Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Έλα αγάπη μου, να κάνουμε ακόμα ένα κόμμα…



 (Το ακόλουθο ποίημα μας το έστειλε ανγνώστης. Είναι διασκευή του γνωστού τραγουδιού της Χάρης Αλεξίου «Να κάνουμε έναν Έλληνα ακόμα» )

Αφού ακόμα αγαπάς το ντρε’ι’τορλίκι
αφού μπορείς καμένα δάση να αντικρίζεις
αφού ακόμα ακούς τον Έντι και ραγίζεις
αυτό σημαίνει πως ακόμα εσύ δεν άλλαξες


Αφού από τη μοναξιά σου δε νικήθηκες,
αφού δεν ντρέπεσαι μπροστά μου να δακρύζεις,
αφού ακόμα ακούς κλαρίνο και ραγίζεις
αυτό σημαίνει πως ακόμα εσύ δεν άλλαξες

Έλα αγάπη μου, έλα
να κάνουμε ακόμα ένα κόμμα
για να το πάμε στα αλβανικά
τα λάθη του προεκλογικά να συγχωράμε,
αφού η πατρίδα μας πληγώνει όσο κανείς

(Μπορείτε να το ακούσετε και μελοποιημένο, λίγες μόνο λέξεις αλλάζουν)



 

20 comments:

Ανώνυμος είπε...

oxi allh mizeria boreiohpeirwthhhhhh
se exoun parei xamparei akoma kai oi braxoi, oi petres nai kai nai, mhn ginese allo .......exeis rezileutei arketa

Ανώνυμος είπε...

5:41 πες μας τωρα ότι η καταστροφή της βορείου ηπειρου ήρθε απ το βορειοηπειρωτη, ωρε δεν πηδιεσε απ´το παράθυρο να υσυχασεις; Δεν πας να κρεμαστεις καλύτερα γιατι μας τα έχετε ζαλίσει με τις σαχλαμάρες που αμολατε.. Τρεξε στην αγκαλιά του Ενβερι της περεστρόικας κ ασε τον Βορειοηπειρωτη να εκφράσει αυτο που ξέρει κ κάνει τόσα χρονια.. Πουλημενοι νεκροθαφτες!!

Ανώνυμος είπε...

Borioipirotis ,an zouse o Axileas o Botis tha sou elega na pigenes na sou dhosi kanena xorto(oxi lazati giati to soma sou dhen to kratai,logo xamillou piesi),giati i giatriki epistimi shikoni ta xeria psilla stin arostia sou.Perastika!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη πέραν των άλλων έχεις γίνει και πολύ ανάρπαστος. Δεν προλαβαίνεις να ανεβάσεις άρθρο κι αμέσως τα κουτάβια του Ντούλε, πρώτα να σχολιάσουν και να βγάλουν το φαρμάκι τους. Συνέχεια μπροστά στην οθόνη στέκονται; Ας πάνε να κάνουν και καμιά δουλεία, μήπως ξεγελάσουν κανέναν τελευταία στιγμή και τους ψηφίσει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΖΕΡΟΣ, "Βορειοηπειρώτη"........

Ανώνυμος είπε...

δεν έχουν ανάγκη να πάνε έξω για δουλειά
τους πληρώνει ο τζιατζής να κάθονται μπροστά στην οθόνη και να κάνουν προπαγάνδα για το MEGA διότι δυστυχώς έχει και εξουσία και χρήμα μπόλικο.
συνέχισε να μας ενημερώνεις γιατί έχουμε μπλέξει με αυτονομιστές

Ανώνυμος είπε...

