Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η απάντηση του Μέγκα στην πρόταση της «Ομόνοιας»: Είστε κυνικοί, δεν ζητήσαμε ποτέ θέσεις!



H «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» ΕΕΜΜ, εκτιμώντας τη σπουδαιότητα και τα πλεονεκτήματα ενός λογικού και αδελφικού διαλόγου μεταξύ Ελλήνων, προσπάθησε με παρρησία και συνέπεια να συμβάλλει στη διασφάλιση της συνοχής και της ενότητας των ομογενών με τη μοναδική πρόθεση να εδραιωθεί το μέτωπο του αγώνα για τη διεκδίκηση και  κατοχύρωση των μειονοτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Επί του συγκεκριμένου κατέστρωσε μια πλατφόρμα η οποία θα δημιουργήσει μία νέα πολιτική αφετηρία με στόχο το κοινό καλό της κοινότητας μας και του ελληνισμού γενικότερα κάτι που θεωρούμε εύκολο να υλοποιηθεί, αρκεί να υπερβούμε τις ιδιοτέλειες που ήταν μέχρι τώρα η βασική αιτία διχασμού.
Πρώτο μέλημα του κόμματος μας από την ίδρυση του, ήταν η κατάρτιση του «Πλαίσιο Αιτημάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας», γιατί μόνο έτσι θα βγαίναμε από το φαύλο κύκλο της ανούσιας αντιπαράθεσης και να επέλθει επιτέλους ο πολιτικός διάλογος για την εξεύρεση της κοινής συνισταμένης τόσο για την πολιτική αναβάθμιση, όσο και για τη διευθέτηση των συσσωρευμένων προβλημάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία, αλλά και στην Ελλάδα.
Το «Πλαίσιο των Αιτημάτων» το κοινοποιήσαμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας, σε προσωπικότητες του βορειοηπειρωτικού χώρου αλλά και σε ειδικούς επιστήμονες, ώστε να αναγραφούν χρήσιμες προτάσεις, έγιναν βελτιώσεις στο αρχικό κείμενο και τελικά δημοσιεύτηκε σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αλβανικά και αγγλικά) για να αποτελέσει σ’ αυτή την 20-ετία το βασικό υπόμνημα διεκδικήσεων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας για την κατοχύρωση της εθνικής, γλωσσικής, πολιτιστικής της ταυτότητας, για την εξασφάλιση της ομαλής διαβίωσης, της περιουσίας και της ανάπτυξης.
Το «Πλαίσιο των Αιτημάτων» στάλθηκε επίσης και στην ηγεσία της οργάνωσης «Ομόνοια» και στο κόμμα «Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», αλλά ποτέ δεν υπήρχε κάποια ανταπόκριση, ούτε για διάλογο, ούτε για μια απλή συζήτηση όπως δεν υπήρχε ανταπόκριση και στην πρόταση του Κόμματος των Ελλήνων για στρογγυλή τράπεζα σχετικά με τη στάση για την απογραφή του πληθυσμού στην Αλβανία τον Οκτώβρη του 2011.
Η συμπεριφορά αυτή των ηγεσιών της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ, δεν μπορούμε να πούμε πως μας εξέπληξε ωστόσο δεν μας αποθάρρυνε να κάνουμε και άλλες προσπάθειες καθώς πιστεύουμε πως παρά τις πολιτικές διαφωνίες, ο τόπος και οι περιστάσεις απαιτούν όσο ποτέ άλλοτε την ομοψυχία του ελληνισμού.
