Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ελληνοαλβανικός πόλεμος με «μαθήματα ιστορίας» !!!



- Χ.Α. προς Αλβανούς: Είστε τα απομεινάρια των Οθωμανών στα Βαλκάνια !

- Kuqezi προς έλληνες: είστε ένα αποτυχημένο έθνος σε όλους τους τομείς, είμαστε ανώτεροι!

- Οργισμένη αντίδραση της Χ.Α. που κάποια ελληνικά μέσα θεωρούν τους Kuqezi αδερφό τους κόμμα
Η αλβανική εθνικιστική οργάνωση(κόμμα) Aleanca Kuqezi/ Ερυθρόμαυρη Συμμαχία επιτέθηκε χθες κατά της Ελλάδας με μία εμετική ανακοίνωση με αφορμή την δήλωση της Χρυσής Αυγής που υποστηρίζει την φυλετική υπεροχή των Ελλήνων έναντι των Αλβανών και ότι θα εγκαινιάσει τοπικές οργανώσεις σε περιοχές της Βορείου Ηπείρου.



"Το Αλβανικό έθνος είναι το παλαιότερο, το πιο πολιτισμένο και το πιο φιλοευρωπαϊκό στα Βαλκάνια, και δεν έχει τίποτα κοινό με το πτωχευμένο πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά, ηθικά αλλά και σε εθνικό και διεθνή επίπεδο Ελληνικό Έθνος"!.



Ο γραμματέας των Ερυθρόμαυρων εθνικιστών για τις Εξωτερικές Σχέσεις, Lisen Bashkurti, χαρακτηρίζει την Ελλάδα "Αποτυχημένο κράτος" και είπε ακόμα τα εξής εμετικά:



"Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία προειδοποιεί τους Έλληνες να μην τολμήσουν να εξαπλώσουν τις ναζιστικές μεταστάσεις εντός των πολιτικών συνόρων του αλβανικού κράτους, διότι θα τους κάνει να θυμηθούν την τραγική απώλεια στη μάχη του Λεκούρσι (Λυκαβηττού) στις αρχές του περασμένου αιώνα, τα κόκκαλα που άφησαν στα εδάφη μας οι ...Έλληνες φασίστες (!!!) του Μεταξά κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου καθώς και την αποτυχία των Ελλήνων μοναρχοφασιστών στην Νότια Αλβανία το 1949».



«Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία ενημερώνει τους Έλληνες Ναζί της Χρυσής Αυγής πως το Αλβανικό έθνος είναι το παλαιότερο, το πιο πολιτισμένο και το πιο φιλοευρωπαϊκό στα Βαλκάνια, και δεν έχει τίποτα κοινό με το πτωχευμένο πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά, ηθικά αλλά και σε εθνικό και διεθνή επίπεδο Ελληνικό Έθνος. Οι Έλληνες Ναζί δεν μπορούν να μεταφέρουν την αποτυχία του κράτους τους στα αλβανικά εδάφη και στις σχέσεις με την Αλβανία», καταλήγει ο Bashkurti. .



Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία προσθέτει πως αν κερδίσει τις εκλογές, στην πολιτικο-διπλωματική ατζέντα της σε εθνικό και διεθνή επίπεδο θα εντάξει την επίλυση του «ζητήματος της Τσαμουριάς» «ως ένα δίκαιο και νόμιμο ζήτημα του αλβανικού έθνους. Την ντροπή του υπάρχοντος κοινοβουλίου που δεν εγκρίνει το ψήφισμα για την Τσαμουριά, θα εγκρίνει το επόμενο αλβανικό κοινοβούλιο με τους ερυθρόμαυρους ψήφους» αναφέρει το δελτίο τύπου.



Είχε προηγηθεί η ακόλουθη δήλωση της Χρυσής Αυγής, με αφορμή τις προκλήσεις των Kuqezi για το «τσάμηκο» και τις απειλές κατά του αρχιεπισκόπου Αναστασίου. 

