Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ;!


Επιστολή της οικογένειας Θάνου για τη δικαστική διαμάχη που έχει με το «Λαικο Βήμα»
Το παρακάτω κείμενο ήρθε ως σχόλιο στην ανάρτηση μας (εδώ) σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια Θάνου από το χωριό Κώσταρι της Επαρχίας Μεσοποτάμου στην εφημερίδα «Λαικό Βήμα» για συκοφαντική δυσφήμηση και τη δικαστική διαμάχη τους.
Πέρα από το θέμα που εκδικάζεται, στο κείμενο περιγράφονται κάποια ιστορικά γεγονότα που αξίζουν της δημοσίευσης. Γεγονότα που πρέπει να εμπνέουν τη σημερινή γενιά στη διεκδίκηση των εθνικών δικαίων και όχι να αλληλοσπαράζεται στο στίβο της πολιτικής των εφημερίδων και των δικαστηρίων.
Οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της διαμάχης δεν είναι ο κ. Θωμάς Γιάννης και οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα του αλλά κάποια κοπρόσκυλα πολιτικοί και διπλωμάτες (όπως λένε οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι) που πίεσαν για το επίμαχο δημοσίευμα. Ανθρωπάκια που την ιστορία αυτού του τόπου την βλέπουν σαν άσημο  φολκλόρ και όχι ως την ψυχή μας. Ανθρωπάκια που  ήρθαν για μία, δύο ή τρεις θητείες  και αφού ολοκληρώσουν την αποστολή τους, φεύγουν παίρνοντας και κάποια βραβεία...  

Ακολουθεί η επιστολή:


ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ;!
Ενώ το θέμα της συκοφαντικής δυσφήμισης από την εφημερίδα "Λ.Β." έλαβε τη νομική του έκβαση, τη διαλεύκανση της υπόθεσης στα δικαστήρια Ευελπίδων Αθηνών, μετά από αγωγή μας, της οικογένειας Θάνου, δεχόμαστε πλείστες απειλές, επιπλέον συκοφαντίες. Προφανώς, δεν επιλέξαμε τις υποχθόνιες διαδρομές, ούτε την αντιδικία κατά συμπατριωτών, ως υποκατάστατο της αλήθειας, αλλά την αποκάλυψή της με ένδικα μέσα.
Μας εξέπληξε η στάση των αυτουργών της λερής πλημμυρίδας χαρακτηρισμών στο έντυπό τους κατά της οικογένειάς μας, βιώνουμε μια φαρσοκωμωδία από ανθρώπους της ιδιοκτησίας της εν λόγω δημοσιογραφικής φυλλάδας, οι οποίοι εκτυλίσσουν συνήθειες μοιραίας σαβούρας, δίχως σεβασμό στην ψυχική οδύνη όπως προκάλεσαν στην οικογένειά μας. Μα τέτοια κατινιά από ανθρωπάκια, τα οποία τα ενδιαφέρει μόνο να αποποιηθούν τις ποινικές τους ευθύνες. Δηλαδή παρακαλούν να τους αποδώσουμε χάρη, να ξεφορτωθούν τις ευθύνες, εμπλέκοντας στην υπόθεση παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, των αρχών του χωριού, ως πηγές του συκοφαντικού σκεύους!
Θέμα μας δεν αποτελεί αυτό καθαυτό το γεγονός, αλλά το ιδιότυπο του τραγέλαφου, της στάσης από τα πολιτικά κέντρα λήψης αποφάσεων, των υπηρεσιών, για να απονευρώσουν, αυτούς που αντιπαρατίθενται σε ένα σχέδιο ξεπουλήματος του τόπου. Αυτό και μόνο αυτό ήταν το μότο του αγώνος, του ανθρώπου μας Ηλία Θάνου, για την υπόθεση των λιβαδιών και γαιών του χωριού που κάποια πρωΐα βρέθηκαν ως ιδιοκτησίες ετερογενών δίχως να το πληροφορηθούμε.
Γιατί πανικοβλήθηκαν ακαριαία για το πού πολιτεύτηκε ο Ηλίας όσο δεν ασχολήθηκαν με την ουσία του προβλήματος ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ, πολιτικοί παράγοντες στα πολιτικά σχήματα Ομόνοιας και ΚΕΑΔ; Ποια ιδεώδη εκφράζουν, αυτά όπως διατυπώνουν οι διακηρύξεις στους πολιτικούς προγραμματισμούς, το καταστατικό της Ομόνοιας ή τα συμφέροντα του φαύλου κύκλου, της πελατειακής σχέσης;! Διότι ο Ηλίας Θάνος δεν έχει τίποτε διαπροσωπικό με τον έπαρχο Καΐσι ή άλλα στελέχη της Ομόνοιας. Όπως δεν τον συνδέει τίποτε με αυτούς που μέλημα έχουν τον παράνομο πλουτισμό, τις βίλες, τα εξοχικά, σε Ελλάδα, Αλβανία, βγάζοντας στο σφυρί τις τύχες του τόπου!
Προφανώς, σε αυτόν τον αγώνα δεν μας πτοεί καμία επίπληξη από τη δικηγορική ονοματολογία των Αθηνών! Εμείς δεν επιλέξαμε να είμαστε τσεκουράδες. Έχουμε στις αποσκευές την καταδίωξη του παππού μας Σπύρου Θάνου, τη φυλάκισή του μαζί με άλλους 40 συγχωριανούς στην Ιταλία το 1940, αφού αρνήθηκε να ενταχθεί στο Ιταλικό στρατό ο οποίος προετοίμαζε την επίθεση στην Ελλάδα, το σπίτι του οποίου άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στον Ελληνικό Απελευθερωτικό Στρατό, με την οπισθοχώρησή του, τον Ιούνιο του 1941 οι συμμορίες των ετερογενών οργάνωσαν ένοπλη απόπειρα εναντίων της οικογένειας Θάνου στη Λιαξήρα όπου τραυματίστηκε και κατέληξε ο Μιχάλης Θάνος, απήγαγαν στη Λεπτοκαρυά τον πατέρα μας Αναστάσιο Θάνου και το θείο Κώστα Θάνου. Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τη δίωξη του άλλου μας παππού, Παναγιώτη Αποστόλου, το 1979 από το απολυταρχικό καθεστώς με 26 χρόνια κάθειρξη για τα ελληνικά του ιδεώδη και φρονήματα.
Όλα αυτά δεν τα γνώριζαν οι εκπρόσωποι του νεποτισμού στα κομματικά φυλλάδια, οι του πολιτικού εκτροφείου; Ας μην ασχοληθούμε με τους Γιάννηδες κ’ ΣΙΑ ή τον πιονιέρι του αλήστου μνήμης κόκκινου κατηχητικού Μπόλη, αλλά ο κ. Βορίδης του ασυμβίβαστου, θα πρέπει να ανάγνωσε και όπως διαπίστωσε τι εμπέδωσαν στον τόπο τα παράγωγα της συκοφαντίας.
Παρά ταύτα εμείς δεν επιλέξαμε πολιτικά βαρίδια, βαρύ δικηγορικό πυροβολικό, παρά την εμπιστοσύνη μας στη δικαιοσύνη όπως διαλευκανθεί η αλήθεια και απαλλαχθεί ο τόπος μας από το βραχνά της επαναφοράς του φόβου της κατακόμβης, κάτι σαν τις δίκες στο κομμουνιστικό καθεστώς!

