Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Διευκρίνιση του ΕΕΜΜ-MEGA σχετικά με την παρουσία του Ilir Meta σε εκδήλωση τους

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗ ΦΟΙΝΙΚΗ
Επειδή μία δραστηριότητα του κόμματος μας μεταφέρθηκε διαστρεβλωμένα σε κάποια μέσα ενημέρωσης, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
Την περασμένη Κυριακή, στις 20.01.2013, η Συντονιστική Επιτροπή του Κόμματος των Ελλήνων της επαρχίας Φοινίκης, οργάνωσε την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας σε κεντρικό καφενείο της  κωμόπολης, όπου συμμετείχαν αρκετά μέλη και σύμβουλοι του κόμματος, αλλά και πολλοί φίλοι και προσκεκλημένοι της τοπικής οργάνωσης.

Τη δραστηριότητα τίμησαν ο πρόεδρος του Κόμματος κ. Χρήστος Κίτσιος, μέλη του προεδρείου και τοπάρχες από τις όμορες περιοχές.
Την ίδια ημέρα, ο πρόεδρος του LSIκ. Ιλίρ Μέτα έκανε περιοδεία στο νομό Δελβίνου και ένας από τους σταθμούς του ήταν και η Φοινίκη. Ο κ. Μέτα κλήθηκε να συμμετέχει σε αυτή την εκδήλωση, εκείνος δέχτηκε με ευχαρίστηση και όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν και οι πολιτικές δηλώσεις.  Εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία, ο πρόεδρός μας, παρέδωσε στον κ. Μέτα το Πλαίσιο των Αιτημάτων για τα Δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αλβανικά και αγγλικά), το οποίο όπως τόνισε θα πρέπει να αποτελέσει τον ειδικό συνταγματικό νόμο για τις μειονότητες στην Αλβανία και ζήτησε από τον πρώην πρωθυπουργό να στηρίξει την προσπάθεια του Κόμματος των Ελλήνων για Κατοχύρωση και Εφαρμογή των Μειονοτικών Δικαιωμάτων. Εκ μέρους του ο κ. Μέτα δεσμεύτηκε ότι θα μελετήσει το πλαίσιο και μας εξέπληξε ευχάριστα όταν την επόμενη μέρα δίνοντας συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό VIZIONPLUS, αναφέρθηκε σε αυτό το πλαίσιο και στην υποχρέωση που έχει η αλβανική πολιτεία απέναντι στην ΕΕΜ.
Στη συνέχεια και μετά την απομάκρυνση του κ. Μέτα, η εκδήλωση δεν περιορίστηκε στις εθιμοτυπικές ευχές αλλά ήταν και μία ευκαιρία να ακουστούν  πολλές απόψεις  για τα ζωτικά προβλήματα της κοινότητας μας.
Ο κύριος Χρ. Κίτσιος αλλά και ο κύριος Ν. Κούρης αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα συσπείρωσης του Ελληνισμού αυτές τις δύσκολες στιγμές που βάλλεται άγρια από τον ανεξέλεγκτο ανθελληνισμό.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Κίτσιου ανάμεσα στα άλλα τόνισε:
«Το Κόμμα των Ελλήνων, δεν ήρθε για να αποκαταστήσει πολιτικά και οικονομικά κάποια άτομα όπως συμβαίνει σε άλλους σχηματισμούς. Έχουμε εκλογές μπροστά μας και να είστε έτοιμοι  για νέες επιθέσεις, μην πτοείστε από τους λασπολόγους, εσείς γνωρίζετε ποιοι είμαστε. Ας το ακούσουν όλοι:  το Κόμμα των Ελλήνων έχει ως σημαία τα Δίκαια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και μόνο, αυτό να το καταλάβουν καλά... Καλούμε όλους τους έλληνες να συστρατευτούν μαζί μας, από αυτόν τον αγώνα  δεν πρέπει να λείπει κανείς…»
                             ΕΚ’ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

15 comments:

Ανώνυμος είπε...

