Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Χαμός στην Αλβανία από συνέντευξη του Χρ. Παππάς της Χ.Α. σε αλβανική κανάλι



«Με την Αλβανία είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, όταν γίνουμε κυβέρνηση θα ελευθερώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο με όπλα…»
Ο βουλευτής επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, έγινε πασίγνωστος στην Αλβανία καθώς πριν από τρείς μήνες επικέντρωσε τους φακούς των αλβανικών μέσων στις επεισοδιακέςεκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Βόρειο Ήπειρο. Οι αλβανικές εφημερίδες φιλοξενούν τις συχνές ερωτήσεις του στη Βουλή των Ελλήνων για θέματα που αφορούν το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό ενώ κάποιο μάλιστα τον θεωρούν αλβανό γιατί κατάγεται από το Σούλι !!!
Το εθνικής εμβέλειας  αλβανικό κανάλι “NEWS24” που ανήκει στον ίδιο ανθελληνικό δημοσιογραφικό όμιλο με τη “Gazeta Shqiptare  και το ιστολόγιο balkanweb,  προβάλει σε σποτάκι την αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε ο δημοσιογράφος Arur Zhej και θα προβληθεί σύντομα στο κανάλι.
Στο λίγα που προβάλει το σποτάκι, ο κ. Παππάς  χωρίς να μασάει τα λόγια του, σου δίνει την εντύπωση πως απευθύνεται σε ομοϊδεάτες του και όχι στο αλβανικό κοινό.
Μάλιστα κάποια στιγμή τινάζει στο πρόσωπο του δημοσιογράφου την αλβανική σημαία λέγοντας του πως «αυτή είχε το θράσος να επιτεθεί στην Ελλάδα…».
«… Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση... Το εμπόλεμο δεν μπορεί να ακυρωθεί με μία δήλωση του Παπούλια αλλά πρέπει να περάσει στη βουλή των δύο χωρών, κάτι που δεν έγινε, άρα είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση μαζί σας… Υπογράψατε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας  για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και είναι ακόμα σε ισχύ, αφού δεν ακυρώθηκε με κάποιο άλλο, γιατί δεν το τηρείται;  Όταν γίνουμε κυβέρνηση, με το στρατό μας θα ελευθερώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο…»    Αυτό είναι το περιεχόμενο του σπότ που προβάλει το NEWS24, σε κάθε διαφημιστική ενότητα.

21 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΦΡΟΝΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

κοιτα να ελευθεροσετε την ελλαδα ,και αφιστε την β ηπειρω για,,αργοτερα..

Ανώνυμος είπε...

EPITELUS VJIKE KAPIOS PISO APO POLA XRONIA NA VALI TI PIXI EKI PU PREPI JIASOY XRISTARA AJAPI MAS JLIKIA.MAS ELAFRINES TO PONO .MAS DINIS ELPIDHA, I ALITHINI PATRIOTES INE MAZISU ZITO I VORIO IPIROS .ZITO I MITERA ELADHA ,CEKUKURI STUS EXTHRUS. OLI ENOMENI MIA JRODHIA JIATI MONO ECI THA EXUME NIKES ADHERFIA.O TOLMIROS K

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΩΡΑ?ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΛΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

nai re kai enas swstos anthrwpos !!!! Επιτελους ολοι υποστηριζουμε Χρυση Αυγη για να ενωθουμε ξανα με την μανα Ελλαδα.... ηρθε η ωρα να γινει επανεξεταση του πρωτοκολου

Brera είπε...