Η οικογένεια Θάνου  

42 comments:

Ανώνυμος είπε...

zito o makis voridhis pou pige na yperaspisti enan paliokomounisti san ton thoma janni

Ανώνυμος είπε...

KRATAGE KANENA TSEKOURI I ETSI SKETOS PIGE;

Ανώνυμος είπε...

ψυχική οδύνη
η ενοια της λεξης γ αυτον που εγραψε το κειμενο


http://nomikisimvouli.blogspot.gr/2012/01/blog-post_15.html

δε νομιζω να σκοτωσε κανεναν απο σας ο Γιαννης???

Ανώνυμος είπε...

voridhis kai thoma jiannis ti ahtipito dhidhimo , tus enonei i ethniqi ipothesi ... telos

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Η ανοιχτή αυτή επιστολή πέρα από την άμεση σημασία της και στόχο της, τον οποίο πετυχαίνει άριστα, υπογραμμίζει και κάποια άλλα σημαντικά πράγματα.
Ότι ανάμεσα στη νέα γενιά βορειοηπειρωτών υπάρχουν άτομα, τα οποία δεν μασάνε τα λόγια τους και τις πράξεις τους. Είναι απαλλαγμένα από πολιτικές σκοπιμότητες και πολιτικέ ομπρέλες και έχουν μόνο την εθνική που τους επαρκεί για τα πάντα.
Δείχνουν ότι έχουν γερή μνήμη και θέλουν να υψώσουν το ανάστημά τους ακουμπώντας στην παράδοση της οικογένειας ή των προγόνων γενικότερα. Δείχνουν ότι προικίζονται με εξαίρετο πολιτισμό και μόρφωση κλπ. Η περηφάνια, η τόλμη και η αποφασιστικότητα στηρίζονται ακριβώς στις αρετές αυτές.
Έχουν όμως ένα πρόβλημα, όπως όλοι μας που ζούμε στην Ελλάδα. -Ζούμε μακριά από τον τόπο μας και ως Έλληνες λειτουργούμε μεμονωμένα...
Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

