Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωση την απόκτηση του Χειμαρραίου Ανδρέα Τάτου


Σύντομο βιογραφικό
Ανδρέας Τάτος εν δράσει (βίντεο)
Την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου για τα επόμενα 4 χρόνια ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο διεθνής παίκτης θα συνεχίσει στον Ατρόμητο ως δανεικός για τον επόμενο ένα χρόνο... Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τάτου από τον Ατρόμητο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και παραχωρήθηκε δανεικός στον Ατρόμητο για ένα χρόνο», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των Πειραιωτών.


Σήμερα (19/08) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο τεχνικός Διευθυντής του Ατρόμητου Γιάννης Αγγελόπουλος ο οποίος συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Θρύλου, Γιάννη Βρέντζο και τον Δ' αντιπρόεδρο, Γιάννη Μώραλη.Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ΠΑΕ ξεκίνησαν εδώ και μια εβδομάδα και μετά την ολοκλήρωσή τους, ενημερώθηκαν σχετικά ο παίκτης και ο εκπρόσωπος του Κίμωνας Κοκορόγιαννης οι οποίοι βρέθηκαν με την σειρά τους στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την υπογραφή του συμβολαίου.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Ανδρέας Τάτος γεννήθηκε  στην Χειμάρρα στις 11/05/1989 απ' όπου έφυγε με τους γονείς του σε νεαρή ηλικία για να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ζάκυνθο. Το άστρο του έλαμψε σε ηλικία 16 ετών, όταν τον είδε ο νυν manager του, Κίμωνας Κοκορόγιαννης, να παίζει μπάλα σε ένα τουρνουά 5χ5 που είχε διοργανώσει η coca cola στα Επτάνησα. Ενθουσιασμένος ο manager του, του πρότεινε να συνεργαστούν.

Το 2004 ο Κίμωνας Κοκορόγιαννης αναλαμβάνει την προώθηση του Ανδρέα Τάτου και τον μετεγγράφει στον Αστέρα Τρίπολης (Δ’ Εθνική). Την επόμενη χρονιά (2005-06) μετεγγράφεται στην Παναχαική. Την σεζόν 2006-2008 αγωνίζεται με την ομάδα του Χαιδαρίου και ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναγνωρίζεται ως ένας εκ των πιο χαρισματικών ανερχόμενων Ελλήνων παικτών.

Xάρη στις αξιόλογες εμφανίσεις που πραγματοποιούσε στο Χαϊδάρι αποτέλεσε μήλο της έριδος μεταξύ της ΑΕΚ, του Πανιωνίου και της Ξάνθης, ενώ από το παιχνίδι της διεκδίκησής του δεν θα μπορούσαν σαφώς να λείπουν ούτε ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό.

Τελικά το 2008 κατέληξε στον Ατρόμητο όπου πρωτοστάτησε στις προσπάθειες για επάνοδο του στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, διανύοντας μια εξαιρετική χρονιά. Σήμερα ο Ανδρέας Τάτος θεωρείτε ένας από τους πίο ταλαντούχους μεσοεπιθετικούς με ανασταλτικές, οργανωτικές και εκτελεστικές αρετές.
Πηγή: http://www.thrylos.gr



4 comments:

Alex85 είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΤΑΤΟ....ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ...ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ.....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Mpravo re Andrea...panta tetoia.!!!kalh epityxia

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να τα πάει καλά το παΐδι στην ομάδα. Οποιοσδήποτε βορειοηπειρώτης, σε οποιοδήποτε τομέα, αναδεικνύεται είναι κέρδος και περηφάνια για όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

είπε κανεις τίποτα για τους χιμαραίους; Όλοι οι αθλητές απο Χιμαρα, όλοι οι καλλιτεχνες απο Χιμάρα, ακόμα και η συζηγος του Τροπυ που αντικατέστισε την μεγάλη Αντζελα απο Χιμάρα, οι τρομακράτες ( βλέπε Δ. Μπολάνος)απο Χιμάρα, Τι άλλο πρεπει να κάνουμε για τη δόξα του έθνους;

Δημοσίευση σχολίου