Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Το αυτί του διπλωμάτη και το "πούλημα" του Γιάννη Γιάννη (βίντεο)



Berisha: Αντιμετωπίσατε τον εκπρόσωπο της μειονότητας ως σκλάβο και αντικείμενο παζαριού!
Με άδεια τα ταμία του κράτους, συμπολίτευση και αντιπολίτευση στην Αλβανία αναζητούν «πιπεράτα» θέματα για να τραβήξουν την προσοχή της κοινής γνώμης από την οικονομική κρίση και άλλα θέματα ουσίας.
Ένα επεισόδια του αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρου του Σοσιαλιστικού Κόμματος με αλβανό διπλωμάτη στη Βιέννη, μετατράπηκε σε μείζον πολιτικό ζήτημα στην Αλβανία. Για το θέμα έβγαλε και σχετική ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή της εκδήλωσης που ήταν η Ακαδημία Διπλωματών της Βιέννης, στην οποία
διαψεύδει ότι υπήρχε κάποιο επεισόδιο στη διάρκεια της εκδήλωσης και εκφράζει άγνοια αν κάτι τέτοιο έγινε πριν ή μετά από αυτήν.   
Συμφωνα με φιλοκυβερνητικά μέσα της Αλβανία, ο Εντι Ράμα, χαστούκισε και τράβηξε από το αυτί τον αλβανό διπλωμάτη Agin Ceka, γιο του γνωστού ιστορικού και πολιτικού Neritan Ceka.  Μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός ζήτησε να γίνει προανακριτική επιτροπή στη βουλή για τη διαλεύκανση της «υπόθεσης». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σοσιαλιστικού Κόμματος κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως έστειλε τον διπλωμάτη σε μία εκδήλωση  για να προκαλέσει τον αρχηγό της αντιπολίτευσης.
Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης με τον Gramaz Ruci ο Berisha δεν άφησε ασχολίαστη την παραίτηση του Γ. Γιάννη. «Αυτό που κάνατε με το Γιάννη Γιάννη, θα μείνει ως μία μαύρη κηλίδα στην ιστορία αυτού του τόπου. Αντιμετωπίσατε ως σκλάβο και αντικείμενο παζαριού τον εκπρόσωπο της ελληνικής μειονότητας», είπε μεταξύ άλλον ο Berisha.

Σχόλιο: Οι σοσιαλιστές τη δουλειά τους κάνανε και δεν υπάρχει αμφιβολία πως τη θέση του ΚΕΑΔ στο KQZ (και όχι του Γιάννη Γιάννη γιατί δεν την κληρονόμησε από τον πατέρα του) την αγόρασαν. Το θέμα είναι γιατί και πόσο πουλήθηκε η εκπροσώπηση για άλλα έξι χρόνια του ΚΕΑΔ και κατ επέκταση της Ελληνικής Μειονότητας στο KQZ;          


7 comments:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα που τελικα εχει δικιο ο Ξερρας και τα πρωτοπαλικαρα του "αθωος" και Π.Μπαρκας!
Ο Μπερισα ειναι η μονη λυση για τον βορειοηπειρωτικο ελληνισμο..Μας ΑΓΑΠΑΕΙ ρε κουτα!!

Ανώνυμος είπε...

Πουλήθηκε όπως πουλιούνται όλα τα τελευταία χρόνια! Για τα ωραία μάτια του αρχηγού Βαγγέλα!!! Αείμνηστε Γιαννόπουλε Βαγγέλη! Φθηνό ξεπούλημα από γοραντζινό τσάμη!

Ανώνυμος είπε...

Ρε λεβέντες, πείτε μου ένα λόγο να τους ψηφίσω
Α. Ξέρρας - Μπάρκας(ΔΚ)
Β. Λούτσης-Μήτσιος (ΕΕΜΜ)
Γ. Ντούλες (ΚΕΑΔ)
Δ. Μπολλάνος- Μαλιούκης (Ομόνοια)

πείτε μου σε τι διαφέρουν και τι μου προσφέρουν διαφορετικό.

Είμαι σε απόγνωση

Ανώνυμος είπε...

Den tin poylise th thesi thn antallakse me ti thesi toy voyleyti sto psifodeltio toy PS kai mas to poylaei gia megalo katorthoma to oti tha exoyme ena voyleyti toy PS ellinikis katagogis.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί λίγους βουλευτές ελληνικής καταγωγής είχαμε μέχρι τώρα; Αγγελής, Τάβος, Τζουβάνη, Χύσι (Μπάρκα) ... Τι προσέφεραν για την ΕΕΜ;

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΑΤΡΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ
ΤΩΡΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΩ
ΤΙ ΚΙ' ΑΝ ΠΡΟΔΟΣΩ ΤΙ ΚΙ' ΑΝ ΚΛΕΨΩ

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ
ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ

$$$$$$

Ανώνυμος είπε...

Kala ise afthendia stin parapliroforis kirie vorioipiroti.O Berisa pu dielise to KQZ mas vgike timitis ke iperaspistis tis dikeosinis.Gia rota ke tus Amerikanus ke tus evropeus mipos katalavis kati.Otan o Berisa andikatestise me andidimokratikes ke adiafanis diadikasies ton ekprosopo tu LSI to epomeno vima itan iandikatastasi tu ekprosopu tu KEAD me ton ekprosopo tu LSI.Trandahti apodiksi i andikatastasi apo to KQZ dld tus teseris ekprosopus tu Berisa ton ekprosopon tu LSI stis periferiakes eklogikes epitropes apo aftus tu PR ke tus ekprosopus tu KEAD apo aftus tu LSI.

Δημοσίευση σχολίου