Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση του πρέσβη Ροκανά με εκπροσώπους της ΕΕΜ

ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 επισκέφτηκε την Δερβιτσάνη ο νέος Πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα κος. Λεωνίδας Ροκανάς. Ο κύριος Ροκανάς συνοδευόταν από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κύριο Κοτροκόη.
Σε αυτή του την επίσκεψη ο κύριος Ροκάνας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΚΕΑΔ κ. Ευάγγελο Ντούλε και με στελέχη της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ», όπως τον Πρόεδρο Παραρτήματος «Ομόνοιας» Αργυρόκαστρου και έπαρχο Κάτω Δρόπολης κύριο Δημήτρη Μαλιούκη,
τον έπαρχο Άνω Δρόπολης κύριο Χρήστο Ντούτση, τον έπαρχο Πωγωνίου κύριο Θανάση Κύρο και τον έπαρχο Οντρίε κύριο Γιώργο Ζιαρκαλή.  
Στη συνάντηση αυτή ο κύριος Ροκανάς έδειξε ότι γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει Εθνική Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία, και δεσμεύτηκε  ότι  από κοινού με τις αρχές των Γενικών Ελληνικών Προξενείων  θα  είναι στο πλευρό της.  Ο κύριος Πρέσβης  διαμήνυσε επίσης ότι  οι διπλωματικές αρχές  της Ελλάδας στην Αλβανία θα είναι ανοιχτές για όλους τους Έλληνες, αλλά θα συνεργαστεί ιδιαίτερα με εκείνους που προσφέρουν  συγκεκριμένα και πραχτικά στο κοινό εθνικό όφελος.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας εξέφρασαν τις ευχαριστίες της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» για το ότι οι διπλωματικές αρχές της Πατρίδας βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και συμπαραστέκονται εμπράκτως στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα μας. 
Άγιοι Σαράντα 9 Ιανουαρίου 2013
Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας


1 comments:

Ενωμένοι πατριώτες είπε...

Κύριοι διπλωμάτες καταλάβετε ένα πράγμα!

Δεν μας εκπροσωπούν αυτή που εγκλημάτησαν εις βάρος των ελλήνων της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, και αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΕΑΔ!
Προσέξτε της συναντήσεις σας πριν είναι αργά!


Ενωμένοι πατριώτες


Δημοσίευση σχολίου