Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Κοπή Πίτας» Νεολαίας Βορειοηπειρωτών 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
H«Νεολαία Βορειοηπειρωτών» σας προσκαλεί στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Κοπή Πίτας», που διοργανώνει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Θα διασκεδάσουμε με παραδοσιακή ηπειρώτικη μουσική υπό τους ήχους του κλαρίνου του Βασίλη Καλκάνη .Στο τραγούδι η Παγώνα Αθανασίου, ο Κώστας Τζίμας και ο Κώστας Καλόγερος.
Μουσικές επιλογές από Dj.

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μενού και απεριόριστο ποτό).
Τα εισιτήρια προπωλούνται.

Διεύθυνση: Δωδεκανήσου 106 & Αναπαύσεως, Περιστέρι.

Ώρα προσέλευσης : 20:30

Κρατήσεις και πληροφορίες:  698 9779080 (w.up) / 693 7249517

Νεολαία Βορειοηπειρωτών

26 comments:

Ανώνυμος είπε...

Χαμόοοος

Ανώνυμος είπε...

Vorioipiroti kali i kopi tis pitas.Gia tis dilosis Ksera gia to ipomnima ton Tsamidon MUNGAMARA.An ihe kani o Dules teties dilosis tha evgenes apo ta parathira.Kathimerina ke pio poli kseftilizese.

Ανώνυμος είπε...

Ας μας ρε 9:34, εδώ βρηκες να το γράψεις αυτό, Αει πήγαινε παραπέρα και μη μας τα πρήζεται με τα πολιτικά σας. Δε μας νοιάζει πόσα πέρνετε και απο που τα τρώτε, εδώ μιλάμε για γλέντι. Γκέγκε?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΟΡΟ

http://voriokoprites.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1209.html

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΑ ΣΚΛΑΒΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΩ.

Ανώνυμος είπε...

File esy o koprtitis apo pano, ti sxesi exeis me toys drakoys? Soy psofise to Laos kai den exeis me ti na asxolitheis? Ase emas na xoreyoume kai trava na mazepseis kamia psifo poy me ta vias pires 10 stin preveza! Anteeee, giati tin eidame oloi sotires ksafnika, ase mas re aderfe.

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, δεν κάνετε και εκλογές μαζί με την Κοπή της Πίτας; Σαν πολύ δεν το τραβάτε; Πέρα το Μάρτη θα πείτε ότι είναι οι εκλογές στην Αλβανία τον Ιούνιο και να το πάτε για μετά. Τα γνωρίζουμε αυτά τα κόλπα. Τα έχει κάνει πολλές φορές η Ομόνοια και το ΚΕΑΔ.

Ανώνυμος είπε...

Αν τα γνωρίζεις τα κόλπα 11:14 γιατί ρωτάς;
Τι σε νοιάζουν εσένα οι εκλογές της νεβ;
πήγαινε να ρίξεις κανα χορό γιατί μονο για τέτοια είστε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ?ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΓΙΝΟΘΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός στο δρόμο που χαραξε η ΝΕΒ, δώσε κλαρίνο στο λαό. Κλαρίνο και πάλι κλαρίνο. τι να μας πούνε οι σωτήρες. Η λύση ειναι μια, με κλαρινο και μονο θα την πάρουμε την πόλη. κάτι ξέρουν τα νεβόπαιδα.

Ανώνυμος είπε...

Είδανε την πίτα και ξύπνησαν οι γνωστοί άγνωστοι.(Γιατί εκεί παίζει μπάλα ο κόσμος)
Και ερωτώ: που είσασταν κύριοι όταν η νεβ απηύθυνε πρόσκληση για αιμοδοσία για ενίσχυση με σχολικό υλικό τα σχολεία της βορείου ηπείρου, για συμμετοχή σε διαδηλώσεις σε επατείους, σε διεκδικήσεις κλπ;;;
Απλούστατα όλα αυτά κάνατε ότι δεν τα βλέπατε ή ότι δεν υπήρχαν γιατί δεν σας συνέφερε.
Και ο λόγος.Ο κλασσικός βορειοηπειρωτικός κομπλεξισμός και η κατωτερότητα στο μεγαλείο της: γιατί αυτοί και όχι εμείς!
Εσείς με τις απορίες περι εκλογών κοιτάξτε τι έχετε προσφέρει οι ίδιοι ή τι μπορείτε να προσφέρετε από δω και στο εξής.
Όσο για τις μηνύσεις θα το πω όπως αξίζει στον 6:54: "Θα τους κλάσεις μια μάντρα αρχηγέ, αυτό θα τους κάνουν οι απειλές σου. Κατάλαβες;"
Να με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι αναγνώστες για την έκφραση μου αυτή.

Ανώνυμος είπε...

kai vour horo kai vour kllarino kai vour sinesthima , kai vour maties kai vour erotasss, oloi kai oles sto glenti aaa ksehasa qe ligo kseputaniasma ap tus ijetes mas stin arhi tus mikrus tis nev qe tus megallus meta.
qe vour kllarino qe vour agones

Ανώνυμος είπε...