pros oikogeneia Thanou..
Oi diki mou oikogeneia exei pathei ta idia kai xeirotera sto parelthon..
To gegonos oti yparxoun akoma anthrwpoi opws eseis kai i oikogeneia sas dinei elpida pros ollous mas pws den exoun teleiwsei ta panta,pws yparxoun pithanotites akoma.
Thelw na sas sygxarw gia ti stasi sas,tha sas ypenthymisw omws pws exoume sto parelthon kanei ena megalo lathos: eis to onoma tis omopsyxias ,tis adelfosynis,kai allwn tetoiwn eygenwn ideodwn, paralypsame to 1990 na katharisoume ton topo apo ayta ta katharmata,to idio praksame to 1997,opou ta stoixeia tis SHIK vgikan stous dromous,me apotelesma simera en eti 2012,oi idioi alla kai ta neara koutavia tous, na symaxoun anoixta me opoion alvano kata kairous kyverna tin alvania,na exoun ksetharepsei kai na vrizoun kai na sykofantoun anthrwpous kai oikogeneies pou martyrisan kai ypeferan gia ti B.H.
Pros k. Boridi :Den kserw oute ti eidous anthrwpos eisai,oute apo pou krataei i skoufia sou...ean nomizeis oti prostateyontas ta kathikia ayta,opou kryvonte katw apo tin omprela tis Omonoias,kaneis ethniko ergo,exeis agria mesanyxta...ektos ean eisai enas apo ekeinous(kryfokoummouni ennow)kai mas to paizeis diplo tamplo.
pros ollous tous prwin kai nyn spiounous kai katadotes tou ellinismou,eidika pros to komati ekeino pou stegazetai sto tsantiri tis OMONOIAS-PBDNJ..
O xronos sas plisiazei,kai ta lathei tou 1990 den tha ksanaginoun,ayti ti fora omws sas perimenei to MOLYBI !!!ayti einai i poini tis prodosias pros tin PATRIDA !!!
pros b.ipirotis: min kopseis tipota se parakalw !!
NAPOLEWN ZERBAS

Ανώνυμος είπε...

H epistoli einai taxamoy tis oikogjeneias Thanou?
Siga min to pistepsame.
Edo einai to xeri tou enos pseftokulturiari pou kanei to dimosiografo kai grafei gjia 30 xronia opos leei. Grafei kai auto pou kanei einai na dhixasei ton kosmo.Ki an ithele dikaiosi o Thanos tha epiane ton Tayro apo ta kerata, oxi apo ta arx..pou den mporei na ta plisiasei kan..

Ανώνυμος είπε...

Το να επιδιώκουν να φιμώσουν την οικογένεια Θάνου ώστε να παραιτηθείτου δικαστηρίου για την ταπεινωτική προσβολή εκ μέρους του Λ.Βήματος είναι η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη όψη, για την οποία πρέπει να ευεσθητοποιηθεί και ο κ. Βορίδης αν ανέλαβε την υπεράσπηση της εφημερίδας, καθώς εκδηλώνεται ως προασπιστής των δικαιωμάτων μας, είναι τα 150 εκτάρια λιβαδιών του Κώσταρι για τα οποία θέλησαν να κατηγορήσουν την οικογένεια Θάνου. Ποιός υπέγραψε και σφράγισε που επέστρεψαν ψευτοαγάδες στο χωριό και ποιος ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Ομόνοιας; Και να ήταν μόνο αυτά. Είναι όλα τα λιβάδια,οι πηγές της Βρύσης, ίσως της Μπίστρισσας, δάση κ.λ.π. όλης της περιοχής. Ένας κ. Βορίδης λοιπόν πρέπει να γνωρίζει τι θα προστατεύσει.

Ανώνυμος είπε...

κομουνι Ο Θωμας Γιαννης ας γελασουμε ολοι μαζι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Γνωριζετε οτι η οικογενια Γιαννη ηταν εξορια στο Τσερικ του Ελμπασαν. Για τα αγνα πατριοτικα εσθηματα αυτης της οικογενιας δεν μπορει να μιλησει κανενας σας,Ας σοβαρευτουμε λιγακι δεν κανι κακο

Ανώνυμος είπε...

tha apokalifthei oti oi alites pu sto onoma tis ethniqis ipothesis kanun tus patriotes ehun ksepulisei oi idioi gia zesto hrima tis periusies mas , espase to spiri kai arhise na trehi to pion !

Ανώνυμος είπε...

6'49Ean dhen to kseris,prepi na to mathis oti o I. Thanos dhen ehi anangji na tu grafun ali epistoles,jati ehi monos tu to morfotiko epipedho qe ti elefteria llogu ,ja na pisi esena qe kati allus politikus rufjanus ,pu kuvallate mesa sas gomarohorto.Na ise siguros oti qe tin iperaspisi mbori na tin kani monos tu,qe dhen ehi ti na fovithi apo ton Voridhi,jati millane i gnisjes apodhiksis,qe to idhjo to llaiko vima pu zitisan sihoresi se mia ollokliri selidha.+ o vurkaris+

Ανώνυμος είπε...

o thoma giannis sto CERIK eksoria prwti fora se ollon ton kosmo kapoios na eixe paei eksoria kai paraminei komounistis

Ανώνυμος είπε...

esu pou grafeis gia ton tauro, pou 3ereis oti ton epiase apo ta arxidia??? mhpws exeis proswpikes empeiries kai to gnwrizeis auto...!!!!! EXEIS!!!! kai malista POLLES kai to gnwrizoun oloi auto!!!!! xaxaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Psit esu pou milas gia ton tauro den tha eprepe na milas kan...i mnini sou mallon se exei afisei teleutaia alliws dn tha eleges oti den ton plisiazei kan kathos esena se exei piasei ouk oliges fores apo ta @rxidi@ kai exeis proswpikES empiries!!

Ανώνυμος είπε...

τι να πει κανείς? Αρχ...είναι οι άνθρωποι από τα μυαλά και γιαυτό αρχ. δεν έχουνε.

