Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ο Βορειοηπειρωτικός Συνδεσμος Θεσσαλίας «ΠΥΡΡΟΣ» σε πολιτιστική παρουσίαση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του πολιτιστικού τομέα του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας "Ο ΠΥΡΡΟΣ" κατά την διημερίδα που διοργάνωσε ο Τομέας Νεότητος του σωματείου
"ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ" στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας το Σάββατο και την Κυριακή 27 και 28 Αυγούστου με θέμα: "ΝΕΟΙ - ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ". Η παρουσίαση ξεκίνησε με την προβολή οπτικοακουστικού υλικού σύντομης ιστορικής αναδρομής της Βορείου Ηπείρου και ολοκληρώθηκε ..
..με την παρουσίαση του χορευτικού συμβάλλοντας έτσι στην ευρύτερη προσπάθεια του συνδέσμου στην ιστορική,πολιτισμική και πολιτιστική ανάδειξη της ιδιαίτερης μας πατρίδας στην Ελλαδική κοινωνία καθώς και στην μύηση της Βορειοηπειρωτικής νεολαίας στις αρχές και αξίες της αλύτρωτης πατρίδος μας. Στην εκδήλωση επίσης έλαβαν μέρος: Ο πολιτιστικός όμιλος των αδελφών Κυπρίων "ΟΡΜΗΔΕΙΑ" με χορούς και τραγούδια από την μαρτυρική μεγαλόνησο καθώς και η "ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ" με χορούς και τραγούδια του Πόντου. Τις θερμές μας ευχαριστίες προς το σωματείο "Ενωμένη Ρωμιοσύνη" για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε να μας προσκαλέσει στην διημερίδα που διοργάνωσε στην πόλη της Λάρισας και μας έδωσε το δικαίωμα να παρουσιάσουμε το πολιτιστικό μας πρόγραμμα επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους συμπατριώτες μας Βορειοηπειρώτες που δίνουν το παρόν σε κάθε μορφή εκδήλωσης του συνδέσμου στηρίζοντας έτσι τον ανιδιοτελή τίμιο και υπέρ πατρίδος αγώνα μας.

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

telika ektos apo griniarides, exoyme kai kapoioys poy prospathoyn kati na kanoyn, mprabo sta paidia

Ανώνυμος είπε...

bravo se ola ta paidia ekei pera. Καλη συνεχεια σε ο,τι κανετε.

Δημοσίευση σχολίου