Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ο τελικός πίνακας των αποτελεσμάτων της Επαρχίας Φοινίκης

Τι απαντάνε οι άνθρωποι του Σωκράτη Σπύρου για το αποτέλεσμα
Στα  προηγούμενα άρθρα για τις επαναληπτικές εκλογές στην Επαρχία Φοινίκης, λόγω βιασύνης ή λάθος πληροφοριών, υπήρχαν και κάποια λάθη στους αριθμούς που σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνουν την εικόνα των αποτελεσμάτων και δεν έγινε από κάποια πρόθεση. Προς αποκατάστασης της αλήθειας παρουσιάζουμε τον αναλυτικό πίνακα των αποτελεσμάτων όπως αυτός γκρίθηκε στην Πριφεριακή Επιτροπή Δελβίνου:


Σύνολο
Σ. Σπύρος
Ζ. Λούτσης
Άκυρα
Φοινίκη 1
559
259
292
8
Φοινίκη 2
583
327
254
2
ΣΜΤ
177
122
51
4
Βρυώνι
458
155
299
4
Βρωμερό
241
101
137
3
Καραχάτζι
215
102
113
0
Αγιάννης
262
170
89
3
Σύνολο
2495
1236
1235
24















Σε επικοινωνία που είχε άνθρωπος του κ. Σπύρου με συνεργάτη μας, μας παρουσίασε τη δική του εκδοχή για ότι έγινε στο Δέλβινο που έχει ως εξής: "Η διαφορά πριν τον Αγιάννη ήταν 80 και όχι 83 όπως αναφέρουμε σε προηγούμενο άρθρο. Η τετραμελής ομάδα καταμέτρησης στην τελευταία κάλπη του Αγίαννη έβγαλε το εξής αποτέλεσμα: 162 Σπύρος, 85 Λούτσης και 15 αμφισβητούμενα ψηφοδέλτιο για τα οποία έπρεπε να αποφανθεί η 7μελής Περιφερειακή Επιτροπή".   
Μεταξύ αυτών των 15 ψηφοδελτίων, κάποια έχουν το σταυρό εκτός της ενδεδειγμένης περιοχής , κάποια έχουν δύο σταυρούς, σε κάποια ο σταυρός βγαίνει εκτός του περιγράμματος, κάποιο είναι λίγο σκισμένο ενώ είναι και ένα πολυσυζητημένο ή «χρυσό» όπως το είπαν άλλοι  που έχει σταυρό στον υποψήφιο του ΚΕΑΔ αλλά δεν είναι σφραγισμένο. Με το γράμμα του νόμου  όλα αυτά τα ψηφοδέλτια είναι  άκυρα. Όταν όμως φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση του ψηφοφόρου τότε είναι στην ευχέρεια της 7μελής επιτροπής να αποφασίσει. Η επιτροπή αυτή λοιπόν με ψήφους 4-3, αποφάσισε ότι από τα 15, τα 8 δείχνουν πρόθεση προς τον κ. Σπύρο, τα 4 για τον κ. Λούτση ενώ έβγαλαν και τρία άκυρα.  
Επαναλαμβάνουμε την πρόταση μας «η μόνη λύση είναι νέες εκλογές». Εκτός και αν η Παναγία η Φοινικιώτησα, φωτίσει κάποιον από τους δύο και σκεφτεί ότι η νίκη της επαρχίας, εκτός από τη δόξα και για να καυχιέται ο Ντούλες και ο Κίτσιος ότι κέρδισαν, είναι πάνω από όλα ευθύνη και ότι μήπως πρέπει να υποχωρήσουν.
Αλλά τα θαύματα δύσκολα γίνονται σήμερα, πόσο μάλλον στο χώρο της πολιτικής….

16 comments:

Ανώνυμος είπε...

http://borioipirotis.blogspot.com/2011/07/blog-post_10.html

αυτοι ειναι οι τσαμηδες που καποιοι ζητουν να τους εκτιμησουμε.

Ανώνυμος είπε...