Ανώνυμος είπε...

πολλά αρχίδια παίζουν εδω μέσα τι γίνετε;;;
μπουρδέλο το κάματε!!!
Βορειοηπειρώτη εσύ κάνεις την τσατσα;:-)

Ανώνυμος είπε...

Ελλείπουσα εθνική αφήγηση, βδελυρά κατάλοιπα
του Σπύρου Χρήστου
Οφείλω να ομολογήσω πως με εξέπληξε ο τρόπος αντίδρασης, μέσω των σχόλιων, σχετικά με την υπόθεση των λιβαδιών του Κώσταρι μετά τη δημοσίευση της ανοιχτής επιστολής της οικογένειας Θάνου στην εδώ ιστοσελίδα. Προφανώς, δεν αποτελεί διάθεσή μου η προσέγγιση λογικών αδέσποτης αγέλης, για σχόλια ύφους μουτζαχεντίν, μοσάντ, καμόρας, ή ταλιμπάν. Δεν αποτελεί στόχο μου να αντιμετωπίσω άκρα, γκάου λάιτερ, τους απαξιωτικούς όρους με αναφορές στο πρόσωπό μου.
Είμαι υπερήφανος για τον ξάδερφό μου Ηλία Θάνου, την αμετάκλητη πειθώ του, την εμπιστοσύνη, τα πατριωτικά του ανθρώπινα κίνητρα, να πρωταγωνιστεί, με μόχθο, κούραση, οδυνηρά δαπανηρή διαδικασία, πρωτίστως για την αντιμετώπιση της κατάστασης όπως είχε λάβει χώρα με τους ετερογενείς καταπατητές γαιών και λιβαδικών εκτάσεων στου Κώσταρι και επιπλέον τη συκοφαντία που δέχτηκε ο ίδιος και η οικογένειά του από τη «Λαϊκό Βήμα».
Ο Ηλίας Θάνος δεν κατάγεται από οικογένεια κλεφτοκοτάδων, από κοτέτσια ή σπηλιές, αλλά από ένα υγιές πατροπαράδοτο περιβάλλον, με πυκνά, έντονα τα ακούσματα και πατριωτικά βιώματα, όπου η καταγωγή του αυτή είναι αγωγή, δεν πουλάει βιβλία σε Ελλάδα ή Κύπρο ως επαίτης «πατριώτης», αλλά αγοράζει βιβλία ως σύγχρονος άνθρωπος, συμμετέχοντας στο διάλογο για τα κοινά.
Στο σημείο αυτό τριβής με απίθανες καταστάσεις, λογικές, το θέμα δεν σταθμίζεται στο ποιος έγραψε την επιστολή αλλά τα μηνύματα και προβληματισμούς που φέρει.
Συνεπώς, ο Αναστάσιος Θάνου είναι θείος μου. Τόσο ασύλληπτα, βάναυσα διαπομπεύτηκε, συκοφαντήθηκε, από την ασύγγνωστη χλεύη, τον πεφυσιωμένο κομπλεξισμό, τον παραλογισμό, ενός εφήμερου τοπικού κονδυλοφόρου, παρωθούμενου από τα αφ’ υψηλού ημέτερα συμφέροντα, πολιτικά, όπως και πρώην διπλωμάτη της σιδηρούν παραπέταμα στο Αργυρόκαστρο. Κρίθηκα να προασπίσω τη ντομπροσύνη του, την ταπεινότητα, την ειλικρίνεια, τα πατριωτικά πιστεύω ενός αταλάντευτου χαρακτήρα, όπως γνώρισα το θείο μου, τα ξαδέρφια μου, με τα οποία είμαστε σάρκα μία, πακέτο, αδιάρρηκτα συνδεδεμένοι και καταβάλουμε αδιαλείπτως προσπάθειες προσφοράς στα κοινά όχι για προσωπικά μας συμφέροντα, αλλά γι’ αυτά του συνόλου.
Είναι άξιον απορίας, πως επιχειρούν να βραχυκυκλώσουν το γεγονός οι πολύκλαυστοι παρονομαστές των μηχανισμών του παρασκηνίου. Πως μολύνουν τον ηλεκτρονικό αέρα, το φθορίζον απόκοσμο διαδικτυακό περιβάλλον, εκτοπίζονταν το σημείο τριβής από το εθνικό αφήγημα σε ελλείπουσα εθνική αφήγηση, βδελυρό κατάλοιπο. Όλως τυχαίως;! Η εθνική αφήγηση, ως προαπαιτούμενο της περιπόθητης σύγκλισης της κοινής γνώμης ως μια δυναμική αντιμετώπισης της λαίλαπας καταπάτησης γαιών και λιβαδιών, από ετερογενείς, ετερόδοξες, συμμορίες, απαιτεί πρωτίστως ιστορική, ηθική και συναισθηματική, μνεία, συγκρότηση μηχανισμών θωράκισης των μελών της κάθε κοινότητας, από το φαινόμενο υφαρπαγής, όχι αυτή την παροχή περιθωριακών ως μια δευτερεύουσας σημασίας διένεξη.