Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Έκλεισε η συμφωνία του Μέγκα με το Σοσιαλιστικό Αλβανίας;!



Η άποψη της «Δερόπολης» και η δική μας
Ο Κίτσος στο Ράμα …
του συνεργάτη
Την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος του σχηματισμού ΕΕΜΜ κ. Κίτσος βρέθηκε στην Κορυτσά όπου είχε συνάντηση με τον ευρισκόμενο εκεί Πρόεδρο του ΣΚ κ. Έντι Ράμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται διάψευση έκλεισαν κιόλας της συμμετοχή στο συνασπισμό του ΣΚ για τις επικείμενες εκλογές του Ιούνη.Το γεγονός δεν παρουσιάζει σπουδαία είδηση μέσα στις μεγάλες ανακατατάξεις που γίνονται προεκλογικά και που επισκιάζονται όλες προφανώς απ’ την κίνηση του Ιλίρ Μέτα.

Έχει όμως σημασία για τα καθ’ ημάς και το ήθος ορισμένων που ήρθαν να αποκαλέσουν τον εαυτό τους «νέο «ελληνικό» κόμμα». Χωρίς κανένα λόγο βιασύνης βιάστηκαν να δείξουν τον πραγματικό λόγο που τους κρατάει στο παιχνίδι και που δεν είναι άλλος παρά να αχρηστεύουν κάθε δυνατότητα κινήσεων από πλευράς της οργανωμένης πολιτικής έκφρασης του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού που αν μη τι άλλο τουλάχιστον θα στόχευε στην αποθάρρυνση των μεγάλων κομμάτων της Αλβανίας να συμπεριλαμβάνουν στους κόλπους των συνασπισμών τους κόμματα και οργανώσεις με ανθελληνικό πρόγραμμα και εθνικιστική ρητορική και πράξη. Την ώρα που ο Κίτσο υπέγραφε άλλοι τελάληδές του στα Τίρανα, με καθήκοντα μάλιστα στην κρατική μηχανή «ερμήνευαν» σε ειδικούς συνομιλητές τους, απεσταλμένους του Ράμα, ότι για την Εθνική Ελληνική Μειονότητα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή στο συνασπισμό του ΣΚ ακραίων κομμάτων όπως της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας. Προσθέτουν μάλιστα ότι ο Ντούλες θέτει τέτοια ζητήματα θέλοντας να μεγεθύνει το παζάρι με το ΣΚ. Είναι ίδια ακριβώς η αντίληψη ή ακριβέστερα ο ρόλος του Δούρειου Ίππου που το 2009 όταν το ΚΕΑΔ εγκατέλειπε το συνασπισμό του Μπερίσα λόγω της συμπερίληψης σ’ αυτό της κομματικής έκφρασης των τσάμηδων, έπαιξαν ο Ξέρας με το Μπάρκα.
Θα μιλούσε κανείς για κατάντια εάν όμως δεν θα γίνονταν λόγος για μικρούς απατεώνες όπως αυτοί που έχουν μαζευτεί στο ΕΕΜΜ. Βιάστηκαν και να αποκαλυφθούν αλλά και να επιβεβαιώσουν την εκτίμηση ότι το κόμμα που τους ίδρυσαν το αντιλαμβάνονται ως κούκλα και την πολιτική σαν ψυχαγωγία. Δεν έχουν καμιά συναίσθηση των κινδύνων που δημιουργούν ή μεγαλώνουν με τις πράξεις τους εις βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Διότι τη ζημιά που κάνουν με τέτοιες απερισκεψίες την πληρώνει ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στους κόλπους του  οποίου κάθε φορά θα βρεθούν δυστυχώς φυγόμαχοι.
Ο Ράμα έχει την αίσθηση ότι έκανε το μεγάλο κόλπο τόσο με τη συμφωνία που έκλεισε με τον Κίτσο, όσο και αυτή με το Μουστάκη της κίνησης των Βλάχων της Κεντρικής Αλβανίας.
Το τι όμως έχει να πετύχει μένει να αποδειχτεί στην πορεία. Ως αρχή όμως ισχύει ότι όποιος αναμιγνύεται και προκαλεί διασπάσεις δεν το πάει μακριά το παιχνίδι.