Gara mes grekëve në komunën e Jugut mes PBDNJ-së dhe MEGA-s

Një garë e fortë greke; kështu mund të përkufizohet procesi elektoral i zhvilluar të dielën në Komunën e Finiqit në Sarandë. Dy rivalët e përfshirë në ballafaqimin për kryetarin e komunës janë përfaqësues të minoritetit, që përsërit edhe në këtë raund elektoral ndarjen e vet të brendshme në dy njësi politike përfaqësuese. Ziso Lluci i Partisë MEGA është vënë përballë Sokrat Spiros së Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut në një garë që nuk ka kaluar pa tensione. Mjafton edhe rezultati i prodhuar, ku Spiro ka dalë fitues me vetëm një votë më shumë për të kuptuar se ndarja mes pakicës greke përjetohet aktualisht si një provë force, e përcjellë me shifra të përmbysura më 8 maj. Edhe procedura e ndjekur gjatë numërimit është dëshmi i tensioneve dhe garës së fortë që riaktualizon problemet në përfaqësimin politik grek. Kështu pretendimet për manipulim nuk kanë munguar, të cilat madje kanë çuar në një rinumërim nga e para. Kështu nënkryetari i KZAZ-së nr. 66 Delvinë, ka kundërshtuar rezultatin nisur nga pretendimet për numërimin e votave. “Procesi është manipuluar në fund, kur u pa që doli me dy vota përpara kandidati Ziso Lluci. Në atë moment kanë nxjerrë tre vota të pavlefshme”, është shprehur numri dy i KZAZ-së. Sipas tij kanë qenë votat e fshatit Shijan që janë numëruar në mënyrë të deformuar në funksion të modelimit të një rezultati që solli fitues Spiron. Ky rivalitet i mbërthyer në Finiq në probleme të karakterit teknik, ka gjetur jehonë edhe në planin politik përderisa edhe kreu i MEGA-s, Kristaq Kiço, e ka cilësuar procesin zgjedhor të manipuluar. Në vlerësimin e tij, manipulimi është kryer në fshatin Vrion që pretendohet se i jep mbështetje kandidatit Lluci. Nisur nga këto fakte, Kiço ka nënvizuar se rezultati do të ankimohet në hallkat e mëtejshme të shqyrtimit administrativ, që duket se do të zgjasin edhe më tej tensionin brenda pakicës greke në Jug të Vendit. Pak kohë më parë, kreu i PBDNJ-së, Vangjel Dule, në një intervistë për gazetën “Shqip”, do të deklaronte se të dyja subjektet e minoritetit, MEGA dhe PBDNJ janë përfshirë në një proces konsultimi me synim unifikimin, i cili sipas tij pritet të formalizohet me nisjen e sesionit të ri parlamentar.
na poios einai o mikhths skata na fate palio mega kai pbdnj koriodeuoun mazoi mas
NTROPH SASSSSSSSSS KURIOI

Ο Βούρκος βιάστηκε είπε...

O βιασμός του Βούρκου

Εκτελέστε το Λούτση! Εκτελέστε τον!
Αυτά είπε ο Ντούλε την περασμένη εβδομάδα που ήρθε στη Φοινίκη. Τα είπε ψυχρά, ανέκφραστος, όπως συνηθίζει, κρύβοντας τα μάτια πίσω από μαύρα γυαλιά Ηλείου. Τόσα είπε. Ο Μπολάνος, που ήταν δίπλα του σε ρόλο ουράς κούνησε το κεφάλι: Εγκρίνεται! Ο Ριζόπουλος έριξε μια ματιά στους ολίγους οπαδούς που είχαν συγκεντρωθεί, για να δει την αντίδραση. Κάποιος χειροκρότησε αμήχανα. Τον ακολούθησε ο Μπολάνος. Μετά και οι άλλοι. Τόσο στη Φοινίκη. Στη συνέχεια έφυγαν για το Βρυώνι. Το ίδιο και εκεί. Μετά ο Ντούλε πάει σε ένα ξενοδοχείο στους Αγίους Σαράντα. Τηλεφώνησε στο σοσιαλιστή βουλευτή Αρμπέν Μάλια από Αυλώνα. Λακωνικός και εκεί. Εγώ το έκανα το καθήκον με τους δικούς μου. Τώρα έχεις εσύ τη σειρά σου στο Σιγιάννη. Εκεί είναι οι τσάμιδες. Μίλα και με τον Ιντρίζι του PDIU και η νίκη είναι δική μας. Το Σάββατο ο Αρμπέν πάει στο Σιγιάννη μαζί με τον δήμαρχο τον Αγίων Σαράντα τον κ. Στέφανο Τσίπα. Και αφού τους είπε τους χαιρετισμούς από το φίλο του το Σπετίμ Ιντρίζι, τους ζήτησε να ψηφίσουν τον Σπύρου, τον υποψήφιο του ελληνισμού, γιατί όπως ξέρετε ο Ντούλε και ο Μπολάνος είναι σύμμαχοι δικοί μας. Και οι Σιγιαννιώτες έπραξαν όπως τους ζήτησε ο βουλευτής, για την εθνική τους δικαίωση… και όμως δεν νομίζω να τα κατάφεραν. Το μόνο που είναι βέβαιο ότι κατάφεραν, είναι ο βιασμός του Βούρκου…