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στον Ηλία Θάνο που κατάφερε να τα βάλει με τους προδότες της Βορείου Ηπείρου!!! Αυτοί που θάψανε για 50 χρόνια το βορειοηπειρωτικό, έρχονται να το αποτελειώσουν. Μακάρι να υπήρχαν κάνα δεκαριά σαν τον Ηλία Θάνο και η πατρίδα μας θα είχε απελευθερωθεί από τα σκυλιά και τους κατακτητές αλβανούς. Ο Ηλίας για τις ημέρες μας αποτελεί εξαίρεση. Δεν είμαι οπαδός κανενός κόμματος και δεν γνωρίζω και αν ο Ηλίας είναι μέρος κανενός κόμματος αλλά αυτό που κάνει είναι εθνικό χρέος και γι αυτόν νιώθω περηφάνια. Θα πρέπει οι πραγματικοί βορειοηπειρώτες να τον μιμηθούν. Ο Θάνος έχει πιάσει την αρχή του κουβαριού και αρχίζει να το ξετυλίγει. Εμείς τι κάνουμε? Τίποτα. Πρέπει τουλάχιστον να του συμπαρασταθούμε γιατί τα έχει βάλει με τους «εφιάλτες του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου». Και οι «εφιάλτες» πρέπει να καταδικαστούν το ίδιο όπως και οι κατακτητές και μάλιστα λίγο περισσότερο, γιατί οι κατακτητές το λένε ανοικτά τι θα κάνουν ενώ οι «δικοί» μας εφιάλτες μας παριστάνουν και τους πατριώτες. Η δίκη που σήκωσε ο Θάνος δεν έχει να κάνει ούτε με καυγάδες, ούτε με οφέλη και ούτε με πολιτικά παιχνίδια. Πρέπει να σοβαρευτούμε έστω και για μια στιγμή για την εποχή που ζούμε. Η δίκη έχει να κάνει με το σχεδιασμένο ξεπούλημα που γίνεται εις βάρος της ύπαρξης μας στο χώρο που μας άφησαν κληρονομιά οι παππούδες μας.
Η τύχη ενός έθνος καθορίζεται επί του εδάφους που κατέχει. Ας μη τον ξεχνάμε αυτό.
Και το μεγάλο κακό είναι ότι όλο αυτό το ξεπούλημα γίνεται μπροστά στα μάτια μας και από προδότες του τόπου μας που δήθεν αποτελούν και «εκλεκτά» μέλη της Ομόνοιας μας και του ΚΕΑΔ και οι οποίοι κανένα αίσθημα ελληνικό δεν έχουν, παρόλο που ομιλούν ελληνικά.
Αυτούς λοιπόν πρέπει να τους τιμωρήσουμε. Και ο ΤΙΜΩΡΟΣ δεν ξεχνάει. Αργεί αλλά έρχεται. Ο Γιάννης και ο Γιατρού ας μας δείξουν τον πατριωτισμό τους. Τι έχουν κάνει για τον τόπο μας πέραν του ότι πλούτισαν χωρίς καν να ιδρώσουν. Ας μας δηλώσουν που «υπηρετούν» και τι αγοροπωλησίες έχουν κάνει στον τόπο μας και αλλού? Τι χρήματα έχουν λάβει από την μητέρα Ελλάδα που τους εμπιστεύτηκε ως «Πατριώτες», όταν χιλιάδες βορειοηπειρώτες έχουν ξενιτευτεί για ένα μεροκάματο ή που ζουν το δράμα της φτώχειας και ανέχειας. Λυπάμαι για την κατάντια μας. Και σας γνωρίζω ότι το ξεπούλημα δεν γίνεται μόνο στο Κώσταρι. Αυτό ξεσκέπασε μόνος του ο Θάνος και μπράβο του! Δεν είναι μόνο 1500 στρέμματα στο Κώσταρι. Είναι και χιλιάδες άλλα που υπόγεια και αυθαίρετα επιδικάζουν τα αλβανικά δικαστήρια σε δήθεν πρώην ιδιοκτήτες σε Χιμάρα, Άγιοι Σαράντα, Λιβαδειά, Δερόπολη και αλλού. Και όλα αυτά τα 22 χρόνια που μας ηγείται η Ομόνοια και το ΚΕΑΔ. Ποιο δικαστήριο άνοιξε το ΚΕΑΔ ή η ΟΜΟΝΟΙΑ με την αλβανική κυβέρνηση? Δεν είναι τυχαίο λοιπόν και η εκλογή των πουλημένων έπαρχων μας. Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι έπαρχοι της Βορείου Ηπείρου δεν έχουν ελληνική παιδεία και ελληνική συνείδηση? Και αν έχουν ας μας το αποδείξουν? Αυτό θα αποτελεί έκπληξη για το κοινό μας. Να μας αποδείξουν και τα χωράφια, τα βοσκοτόπια και οικόπεδα που δώρισαν, ενοικιάσανε και πούλησαν σε αλβανούς. Είμαι σίγουρος ότι κάποια ημέρα όλοι οι προδότες θα τιμωρηθούν.
Όσο για τον Μ. Βορίδη δεν πιστεύω να λερώσει τα χέρια του υποστηρίζοντας τους προδότες του Έθνους μας. Πιστεύω γρήγορα θα ενημερωθεί και θα παραιτηθεί της δίκης. Το αντίθετο θα του φέρει ευθύνες.
Και εσύ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ πολύ αργά προβάλεις τα σημαντικά προβλήματα και λίγα.
Για ξεκίνα να ξετυλίγεις και εσύ το κουβάρι γιατί πιστεύω ότι γνωρίζεις πολλά για την γούνα τους. Το σύνθημα είναι ένα: «Αυτοί που προδίδουν τον ελληνισμό μας, θα πρέπει να αποκληρωθούν οριστικά από κάθε περιουσία». ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΘΑΝΟ.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