http://www.deropoli.com

Σχόλιο «Βορειοηπειρώτη»:
    1.      Ο «Βορειοηπειρώτης» επιβεβαιώνει τη συνάντηση Ράμα - Κίτσου στην Κόρυτσα, μάλιστα γευμάτισαν μαζί. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες ο Ράμα δεν του υποσχέθηκε τίποτα για αυτές τις εκλογές, δεσμευτικέ όμως πως εφόσον συμμαχήσουν τώρα, θα έχει τη στήριξη του κόμματος του στις ερχόμενες τοπικές εκλογές.
    2.      Αυτοί που δεν μπορούν να επικρίνουν τον Κίτσο για αυτή τη συμμαχία (αν είναι αλήθεια) είναι οι συνεργάτες της «Δερόπολης» και του ΚΕΑΔ, γιατί ο Κίτσος που τον χαρακτήριζαν εργαλείο του Μπερίσα, «μόρφωμα» κλπ, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να αντιγράψει το Ντούλε. Ή μήπως μόνο ο αρχηγός τους δικαιούται και μπορεί να κάνει τέτοιες κινήσεις;!
    3.      Το ότι ο «Βορειοηπειρώτης» επέμενε πως το Μέγκα δεν είναι όργανο της αλβανικής δεξιάς,  δεν το έλεγε ούτε από συμπόνια, ούτε γιατί υποστήριζε το Μέγκα, αλλά δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως αυτοί που κινούν τα νήματα στο «νέο» κόμμα αλληθώριζαν προς την αλβανική αριστερά.
    4.      Τη «Συμμαχία των Ελλήνων» ήμασταν οι πρώτοι που είχαμε προτείνει, σε ανύποπτο χρόνο πριν από ενάμιση χρόνο (εδώ). Φαίνεται όμως πως δεν τη θέλει μόνο το ΚΕΑΔ αλλά ούτε το Μέγκα που προτίμησε να το αντιγράψει και να προτείνει τον «εύκολο» δρόμο  
     5.      Εμείς επιμένουμε πως το καλό του ελληνισμού απαιτεί ένωση των αυτόνομων πολιτικών δυνάμεων του τόπου αλλά όπως φαίνεται το καλό αυτό δεν συμβαδίζει με το καλό των κυρίων Ντούλε και Κίτσιου…      

23 comments:

Ανώνυμος είπε...

llagoi kai kotes vorioipirotes
oloi ena matso m....., pania, k....tes
re kai den pao direkt me tous allvanous.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτευόμενοι δεροπολίτες πάντα ήταν γλύφτες των αλβανών και παραμένουν προδότες του Βορειοηπειρωτικού ελληνισμού. Δες Μπαρκα Κ., Ξέρα, Τάβο, Ντούλε, Μπεζάνη. Κρίμα στη Δερόπλη και τότε με το Χότζα και τώρα με τους Ανθέλληνες κυβερνόντες.

Ανώνυμος είπε...

Sismos sismos socialismos , o Socialismos einai I moni lisi qe I prodeftiqoi anthrwpoi ine socialistes telos . Tora pu to mega pige me tus socialistes qe meis oi socialistes tis dropolis tha to stiriksome ,

Ανώνυμος είπε...

kai ti thelloun tis derokoli com afou
"Καθάρισε" και την Βόρειο Ήπειρο ο Γ.Μπουτάρης!
04/03/2013 - 04:24 13