Ο Ντούλες βιάζει το Βούρκο κάνωντας αυτό που έκανε και ο Ενβέρης, βάζει τους αγράμματους στην εξουσία για να κάνει ότι θέλει. Εκεί που δεν τα καταφέρνει δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει και τους υποτιθέμενους εχθρούς του, τους Τσάμηδες. Περαστικά μας!

Ανώνυμος είπε...

poios sta eipai ola auta ore kai ta thlefonimata kai ta pantda ola ksereis pssssssssssss asteri eisai

Ανώνυμος είπε...

e kala tora oli eginan me gnosis,

Αγανακτισμένος είπε...

Μπράβο Ντουλε !!! Εκτελέστε τον Λουτσι … Αυτή είναι η πολιτική σου ?
Την πολιτική σου εκτέλεση την υπολόγισες ?
Παρακολουθούμε της απατεωνιές σου και θα σου απαντήσουμε στης βουλευτικές.
Στης προηγούμενες βουλευτικές μας κορόιδεψες βάζοντας να ψηφίσουμε τον Παντεχη το παιδί του Βούρκου και μετά μας ξεπετάχτηκες εσύ το παιδί της Δροπολις.
Αυτή τη φορά πιο όνομα θα βάλεις ως δόλωμα ????
Πιο παιδί του Βούρκου θα βάλεις για να ψηφίσουμε ???
Βαγγέλη Ζαφιράτη ???? Γιάννη Μπάμπη ?????? Χρήστο Καιση ???????
Εάν είναι δυνατόν ??? Και όμως είναι, δεν έχεις άλλες επιλογές . Η διανοούμενη από τον Βούρκο που ζουν στην Βορειοηπειρω είναι ενταγμένη αλλού και πολύ άλλη αδιάφορη

Ανώνυμος είπε...

kala tha sas dhoume kai esas aaaaaaaa
skulia poion tha mas ypodiksete eseis ton louci ton kalivioth a ksexasa exoume kai twn bereti ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mou fige apo to mualo o lazarhs
exete kai to thomq mico mhn ksexnate?????????

Αγανακτισμένος είπε...

Ανώνυμε 10:46 είσαι εκτός τόπου και χρόνου , το μίσος και η κακιά σε τύφλωσαν . Ο κύκλος Ντουλε τελειώνει στης βουλεύτηκες .

Ανώνυμος είπε...

tha to dhoume auto...........
kai gia pes mas poios kuklos anoigei????????

Ανώνυμος είπε...