esy 5:27
1. 8a eprpe na ntrepesai pou me to geloio sxolio sou xarakthrizeis ton diaxeiristh auths ths selidas.
2. anagkasthkame na milhsoume sth glwssa tou ''kyrioy'' me ton tayro kai na pesoume gia ligo sto epipedo tou gia na tou apanthsoume.
3. apo oti fainetai apo to sxoleio sou oute ki esy exeis epipedo, alla ti perimenei kaneis to mhlo katw apo th milia 8a pesei.

Ανώνυμος είπε...

χα-χα-χα-χα!!
Κατάλαβε κανείς τι θέλει να πει ο φιλόσοφος Χρήστου?

Ανώνυμος είπε...

7,15 ean dhen ehis tin apetumeni morfosi ,pos mboris na katallavis ena fillosofo,Omos an dhen katallavenis ton fillosofo,o plastiras dhen su lei tipota.Isos na aniqis se aftus pu ksejellastikan m e ta 50 evro pu edhosan kapji ja na ksanapsifistun,alla otan pijenis sto horjo su dhen tha vris ute ta horafia su qe ute tis pllokarjes ston kipo su.

Ανώνυμος είπε...

7:15 oloi katalavan ti 8elei na pei o kyrios xrhstou... ektos apo osous einai amorfwtoi! mhpws anhkeis ki esy se autous afou den to katalaves???

Ανώνυμος είπε...

Τι δεν καταλλλαβαίνς, τι δεν καταλλλαβαίνς;;;

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπατχουν και καποιοι άνθρωποι που αγαπουν πραγματικα το χωριο τους,χωρις να υπολογιζουν το οικονομικο κοστος και τις δυσκολιες που υπαρχουν σημερα.Ενας απο αυτούς ειναι ο Κ.ΗΛΙΑΣ ΘΑΝΟΣ...ΗΛΙΑ προχωρα...εχεις την υποστηριξη ολων των Κωσταριωτων και οχι μόνο.Ολοι μαζί να στηρίξουμε εναν κοινο αγωνα την ΓΗ των παππουδων μας.

Ανώνυμος είπε...

k.hlia thano...k.spyro xristo,esis ke emis exoume megalosi sta xoria,eimaste xoriates opos mas xarakterizoun auti den kseroume pola,eno autoi eine megalomeni stin poli eki konta me tous giftous ke ixane apo konta kapion [mpardo]kathigitis,mathimatikon .

Ανώνυμος είπε...

πογωνησιος!

Με βάση το παραπαάνω αρθρο, οφείλω να ομολογίσω οτι υπάρχουν άνθρωποι οι οιοποίοι νοιάζονται πραγματικά για τον συνάνρωπο τους και κύριως για την γή την οποόια γεννήθηκαν και τίμουν με τις σύνεχείς και χώρις κανένα όφελος πράξεις! Είμαστε σε μία εποχή που οί άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι και απλήστοι θέλωντας πόλλά και κάνοντας λίγα ! Δεν είμαστε όμως όλοι ίδιοι, όπως για παράδείγμα( και θα έλεγα οτί ειναι το καλύτερο παράδειγμα ) ο Κύριος Ηλίας Θάνος που προσώπικά δεν τόν γνώρίζω αλλά οι πράξεις του το ήθος του και η προσωπικότητα του έχουν ακουστει στα υπόλοιπα χωριά και βέβαια και στο δικό μου.Οσοί λοίπον είναι αδύναμοι θέλουν να διαφθείρουν με άσχημα λόγια και τους υπόλοίπους,η αλήθεια όμως πάντα λάμπει δυστύχως για τους ΨΕΥΤΕΣ ! ΕΥΤΥΧΩΣ για τους αληθινούς ανθρωπούς! Σε κάθε σου κίνηση ειμαστε μαζί σου Κύριε ( γιατι είστε ΚΥΡΙΟΣ) ΗΛΙΑ ΘΑΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

Το Λ.Β. συκοφαντεί εκεί που μπορεί γιατί για μερικά άλλα πρωτοπαλλήκαρα κάνει την πάπια.Αλλά στην ψευτοδημοκρατία που ζούμε ο απλός πολίτης και ο αδύναμος δεν μπορεί να τα βάλει με τους διαπλεκόμενους.Εντύπωση προκαλεί που τώρα που μειώθηκαν οι σπόνσορες το Λ.Β. αδυνατεί να τα βγάλει πέρα οικονομικά .Αυτοί οι τόσο πατριώτες δημοσιογράφοι του Λ.Β. μόνο με λευτά γράφουν.Χωρίς λευτά γιοκ εφημερίδα.Όσον αφορά για την Βόρειο Ήπειρο,από τη στιγμή που δεν επήλθε η πολιτική αυτοκάθαρση το 1990 τώρα είναι αργά πια για θαύματα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ :

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΟΝΟ

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ
Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ

Ο ΝΤΕΝΕΚΕΣ είπε...