Μιλώντας στην εκπομπή «Άλλη Όψη» του Μανώλη Κοττάκη στη ΝΕΤ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπoυτάρης μετά την αποδόμηση της ελληνικής Ιστορίας σε ότι αφορά την Τουρκία, "περιέλαβε" αυτή την φορά την Βόρειο Ήπειρο και την ... ξετίναξε, αφού διακήρυξε ότι «δεν υφίσταται ο όρος Βόρειος Ήπειρος»!
«Δεν υφίσταται ο όρος Βόρειος Ήπειρος. Είναι απλά μια έννοια η οποία ικανοποιεί το δικό μας αίσθημα. Δεν είναι επίσημος όρος. Το να αναφέρεται σαν Βόρειος Ηπειρος για θέματα που αφορούν επισήμως την Αλβανία δεν είναι σωστό. Δεν θα το αναφέρουμε επισήμως ότι είναι η Βόρειος Ηπειρος. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν εγώ αποκαλούσα τα Σκόπια με τον όρο Μακεδονία. Θα με κρεμούσαν ανάποδα έτσι δεν είναι; Άλλο τι συζητά κανείς με την παρέα του. Εγώ, ας πούμε, την Κωνσταντινούπολη τη λέω Ιστανμπούλ, μόνο σε προσωπικές συζητήσεις την αναφέρω ως Πόλη», ήταν το απόσπασμα των δηλώσεων Μπουτάρη στην εκπομπή.
Κατά την γνώμη του "σκουλαρικάκια" ηλικιωμένου οινοποιού που εξέλεξαν οι Θεσσαλονικείς ως δήμαρχό τους κάπου εκεί στα σκοτεινά μονοπάτια της ιστορίας η Ήπειρος του Πύρρου, η Ήπειρος των Σουλιωτών, η Ήπειρος που απελευθερώθηκε και στον Α'και στον Β'Παγκόσμιο Πόλεμο, χάθηκε και υπάρχει μόνο η Νότια Αλβανία!
Καλά, τι πίνει ο μπαρμπα-Γιάννης και λέει συνέχεια τέτοια πράγματα;
Από κρασί μπουτάρι και από μυαλό παπάρι.
Ρε τι πίνει και τέτοια χύνει;
$$$

Ανώνυμος είπε...

k.Gianari k.Kwti,k.Liti ti exete na pite eseis oi neodhmokrates?

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Βάλθηκαν τα μικροσκόπια, τα γκάου λάιτερ, οι παπαράτσι σε εξονυχιστική παρακολούθηση του Προέδρου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, κ. Χρήστου Κίτσιου, και γενικώς του κόμματος, περιεργάζονται κάθε τους κίνηση, του χεριού, του ποδιού, που κοιτάζουν, πώς κοιτάζουν, (λ.χ. χαρωπά, ερωτοτροπούν με την άνοιξη, τα πουλιά κ.ο.κ.).
Μα είμαστε σοβαροί! Λαμβάνω την ευθύνη να απευθυνθώ στην ιστοσελίδα, η οποία προβάλει ένα δημοκρατικό διαχρονικό προφίλ, παρά μερικών επιφυλάξεων και αδυναμιών. Λυπούμαι, προφανώς να υποπέφτουν σε τέτοιες εφήμερες εκτιμήσεις, επειδή ο πρόεδρος Κίτσιος γευμάτισε με αυτόν του Σ.Κ. στην Κορυτσά και υποδεικνύουν τέτοια αφελείς σχόλια!
Είναι του ηλίου φαεινότερο ή ιστοσελίδα υποσκάπτει, γεγονός το οποίο δεν θέλω να πιστεύω, ή εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα το οποίο εξίσου δεν πιστεύω, ή αποτελεί δείγμα έλλειψης πολιτικού και δημοκρατικού πολιτισμού και, γενικώς πολιτικών προσανατολισμών.
Είναι σαφές πως και ο σχολιαστής συμπαρομαρτούμενος μιας ανήθικης πολιτικής συμβίας στα της Ομόνοιας ΚΕΑΔ όπου, ιδίως στις θητείες Ντούλε, αντικατέστησε τους θεσμούς με τις αντιδημοκρατικές του μεθοδεύσεις, όπως στημένες συνδιασκέψεις της Ομόνοιας, συνέδρια του ΚΕΑΔ με στρατευμένους προσκεκλημένους, τοποθετήσεων κολλητών σε θέσεις πολιτικής εξουσίας και δη κομματικής, κ.ο.κ. γκαφών ολκής, όπως αυτή του 2009 με την υποψηφιότητα του έπαρχου της Άνω Δερόπολης.
Προφανώς το ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δεν είναι ένα δεξιό κόμμα, σαφώς διατυπώνεται από το σχολιαστή σας η ατόφια κοινοτυπία, γιατί είναι ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΡΧΕΣ, και πατριωτικούς προσανατολισμούς. Αυτά είναι τόσο προσεγγίσιμα από το πρόγραμμά του, τις διακηρύξεις, τις πολιτικές τους πράξεις, δραστηριότητες και έως επί το πλείστον κινήσεις. Ποιο άλλο πολιτικό σχήμα αναγνώρισε την ιστορικότητα του αυτονομιακού αγώνα με εκδηλώσεις στο χώρο; Ή μήπως η συζήτηση για το πλαίσιο αιτημάτων δεν ευθυγραμμίζεται τους πόθους των αγωνιστών του αυτονομιακού αγώνα, τα διακαής εθνικά ιδεώδη του Ηπειρωτικού Ελληνισμού της Αλβανίας; Ή μήπως υπήρχε ποτέ κείμενο για το εκπαιδευτικό στο Υπουργείο Παιδείας της χώρας ή στα Διεθνείς φόρα εκτός αυτών που εστάλησαν από το νεοσύστατο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ; Ή μήπως η εκλογή προέδρου και θεσμικών οργάνων από τη βάση δεν αποτελεί εγχείρημα υψηλής ποιότητας δημοκρατικού πολιτισμού;
Σαφώς οι αρχηγοί των κομμάτων θα ανταλλάσσουν συναντήσεις, αλλά οι πολιτικές που ασκούνται και που θα ασκούνται λαμβάνονται στα θεσμικά του όργανα, κυρίως στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, έχουν χαρακτήρα συλλογικό και το ΚΟΜΜΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ έχει συνάψει σύμβαση με τη βάση, τις απόψεις της οποίας φέρουν στο θεσμό τα μέλη του. Τόσο το κόμμα όσο και πρόεδρος του κ. Χ. Κίτσιος, ένας ευγενής πολιτικός, με διαυγή νου, υψηλό πατριωτικό σθένος, αδιάφθορος και καθαρός σαν (τι σχέση και από πού προκύπτει η σύγκριση με το Ντούλε;!), είναι αυστηρώς συντεταγμένα τα συμφέροντα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στο χώρο και όχι αυτά της καρέκλας.
Αγαπητέ και ακριβέ, σχολιαστή του Βορειοηπειρώτη, δεν σας αρμόζει να προτρέχετε σε ανούσιες εκτιμήσεις, διότι κατά τοιούτω τω τρόπω, σπεύδετε να πάτε το νερό στο μύλο της στασιμότητας, του αποπροσανατολισμού. Αν βέβαια, προβλέπετε να ενισχύσετε εκ νέου αυτούς που η ιστορία τους κρίνει για τις εγκληματικές πολιτικές πράξεις, προσκομίζοντας προσωπικά οφέλη. Αυτά τα γράφει η ιστορία και η ιστορία δεν ξέρει τα γκουχ γκουχ, αλλά καταγγέλει.
Του Πύρρου Σιμοΐδη

