Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Νέος Επαρχος Φοινίκης ο Σωκράτης Σπύρος


Ο Λούτσης θα απευθυνθεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια
Με ψήφους 5-2 το Εκλογοδικείο Τιράνων αποφάσισε να κατοχυρώσει την απόφαση της Περιφερειακής Επιτροπής Δελβίνου (KZAZ), σύμφωνα με την οποία ο υποψήφιος του ΚΕΑΔ Σωκράτης Σπύρος, κερδίζει την Επαρχία Φοινίκης με μία ψήφο διαφορά.
Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιοι δικαστήριο έχει ακυρώσει το αποτέλεσμα της 8ης Μαίου που είχε αναδειχτεί νικητής ο υποψήφιος του MEGA Ζήσος Λούτσης, μετά από ένσταση του ΚΕΑΔ και αποφάσισε την επανάληψη των εκλογών.
Στις επαναληπτικές εκλογές της 31ης Ιουλίου, η πόλωση έφτασε στο κατακόρυφο αφού οι δύο υποψήφιοι και τα κόμματα που τους υποστήριζαν χρησιμοποίησαν θεμιτά και αθέμιτα μέσα για τη νίκη που την ήθελαν όσο τίποτα άλλο.
Η καταμέτρηση του Δελβίνου ανέβασε ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο καθώς παρόλο που υπήρχε μεγάλη άνοδο συμμετοχής ψηφοφόρων (από 2.000 σε 2.500) το τοπίο όχι μόνο δεν ξεκαθάρισε αλλα  η διαφορά σύμφωνα με το KZAZ, ήταν μόλις μία ψήφο υπέρ του κ. Σπύρου. Αποτέλεσμα το οποίο δεν δέχτηκαν να υπογράψουν οι μειοψηφία των δεξιών αντιπροσώπων (3/7), θεωρώντας ότι έγινε αδικία στον κ. Λούτση με τα άκυρα ψηφοδέλτια. Μετά την ένσταση του κ. Λούτση στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή (KQZ) για την επανεξέταση των αμφισβητούμενων ψηφοδελτίων, η επιτροπή με ψήφους 4-2 έβγαλε νικητή τον κ. Λούτση με πέντε ψήφους διαφορά, αποτέλεσμα το οποίο δεν μπορούσε να κατοχυρωθεί αφού για να αλλάξει το KQZ μία απόφαση του KZAZ  απαιτούνται 5 από τις 7 συνολικούς ψήφους της επιτροπής. Έτσι η υπόθεση οδηγήθηκε αυτομάτως στο εκλογοδικείο για να βγει η σημερινή τελεσίδικη απόφαση που  δεν είναι εφέσιμη σε κάποιο άλλο εγχώριο δικαστήριο. Όσοι γνωρίζουν το πείσμα του κ. Λούτση ξέρουν ότι δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα του και θεωρούν βέβαιο ότι θα οδηγήσει την υπόθεση στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.
 Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Σπύρος από σήμερα πρέπει να  θεωρείται Έπαρχος Φοινίκης, οπότε εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε η εμφυτευμένη από έξω φοβερή διάσπαση των κατοίκων της επαρχίας, που χώρισε ακόμα και αδέρφια, να σταματήσει εδώ και οι κάτοικοι να μπουν στους κανονικούς προ εκλογών ρυθμούς.    



  
   

21 comments:

Ανώνυμος είπε...

KALH EPITUXEIA SWKRATH..TO AXIZES PALIKARI MOU.
APO OTI MATHAINW O K.SWKRATHS EPISTREFEI ME OLA TA XARTA KAI SE MIA EBDOMADA PERIPOU ORKIZETE ARA O PEISMATARHS K.LOUTSHS DN MPOREI N KANEI KATI GIATI EXEI XEHASEI MALLON PWC EXEI MPLEXEI ME PULEO KAI SIGOURA OLOI OI FINIKIWTOI XEROUN POSO PEISMATARHDES EINAI OI PULAIOI..

Φοινικιώτης Ελληνας είπε...

Ο αγώνας συνεχίζεται!
Γιατί τώρα ξερουμε 100% ότι απέναντί έχουμε το αλβανικό κράτος. Μας πολέμησαν όλοι γιατί υποστηρίζουμε κάτι ελληνικό, καθαρό και ανεξάρτητο. Φαίνεται πως αυτό δεν αρέσεις στις αλβανικές και ελληνικές υπηρεσίες. Δε θα βάλουμε το κεφάλι κάτω, αντίθετα αυτό μας πεισμώνει για να συνεχίσουμε τον αγώνα με το κεφάλι ψηλά ως ωραίοι έλληνες…

Ανώνυμος είπε...

as paei me ton edi rama mazoi.......
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια κ. Σπυρου για την μεγάλη αυτή νίκη την οποία την πήρες με την αξία σου χωρίς δολοπλοκλιες. καλη αρχη σου εύχομαι στο δύσκολο αυτό εργο . Ελπίζω να φανείς αντάξιος απέναντι στους συμολίτες σου. χριστινα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΝΙΚΗ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

sygnwmh mia akurh erwthsh:
to komma mas to komma twn ellinwn pote tha kanei ekloges gia thn anadiksh neou proedrou??
mipws sas exoun steilei kanena fax kyrie boreiohpeiroth? giati se sas kapou ta stelnoun.
kai aytoi etsoi san o dules einai??????