Προς 4:05 πλακα θα χει και πολυ φαση αν κανας σαν τον Κασι...η τον Καιάδα μιλισουν για να απευθηνουν χαιρετισμο εκει και οι παρευρισκομενοι να χειροκροτουν και να φωνάζουν συνθηματα για τη Βορειο Ηπειρο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά λιγο σεβασμό δεν πρεπει να απαντάτε με ύβρεις,δεν νομιζω οτι ετσι οπως απαντατε δειχνετε το επιπεδο σας και της ΝΕΒ παραλληλα!!Μονο αιμοδοσιες καταγραφει το εργο σας και για τα υπολοιπα εχουν γινει το 2010 οταν αναλαβε το διοικηση το νεο ΔΣ.Απο το τελος του 2010 μεχρι σημερα τι εργα εχετε κανει; Εδω μπορειτε να τα δειτε http://www.neb.gr/activities. Μπορειτε να μας πειτε το λογο που δεν εχουν γινει ακομα εκλογες συμφωνα με το καταστατικο της ΝΕΒ;

Ανώνυμος είπε...

kai meta theloume na diekdikisoume kai pragmata gia ena kalutero mellon ws boreiwhpeirwtes....nai entaksei as koitaksoume na ta broume metaksu mas kai meta kati ginetai ......an einai dynaton na tsakwnomaste metaksu mas kai na uparxei tetoia dixonoia

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θέλει πραγματική ενημέρωση σχετικά με τη νεβ υπάρχει γραφείο και δ.συμβούλιο στο οποίο μπορεί κάποιος που νοιάζεται ουσιαστικά να απευθυνθεί και να λάβει απαντήσεις. Τα υπόλοιπα που λέγονται ανώνυμα σε ένα μπλογκ (οπως εδω) είναι για εντυπωσιασμό και μόνο. Η ανωνυμία όταν λάβει μορφή και πρόσωπο, τότε θα ληφθεί και υπ όψιν. Εως τότε: βαράτε Τούρκοι τ΄άρματα.

Ανώνυμος είπε...

tis pitas to kagkelo!

Ανώνυμος είπε...

OTAN LEME KLLARINA ENOOUME BORIO-IPIROTES KAI OTAN LEME BORIO-IPIROTES ENOOUME KLLARINA. AFTI INE I OUSIA OLI GIOURIA GIA TA TRIA.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειαζεται να μας ενημερωσετε απο κοντα οτι κανετε τα ανεβαζεται και στο site, δηλαδη αιμοδοσιες και 2:50 επειδη εσυ απαντας για την ΝΕΒ αν εισαι μελος του Δ.Σ οφειλεις να απαντας επωνυμα.ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

(2:50 εδω) Είμαι μέλος 1:12 αλλά όχι του ΔΣ,όπως φαντάζομαι μέλος θα είσαι και εσύ για να ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ.
εγώ όταν έιχα τις απορίες μου, τους απευθύνθηκα προσωπικά και έλαβα απαντησείς, το ίδιο συμβουλεύω να κάνεις και εσύ. Περιμένεις να απαντήσουν σε ανώνυμα σχόλια που τα περισσότερα είναι επιτηδευμένα και αυτό το θεωρείς λογικό; ότι έχουν να πουν το αναρτούν στην επίσημη σελίδα τους, τα υπόλοιπα: κουβέντα να γίνεται. Αν θέλεις απλά να περνάς την ώρα σου και να γράφεις σαν παίζοντας κρυφτό, συνέχισε να το κάνεις. Αν το ενδιαφέρον σου είναι πραγματικό και έχει να κάνει με το καλό του τόπου ξέρεις τι να κάνεις μην ψαχνεις απαντήσεις σε ανώνυμα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

To Dule ton kalesate sto kopi ti pita?

Ανώνυμος είπε...

ο ντουλες δεν τους παει αυτους της νεολαιας, τους θεορει εχτρους. σιγα μην τον καλεσουνε και αυτοι. μονο τον κιτσο θα χουν να μου το θυμειθετε

Ανώνυμος είπε...

Simera diabasa edo pos to kead ta vrike me to mega. ego thelo na po sti neolaia na toys kalesei kai toys 2 kai ton dule kai ton kitsio kai na tous doyme na kathonte mazi agapimenoi

Ανώνυμος είπε...

kapou akousa oti pane ton Liti gia thn neb?isxuei?

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν θέλει ας μην πάει στην κοπή της πίτας, τι σας κόφτει εσάς; Κοιτάξτε στις εκλογές του Ιουνίου όπως λέτε να ψηφίσετε κανένα αξιόλογο κόμμα και όχι τις μπαρούφες που σας σερβίρουν και τα τρώτε χωρίς να αξιολογείται την γραμμή του καθένα! Τόσα χρόνια κάτι τέτοια μυαλά μας εξουσίαζαν και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!!
Ανώνυμε 1:52 μόνο για τον Λύτη άκουσες εσύ; κι' άλλοι τόσοι έγραψαν και μίλησαν, μην τους αδικείς!!!

Ανώνυμος είπε...

dose pita sto lao, dose kai sose,amoiroi voripoipirotes poso makrya ap to stoxo.

leyteria sti virioipiro
XA

Δημοσίευση σχολίου