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ :

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΈΡΓΟ

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ti egine vre katharmata ti kllamata ine afta dhilladhi to poulisate to kostari ta arpaksate giata kalla apo tous miafiozous tora mas tin vgenete ke apo pano ke iroes kalla o Spiros ton exi barba ton barba Tatsi o Aleksantros ehi dhosi tin adherfitou ston gio tou barba Tatsi esis i ipolipi ti rollo pezete i iste ke esis i ikogenia tou barba Tatsi ? dhen sas sozi tipota dhen iparho kostaritis pou na pistevi oti iste kathari parteto habari kriftite ke min to fonazete ke poli giati mas kourasate i kostarites kapia mera tha sas dhioksi me tis petres apo to kostari giati kanate megali zimia sto horio dhen ehete poulisi monon ta livadhia alla sindoma tha vgoun olla stin fora ke tha dhoume poso patriotes iste

ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΣ είπε...

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΈΡΓΟ

"ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

7,30 +6,o2,to na sas aposholi toso poli 'o sulejman o megalloprepis+ se mja anartisisi pu parusiazi ena toso kafto thema,ehi monon mia eksijisi,oti stin ipolipi zoi sas tha iste afti pu parusiazeste,o teneqes qe o dhjakonaris.Ime siguros oti tha iste apo kapia politekni ikojenja,pu ehi ipoferi ston komunismo,qe simera pu kutsostathikate sta podhja sas mas pa ru sjazeste os pedhja tu ONASI.Afto pu tha sas simvuleva ,ine na min vgazete ksinilla ja tin ikojenja tu barba Tacipu ton lete esis,jati qe i idhja itan mia politekni ikojenja,megallose pedhja me arhes,qe otan tus dhothiqe i efqeria na kseniteftun edhiksan me tin akshadha , to dhimurgjiko mjallo qe ton tsabuka tus,oti stin zoi boris na petihis ta panda. To Kostari ine mikro horio,alla apo afta pu djavazo ehi polla provlimata,alla to qiriotero pu eho djavasi stis anartisis qe sta sholja,ine o dhemonas pjos tha ine KAPETANJOS qe pjos FANDAROS.As sas fotisi i MEGALLOHARI na vgalete apo mesa sas afton to dhemona qe ja olla ta provlimata tha dhothi i lisi.Stirikste ton proedhro,ton Ilia qe tin adhelfotita,ja na lisete to perusiako,na ehete posimo nero qe na ftjakti qe o dhromos,pu ton ehete toso poli anangji esis ,alla qe osi thellun na sas episkeptun ja na proshinisun tin MEGALLOHARI.+o sulejman o megalloprepis+












on ehete toso poli anangji esis,alla qe afti pu thellun na proshkinisun sti PANAJA.

Ανώνυμος είπε...

12:05
καταρχην μαθε πρωτα να μιλας ελληνικα και μετα παιξτο πατριωτης! μιλανε ολοι μιλανε και οι αμορφωτοι οι αποφοιτοι δημοτικου... και αν! παλι καλα που υπαρχει και αυτο το site (οπου μπορει κανεισ να γραφει ανωνυμα) και μπορεις να το παιξεις λιγο μαγκας και να νιωσεις κι εσυ οτι κατι εισαι γιατι στην πραγματικοτητα δεν σε υπολογιζουν ουτε οι κοτες! τοσο χεσιμο, φτυσιμο και ξυλο που εχεις φαει απο ολους! ντροπη του ανθρωπινου ειδους και κυριως του αντρικου! βρηκες ευκαιρια να βγαλεις το αχτι σου απο ολο το ξεφτιλισμα που εχεις φαει στην ζωη σου?!?! θελουν και οι τελευταιοι να το παιξουν πρωτοι! μονο και μονο απο το αχαρακτηριστα γελοιο, ακατανοητο, ανορθογραφο και ασυναρτητο κειμενο σου καταλαβαμε ποιος εισαι!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΤΣΗ.ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΕ ΓΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ.ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΤΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ.ΧΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΚΙΑ.ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

ΤΕΛΗΣ ΠΑΣΤΕΛΗΣ... είπε...

ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ,ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΩΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝ.ΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΠΩΣ Ο Κ.ΗΛΙΑΣ ΘΑΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

re paidia o ........ einai autos panw pou grafei san albanos???eleos....olo malakies leei...prwta tha prepei na plenei to stoma tou me xlwrini,mpetantin kai oksu kai meta na milaei gia ton mparmpa tatsi thano pou einai to kalutero palikari sto xwrio...mallon ton sumbouleuei o ....... leras.

Ανώνυμος είπε...