Ανώνυμος είπε...

borioipiroti thello na sas kano mia erotisei
gnvrizete posa einai ta melh toy eklogodikeioy ?
an oxi na sas pv egv
ta melh einai 5 kai to apotelesma einai 5 me 0
ayto ta leei ola
kalv ksimervma

Ανώνυμος είπε...

Β)Να σου μεταφέρουμε ένα περιστατικό, που συνέβη με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων στην οποία συνεργάτης μας ήταν παρόν αλλά προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν το αναφέρουμε και αναγκαζόμαστε να το κάνουμε τώρα γιατί μας προκαλείται. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αγίων Σαράντα Χαρ. Παντέχης, συνεχάρη τους ανθρώπους του Λούτση για τη νίκη και το μέλλος της επιτροπής Σπύρος Κυριάζος, δικηγόρος και φανατικός υποστηρικτής του Σωκράτη έφυγε από την επιτροπή λέγοντας «αυτό ήταν χάσαμε»
boreiohpeiroth auto tha eprepe na pas kai na to peis na eisoun martiras sth dikh eisai synenoxos ndroph sou afineis ena dule na kanei oti thelei kai o sunergaths giati den to katethese?????????

Ανώνυμος είπε...

O nikitis ine aftos pu eklegete apo ton kosmo kai o kosmos epelexe ton lluci kai to idan oli live sto internet pu itan me pede psifus brosta... alla simera me to ladoma katafernis ta panda kai afto to apedikse o k. spiru. Alla o kleftis ton proto xrono xerete.

Ανώνυμος είπε...

poly kollokithia pexthke edo.
-lyke lyke eisai edo?
-bazo ta papoytsia moy!
xaxaxaxaxaxxaaaaaaaa................

Ανώνυμος είπε...

oeo... pou'nai to mega(channel)... oeo... pou'nai to mega... oeo ... pou'nai to mega?!

ante geiaaaaaaaa!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

krima poly krima, gia oloys toy Boreiohpeirwtes poy synthrhsan ena kathestos. to mega den mporese na peiseii alla gia thn ygeia ths dhmokrattias tha htan poly kalo na pikrathsei kai kalla tha kanoyn na mhn ta parathsoyn. o ellhnismos exei anagki apo mia deyterh foni. me ayto ton tropo polemiete to kathestos kai as mhn den kerdise kamia eparxia

Ανώνυμος είπε...

επιτελους οι φοινικαιοι ξελευθεροθηκαν απο το λουτσομεγγαμπερισιακο ζιγο κ τορα κιταναι μπροστα κ θα σηνεχησουν το εργω τους περηφανοι κ ελευθεροι ... κ σπυρου σηχαρητιρια γιατη εισαι φοινικαιος κ σου ακσηζαι μια νικη σαν αυτη καθαρη κ πανο απο ολλα εισαι χωριανος .σηχαριτιρια ... κ αστους αλλους να ονιρευονται ακομα δικαστηρια ..γιατη ο θεος ειναι μεγαλλος αγαπαει τον κλευτη αλλα αγαπαι κ τον νικοκηρη....

Ανώνυμος είπε...

3-02...
Ean kati tetioi san esena psifisan ton typo ayton pou blepw sti fwtografia, aloimono sto Foiniki...
25 kai pleon orthografika lathi exeis kanei se 5 seires...

Ανώνυμος είπε...

οταν ψηφιζει κανεις ψηφιζει αυτον που αξιζει και οχι τον συγχωριανο!επειτα μια παρακληση προς τον Βορειοηπειρωτη " εισαι εφημεριδα,οφειλεις να τηρεις τον κωδικα δημοσιογραφικης δεοντολογιας.οφειλεις να εισαι αντικεμενικος και αμεροληπτος!τα σχολια σου ειναι απιεικως απαραδεκτα εως και μηνυσιμα!δεν μιλω μονο για αυτο το αρθρο αλλα και για τα υπολοιπα σχετικα με τις εκλογες!δεν εχεισ κανενα δικαιωμα να ειρωνευεσαι και να προσβαλεις ατομο!" επειτα αγαπητοι αναγνωστες και διαδικτυακη εφημεριδα ο κος Σπυρου , ο φοινικιωτης,ακομα ως υποψηφιος των εκλογων εβριζε χυδαια δημοσιως ενα ολοκληρο χωριο,προσβαλλοντας την τιμη ακομα και των γυναικων εκει!επιτρεψτε μου να αναφερω την ακριβη φραση του" θα τις γαμ..σω ολες τισ βριανιωτισσες εαν κερδισω". εαν σε εσας φαινεται δοκιμο ενας επαρχος να διαλεγεται ετσι και να καταπνιγεται με μενος χωρις τουλαχιστον να εχει αυτην την αρμοζουσα διακριτικοτητα,τοτε εμενα απλα μου περισσευει.....Τω οντι καλη τυχη στον κ Σπυρου,μακαρι να τα καταφερει στον πολιτικο στιβο.....