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ανώνυμε που αναφέρεις ονοματικά και ειρωνεύεσαι, γιατί δεν μας λές το όνομα σου;

Ανώνυμος είπε...

"alakse o manolios k evale ta rouxa tou alios"
se xanoume voriopiroti......
afton pou evrizes extes simera ton vazis spiti sou
afto tha pi "skliropirinikos"

Ανώνυμος είπε...

Δερόπολη ζητήστε τουλάχιστων μια συγνώμη από τον Μπερίσια που τόσον καιρό λέγατε πως το Μέγα είναι δικό του "Μόρφωμα" και παρασκεύασμα και μετά από τον Μπάρκα και τον Ξέρα.
Ένα ένα τα πράγματα μπαίνουν στη σειρά τους θα έχουμε κι άλλες εκπλήξεις.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι δεν ξέρετε τη σας γίνετε και δεν ξέρετε τη λέτε , Μια συνάντηση ενός προέδρου κόμματος προεκλογικά με έναν άλλων δεν πάει να πει ότι κλείσανε και συμφωνία , τα ίδια λέγατε και όταν ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων κ. Χρήστος Κίτσιος είχε συνάντηση και με τον Μέτα στην Φοινίκη τότε όλα τα παπαγαλάκια βγήκαν και λέγανε και προδοσία του κόμματος , το κόμμα των Ελλήνων είναι σε μια φάση συλλογής υπογραφών για να έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στης εκλογές μόνο του η με την συμμαχία Ελλήνων....

αλλά ξέχασα μόνον ο μεγάλος μας ηγέτης έχει την δυνατότητα να συνομιλεί και να κάνει συνεργασίες

Αγαντεύοντας είπε...