Μπράβο Χρήστο...Μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι κατσαπλιάδες.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε του 1:59, ε όταν θα τα λυσουμε ολα θα γινει κ αυτο!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας φταιει σε τίποτα ο αλβανικός λαος.Το μονο που μας φταιει ολα αυτα τα χρόνια ειναι η αδιαφορια απο τις γελοιες πολιτικες ηγεσίες των ελληνηκών κυβερνήσεων για να στηρηξουν τη διαμονή των βορειοηπειρωτών στα πατρια εδάφη, το μονο που φρόντισαν ηταν να μας δώσουν εγγραφα για εργατοχαμαλίκη στα χωριά και στις μεγαλούπολεις της Ελλαδαρας .Δεν πρεπει να αφήσουμε καποιες πολιτικές δυνάμεις και στις δυο πλευρές που θελουν να μας βάλουν σε ένταση για τα συμφεροντά τους.Δεν γίνεται οι βορειοηπειρώτες να υποστηρίζουμε τετοιους χώρους και εμείς βιώσαμε το ρατσισμό οταν πρωτοηρθαμε στην Ελλάδα και συναντήσαμε δυσκολείες,πρωτοι και καλυεροι κατι τέτιοι μας περιγελούσαν.Τετιοι ανθρωποι θέλουν πολυ προσοχή ,μπροστα σου κάνουν το φίλο και πίσοπλατα σε θάβουν ζωντανό.

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχ τα αρχιδια μας θα παρετε θελω να δω να βγουν στην εξουσια αυτη οι φασιστες και δειτε καλα τη θα παρουν....οι β.ηπηρωτεσ παντα δεξιοι ηταν παλια καρατσαφερη τωρα ναζισμος κριμα αντι να βρουν μια λυση για να ειναι ολοι οι βαλκανοι ενωμενοι αυτη ονειροβενται ψωλες κριμα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΣΚΙΠΤΑΡΙΑ.ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ.ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Unknown είπε...

Αλήθεια μα το θεό η ώρα της μεγάλης ΕΛΛΑΔΑΣ έρχεται . Σαν τον Φοίνιξ που γεννιέται από της φλόγες . Για αυτό τον λόγο τρεμεται εχθροί την οργή των εθνικιστών Ελλήνων .

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Tosa xronia kokkinos fasismos den katalabes tipota Borioeipiroti.
Tora thes kai mavro fasismo.
mavro fidi pou mas efage!

Ανώνυμος είπε...

sumpatriotes afupniste erxetai to po8oumeno....oloi x.a. mono autoi mas skeftontai.
na tiri8ei twra to protokollo tis kerkyras

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΣΠΡΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΜΕ ΧΑΤΗΡΙ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

12:49 xrysabgiti xrisabgiti i mana sou blepei tourkika sto spiti!

Ανώνυμος είπε...

Για εσένα που λες να λύσουμε τα άλλα και να αφήσουμε την βόρεια ήπειρο να ξέρεις ότι κάθε λεπτό για μας είναι σημαντικό!είμαι 22 χρονών και ζω τον ρατσισμό και στην Ελλάδα και στην Αλβανία!Θέλουμε επιτέλους να μας αναγνωρισουν σαν Έλληνες και όταν λέμε ότι είμαστε Έλληνες να μην μας κουνιέται κανένας!Και ναι αν η Χρυσή Αυγή με βοηθήσει σε αυτό και εγώ αυτή θα στηρίξω!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον απο πανω μην νομίζεις οτι αυτοι δεν συμπεριφερονταν ρατσιστικα και με μας οταν πρωτοηρθαμε στην ελλαδα ακομα και ενωση να γίνει με την ελλαδα ενα πολλοι μεγαλο μερος των ελλαδιτων ακομα και απο τους υποστιρικτες τους ως αλβανους θα μας βλεπουν και ετσι θα συνεχισουν οτι και να γινει γιατι δεν εχουν μωρφωση και καλη νοοτροπια.Το μονο που θα καταφερουμε με αυτους τους αλητοτραμπουκους ειναι να ειμαστε σε περισσοτερη ενταση με τους αλβανους χωρις λογο.

Ανώνυμος είπε...

Οι αλβανοι ειναι ενας που χρειαζεται πειθαρχια και ξυλο μια χαρα τους καθοταν ο ενβερις

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΗΞΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

erxete to pothoumeno o polemos einai anapofertos tin patrida mas tha tin paroume piso tourkalbani parteto xambari mexri to kososbo tha sas pame paramazoma kai tha sas kanoume satouits me tous serbous xristara sagapame oloi i borios ypiros psifizei xrysh aygh

Δημοσίευση σχολίου