Το Κόμμα των Ελλήνων εν όψει των βουλευτικών εκλογών στην Αλβανία πρότεινε την κάθοδο των πολιτικών δυνάμεων του χώρου σε έναν Συνασπισμό Ελλήνων για τη μεγιστοποίηση της ψήφου και την ενίσχυση της άμεσης εκπροσώπησης στην αλβανική βουλή. Η πρόταση αυτή τέθηκε επίσημα γραπτός αλλά και προφορικός στον κ. Μπολάνο και στον κ. Ντούλε, παρουσία εκπροσώπων του έθνους. Από την άλλη πλευρά προτάθηκε η διάλυση του κόμματος μας και η ένταξη στο ΚΕΑΔ. Λόγο της διάστασης ή μάλλον τελείως διαφορετικών προτάσεων, συμφωνήσαμε να συνεχίσουν οι διαπραγματεύσεις, ορίζοντας νέα συνάντηση με τον Γενικό Πρόεδρο της Ομόνοιας. Ο κύριος Μπολάνος, στις συναντήσεις που είχε με τον πρόεδρο του Κόμματος των Ελλήνων κ. Κίτσιο και άλλων μελλών του προεδρείου μας, με τη φράση «την Ομόνοια την πήρα από το ΚΕΑΔ και θα την παραδώσω στο ΚΕΑΔ» ήταν «αφοπλιστικός», σε βαθμό που δεν άφηνε κανένα περιθώριο να πιστέψουμε πως τον ενδιαφέρει πραγματικά η ενότητα. Στην πρόσφατη επιστολή που έστειλε προς το Κόμμα των Ελλήνων απαιτεί με προσβλητικό τρόπο την πλήρη υποταγή του ΕΕΜΜ στο ΚΕΑΔ! Μάλιστα καταντάει κυνικός όταν μας προτείνει τη δεύτερη θέση στις λίστες καθώς εμείς ποτέ δεν ζητήσαμε κάποια θέση, αποδεικνύοντας έτσι τη διαφορά νοοτροπίας που υπάρχει στο τι εννοούμε ενότητα!
Παρά την πρόκληση αυτή από πλευράς του κ. Μπολάνου, δεν παραιτηθήκαμε των προσπαθειών και απευθυνθήκαμε γραπτός στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ, ο οποίος όμως δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει.
Στις συνθήκες αυτές που το ΚΕΑΔ δεν δέχεται τον Συνασπισμό των Ελλήνων και η ηγεσία της Ομόνοιας παραμένει «όμηρος» του κ. Ντούλε, εξυπηρετώντας άγνωστα και σίγουρα όχι της κοινότητας μας συμφέροντα, το Κόμμα των Ελλήνων με αίσθημα ευθύνης θέτει τα κριτήρια συνεργασίας και συμμαχίας με τις δυνάμεις εκείνες της χώρας που επιδιώκουν την ειρηνική συμβίωση και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και επιπλέον να δεσμευτούν πως θα εντάξουν το «Πλαίσιο Αιτημάτων» της ΕΕΜΜ στο πρόγραμμα τους. Τα αιτήματα μας δεν είναι αιτήματα για κατανομή εξουσίας σε άτομα, ούτε για προσωπικά οφέλη της ηγεσίας, αλλά αιτήματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας για την ενίσχυση της παρουσίας της, στην πολιτική, διοικητική εξουσία, για τη δημιουργία μηχανισμών προστασίας και εφαρμογής των δικαιωμάτων, για την νομική προστασία της ιδιοκτησίας της, την ανάδειξη και την εκμετάλλευση των πολιτιστικών αξιών, την κατοχύρωση της εθνικής, γλωσσικής και πολιτιστικής ταυτότητάς της.
Το Κόμμα των Ελλήνων, σε οποιαδήποτε συμμαχία και να ενταχτεί σ’ αυτές τις εκλογές, δεν πρόκειται να αποδιοργανωθεί ως κόμμα με εθνικό υπόβαθρο και δε θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να προσβάλλει την εθνική αξιοπρέπεια ή να θίξει τα εθνικά συμφέροντα. Με την απαίτηση ότι ο Ελληνισμός θα πρέπει να έχει ποσοστιαία συμμετοχή στην Αλβανική Βουλή, όπως έχουν και άλλες μειονότητες στην περιοχή, το Κόμμα των Ελλήνων θα αγωνιστεί να αλλάξει ο εκλογικός νόμος και στην επόμενη αναμέτρηση, τους εκπροσώπους του ο Ελληνισμός να τους επιλέξει δημοκρατικά, εθνικά και ελεύθερα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγ. Σαράντα 08.04.2013