Το να μην συνεργαστουν τα δυο κόμματα (ΜΕΓΚΑ-ΚΕΑΔ) είναι στρατηγικό λάθος.
Το να ενταχθουν σε καποιον Αλβανικό συνασπισμό είναι εγκλημα
ασχετως εκλογικου αποτελέσματος.

Υ.Γ.
Προφανώς αυτό απευθυνεται στις ηγεσιες και των δυο κομμάτων.

Ανώνυμος είπε...

heze psilla ki' agnanteve.

Ανώνυμος είπε...

Να ρε ο κολοτουμπας προεδρος απο τα μερη μας χτες χαιρετιοταν με τον Παππα και τον Παναγιωταρο και τους χειροκροτουσε σημερα χερετιετε και χειροκροτα τους (σοσια)λιστες του ραμα και του μετα που εχουν στο προγραμα τους το εμμετικο ζητημα των τσαμηδων.Για τα λεφτα και την καρεκλα ολοι μας αλλαζουμε απο πατριωτες που το παιζουν καπιοι τωρα το παιζουν (σοσια)λιστες.

Ανώνυμος είπε...

Gia to MEGA dhen yparxi katholou provlima oti sti simaxia tou Rama tha einai kai to AK???Otan pari pali ta kiala o Spaxiou na pai kai o Kitsos mazi tou na gdhoune ta sinora tis allvanias mipos kai pernai kamia fregata elleniki...Vre Kitso kakomiri dhen to katallavenis oti pezis poli asxima se varos tis EEM???Toso poli se exoun dhesi i allbani??!!!Oti spernis tha ...........kai dhen tha argisi poli.Prosekse!!!!

Ανώνυμος είπε...

re mega 6:11 gia ton kitsio kala ta les ayta den mas eipes esy kai o borioipirotis kai to deropoli gia tin xthesinobradini sinantisi toy ntoyle me ton rama kai tis kolotoympes poy kanei mia deksia mia aristera kai mia poy tha tin fate sto kentro na les tpt ... alla eipame monon o baggelis mporei na simetasxi deksia kai aristera kai me to kentro kaneis allos den exei tetia dikeomata .... o baggelis exthes eglife ton rama gia na ton entaksi stin simaxia toy gia ayto tha mas to peis tpt h moygka stroygka kai kokoko gia ton baggeli

Ανώνυμος είπε...

pros 6-11...
Mathe loipon esy papara tou dule pws to afentiko sou ekleise ti synergasia me to Rama, kai symfwna me sena kai me to kuqezi !!!
exeis kati na peis ???

Ανώνυμος είπε...

Vorioipiroti den katalaveno giati ehis epileksi na kseftilizese kathe mera ke perisotero.
1)To Kead den ekripse pote ma pote pos ine ena koma pu ekprosopi ke iperaspizete ta dikeomata tou vorioipiretiku elinizmu ala ke ta anthropi9na dikeomata me tin evriteri enia tu logu ke ohi mono ke afto to stoho ton eksipireti ohi klizmeno sto kavuki tu periorizmeno mono sto horo mas ala simetehondas energa stin politiki zoi tis Alvanias giati etsi pistevi pos eksipireti kalitera afto to skopo.Afti itan i politiki pu akuluthise apo tin idrisi tu ke apo oles tis igesies tu Sas thimizo ti sinergasia tu aimnistu V Meliu me to Berisa ke me to Nano.Sas thimizo tis dilosis Makariadi o opios itan sfodra andithetos to kead na klisti mesa sto geografiko horo tis voriuipiru me ti steni geografiki enia.
20En andithesi to mega opos to idio ishirizete dimiurgithike os koma mono ke mono me to proshima pos ine anditheto me ti sinergasia tu KEAD me tus sosialistes ke afto to theorise os prodosia apo tin plevra tu KEAD ton vorioipiroton ke afto dld to mega tha ine to koma ton elinon ke den tha sinergasti me kanena alvaniko koma.Den mboris na simpsifizis endelos anditheta pragmata me to etsi thelo. To men KEAD ine stathero ke sinepis stis apopsis tu diahronika eno to MEGA aparnite ton idio ton eafto tu ke to idio to"Proshima"tis idrisis tu.
3)Ne to mega idrithike apo ton Berisa ke sinergastike apsoga epi tesera hronia me to PD.Ine psemata oti to mega to idrisane o Barkas o Kseras o Lutsis i Bezani o Mitsios o Natsios klp.Oli tus den ine ipalili tu Berisa pos tus epelekse dld me to a be ba blom i tus kerdise sto ksisto.Oli afti den apostatisane apo to Kead me to proshima pos afto sinergazete me to ps.Tora ti egine ksafnika to Ps alakse ke egine o kalos o likos ke to kead parameni o kakos o likos.Alithia pos na to proslavume.Den itan to Mega pu sinergastike stis topikes ekloges me to pd tu Berisa.
4)Vorioipiroti min koroidevis ton eafto su esi den mas diatimbanizes mehri htes pos i elinarades tu Mega ehun ishires diasindesis me ti deksia stin elada ke me tis prosvasis ke to sevasmo pu ehi gia aftus i nd ke o Samaras os aderfo koma sindoma tha lisun to thema ton sindakseon tu OGA.
5)Vorioipiroti den ishioi tipota apo afta pu mas les aplos vlepun ti siguri ptosi tu Berisa ke rihnun gefires mipos ke mboresun na sindirisun tis karekles ke ti masa giati ine to mono pu tus niazi ke tus endiaferi