Ανώνυμος είπε...

anwnhme 9.27
se euxaristw pollu alla den kserw apo poion einai oi euxes
swkraths spuros.

Ανώνυμος είπε...

κ 2:22 αν οντως ειστε ο κος Σωκρατης Σπυρος φροντιστε τουλαχιστον να γραφεται σε ελληνικα.Προς θεου ειστε Ελληνας ,Βορειοηπειρωτης.Εαν επιθυμουσα οντως να αναφερω ποιος ειμαι δεν θα υπεγραφα ως ανωνυμος.Ειμαι απο τους ψηφοφορους του κου Λουτση, και ως φαινεται αν και φανατικος με τον κο Λουτση και κατηγορηματικα αντιθετος με τα αποτελεσματα των εκλογων ειμαι αρκετα διαλλεκτικος και διαλλακτικος ωστε να σας ευχομαι.Αλλα και λογικος εαν οχι καλος μελετητης και διορατικος ωστε να διαβλεπω την πολιτικη σας ανικανοτητα.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ απολυτως με τα οσα λετε αλλα μην γινεστε κοτα.
εγω απλος δεν ξερω τους λογους για τους οποιους με αντιπαθειτε?
μηπως καταχρηστικα τα λεφτα της επαρχιας?
ακομα δεν με εχετε δει στην επαρχια, απορω πως μπορεις να με κρινεις?
εσυ γιατι φοβασε να μου πεις ποιος εισαι?
μαλλον δεν θα εισαι αντρας...............
λυπαμε για σενα......
Σωκρατης Σπυρος ΕΠΑΡΧΟΣ ΦΟΙΝΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Το αν ειμαι αντρας δεν θα φανει απο το να σας δωσω προσωπικα μου στοιχεια.Επειτα θα παρακαλουσα να μου μιλατε στον πληθυντικο οπως το ιδιο κανω και εγω.Δεν ειναι θεμα αντιπαθειας γιατι δεν σας ξερω προσωπικα και ουτε γνωριζω το πολιτικο σας εργο.Το δικαιωμα μου να σας κρινω το παιρνω αυτοματα απο το οτι ειστε δημοφιλες προσωπο.Απο εκει και περα εκφραζω την προσωπικη μου αποψη.Λεγοντας πολιτικη ανικανοτητα πρωτα πρωτα αναφερομαι σε αυτο που εκλειπει,δηλαδη στην χαλιναγωγηση των συναισθηματων σας,στην διακριτικοτητα ως πολιτικος,τις πολλαπλες υβριστικες εκφρασεις προς τους ψηφοφορους(ασχετα με το αν ειναι υπερ σας ή οχι).Και στην τελικη εγω δεν επωφελουμε ουτε με εσας επαρχο ουτε με τον κ Λουτση.Αλλα δεν ανεχομαι απο κανεναν να μην με σεβεται και εμενα και ολους τους συγχωριανους μου.Επισης κυριε, ως επαρχος εσεις ασχολειστε με τα σχολια στην διαδικτυακη εφημεριδα;Και μια μικρη συμβουλη, καλυτερα να παραγκωνισετε τα συναισθηματα σας και να ασχοληθειτε με το καλο του τοπου γιατι κριτικες θα ακουσετε πολλες, πολυ πιο σκληρες και απο σημαινοντα προσωπα.Ασχοληθειτε λοιπον με το εργο σας ως επαρχος και μην απαντατε στις κριτικες γιατι ο μισος και πλεον χρονος σας θα σπαταληθει εκει(οχι γιατι ο κος Σπυρου αλλα γιατι ειστε πολιτικο προσωπο).Καλη τυχη!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι απο τους ψηφοφορους του κου Λουτση,
με αυτο ειμαι πληρης καλυμενος.

Ανώνυμος είπε...

Σωκρατης Σπυρος επαρχος Φοινικης
θα παραλεσω πολυ οσους υπογραφουν στο ονομα μου να σταματισουν να το κανουν γιατη δεν συνβαλλουν στην ενοτητα της επαρχειας που τοσο πολυ εχουμε αναγγη
Αν εχω κατη να πω θα το πω ο ιδιους σε ανοικτες συγγεντρωσεις και οχι μεσα απο ανονυμιες
Αγαπητε 11 11
Συμφωνω απολυτα με οσα λετε στο σχολιο σας και να γνωριζετε οτι οσοι υπογραψαν στο ονομα μου δεν με εκφραζουν ουτε οι υβρεις που εσεις αναφερατε επησεις δεν με εκφραζουν
Θα ηταν τιμη για εμενα να σας γνωριζα προσωπικα για μια καλη συνεργασια για το καλο του τοπου
Πιστευω στη συνεργασια αυτη
Ευχαριστω

Δημοσίευση σχολίου