Επωφελούμενο από την δειλία και την ηττοπάθεια της κυβέρνησης αχυρανθρώπων των Αθηνών, το έθνος των κατσαπλιάδων της Βαλκανικής, μετά τις αστήρικτες και καθ’ όλα εξοργιστικές αιτιάσεις περί ‘’αλβανικής Τσαμουριάς’’, προχωρούν σε νέο κύκλο απειλών. Τούτη τη φορά, στο στόχαστρό τους βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, κ. Αναστάσιος.
Η αλβανική ‘’Ερυθρόμαυρη Συμμαχία’’, καταφέρεται κατά του Αρχιεπισκόπου, τον οποίο ευθέως απειλεί: ‘’Εφτασε, ο καιρός να πούμε στον Αναστάσιο Γιανουλλάτο "απομακρύνσου ειρηνικά από την Αλβανία". Κλείσε τα τελευταία χρόνια της ζωής σου όσο πιο μακριά από αυτή τη χώρα και το λαό, ο οποίος χάριν της αληθείας πρέπει να το πούμε, σε είδε ως ένα επικίνδυνο δοθιήνα, ο οποίος στο όνομα της θρησκείας και της αλβανικής ορθοδοξίας εργάστηκε για τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους και της ελληνικής Εκκλησίας’’. Και συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, σημειώνει: ‘’στην αντιαλβανική δραστηριότητα που συντελείται …(…) το σημαντικότερο ρόλο (…) διαδραμάτισε ο Αναστάσιος Γιαννουλάτος, ο καταληψίας ηγέτης της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας. Επί δύο δεκαετίες, αυτός εργάζεται για τα συμφέροντα της Ελλάδος, συνεχίζοντας πιστά το δρόμο του Κοσμά του Αιτωλού, ο οποίος πριν από 100 χρόνια και πάνω, αφιέρωσε τη ζωή του στον ελληνισμό της Ηπείρου, στο άνοιγμα των σχολείων και Εκκλησιών σε περιοχές ιστορικά γεμάτες από Αλβανούς’’. Κάλεσε τέλος τον Πρόεδρο της Αλβανίας, να αφαιρέσει από τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, την ανώτατη τιμητική διάκριση με την οποία είχε βραβευθεί προ τριών ετών, λόγω της προσφοράς του στην Εκκλησία και την αλβανική κοινωνία εν γένει.
Τί να πρωτοθαυμάσει κανείς σε αυτό το μνημείο αλβανικής θρασυδειλίας, ψεύδους και ιστορικής παραχάραξης; Βεβαίως όμως, δε θα μπορούσαμε να αναμένουμε κάτι διαφορετικό από έναν λαό, ο οποίος κομπάζει ως γύφτικο σκεπάρνι για τα… 100 έτη ιστορίας του. Ένα έθνος που δημιουργήθηκε από τους Ιταλούς και συντηρείται σήμερα από τον σιωνιστικό αμερικανικό παράγοντα. Φτάνει μονάχα να φταρνιστεί η Ελλάς, για να σιωπήσει το θρασύ στόμα και του τελευταίου στον κόσμο Αλβανού! Θα πρέπει να γνωρίζουν τα απομεινάρια της οθωμανικής αυτοκρατορίας, στην πανάρχαια Ελληνική Γη της Ιλλυρίας, πως σε αυτή εδώ τη Πατρίδα, πέραν των προδοτικών κομμάτων της Αριστεράς και Δεξιάς, υπάρχει ένα Κίνημα Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο θα αποκαταστήσει –εν καιρώ- την τάξη, εις ότι αφορά τους θρασύδειλους γείτονές του.
Να θυμίσουμε μόνον, ότι την τελευταία φορά που ο Ελληνικός Στρατός απελευθέρωσε την Ελληνική Βόρειο Ήπειρο (κατά τον ελληνοιταλικό πόλεμο του 1940), δε συνάντησε ΠΟΥΘΕΝΑ αλβανικό στρατό, παρά μόνον κάτι ατάκτους σκιπέριους κατσαπλιάδες, οι οποίοι σέρνονταν πίσω από τις ιταλικές μεραρχίες και οι οποίοι – οφείλουμε χάριν της ιστορικής αληθείας να το ομολογήσουμε- διακρίθηκαν ιδιαιτέρως στη φυγομαχία και τη φευγάλα! Εάν το θέλει η Θεά Τύχη να ξανασυναντηθούν οι δυο πλευρές στο μέλλον, σίγουρα εμείς θα φανούμε αντάξιοι των Προγόνων μας, μακάρι να μπορούσαν να ευχηθούν κι εκείνοι το ίδιο…
ΥΓ: Το καθεστωτικό Βήμα, φερέφωνο της κυβέρνησης των ανδρείκελων της Μεταπολιτευτικής Προδοσίας, αναφέρει στην ηλεκτρονική του έκδοση, πως η ‘’Ερυθρόμαυρη Συμμαχία’’, είναι το ‘’αδελφό’’ κόμμα της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία. Ενημερώνουμε το ‘’έγκυρο’’ Βήμα, πως η Χρυσή Αυγή, δεν έχει ‘’αδελφά’’ κόμματα πουθενά, πολλώ δε μάλλον στην Αλβανία. Θα έρθει όμως η ώρα, που με μεγάλη συγκίνηση και χαρά, θα εγκαινιάσουμε νέες Τοπικές σε Κορυτσά, Χειμάρρα, Δέλβινο και Τεπελένι, ικανοποιώντας την απαίτηση του Βορειοηπειρωτικού μαχόμενου Ελληνισμού!


2 comments:

Ανώνυμος είπε...

"Το Αλβανικό έθνος είναι το παλαιότερο, το πιο πολιτισμένο και το πιο φιλοευρωπαϊκό στα Βαλκάνια, και δεν έχει τίποτα κοινό με το πτωχευμένο πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά, ηθικά αλλά και σε εθνικό και διεθνή επίπεδο Ελληνικό Έθνος"!. E pse rime ne shqiptaret akoma ne GREQI. cudi e madhe. cohuni vellezer e motra te shkojme ne Shqiperine evropiane o allvanos evro-peos $

Ανώνυμος είπε...

Οι Αλβανοί δεν έχουν να επιδείξουν στην Ευρώπη τίποτε άλλο εκτός από βιασμούς, ληστείες, δολοφονίες, εμπόριο λευκής σαρκός και διακίνηση ναρκωτικών και όπλων. Για το λόγο αυτό δεν θα γίνουν ποτέ Ευρωπαίοι αλλά θα παραμείνουν κοινωνικά και πολιτισμικά ουραγοί...

Δημοσίευση σχολίου