Τι ειδος Ελληνες Βορειοηπειρωτες εισαστε εσεις οταν κανεις εκει ποτε δεν κανει κομμα για να κατεβει αυτονομα στις αλβανικες εκλογες χωρις να εχουν καμμια σχεση με τον ορεσιβιο αρχοντοχωριατη μπερισα οπως το ΜEGA του κολοτουμπα κιτσιου και ουτε με τους (σοσια)ληστες του ψυχοπαθη του ραμα οπως το ΚΕΑΔ του καρεκλοκενταυρου και ψευτοπατριωτη ντουλε. Γιατι δεν βγαινει κανεις σας αραγε να κανει ενα κομμα ακομα ας παρει και πολυ λιγες ψηφους,το οποιο θα εκπρωσοπει μονο τα συμφεροντα των Ελληνων της Βορειου Ηπειρου και να προτασει ολα τα δικαια των Ελληνων εκει και να μην εχει σχεση με κανενα αλβανικο κομμα και ουτε να συμμετεχει σε αλβανικους συνασπισμους και συμμαχιες.Γιατι αραγε μηπως οι περισσοτεροι απο σας τη λεξη Ελληνας τη χρησιμοποιειτε μονο οταν εχετε συμφερον στην Ελλαδα για να κερδισετε τιποτα προς τα πρωσωπικα σας ωφελη και με τους Αλβανους το παιζετε διπλωματες και φιλοι σαν μην τρεχει τιποτα .Γιατι αραγε ολα αυτα τα χρονια κανεις σας δεν το εχει κανει.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με όσα λες 12:35. Η απάντηση είναι μάλλον διότι μας έχουν σπάσει σε εκλογικές περιφέρειες μαζί με Αλβανούς για να μας αποδυναμώσουν. Πχ οι Δροπολίτες ψηφίζουν μαζί με τους Λιμποχοβινούς του Αργυροκάστρου κ όχι με Μεσσοπόταμο όπως θα έπρεπε κ όπως προτείνει ο ΟΑΣΕ. Οπότε αναγκαστικά...

Πάντως αυτό το blog τελείωσε για μένα..

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Ib1MKILTq-Y

Ο Πέτρος ο Γιόχαν κι ο Φράνς
σε φάμπρικα δούλευαν φτιάχνοντας τανκς
ο Πέτρος ο Γιόχαν κι ο Φράνς
αχώριστοι γίνανε φτιάχνοντας τανκς

Ο Πέτρος ο Γιόχαν κι ο Φράνς
δουλεύαν στον Μπράουν στο Φίσερ στον Κράφτ
ο Μπράουν ο Φίσερ κι Κράφτ
αχώριστοι γίνανε φτιάχνοντας τραστ

Ο Πέτρος ο Γιόχαν κι ο Φράνς
ανέμελοι δούλευαν πάντα στα τανκς
ποτέ τους δε διάβασαν Μαρξ
ιδέα δεν είχαν για τραστ και για κραχ

Ο Μπράουν ο Φίσερ κι Κράφτ
χωρίσαν σε Μπράουν σε Φίσερ σε Κραφτ
ο Μπράουν ο Φίσερ κι ο Κράφτ
εχθροί τάχα γίναν διαλύσαν το τραστ

Και πριν μάθουν τι είπε ο Μαρξ
στρατιώτες τους πήραν στον πόλεμο παν
ο Πέτρος ο Γιόχαν κι ο Φράνς
σαν ήρωες έπεσαν κάτω απ' τα τανκς

ο Μπράουν ο Φίσερ κι Κράφτ
σκεφτήκαν και βρήκαν πως φταίει ο Μαρξ
ο Μπράουν ο Φίσερ κι Κράφτ
ξανάσμιξαν πάλι και φτιάξανε τραστ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΩΤΗ, ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΥΤΕΡΗ - ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ - ΡΙΞΤΟ ΗΛΙΑΑΑΑ ΡΙΞΤΟΟΟΟΟΟ

http://www.youtube.com/watch?v=ue1LhPu4NLM

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:35 Τέτοιο κόμμα που λες εσύ έχουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν χρειάζεται να κατέβει καθόλου σε εκλογικές αναμετρήσεις και ο λόγος της είναι πιο βαρυσήμαντος από των βουλευτών. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια την έχει στραγγαλίσει η κλίκα του Ντούλε και την εκμεταλεύεται να κρατήσει την πολιτική καρέκλα του Ντούλε. Το ΜΕΓΑ έγινε για αυτόν ακριβώς το λόγο να πολεμήσει το Ντούλε για να αποχτήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ φωνή.
Μια ΟΜΟΝΟΙΑ που θα συσπειρώσει όλους τους έλληνες θα είναι πολύ πιο δυνατή από κάθε κόμμα ανεξάρτητο ή μη και από κάθε πουλημένο βουλευτή.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

Μακάρι να ήταν το πρόβλημα ο «Βορειοηπειρώτης» γιατί η λύση θα ήταν εύκολη. Η αλήθεια είναι που μας ενοχλεί και δεν την αντέχουμε. Κάνουμε τους χαμαιλέοντες για να μην την δούμε και ο «κακός» Βορειοηπειρώτες γίνεται κακός γιατί λέει να σηκώσουμε το κεφάλι αλλά κάποιοι επαναπαύονται να το έχουν μέσα στην άμμο…