17 comments:

Ανώνυμος είπε...

reeeeee, eseis tou mega tha katsete kalla dioti o bili den astievete tha sas valei defterous sti lista kai stin pista. den tha mporite oute na horevete. ante bravo.
nyhtose pia ki' argei na ksimerosei.
ki' apo ton ypno to vathi kapios gia na mas sosei.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι κάθονται και γράφουν τόσο κείμενο και εξηγούν κάποια πράγματα και εκφράζουν την άποψή τους, αξίζει να τους πάρεις πιο σοβαρά από το μαγαζί του Μπέτση που έχει συνηθίσει να μας ενημερώνει μόνο με ανακοινώσεις τύπου εκ του γραφείου της ... Ομόνοιας

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑ,ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ala ndala tis paraskevis to gala.Ta pedia pezi ehun simfonisi me to Rama ke tora prospathun na fortosun tin efthini stin Omonia.I Omonia ine anihti ke tus ekane protasi.An afti pistevun pos ine se pleonehtiki thesi ke tha epivalun tus dikus tus orus tus gelasane.Pote lene alithia mehri htes mas legane pos ine to koma ton elinon ke tha katevun aftonoma stis ekloges malista dilosane oti arhisane ke silegun ipografes.Tora mas lene pos prepi na simetashun se ena sinaspizmo ke malista me variglupes dilosis mas anakinonun pos tha alaksun ke ton eklogiko nomo.Siga re pedia arketa kanate tesera hronia tora min mas erthun ola mazemena ke pathume kamia iperkoposi.Ti simea tis aneksartisias pote tha tin ipsosi o Kitsios.Tis idies burdes mas legate ke prin tis topikes ekloges re kalopeda den mboresate na vgalete ute enan eparho.Esis den mborite na silleksete 3000 ipografes ta megalia sas maranane.

Ανώνυμος είπε...

Απ´οτι φαίνεται, έστω κ αργα όσοι δεν ψήφιζαν ΚΕΑΔ ίσως δικαιώνονται. Ο Ντούλε επρόκειτο για ζουρλη ποντικομαμή αλλα κανεις δεν φανταζοτανε για τι περίπτωση μιλάμε. Οι νυφίτσες που εχει μαζι τουυ όχι την περιφέρεια Αυλωνας διέλυσαν αλλα ολόκληρο το Βορειοηπειρωτικό. Κρίμα κρίμα κρίμα Βαγγέλη και σε θεορουσαμε για πατριώτη.. Είμαι πολυ δσαρεστημενος απο σένα. Σε ψηφίζω απ την ημέρα που είχα το δικαίωμα ψήφου, απο φέτος ουτε καν θασχοληθω.. Κανεις να μην σας ψηφίσει γιατι είστε παλιάνθρωποι, ψεύτες και απατεώνες

Ανώνυμος είπε...

edw den kserw apo pou na arxhsw kai pou na teleiwsw
ti na protosxoliaseis??? ti???/?
1ton) εμείς ποτέ δεν ζητήσαμε κάποια θέση...se poion ta lete auta??? oloi kseroun oti akoma kai shmera katexetai theseis se dhmosio...(loucis,micos,kwstas) kai poloi alloi.
2on) το Κόμμα των Ελλήνων με αίσθημα ευθύνης θέτει τα κριτήρια συνεργασίας και συμμαχίας με τις δυνάμεις εκείνες της χώρας που επιδιώκουν την ειρηνική συμβίωση dld mas leei to komma pou den thelei eksousia oti thelei na sunergastei me kapoio albaniko komma??????? kai legete komma ellhnwn???imarton pou leei kai o georgiou imarton...
3on)Το Κόμμα των Ελλήνων, σε οποιαδήποτε συμμαχία και να ενταχτεί σ’ αυτές τις εκλογές, kai auta pou legame prin tria xronia gia autonomh kathodo...ax kico ax, pali psemata e den to pisteuw....
4on) έχουν και άλλες μειονότητες στην περιοχή
ti den akousa kala, den diavasa swsta mipws kanoun ta matia mou kapoio lathos??? exoume kai alles meionothtes KAI POU TO PROBLHMA emas ti mas niazei??? dld poia h diafora apo to panalbaniko kead pou leei kai to orama??? me aythn thn anakoinwsh to komma twn ..... episimopoiei th stash tou uper twn sosialiston.
giati den katangelete oti o doules pseudete kai sas kathgorei oti sunergazeste me tous sosialistes??? emeis tou kead paramenoume komounistes?????mipws allakse tipota??? kurie MPARKA perimenw arthro sou anoipwmwnaaaaa

