ότι ζούμε σε αυτη τη χώρα και μας ενδιαφέρει και η καθημερινότητα»

Είσαι σε ένα μπλογκ που αφορά το Βορειοηπειρωτικό. Μην το ξεχνάς αυτό. Άρα το τι κάνουν για το Βορειοηπειρωτικό συζητάμε εδώ. Αν επιτρέψουμε εμείς οι Βορειοηπειρώτες να χαθεί το ζήτημά μας στην καθημερινότητα, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

«Θα πάρει το κουκί μας λοιπόν όποιος έμπρακτα αποδείξει ότι είναι δίπλα μας.»

Κρίνοντας από αυτήν την επερώτηση και από τις λοιπές δράσεις που έχουν κάνει ΚΑΙ μέσα στη Βόρειο Ήπειρο, όσων αφορά εμάς τους Βορείοηπειρώτες, είναι δίπλα μας… Αν υπάρχει κι άλλος, να μας τον πεις, και μπράβο του.


5:30’:

Είσαι απλά εκτός θέματος, μάλλον επειδή δεν καλάρεσε στη ΝΔ η πρωτοβουλία που είχε πάλι ο ΛΑ.Ο.Σ….
Για το Βορειοηπειρωτικό, λοιπόν, έχεις να μας πεις κάτι;
Η ΝΔ τι έχει κάνει, ΟΕΟ;;;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είμαστε αθεράπευτα κομπλεξικοί. Όλα αυτά τα χρόνια μας έπερνε το παράπονο που οι Έλληνες πολιτικοί δεν ασχολούνταν καθόλου με Βορειο ηπειρο. Έρχεται τωρα ένα κόμμα και βάζει το θεμα στη βουλή για πρώτη φορά στα χρομνικά και επειδή δεν το γουστάρουμε αρχίζουμε και κάνουμε διάφορες άσχετες αναλύσεις, για το μνημόνιο (που ο ΛΑΟΣ πάντως ποτέ δεν το ψήφισε, παρά μόνο το άρθρο 1 για να πάρει η Ελλάδα τα λεφτά, και από κει και πέρα να ζητούσε καλύτερους όρους), για το μεσοπρόθεσμο, για τα πανεπιστήμια, για τις εγγυήσεις που ζητά η Φινλανδία κι ότι άλλο άκυρο και ξεκάρφωτο με το θέμα μας.
Και μετά πάλι θα κλεγόμαστε που δεν θα ξανασχολουνται μαζί μας οι αλήτες-προδότες πολιτικοί. Τέτοιοι κομπλεξικοί που είμαστε καλά θα μας κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Είναι η ποιο ουσιαστική ερώτηση που έγινε ποτέ για το βορειοηπειρωτικό...........όσο για τα υπόλοιπα "η βλακεία είναι αήττητη"........

Ανώνυμος είπε...

δυστηχώς για τους οπαδούς του ΛΑΟΣ η ψήφιση του Μνημονίου και οχι μόνο δεν μπορούν να διαγραφούν.

Είναι πάντως ενθαρυντική η προσπάθεια που καταβάλεται να απομακρυνθει το ΛΑΟΣ απο την επιλογή του δοσιλογου που ταιριαζει γαντι σε όσους ψηφισαν το μνημονιο(ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ) και που βεβαια δεν θα παλεψουν για αλλες αλυτρωτες πατρίδες οσες ερωτησεις και αν κάνουν στο ΓΑΠ. Ουτως ή άλλως απο αυτές κανείς δεν δεσμεύεται και βέβαια δεν χαράσουν πολιτική απλά είναι για εσωτερική κατανάλωση των οπαδών τους και μονο.

Το ΛΑΟΣ εχει στησει βιομηχανια ερωτηησεων(ειναι εκατονταδες) που δεν απασχολουν κανεναν παρα μονο τα εσωτερικα δελτια τυπου

οσο για τη βλακεια στο συγκεκριμενο κομμα δεν ειναι αηττητη εχει ηττηθει απο πολλα περιστατικα που ξεκινουν απο τα αρχαια βιβλια
που πωλουνται με το κιλο εως τους τροπους που σκαρφιζονται οι πατριωτες βολευτες για να μην πανε φανταροι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

3.32μ.μ επιβεβαιώνεις περίτρανα ότι η βλακεία είναι αηττητή.Οταν ξυπνύσεις και βγάλεις τις παρόπίδες σε παροτρίνω να επιχειρηματολογείς με προτάσεις και όχι με "εξυπνάδες". Κάτι τέτοιοι σαν και εσένα κάνουν κακό στην πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

den psifizw LAOS alla san Voreiohpeirwtis xairomai pou to Voreiohpeirwtiko tha syzytitheis sti Vouli twn Ellinwn.

Oi armodioi twn kommatwn tha topothetithoun... tha yparksoun praktika... tha ta diavasoume... tha mathoume ti presvevei o kathenas apo aytous... ktl ktl

Ta idia praktika tha diavasoun kai oi filoi mas oi alvanoi... oi opoioi tha ta kanoun prwtoselida stis efimerides tous... to thema tha ksanaerthei sto proskinio...

Mono thetiki einai i parapanw energeia...

Afairetste tis paropides merikoi... den ypiretite to voreioipirotiko etsi!

Ανώνυμος είπε...

3:32 :



Λες:

«…και που βεβαια δεν θα παλεψουν για αλλες αλυτρωτες πατρίδες οσες ερωτησεις και αν κάνουν στο ΓΑΠ. Ουτως ή άλλως απο αυτές κανείς δεν δεσμεύεται και βέβαια δεν χαράσουν πολιτική απλά είναι για εσωτερική κατανάλωση των οπαδών τους και μονο.»



Δηλαδή, για να καταλάβουμε, ήταν καλύτερα όσα χρόνια το θέμα ήταν στην αφάνεια και δεν ασχολείτο κανένας μαζί του; Κακώς έγινε η ερώτηση, δηλαδή… Είναι πολύ κακή εξέλιξη το να εκφράσουν την άποψή τους όλα τα κόμματα της Βουλής και να ακούσουμε -επιτέλους- τις απόψεις τους για να μην κοροϊδευόμαστε άλλο μεταξύ μας, έτσι;;;



Λες, επίσης:

«Το ΛΑΟΣ εχει στησει βιομηχανια ερωτηησεων(ειναι εκατονταδες) που δεν απασχολουν κανεναν παρα μονο τα εσωτερικα δελτια τυπου»



Μπα;;;, Ώστε το Βορειοηπειρωτικό και η ερώτηση που έκανε αυτή την εβδομάδα και για την Θράκη…«δεν απασχολούν κανένα;;;» Ωραίος είσαι, ρε;;



Και, εν πάση περιπτώσει, εντάξει. Ας πούμε, ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι χάλια κτλ. Το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. τους απέρριψες πιο πάνω. Άρα, τι προτείνεις; Τίποτα; Να μείνουμε στον καναπέ μας ή κάτι άλλο;;

Εκτός κι αν κάνεις κριτική για την κριτική…

Δημοσίευση σχολίου