Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Νέα κοινοποίηση της Επιτροπής Αγώνα Ομογενών για τις συντάξεις του ΟΓΑ



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή σήμερα το απόγευμα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟ την ΠΡΩΗΝ Ε.Σ.Σ.Δ  ΚΑΙ τη ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ                                      
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλαδική Επιτροπή Αγώνα των Ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τη Βόρεια Ήπειρο καλεί τους νεοπρόσφυγες με καταγωγή από τον Πόντο, τους Βορειοηπειρώτες κι όλους τους Πολίτες της Αθήνας, να συγκεντρωθούν στην Πλατεία Συντάγματος αύριο, Τρίτη, 2 Απριλίου 2013, τις ώρες 18:00 -23:00.


Με τον τρόπο αυτό να υπογραμμίσουν με την παρουσία τους, την εύλογη και δίκαιη απαίτησή τους, από την Κυβέρνηση, να συζητηθεί στη Βουλή Τροπολογία που κατατέθηκε και αφορά στη συνέχιση της χορήγησης του πενιχρού οικονομικού βοηθήματος που παρέχει ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων ( Ο.Γ.Α.) προς τους ανασφάλιστους, υπερήλικες, Ομογενείς, που δεν έχουν κανέναν άλλο πόρο ζωής καθώς και για να εξακολουθήσει η δυνατότητα πρόσβασής τους στην ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη.                    

Με άλλα λόγια, για να απαιτήσουν, για μια ακόμη φορά, την κατάργηση εκείνων των διατάξεων, του νόμου 4093| 2012, που εξαιρούν -άδικα και «γενοκτονικά»- τους Έλληνες που δεν είχαν την τύχη να γεννηθούν στην ιστορική τους Πατρίδα, από ένα προνοιακό μέτρο, που αφορά όλους τους ανασφάλιστους, υπερήλικες Έλληνες Πολίτες.




                    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ
                               ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

Στο Νόμο 4093, νομίζω πως δεν υπάρχει καμιά παράγραφος - εντολή που να διατάζει να αφαιρεθεί από τον προϋπολογισμό του 2013 το χρήμα για τις συντάξεις μας. Άρα,η απάντηση Στουρνάρα προς Δήμα πρέπει να είναι προσχηματική. Τα χρήματα μας..... ΥΠΆΡΧΟΥΝ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ....ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ? Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 1000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιες πρακτικές χωρίς οργάνωση και χωρίς ενωτιτα είμαστε δικασμένοι να αποτύχουμε.Στη διάσπαση μας η κυβέρνηση και οι πολιτικοί κάνουν ότι γουστάρουν ις βάροςμας Όταν θα χρειάζεται για την ψήφο θα έρθουν να μας κλάψουν το χάλι και να μας υποδεχθούν Γιατί θα έχουν και τα κουτάβιαμας υποστηριχτές.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοι φιλοι,μην παρεξηγειτε την επιτροπη...εχουν κ'αλλιες ασχολειες,εχουν τις ομοσπονδιες,τους συλογους των χωριων τους,τα του κεαδ.Μετα,η ηλεκτρα μας ειχε εκλογες στην πανηπειρωτικη,δεν το ξερατε;ναι,και εκλεχτηκε στο συμβουλιο της πανηπειρωτικης να συνεργαστει μ'αυτους που ειναι τσακωμενοι με τη λεξη Β.Ηπειρο.που τον βρισκεις τοσο χρονο κοριτσι μου και οπου υπαρχουν συλογοι και οργανωσεις παντα θα φυτρωνεις.οπως λεμε,υπαρχει αγελαδα,καπου θα εχει και κουλουματσα,υπαρχουν εκλογες,σιγουρα θα ειναι υποψ η ηλεκτρα μας,το κοριτσι μας.........βορειος

Δημοσίευση σχολίου