AKU 12;05 KATHARMA ISE KE MEJALO MAKISTA .ISE ENA APO TA LIJOSTA ATOMA PU INE PULIMENA STUS KATAPATITES TON LIVADHION TU KOSTARIU KE KRIVESE KE MILAS MONO PISO APO TON IPOLOJISTI. ISE MAZI ME TUS LIJUS PRODHOTES TU KOSTARIU KE TORA TELEFTEA SU AFKSITHIKE I PAREA ME KATI ALUS DHIKONARIDHES .I PAREA SAS EXI APOLA ATIMIA SIFERON PRODHOSIA PSEMA KE OTI DHIPOTE ALO KAKO IPARXI.OSO JIA TO KOSTARI ISE KINIJIMENOS ESI KE I PAREASU SU TREMUN TA PODHIA APO TO FOVO TIS ALITHIAS JIA TI OS TO 1990 IXATE TIN PROSTASIA TIS SIGURIMI.PAROLA AFTA TOKORMI TO EXIS AKOMA MAVRO.JIA KAKISAS TIXI TA LIVADHIA TU XORIU EINE STO DHROMO TIS EPISTROFIS KE SE LIJO KERO DHE THA EXETE UTE TIN PROSTASIA TON MAFIOZON KATAPATITON, KE TOTES OXI MONO DHE THA EXETE PU NA KRIFTITE UTE PU NA MIRIOLOJATE.EPIDHIS IME KOSTARIOTIS DHEN MPORIS NA PARAPLANISIS KANENAN KOSTARIOTI KE KANENAN ANTHROPO SE OLO TO VORIOIPIRITIKO XORO JIATI JNORIZUME KALLA OLI PIOS INE KE TI INE TA ERJA MILUN MONATUS.ISE KE POLI AXARISTOS MAZI ME TI RUFIONO PAREA SU.O EVERIETIS TIS AXARISTIAS INE O MEGALITEROS EXTHROS.IME KOSTARIOTIS KE KSERO POLI KALA POSES FORES SAS EXI PROSTATEPSI O ILIAS SE DHISKOLES STIGMES.TO MONO PRAJMA PU PETIXENETE INE NA KRIFOJELLATE ME TIS JELIOTITES PU JRAFETE ALLA IKARDHIA SAS TREMI KE KATURIESTE APO TO FOVO TIS PRODHOSIA.katharos uranos dhefovate TIPOTATA.I IKOJENIA TU MPARMPA TASU INE PARADHIJMA JIA OLUS MAS.NIOTHO POLI PERIFANOS PU IME ADHERFIKOS FILOS TIS IKOJENIAS TU MPARMPA TASU KE POLI XARUMENOS OTAN RUFIANOPAREA AKUI TO ONOMA TU ILIA KATURIETE PANO TIS.DHEN IPARXI MEJALITERI NTROPI NA MILANE I TSIRAKOASFALITES IKLEFTES I PSEFTES I TEMPELODHIAKONAREIDHES AFTI PU PATISAN KE PULISAN TON ELIMISMO TU KOSTARIU ESXOS,,ESXOS,,ESXOS OKOSTARIOTIS

Ανώνυμος είπε...

SIXARITIRA STI NEA EPITROPI TU KOSTARIU STO SIMVULIO TIS ADELFOTITAS PU PALEVUN NA PArun ta voskotopia piso .ntropi se aftus pu laspologun tis tharalees prospathis

Ανώνυμος είπε...

1:25
ναι αυτος που φανταζεσαι ειναι ποιοσ αλλοσ ειναι τοσο αμορφωτος και αχρηστος! εχει δολοφονησει την ελληνικη γλωσσα ο παλιο τουρκοσπορος και μιλαει κιολας ο τελευταιος των τελευταιων!!!!!!!!! και γιατι λες ''σαν αλβανος'' αφου αλβανος ειναι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΟΝΕΥΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΗΣ ΝΤΕΓΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ.
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΡΙ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΘΑΡΠΑΓΗΣ, ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΡΙΤΗΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΘΟΥΣ ΣΟΥ.
ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΩΣΤΑΡΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΟΟΥ ΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 50 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΕΡΩΝΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ.
ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥ.
ΤΟΥΣ ΥΘΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΥΝΗΓΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ.
Α, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ "ΖΟΥΠΑΕΙ" ΠΟΙΑ.
ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ.Κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΔΟΥ:
"ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΛΛΟ".
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ: "ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ "ΤΙ ΣΙΕ ΜΠΟΥΡΡ ΠΟΡ ΓΙΕ ΜΠΟΥΡ ΜΕ ΝΙΕ Ρ".(TI SJE BURRE POR JE BURE ME NJE R)
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ .

Βορειοηπειρώτης είπε...

Νομίζουμε πως δεν έχει νόημα να συνεχιστεί άλλο αυτός ο "διάλογος" με προσωπικές αντιπαραθέσεις. Γράφουν τα ίδια 4-5 άτομα. Σκοπός μας δεν είναι να δίνουμε χώρο σε ανθρώπους να τσακώνονται αλλά να γίνεται δημιουργικός διάλογος.
Παρακαλούμε μην γράφετε άλλο εδώ δεν θα δημοσιευτούν άλλα σχόλια.

Δημοσίευση σχολίου