Τι σύμπτωση πάντως......!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πιστευω να καταλαβαν όλοι πλεον πως τα λαμογια της πολιτικής δεν ειναι στο μεγκα αλλα στο ΚΕΑΔ, ΛΣΙ, ΔΚΑ και ΣΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Τυχαία...! τι ξεφτίλα. Θα ξεράσω.

Ανώνυμος είπε...

2.18
kai o lambi jennhs pou htan me thn omonoia meta me to MEGA kai twra ma to META lamogio einai???

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mEgdd8hRxSk#!
boreiohpeirwth se parakalw kane ena comment

Ο Αθώος είπε...

Αθώα και σταράτα! Ο Κίτσιος να κόψει τις πολιτικές μαλακίες! Άμεσα! Αν αυτός βλέπει ότι το ΜΕΓΑ δεν έχει μέλλον. Να το κλείσει το μαγαζί και να φύγει να πάει σπίτι για να ανοίξει το δρόμο σε άλλες λύσεις που έτσι και αλλιώς έρχονται. Ο Κίτσιος εφόσον για λόγο του κόλωσε,παρακαλείται,να μη κάνει δυσκολότερο το δρόμο της αλλαγής. Για πολύ ιδιοτελή συμφέροντα ανακυκλώνει το Ντούλε στην πολιτική ενώ χρειάστηκαν τόσοι αγώνες για να αποτιναχτεί. Για τα ιδιοτελή αυτά συμφέροντα γίνεται κι αυτός δεκανίκι ενός αλβανικού κόμματος,που πρωτοστατεί στον αλβανικό ανθελληνισμό, επειδή έχει διασυνδέσεις με κάποιους χρηματοδότες του ΜΕΓΑ.
Ό, τι και αν χρησιμοποιήσει ο Κίτσιος να κρυφτεί είναι συκόφυλλα του Οκτώβρη. Καθημερινά βλέπουμε πώς το μαζεύουν στην Ελλάδα και εδώ αυτοί που έκαναν μαύρη τρύπα τη Βόρεια Ήπειρο. Το ΜΕΓΑ από ελπίδα να δει άσπρη μέρα στα δικαιώματα της η Βόρειας Ήπειρος, μετατρέπεται σε ταφόπετρα αυτών για να προκόψουν ο Ντούλες, ο Τάβος, οι νεκροθάφτες μας
Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

I parea toy Kitsiou-ZISOU thellei na mas podopatisei. I karekkla tous kostizei pleon oso oles oi elpidhes mas gia allagi.
Adherfia boreiohpeirotes ! Kaliteri einai i apohi! Apohi loipon. Dhe tha pame tin cifo mas hameni gia aftous tous poulimenous pou vazoun pano tous thn ethniki simaia gia na kalipsoun tin ethiniki prodhosia.
Mavri grammi. Na tous psifisoun oi AlAlbanoi. Pio timioi ekeinoi pou phgainoun amesa kai atomika sta albanika kommata. Ehoyme kai mia porta anoihti

Η μαλέκο φοινικιώτισα είπε...

Στην πίτα ήμουν και τα είδα
Το σάκο ΜΕΓΑ με τα απήδια
Και του Μέτα τα αρχίδια
Πούταν δικά μας τσιγαρίδια.
Τάβος και ΜΕΓΑ καΐδια.
Ντούλες από μακριά βιγλίζει
Τρίβει χέρια και σφυρίζει
Θα φάει τον Κίτσιο για να μπεί
"παλικάρι" στη βουλή.
πέντε μήνες θα ν' μαζί
μετά θα του πει στ΄αφτί
Ρε Κίτσιο που σ΄ έχω δει
Έφαγα τόσους άλλους, εσύ
σύντομα θα κριθείς
πιο κανάλι θα σε βρει
και εγώ ασυζητί
θα μαι το καλό παιδί
ποτέ δε θα αντικατασταθεί
και η μειονότητα θα ζει
τις περιουσίες μου να δει
με τα δίκαια της έχουν ανταλλαγεί

Ανώνυμος είπε...