Ανώνυμος είπε...

Afu to mega mas to pezi to skliropiriniko as pi oxi se ola k as katevi mono tou stis ekloges. Mono etsi tha boresi na apodiksi gia to ti poulia piani, apo tin stigmi pou i ali ton adikoun

Ανώνυμος είπε...

Το MEGA θα αποδείξει την ηλικρίνεια των λεγομένων του
εαν δεν ενταχθει σε συνασπισμό Αλβανικών κομματων.
Ειδαλλως απλα στρουθοκαμηλιζουν...

Για μένα, όπως και για πολύ κοσμο που δεν έχει καποιο
άμεσο προσωπικό συμφερον "βολεψης", η ενταξει σε Αλβανικό συνασπισμό (ειτε περιλαμβάνει, είτε όχι Τσαμιδες) είναι κόκκινη γραμμη.

Και είναι προφανές πως οποιο εκ των ΚΕΑΔ - ΜΕΓΚΑ δεν το κανει
θα έχει την ψήφο μου.
Αλλιως να κόψουν τον λαιμό τους όλοι τους..!!!

Κεραυνιος είπε...

Κάποτε οι συντακτες κειμενων που επιθυμουν να λαμβανονται σοβαρα υπ´ οψιν πρεπει να μαθουν στοιχειωδεις κανονες ορθογραφιας. Καθε φορα που μεσα μου εγειρονται αμφιβολιες για το αν ορθως ψηφιζω ΟΜΟΝΟΙΑ ερχεται το mega να τις εξανεμισει. Ομονοια και παλι Ομονοια λοιπον για πολλους λογους που εξυπηρετουν το εθνικο συμφερον. Παντως απο το κειμενο γινεται κατανοητο πως δυο δρομους βλεπει το mega. Η θα κατεβει αυτονομα με σκοπο να κοψει ψηφους απο το Κεαδ και να παει το ιδιο στον αγυριστο ή θα μπει σε συμμαχια με κομμα που θα οχι απλα συμφωνει με το πλαισιο αιτηματων αλλα θα το ενταξει στο προγραμμα του. Αν λοιπον το mega συνεργαστει με καποιο κομμα περιμενω την δημοσιευση της συμφωνιας που θα κανει. Ειναι κριμα που δεν θα υπαρξει απ´ οτι φαινεται συνενοηση. Ειναι κριμα γιατι φαινεται πως στο mega υπαρχουν δυο αποψεις και τελικα επικρατει η δυσμενεστερη για τον ελληνισμο. Το μονο που μπορω να πιστωσω στον Ντουλε ειναι που δεν μπορεσε να διαπραγματευτει την ευκταια λυση. Ειμαι σιγουρος πως την συνεργασια την ηθελε εξισου με εμας

Βαγγελης είπε...