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:35, έχεις πολύ δίκιο για όσα γράφεις θυμωμένος. Πρέπει να έχουμε ένα κόμμα ελληνικό. Διαπιστώνω πως δεν γνωρίζεις τον εκλογικό νόμο της Αλβανίας. Για να είσαι μόνος σου πρέπει να έχεις εξασφαλίσει μερικές προϋποθέσεις όπως τις υπογραφές από 5 χιλιάδες ψηφοφόρους, να έχεις βουλευτή στην αλβανική βουλή και άλλα. Η πρόταση που έκανε το κόμμα των ελλήνων ΜΕΓΚΑ, ήταν ακριβώς αυτό που ζητάς και εσύ. Να είχαμε ανεξάρτητη παρουσία με την Συμμαχία των Ελλήνων. Με αυτό τον τρόπο θα πήγαιναν όλοι οι βορειοηπειρώτες να ψηφίσουν τα δικά τους παιδιά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε την αρχή για μια κοινή πορεία, θα φτιάχναμε τις δομές της πραγματικής Ομόνοιας για ανοδική πορεία και ανασυγκρότηση του βορειοηπειρωτικού ιστού. Δυστυχώς, ο αυταρχισμός που επικρατεί στους κόλπους τις Κεαδοπαρέας , για άλλη μία ακόμη φορά, έβαλε την καρέκλα του Ηγέτη, πάνω από κάθε δικαίωμα και κάθε δικιά μας διεκδίκηση και προοπτικής. Η στάση του ελληνικού φορέα ΜΕΓΚΑ, είναι άξια συγχαρητηρίων, είναι ελπίδα και ευκαιρία με τις εκλογές της 23 Ιουνίου. Ψηφίζοντας το Κόμμα των Ελλήνων, να είσαι βέβαιος φίλε πως θα πετύχουμε αυτό που εσύ το φωνάζεις, που εγώ και πολύ άλλοι το θέλουν και το παλεύουν. Με κοινό αγώνα θα το πετύχουμε. Προσωπικά το πιστεύω! Τώρα ξέρουμε πώς να το πετύχουμε και έχουμε το δικό μας κόμμα να το πετύχουμε. Μαζί θα βγάλουμε και τους τσάμηδες από τη βουλή, και στον τόπο μας θα φέρουμε την αλλαγή. Μαζί στο ΜΕΓΚΑ! Εδώ είναι ο εθνικός μας αγώνας! Πίστεψε και θα νικήσουμε! Βασίλης Σαχίνης

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε 8.54
μπορει να ναι η βελτιστη αυτο που ονειρευεσαι εσυ αλλα δυστθχως ειναι ουτοπιοια.
οι τσαμιδες στης εκλογες του 2009 ειχα 4000 ψηφους ενω το μεγα το 2011 ειχε μονο 3500 ενω οι τσαμιδες μονο στην αυλωνα (δημαρχιο) ειχαν 4000. εαν το εεμμ καταφερει να τους περασει,τοτε μετα της εκλογες θα γινω κι εγω εεμμ.
καλες επιτυχιες!!!

Ανώνυμος είπε...

Μη σταματας Βορειοηπειρωτη, κρατα γερα!
Τους τσουζει η αλήθεια!
Ζήτω ο Ντουλες και οι τσαμηδές του!

Ανώνυμος είπε...

το ΜΕΓΑ αυτή τη φορά θα πάρει και 2000 από του Κεαδ!

Ανώνυμος είπε...

Mias kai to Kead tha vgalei voyleytes kateythian apo tis listes toy PS kai den xreiazete toys psifoys mas, as psifisoyme oloi MEGA na kseperasoyme toys tsamides.

Ανώνυμος είπε...

4.27
θα ελεγα ακριβως το αντιθετο.
το δημοκρατικο κομμα κανει παραχωρησεις παραδειγμα με (νορτ ντοκα), οποτε θα επρεπε να πεις το ακριβως αντιστροφο, οτι δεν πρεπει να ψηφησουμε μεγα αλλα κεαδ.

Ανώνυμος είπε...

Ti egine vorioipiroti?Propaganda ke logokrisia!Ekprosopi tipw tw Mega?

Ανώνυμος είπε...

Na milloyn gia logokrisia oi dhimioi tis enimerosis, ta ferefona toy deropoli.com einai kati perissotero apo tharos, einai thrasos! Eseis pou den afinete sobaro sxolio na perasei sto deropoli.com, millate gia logokrisia!!!

Δημοσίευση σχολίου