βορειοηπειρώτη, τα έμαθες τα νέα από τα Τίρανα για την πολύκροτη υπόθεση με τις εκλογές στη Φοινίκη; Έγινε της Φοινίκης κυριολεκτικά. Ο δικηγόρος του ΚΕΑΔ κύριος Α. Ντούρο, ζήτησε από την κεντρική Εκλογική Επιτροπή την επανάλυψη των εκλογών. Περίεργο, να είναι νικητής το ΚΕΑΔ και να ζητάει επανάληψη των εκλογών; Μήπως ο Ντούλε διάβσε τι έγραψες εσύ και θέλει να μην σου χαλάσει χατίρι, ή μήπως εστάνεται την ήτα; Πάντος θα κάνομε ξανά υπομονή μέχρι αύριο το μεσημέρι να δούμε τι θα αποφασίσει η Κ.Ε.Ε. Ο Λούτσης πάντος επιμένει ότι η ΝΙΚΗ είναι δική του. Εκείνο που είπε κάποιος ότι μας φένεται μικρός αλλά θα μας μπερδεύεται πολλά χρόνια στα πόδια πάει να επιβεβαιωθεί. Καλή υπομονή και καλό τρίτο γύρο φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο δικηγορος του ΚΕΑΔ ζητησε την επαναλληψη των εκλογων γιατι ο κυριος Σωκρατης δεν θελει να αφηνουν καποιοι υπονοουμενα για την νικη του,ειναι καθαρος ανθρωπος και θελει να περπαταει με το κεφαλι ψηλα οπως το εκανε παντα.Θελει τη νικη αλλα δεν θελει καποιοι τυποι εραστες της εξουσιας οπως το κοντοπουτ... να βρισκουν πατημα γοα σχολια και λογο για να βρισκονται ακομα στα ποδια μας.

Ανώνυμος είπε...

Πες πες και κάτι θα μείνει.Το ΜΕΓΚΑ είναι του Μπερίσια μας λένε τα παπαγαλάκια Ντούλε στη Δερόπολη. Στη Φοινίκη δεν είδαμε ούτε Πίρο, ούτε Αλινάνι ούτε Πατόζι. Είδαμε Μάλια, Τσίπα και Αγγελή του Ράμα. Τα παιδιά του Ράμα, Χαρίσης και Κοχίλια έκαμαν την λαδιά αφού είδαν ότι κέρδιζε ο Λούτση και έβγαλαν το Σπύρο με μία ψήφο διαφορά. Τώρα μας λένε ότι στα Τίρανα έχουν 4 οι δημοκράτες και 3 οι σοσιαλιστές. Στο Δέλβινο γιατί δεν το λέτε ότι ήταν 4 του Ραμα και μόνο 3 του Μπερίσια. Το κάθε σοσιαλιστικό είναι καλό και προοδευτικό, το κάθε άλλο είναι αντιδραστικό παλικάρια. Σας ρωτώ ο Ντούλε δεν είναι προοιον Ντούσκου όλα τα χρόνια; Πέιτε μας έστω και μια φορά όπου τον ψήφισε ο λαός αυτό τον άνθρωπο και να σας παραδεχτούμε. Μέχρι σήμερα καμία. Αν δεν θυμάστε πότε και ποιός τον έβγαλε, ζητήστετο και θα σας το γράψωμε. Πάντος ο Λούτσης, αύριο θα είναι ο νικητής. Γλέντι που θα γίνει στη Δερβιτσιάνη...

Ανώνυμος είπε...

me to ksera mazoi ????????
bravo zhso kerdises enan aloumina BRAVO BRAVO me posous psifous diafora me 3
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Ανώνυμος είπε...

νικητης ειναι ο ζησοσ λουτσης μολισ ενημερωθηκα απο τιρανα!!!! 5 ψηφους διαφορα ...... γελα καλυτερα οποιος γελα τελευταιος!

Ανώνυμος είπε...

k spyro fanike to apotelesma poy pigenete me ekbiasmoys stoys geroys malaka kathikia tora kymisoy koyrastkes etrekses poli ;tha to plirosis ayto poy ekanes apo to theo ke oli sas poli akriba mazi me kati ala kathikia san k esas pesate poli kato oli sas ginate rezili ke sta tirana zontana se olo ton kosmo

Ανώνυμος είπε...

asta file viastikes na vgalis siberasmata to mathame pios egine rezili ligo arga alla .... ta silipitiria mas ... tora kitaze pios egine rezili xaxaxaxa megaberisei kathikia...

Δημοσίευση σχολίου