DROPUL είπε...

Geisoy Leka me ta albanika soy

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ 10:37 τι πίνεις και δεν δίνεις; χασίσι από το Λαζαράτι; Ότι γράφεις στη μία γραμμή το αναιρείς στην επόμενη.
"To men KEAD ine stathero ke sinepis stis apopsis tu diahronika"
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ...

To Kead den ekripse pote ma pote pos ine ena koma pu ekprosopi ke iperaspizete ta dikeomata tou vorioipiretiku elinizmu ala ke ta anthropi9na dikeomata me tin evriteri enia tu logu ke ohi mono ke afto to stoho ton eksipireti ohi klizmeno sto kavuki tu periorizmeno mono sto horo mas ala simetehondas energa stin politiki zoi tis Alvanias giati etsi pistevi pos eksipireti kalitera afto to skopo.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΑΔ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΡΑΜΑ Η ΤΟΝ ΜΠΕΡΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΟΥΛΕΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙΤΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΕΑΔ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΝΤΟΥΛΕΣ;;;

Ne to mega idrithike apo ton Berisa ke sinergastike apsoga epi tesera hronia me to PD

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΠΕΡΙΣΙΚΟ Ή ΟΧΙ;;;;

Ine psemata oti to mega to idrisane o Barkas o Kseras o Lutsis i Bezani o Mitsios o Natsios klp

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ

Den itan to Mega pu sinergastike stis topikes ekloges me to pd tu Berisa.

ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΣΤΗ ΧΙΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΚ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΙΦΤΗ ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ ΠΟΥ ΚΕΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ Η ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΖΙΩΡΗ;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ tha lisun to thema ton sindakseon tu OGA.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

rihnun gefires mipos ke mboresun na sindirisun tis karekles ke ti masa giati ine to mono pu tus niazi ke tus endiaferi

ΕΝΩ ΤΟ ΚΕΑΔ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΛΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ... ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η Β. ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

10:37 Poia itan i synergasia toy MEGA me to Berisha ? Afto to les mono esy gia na toy kaneis zimia. Den ypyrxe kamia synergasia kai ayto fainetai ksekathara. An to MEGA itan toy Berisia den tha pigene me to Rama. Ftanei pia na mas rixneis staxti sta matia.

Ανώνυμος είπε...

10.22,para esai papara.O Ntoules dhen exei klisi synfonia me to Rama epidhi tou zitai na dhjioksi to AK.Eno o Kitsos sti Koritsa ton parakalase ton Rama gia synfonia kai dhen ton diafere i symetoxi tou AK.ayti eina i diafora anamesa Ntoule kai Kitso.O Kitsos telika eina ergalio tou SHIK albanias

Ανώνυμος είπε...

ti lete ore, to mega ine o durios pipos tou sala gia na mporesi etsi na ehi ek ton h-esw enimerosi gia tin sosialistiki mallaqia, sygnomi symahia, alla pou na katallavete eseis apo ypsoli polititiki.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες, γράφετε ελληνικά
μας βγήκαν τα μάτια με τα Αλβανοgreeklish..

Δημοσίευση σχολίου