Θα πω στον 12,20,οτι το ΜΕΓΚΑ μπορει να μην μαζευει υπογραφες γιατι ηταν λαθος να ζητανε ταυτοτητες η αν επρεπε τοτε δεν επιασε καλα και ηθελε εντατικη δουλια και οχι ριξε ο ενας στον αλλο (αν ηταν μονο υπογραφες θα μαζευανε τριπλασιες απο οτι χρειαζοτανε).Ενω εσεις τοσα χρονια εκτος απο την ηρω'ι'κη πενταδα,με τοσο κοσμο,τετιες υπογραφες,τετια ΣΤΗΡΙΞΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ απο την Ελλαδα μεχρι σημερα ,τοσα παλληκαρια πραγματικα που θυσιαζαν την εκλογη τους για χαρη του προεδρου (στην ουσια για χαρη της Β/Η,αλλα που σε αφηνε ο προεδρος),τοσο παιχνιδι ,οτι πρεπει να ψηφησουμε γιατι χανουμε την Β/Ηκαι την φωνη στην βουλη και,και και....Και για τον 1,19 (ωρα),ημαρτον ρε φιλε ,λιγα ελληνικα μπερδεμενα με πολλα ξενα.Τοσα χρονια στην Ελλαδα.Μονο απο εγω'ι'σμο θα εγραφες ελληνικα,αλλα στραβοθηκες με τον προεδρο ,με την ομορφια του,το λογο του.Ασε εσυ,ο προεδρος της ΟΜΟΝΕΙΑΣ και πολυ αλλοι δεν ειχαν χρονο για ελληνικη γλωσσα και χρηση αυτης.Καλα ο προεδρος ο μεγαλος ειναι αστερι,για αυτο σας αφησε στραβαδια,οπως ο Χοτζας ολους μας.Κοιταξτε να κατεβουν οι δυο μαζι ,γιατι τωρα πραγματικα χανομαστε.Απο Ελλαδα μην περιμενουμε,γιατι δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα,απο Αλβανια,βλεπετε τι κανει το τσαμικο κομμα και προκειτο να κανει,οποτε ψηστε τον αρχηγο και φιλο μου.(μου αρεσαι αυτο που εκανε για το τσαμικο και ας λενε οτι τρωνε μαζι και αλληλοβοθειουντε.Αυτο ξυπναει κοσμο ,εστω και απο λαθος η παιχνιδι του Ντουλε.Ετσι θεωρω εγω και λεω ,οτι ολοι χρειζοντε σε μια μειονοτητα και οι φθαρμενοι και οι αφθαρτοι.

Ανώνυμος είπε...

“Tο Κόμμα των Ελλήνων θα αγωνιστεί να αλλάξει ο εκλογικός νόμος και στην επόμενη αναμέτρηση, τους εκπροσώπους του ο Ελληνισμός να τους επιλέξει δημοκρατικά, εθνικά και ελεύθερα”.

Αυτή η φράση μου αρέσει περισσότερο . Δεν μπορώυςάν μεγάλα Αλβανικά κόμματα να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο με απεργία πείνας καί εξουσία , θα το αλλάξει το Μέγκα;! Πολύ αστείο........

Ανώνυμος είπε...

Κεραύνιε, συνήθως διαφωνώ με τα σχόλια σου αλλά για πρώτη φορά γράφεις τόσο ανούσια. Μάλλον στέρεψαν τα επιχειρήματα ή μήπως είδες την επιστολή Μπολάνου και τα κοπάνησες να ξεχάσεις, χαχαχαχαχαχχαχαχα
Αν σου ξέφυγε εδώ είναι:
http://3.bp.blogspot.com/-1diCxfSvpwQ/UWBu5Xa1usI/AAAAAAAAFKQ/jFIxtJgS6HM/s1600/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE+%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85.jpg

Ανώνυμος είπε...

Επιασαν δουλεια τα "φερεφωνα" του Ντουλε.
Οπως φαινεται τους επιασαν τα αγχη.
Το καταλαβαινουν καλα και αυτοι οτι Ντουλες στην Αυλωνα γιοκ. Ας παει να μασει κουκια στη Δροπολη.

Τι μας λενε τα φερεφωνα του Ντουλε?