Η μαλακια σας εχει βαρεσει για τα καλα με πρωτη και καλυτερη τη μαλεκω φοινικιώτισα που γραφει τις ιδιες αρλουμπες σε καθε μπλογκ.
Παρτε το ειδηση, το Μεγκα ειναι κομμα αυτονομο με φιλελευθερους οπαδους και πατριωτικης σηνειδησης. Πια,ειναι δεδομενο οτι κατεβαινει αυτονομα...


Ανώνυμος είπε...

Η λασπολόγοι έχουν πάντα την πρώτη θέση στα σχόλια. Δεν θέλουν να ξέρουν τι θα πει εκλογικός νόμος. Δεν διαβάζουν να μάθουν. Δεν τους νοιάζει τι είναι το πλαίσιο αιτημάτων . Ποια είναι τα περιθώρια εκπροσώπησης που έχει η μειονότητα. Ποιο είναι το κακό που συνάντησαν Μέτα – Κίτσιος; Γιατί να μην συναντήσουν όταν γίνετε πολιτική; Τι θέλουν να μας πουν, πως μόνο ο Ντούλες έχει το δικαίωμα να συναντάει όποιον θέλει; Κρίμα, πολύ κρίμα όταν κάποιοι γράφουν μόνο να μπερδέψουν. Το ΜΕΚΓΑ είναι ένα ελληνικό κόμμα, έχει εθνική βάση. Μόνο με μας συμβαίνει αυτό. Να πολεμάν οι έλληνες το ελληνικό κόμμα. Κρίμα . Άξιοι της μοίρας μας….

Ανώνυμος είπε...

Maleko su to ksanaipa oti mu ta ehis priksi ti se njazi ja ton K0co pidhiksu me ton ful Mico. To proi otan anijis to mati na sikonis ijia tu SOKRATI alla o fillos su o ziso tha su tin e vali piso

Ανώνυμος είπε...

to plesio etimatvn to koybalaei mazi toy sths pites o kitsos mipos brei kanenan kai to paradvsh poly pistiko ayto poy grafei to mega

Ανώνυμος είπε...

Να πάτε όλι στο διάολο ρε παλιό λαμογ ια κλευτεσ.καταστρεψαται τα χώρια μας.μόνο την τσεπισας κοιτάτε.

Η μαλέκο φοινικιώτισα είπε...

Παιδιά της μειονότητας παιδιά
Πώς συνηθίσατε έτσι τη σκλαβιά
Στην πλάτη σας στέκει βαριά
Των πολιτικών σας προδοσιά
Και ‘σείς τους κρατάτε γερά
Μη βλέποντας πια μπροστά
Την ενότητα πως την πουλάν
Κλέβοντας ψήφους στο παραβάν.
Ντούλες Κίτσιος Τάβος η νέα προδοσιά
Δυο γνωστοί από τα παλιά
Και ο Κίτσιος η νέα μαγιά
Βάλανε πλώρη να πιάσουν την πρωτιά
Με Μέτα εγγυητή της αλβανιτιάς.
Αυτή τη λένε ενότητα πια
Κι εθνικό στόχο της φτωχολογιάς
Στην ουσία πάνε τα γνωστά γιαπιά
Για να φάνε άλλα δικά σας παιδιά
Και να είναι μόνοι δίπλα στο σουφρά
Κυρίαρχοι στη μάσα-δικά σου σωθικά

Παιδιά της μειονότητας παιδιά
Ήρθε η ώρα ξυπνήστε πια
Τσαπλιάκια μην αφήσετε να σας πουλάν
Τη δόξα της πατρίδας σας για δικά τους λεφτά !

Ανώνυμος είπε...

XIDEEI ANTHROPH POY DEN KATALABENOYN MHN ASXOLHSTE TO MEGA THA TOYS BALEI AP O KATW

Δημοσίευση σχολίου