Πρωτον ηθικολογουν, κρουουν τον κωδωνα του κινδυνου μη τυχον το ΜΕΓΚΑ παει στη συμμαχια των αριστερων και ποσο ποταπη θα ηταν μια τετοια πραξη. Δε νομιζω οτι χρειαζεται να δοθει απαντηση σε καποιους, που μεχρι προχθες ηταν στην αριστερη συμμαχια και θεωρουσαν οτι ηταν στη σωστη μερια και κατηγορουσαν το Μεγκα ως εργαλειο του Μπερισια.
Με τη λογικη αυτων των ξετσιπωτων πρεπει να περιμενουμε να δουμε που θα κατσει η μπιλια του Ντουλε και μετα να πουμε ολοι, αυτο ειναι το σωστο μερος να παμε.

Δευτερον, μας λενε οτι αν παμε σε συμμαχια, θα αναγκαστουμε να υπογραψουμε μνημονιο συνεργασιας το οποιο θα εφαρμοσουμε μετα. Και μας ζητανε να τους το παρουσιασουμε. Να τους το παρουσιασουμε οπως το παρουσιαζε ο Ντουλες καθε φορα! Και ποιοι το ζητανε αυτο? Καποιοι που εξουσιοδοτησαν εν λευκω τους προεδρους τους να κανουν οτι νομιζουν αυτοι.

Τριτον, μας συμβουλευουν "καλοπροαιρετα βεβαιως" να μη γινουμε ομηροι συνεργασιων.
Η απαντηση μου σε αυτο ειναι οτι τετοιες συμφωνιες συνεργασιας ειναι κολοχαρτα. Καθε κομμα αν κερδισει εδρα, ασχετως αν ειναι μεσω συμμαχιας, θα μπορει να εχει ανεξαρτητη φωνη, για τον πολυ απλουστατο λογο οτι δε θα μπορει κανεις να του παρει την εδρα.

ΥΣ: μου αρεσε η λεβεντικη απαντηση του Μπολανου "την ΟΜΟΝΟΙΑ την παρελαβα απο το ΚΕΑΔ και στο ΚΕΑΔ θα την παραδωσω". Ειναι στα χναρια του αλησμονητου προεδρου της Κυπρου, του Τασου Παπαδοπουλου το 2004, "παρελαβα κρατος και θα παραδωσω κρατος".
Κατα τα αλλα υποτιθεται η ΟΜΟΝΟΙΑ εχει δικη της φωνη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ναστραντινης καθόταν στην άκρη στο ποτάμι, όταν ο ξάδερφός του που βρισκόταν στην άλλη όχθη του φώναξε:
- "Ω ξάδερφε! Πως θα έρθω απέναντι;"
- "Είσαι ντιπ μπουνταλάς! Αφού απέναντι είσαι!" του απάντησε ο Ναστραντίνης.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ΚΕΑΔ θα κάνει ποτέ τίποτα για τον τόπο ή όχι; Το μόνο που κάνει είναι να πολεμάει όποιον του βγαίνει απέναντι.
Αν είναι τόσο δυνατοί όσο λένε και δεν φοβούνται κανέναν ασ μας παρουσιάσουν το πρόγραμμα που έχουν για αυτή τη θητεία και ας αφήσουν την κόντρα.

Ανώνυμος είπε...

Den vlepo na daipsevdun ti sinergasia me to PS ara ishioi ke ola ta ala ine peri anemon ke idaton.An epithimusan pragmatika tin enotita tha agonizotan gia afti mehri teleftea stigmi Giati iparhi arketos hronos mehri tis 20 Aprilu pu ligi i prothesmia gia tis sinergasies ke den tha trehan aron aron stin angalia tu ps na prolavun min hasun to kelepuri.I ipokrisia sto megalio tis

Ανώνυμος είπε...

neo tis telefteas stigmis. I simaxia elikse tin tetarti to vradhi. Dhio embista stelexi tu Dule apo tus A. Saranta vrethikan sta Tirane xthes to vradhi qe klidhose i simaxia. Tha ine mazi PBDNJ + MEGA sti dheksia simaxia. Leptomeries argotera. Mono ligi ipomoni. Himareos

Δημοσίευση σχολίου